- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür kızlar tek tek alıntılayamadım. Yeni geldim eve uzandım.Canım çok geçmiş olsun.Gelişmelerden haberdar et bizi de.
Geçmiş olsun tekrardan canım. İlaçlarını ihmal etmeden düzenli kullan aman, bence 36ya kadar idare edersiniz en kötü. O zamandan sonrada genel olarak yoğun bakıma alınmıyor diye biliyorum. Sıkma canını sakın.Gelirken markete uğradım bu arada kızlar. Acayip bir kalabalık vardı makarna vs tükenmek üzereydi. Ben de aldım epeyce birşey bakalım
Canım neden ağlıyorsun yapma böyle bak stresten cok etkiliyor biliyosun. Zaten yaşam sınırını geçti olası bi doğumda herhangi bi tehlikesi olmayacak. İnşallah ilaçlarla rahatlarsın bu sıkıntıyı atlatırız hepberaber çokca dua edicez sanaYeni doğan bakımı lafını duyunca ağlamaya başladım direk yine oranın kapısında beklemek,kucağım boş eve dönmek istemiyorum.Allahım nolur sağlıkla kucağımda evime getirmeyi nasip etsin dualarınıza talibim arkadaşlar
Aynen canım makarna, konserve vs almak lazım. Zaten ailem gelecek biraz fazla alacaktım. Yağ ve salça da al. Un da olur.Bende dicem bakalım bu akşam gidelim diye. Bozulmayacak şeylerden stoklamayı düşünüyordum zaten lohusalıkta market alışverişi zor olur diye.
Ağlama canım stres kötü etkiliyor biliyorsun. Şükür yaşam sınırını geçmiş bebeğin, inşallah sağlıkla dünyaya gelir hemen de evinize geçersiniz.Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür kızlar tek tek alıntılayamadım. Yeni geldim eve uzandım.
Bu hastalığın bir ilacı varmış ondan günde 4 tane alacağım alır almaz içtim kaşıntı yok şuan. Gastroenterolog 2 günde bir test yaptırmalısın dedi. Yarın sabah tekrar yaptıracağım sağlık ocağında. İlaçla hemen düşüş sağlanıyormuş çoğu zaman. Ama yine de fazla bekletilmiyor bebek bu durumda yaşam sınırını geçmişse dedi.
Kendi doktoruma gittim çok yükselmiş evet henüz de erken biraz almak için ilacını kullan pazartesi tahlil yapalım düşme varsa takip ederiz yoksa almamız gerekir yeni doğan bakımımız çok iyi sıkıntı olmaz yaşar dedi.
İlacı aldıktan sonra şuan kaşıntım kalmadı mucize gibi.
Yumurta hergün 2 tane yiyordum bir de bebek gelişsin diyegerçi beslenmeyle de pek alakası yokmuş. Safra kesesiyle de bağlantılı olmayabilir nedensiz de olabiliyor dedi dahiliyeci
Yeni doğan bakımı lafını duyunca ağlamaya başladım direk yine oranın kapısında beklemek,kucağım boş eve dönmek istemiyorum.Allahım nolur sağlıkla kucağımda evime getirmeyi nasip etsin dualarınıza talibim arkadaşlar
inşallah ilaçların fayda verir canim. önlemini almışsıniz. en uygun zamanda zamanda sağlıkla gelsin minik bebegin.Yeni doğan bakımı lafını duyunca ağlamaya başladım direk yine oranın kapısında beklemek,kucağım boş eve dönmek istemiyorum.Allahım nolur sağlıkla kucağımda evime getirmeyi nasip etsin dualarınıza talibim arkadaşlar
Canım bir haftada anlaşılmaz ki kilosu. Hem makineler tahmini veriyor o değeri. Korkutma kendini.Kızlar cok moralım bozuldu ya randevudan cıktım 37 haftalık hamıleyım gecen hafta bebeğim 2740 gr dı bu hafta da ay ı cıktı kılosu 2740 gr hiç almamış neden almadı ya ama yememede dikkat ettim boyu da 2 hafta geri 47 cm suyum da fazla hala
Bi haftada değişiklik olmayabilir de canım zaten tahmini bir değer veriyor. Ayrıca kilosu gayette iyi suan. Boyuda bana kısa gelmedi zaten 50-55cm arası doğuyo bebekler. Doktorun ne söyledi?Kızlar cok moralım bozuldu ya randevudan cıktım 37 haftalık hamıleyım gecen hafta bebeğim 2740 gr dı bu hafta da ay ı cıktı kılosu 2740 gr hiç almamış neden almadı ya ama yememede dikkat ettim boyu da 2 hafta geri 47 cm suyum da fazla hala
niye moralini bozuyorsun ki canim. anket yapsak buradaki arkadaşların bir çoğu ayni şeyi yaşadık. bir haftada ayni kilo çıkması. ki senin bebeğinin kilosu da gayet iyi.Kızlar cok moralım bozuldu ya randevudan cıktım 37 haftalık hamıleyım gecen hafta bebeğim 2740 gr dı bu hafta da ay ı cıktı kılosu 2740 gr hiç almamış neden almadı ya ama yememede dikkat ettim boyu da 2 hafta geri 47 cm suyum da fazla hala
Yok aslında zayıf dıye takılmadım acaba bir problem mı oldu da boyle oldu dıye düşünmeye başladımBi haftada değişiklik olmayabilir de canım zaten tahmini bir değer veriyor. Ayrıca kilosu gayette iyi suan. Boyuda bana kısa gelmedi zaten 50-55cm arası doğuyo bebekler. Doktorun ne söyledi?
