Kızlar hadi hastaneye çok insan kabul etmedik diyelim. Gelene kolonya banyosu yaptırdık. Sürekli gelip giden hemşireleri, temizlik personelini napcaz? Aslında onlar daha büyük risk altında. Hele temizlik personeli.İnşallah o zamana kadar risk falan azalır yayılmaz daha da ya...
Kızlar bu arada Pentide tüm sütyenler 49.90 TL.
Asıl tehlikede olan kısım var ya 60 yaş üstü onlar hiç önlem almaya aklar en azından benim çevremdekiler öyle bizim milletimiz bana bişey olmaz kalbim temiz gibi şeylere çok dayanır malesefAslında herkes ilk defa bu kadar bilinçli. En azından önlemler her yerde konuşuluyor herkes elinden geleni yapacaktır eminim. Yani kişisel bazda o insanlarda eşinden geleni yapsalar fazlası için kimsenin gücü yetmez zaten. Dua edelim temiz insanlar çıksın karşımıza.
Canım sağlık personeli bizden kat kat risk altında, mutlaka hastaneler sürekli uyarıda bulunuyordur. İnsanlarda kendilerini koruma amaçlı daha dikkat ediyorlardır.Kızlar hadi hastaneye çok insan kabul etmedik diyelim. Gelene kolonya banyosu yaptırdık. Sürekli gelip giden hemşireleri, temizlik personelini napcaz? Aslında onlar daha büyük risk altında. Hele temizlik personeli.İnşallah o zamana kadar risk falan azalır yayılmaz daha da ya...
Yataş Kraft aldım ben e bebekten Şubat indiriminde iken aldım daha açmadım ama kalın sağlam bir yatakKızlarrr bana yatak tavsiyesi verin yaaa bebem yataksız kalacak o değil de. Kp yatağımız alacak buğün ebebekten baktım kraf yataş marka indirimli hali 430 TL diyor. Eşim yataştan miniko yatağı sorduracak indirim olursa diye ama yataşta çok pahalıne kadar iner ki netten baktım 480 TL yazıyordu siz ne marka aldınız
Aynen mecbur gelecekler.Gelme de denmez gerçekten zor bir durum hadi benimki kayınvalide seninki anneymiş gelmese hiç olmaz hay allahım napcaz ya
Akşam da biz gidicez. Aynen herkes yagmalar almak lazim ne olur ne olmaz.Bende öyle düşünüyorum. Bak markete gidicektik kaç gündür öteleyip duruyor eşim. Şimdi millet panikten boşaltır rafları.Allah bilir beni de götürmez, sonra gidip eciş bücüş sebzeleri, meyveleri alıp gelir
O sütyenin kapılarını çıkarıp at makineye canım. Kapları bozuluyor. Onları elde yıkıyorum ben.Evet canım geldi memnunum çok güzel hem yumusacık hemde baya rahat insanı sıkmıyor ben tavsiye ederim
Tamam canım teşekkürlerYok canım farketmiyor aç yada tok
Asıl tehlikede olan kısım var ya 60 yaş üstü onlar hiç önlem almaya aklar en azından benim çevremdekiler öyle bizim milletimiz bana bişey olmaz kalbim temiz gibi şeylere çok dayanır malesef
Teşekkürler canımGünaydın Kızlar,
T Tbfth doğum günün kutlu olsun nice güzel senelerin olsun ❤
misskokulumm canim geçmiş olsun umarım değerlerin duzelir yumurta flan yiyorsan kes safrayı etkiliyor çünkü
Benim aldığımdan alacaksan m/l al bence canım. Ben de 75b destekli giyerdim hamilelikten önce. Sırtım genişledi şimdi. Süt de olunca memeler de biraz daha şişer. Ben m/l aldım gayet rahatım.Bende alacağım canım senin söylediğin modeli kaydetmiştim. Beden olarak önerin ne olur. Destekli 80b takıyordum önceden.
Canım ben 75 oldugum için kendimde cok fazla kalıplı biri olmadıgım için s/m aldım ama m/l cok cok rahat olur sana sıkıntı yaşamassınAçıkçası ben mecbur kaldığım yerlere giderim. Mesela gebelik okuluna gidiyordum onu aksatmak istemiyorum. Ama kalabalık yerlerde çok bulunmam canım. Daha doğuma da var hep evde hareketsiz olmaz ki.
Ay sağ ol kuzum. Bende sipariş edeyim diyorum. Sen hangi beden almıştın. Benim destekli 80di birazcık da büyümüş. M/L olur mu dersin?
Evet canım ilk attım kapları içinde dönmüştü bundan sonra kapları cıkarıp atıcamAynen mecbur gelecekler.
Akşam da biz gidicez. Aynen herkes yagmalar almak lazim ne olur ne olmaz.
O sütyenin kapılarını çıkarıp at makineye canım. Kapları bozuluyor. Onları elde yıkıyorum ben.
Tamam canım teşekkürler
Bende dicem bakalım bu akşam gidelim diye. Bozulmayacak şeylerden stoklamayı düşünüyordum zaten lohusalıkta market alışverişi zor olur diye.Aynen mecbur gelecekler.
Akşam da biz gidicez. Aynen herkes yagmalar almak lazim ne olur ne olmaz.
O sütyenin kapılarını çıkarıp at makineye canım. Kapları bozuluyor. Onları elde yıkıyorum ben.
Tamam canım teşekkürler
Gelirken markete uğradım bu arada kızlar. Acayip bir kalabalık vardı makarna vs tükenmek üzereydi. Ben de aldım epeyce birşey bakalımBende dicem bakalım bu akşam gidelim diye. Bozulmayacak şeylerden stoklamayı düşünüyordum zaten lohusalıkta market alışverişi zor olur diye.
Valla benimki de lafını etmedi 2 hafta önce. Artık söylemezse bu hafta sorucam. Sadece nisanın başında çatı muayenesi yaparım dedi, doğumu o zaman konuşucaz dedi. Ama herkes düzenli girmeye başladı nstye yani. Bende girmek istiyorum çünkü ben zaten hiç kasılma hissetmiyorum acaba olmuyor mu ya da ben mi hissetmiyorum merak ediyorum o yüzden.
kuzum niye böyle düşünüyosunki ne kaldı şurda sağlıcakla gelicekler inşallahYeni doğan bakımı lafını duyunca ağlamaya başladım direk yine oranın kapısında beklemek,kucağım boş eve dönmek istemiyorum.Allahım nolur sağlıkla kucağımda evime getirmeyi nasip etsin dualarınıza talibim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?