2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bu adresten ülkelere tıklayıp güncel vaka sayısını görebiliyorsunuz. 200-300 vaka olan ülkeler var ama ölü sayısı 0 mesela.. Korkmayalım bence bu kadar.. Ben de panik oldum başta ama normal gripten ölen sayısı bundan çok daha fazlaymış. Stok yapmaya falan da daha şimdiden gerek yok bence..

Kızlar geçen haftalarda gebzede hastaneye gittiğim sırada hemen yakınında bulunan bir hastanede korona şüphesiyle karantina almışlardı sonra birşey çıkmamış ama ben 1 hafta boyunca çok kötü oldum aynı gün oralardaydım çünkü dudagim uçukladı korkudan flan buradada pek konuşmak istemedim. Bence zaten bayadır var ama söylemiyorlardı, çok korkmayalım bizim yapmamız gereken bu süreçte kapali ve kalabalık ortamlardan uzak durmak el ve yüzümüzü sürekli yıkamak hastaneye gidildiğinde maske ve eldiven kullanmak.
Eşlerimiz ailemiz hep dışarda onlarida uyarmamız lazim. Benimde annem 65 i aşkın diş yaptırıyor şu sıra sürekli otobüsle biryerlere gidip geliyor bebek olacak yanıma gelecek off ondan korkuyorum baya uyardım bugün kendisini maske tek elini yüzünü yıka diye
Rabbim şu zor günlerde bebeklerimizi ve ailemizi korusun!

Aslında herkes ilk defa bu kadar bilinçli. En azından önlemler her yerde konuşuluyor herkes elinden geleni yapacaktır eminim. Yani kişisel bazda o insanlarda eşinden geleni yapsalar fazlası için kimsenin gücü yetmez zaten. Dua edelim temiz insanlar çıksın karşımıza.

Asıl tehlikede olan kısım var ya 60 yaş üstü onlar hiç önlem almaya aklar en azından benim çevremdekiler öyle bizim milletimiz bana bişey olmaz kalbim temiz gibi şeylere çok dayanır malesef

Canım sağlık personeli bizden kat kat risk altında, mutlaka hastaneler sürekli uyarıda bulunuyordur. İnsanlarda kendilerini koruma amaçlı daha dikkat ediyorlardır.

Yataş Kraft aldım ben e bebekten Şubat indiriminde iken aldım daha açmadım ama kalın sağlam bir yatak

Gelme de denmez gerçekten zor bir durum hadi benimki kayınvalide seninki anneymiş gelmese hiç olmaz hay allahım napcaz ya
Aynen mecbur gelecekler.
Akşam da biz gidicez. Aynen herkes yagmalar almak lazim ne olur ne olmaz.
Evet canım geldi memnunum çok güzel hem yumusacık hemde baya rahat insanı sıkmıyor ben tavsiye ederim
O sütyenin kapılarını çıkarıp at makineye canım. Kapları bozuluyor. Onları elde yıkıyorum ben.
Yok canım farketmiyor aç yada tok
Tamam canım teşekkürler

Asıl tehlikede olan kısım var ya 60 yaş üstü onlar hiç önlem almaya aklar en azından benim çevremdekiler öyle bizim milletimiz bana bişey olmaz kalbim temiz gibi şeylere çok dayanır malesef

Yok valla hepsi öyle değil. Benim kayınvalidemgil yaşlı insanlar ama öpüşmeyi tokalaşmayı kaldırdı. Evlerine antiseptik aldırmış. Dün oğlu kadına zorla sarıldı. Bizden daha tedbirli.

Bende alacağım canım senin söylediğin modeli kaydetmiştim. Beden olarak önerin ne olur. Destekli 80b takıyordum önceden.
Benim aldığımdan alacaksan m/l al bence canım. Ben de 75b destekli giyerdim hamilelikten önce. Sırtım genişledi şimdi. Süt de olunca memeler de biraz daha şişer. Ben m/l aldım gayet rahatım.

Canım ben 75 oldugum için kendimde cok fazla kalıplı biri olmadıgım için s/m aldım ama m/l cok cok rahat olur sana sıkıntı yaşamassın
Evet canım ilk attım kapları içinde dönmüştü bundan sonra kapları cıkarıp atıcam

Bende dicem bakalım bu akşam gidelim diye. Bozulmayacak şeylerden stoklamayı düşünüyordum zaten lohusalıkta market alışverişi zor olur diye.

Canım çok geçmiş olsun. Gelişmelerden haberdar et bizi de.
[/QUOTE]
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür kızlar tek tek alıntılayamadım. Yeni geldim eve uzandım.
Bu hastalığın bir ilacı varmış ondan günde 4 tane alacağım alır almaz içtim kaşıntı yok şuan. Gastroenterolog 2 günde bir test yaptırmalısın dedi. Yarın sabah tekrar yaptıracağım sağlık ocağında. İlaçla hemen düşüş sağlanıyormuş çoğu zaman. Ama yine de fazla bekletilmiyor bebek bu durumda yaşam sınırını geçmişse dedi.
Kendi doktoruma gittim çok yükselmiş evet henüz de erken biraz almak için ilacını kullan pazartesi tahlil yapalım düşme varsa takip ederiz yoksa almamız gerekir yeni doğan bakımımız çok iyi sıkıntı olmaz yaşar dedi.
İlacı aldıktan sonra şuan kaşıntım kalmadı mucize gibi.
Yumurta hergün 2 tane yiyordum bir de bebek gelişsin diye gerçi beslenmeyle de pek alakası yokmuş. Safra kesesiyle de bağlantılı olmayabilir nedensiz de olabiliyor dedi dahiliyeci

Bende dicem bakalım bu akşam gidelim diye. Bozulmayacak şeylerden stoklamayı düşünüyordum zaten lohusalıkta market alışverişi zor olur diye.
Gelirken markete uğradım bu arada kızlar. Acayip bir kalabalık vardı makarna vs tükenmek üzereydi. Ben de aldım epeyce birşey bakalım

Benim geçen hafta bir sıkıntı oldu çok uzun süre hareketini hissetmedim gece 11 de aradım Cem beyi git hastaneye Nst ye bağlasınlar dedi o zaman ilk oldu , ama çok sevimsiz bir şey minimum yarım saat bağlı kalıp yatmak, en son iki gün önce de kontrolüm vardı iki hafta sonra artık Nst takiplerine başlayacağız dedi yani 36 de başlıyor sanırım

Yeni doğan bakımı lafını duyunca ağlamaya başladım direk yine oranın kapısında beklemek,kucağım boş eve dönmek istemiyorum. Allahım nolur sağlıkla kucağımda evime getirmeyi nasip etsin dualarınıza talibim arkadaşlar

kuzum niye böyle düşünüyosunki ne kaldı şurda sağlıcakla gelicekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…