Canım zaten kılosuna cok takılmadım bır an da boyle olması korkuttu beni acaba bir sorun mu var dıye düşündüm doktorum sorun degıl dedi ama ne bıleyım moralım bozulduniye moralini bozuyorsun ki canim. anket yapsak buradaki arkadaşların bir çoğu ayni şeyi yaşadık. bir haftada ayni kilo çıkması. ki senin bebeğinin kilosu da gayet iyi.
daha önceki haftalarda iyi almışsa bu hafta durmasi gayet normal. sağlıklı olsun kilo mühim degil. ki ölçümlerde hata payi da çok yüksek.
Benim bu cumartesi kontrolüm var. 35 haftalık oldum zaten. 2 hafta sonra tekrar gittiğimde söylerse 37 olmuş oluyorum. Geç gibi geliyor bana. Neyse gidince bir konuşayım bakalım.Benim geçen hafta bir sıkıntı oldu çok uzun süre hareketini hissetmedim gece 11 de aradım Cem beyi git hastaneye Nst ye bağlasınlar dedi o zaman ilk oldu , ama çok sevimsiz bir şey minimum yarım saat bağlı kalıp yatmak, en son iki gün önce de kontrolüm vardı iki hafta sonra artık Nst takiplerine başlayacağız dedi yani 36 de başlıyor sanırım
Aynen canım listemi yaptım. Bakliyat, konserve, un, dediğin gibi salça bozulmayacak kahvaltılıklar falan stoklıyım bende.Aynen canım makarna, konserve vs almak lazım. Zaten ailem gelecek biraz fazla alacaktım. Yağ ve salça da al. Un da olur.
Ağlama canım stres kötü etkiliyor biliyorsun. Şükür yaşam sınırını geçmiş bebeğin, inşallah sağlıkla dünyaya gelir hemen de evinize geçersiniz.
uzulme canim benimde oyle hu ay hic kilo almamis ayni gorundu makineler dogru olcmeyebilir kilosuda cok az degil doguma kadar 3 kilo olur zaten canını sıkmaKızlar cok moralım bozuldu ya randevudan cıktım 37 haftalık hamıleyım gecen hafta bebeğim 2740 gr dı bu hafta da ay ı cıktı kılosu 2740 gr hiç almamış neden almadı ya ama yememede dikkat ettim boyu da 2 hafta geri 47 cm suyum da fazla hala
Canm gecmis olsun muhtemel ilac verirler sana ilaclar degerleri kontrol altina aliyor diye okudum daha önce. Saglicakla büyüsün bebegin zamaninda gelsin insallahKızlar erkenden sağlık ocağı hekimi aradı dün kan vermiştim karaciğer değerleri için. Değerlerin çok yüksek hemen gelmen gerek dedi. Gittim ALT ve AST değerlerim çok yükselmiş 40 olması gereken 400 küsüre çıkmış. Gastroenterolojiye geldik şimdi kan verdik safra kesesi taşına bakılacak ultrasonla. Büyük olasılık kolestaz dedi doktor. İlaç verip 4-5 hafta takip edeceğiz dedisağlık versin Rabbim inşallah gerisi hiç önemli değil kızlar
İnşâllah cnm bir sorun olmadan oğlumu kucagıma alırım inşallahuzulme canim benimde oyle hu ay hic kilo almamis ayni gorundu makineler dogru olcmeyebilir kilosuda cok az degil doguma kadar 3 kilo olur zaten canını sıkma
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür kızlar tek tek alıntılayamadım. Yeni geldim eve uzandım.Canım çok geçmiş olsun.Gelişmelerden haberdar et bizi de.
İnsanlar o kadar bencil ki malesefSu habere aşırı öfkelendim kızlar toplu taşımada kesinlikle saglik eldiveni kullanmak gerek
Metroda iÄrenç olay! Gözaltına alındı
Belçika'da metroda maskeli bir adam, aÄzına götürdüÄü eline tükürüÄünü bulaÅtırarak metronun tutunma borusuna sürdü. O görüntüler, sosyal medyada büyük tepki çekerken, Åüpheli gözaltına alındı.www.cumhuriyet.com.tr
Aayy ben stok falan düşünmedim hiç. Yapalımmı hakkaten yaBenim bu cumartesi kontrolüm var. 35 haftalık oldum zaten. 2 hafta sonra tekrar gittiğimde söylerse 37 olmuş oluyorum. Geç gibi geliyor bana. Neyse gidince bir konuşayım bakalım.
Aynen canım listemi yaptım. Bakliyat, konserve, un, dediğin gibi salça bozulmayacak kahvaltılıklar falan stoklıyım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?