2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım çok geçmiş olsun. Gelişmelerden haberdar et bizi de.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür kızlar tek tek alıntılayamadım. Yeni geldim eve uzandım.
Bu hastalığın bir ilacı varmış ondan günde 4 tane alacağım alır almaz içtim kaşıntı yok şuan. Gastroenterolog 2 günde bir test yaptırmalısın dedi. Yarın sabah tekrar yaptıracağım sağlık ocağında. İlaçla hemen düşüş sağlanıyormuş çoğu zaman. Ama yine de fazla bekletilmiyor bebek bu durumda yaşam sınırını geçmişse dedi.
Kendi doktoruma gittim çok yükselmiş evet henüz de erken biraz almak için ilacını kullan pazartesi tahlil yapalım düşme varsa takip ederiz yoksa almamız gerekir yeni doğan bakımımız çok iyi sıkıntı olmaz yaşar dedi.
İlacı aldıktan sonra şuan kaşıntım kalmadı mucize gibi.
Yumurta hergün 2 tane yiyordum bir de bebek gelişsin diye gerçi beslenmeyle de pek alakası yokmuş. Safra kesesiyle de bağlantılı olmayabilir nedensiz de olabiliyor dedi dahiliyeci
[/QUOTE]
Gelirken markete uğradım bu arada kızlar. Acayip bir kalabalık vardı makarna vs tükenmek üzereydi. Ben de aldım epeyce birşey bakalım
Geçmiş olsun tekrardan canım. İlaçlarını ihmal etmeden düzenli kullan aman, bence 36ya kadar idare edersiniz en kötü. O zamandan sonrada genel olarak yoğun bakıma alınmıyor diye biliyorum. Sıkma canını sakın.
Ay bende gidip almak istiyorum hemen akşam, stoksuz kalıcaz bu gidişle.

Canım neden ağlıyorsun yapma böyle bak stresten cok etkiliyor biliyosun. Zaten yaşam sınırını geçti olası bi doğumda herhangi bi tehlikesi olmayacak. İnşallah ilaçlarla rahatlarsın bu sıkıntıyı atlatırız hepberaber çokca dua edicez sana ama bak asırı stres plasentaya zarar verebilir lütfen sürekli üzülüp ona zarar verme

Kızlar cok moralım bozuldu ya randevudan cıktım 37 haftalık hamıleyım gecen hafta bebeğim 2740 gr dı bu hafta da ay ı cıktı kılosu 2740 gr hiç almamış neden almadı ya ama yememede dikkat ettim boyu da 2 hafta geri 47 cm suyum da fazla hala

Bende dicem bakalım bu akşam gidelim diye. Bozulmayacak şeylerden stoklamayı düşünüyordum zaten lohusalıkta market alışverişi zor olur diye.
Aynen canım makarna, konserve vs almak lazım. Zaten ailem gelecek biraz fazla alacaktım. Yağ ve salça da al. Un da olur.
Ağlama canım stres kötü etkiliyor biliyorsun. Şükür yaşam sınırını geçmiş bebeğin, inşallah sağlıkla dünyaya gelir hemen de evinize geçersiniz.

inşallah ilaçların fayda verir canim. önlemini almışsıniz. en uygun zamanda zamanda sağlıkla gelsin minik bebegin.

insan ister istemez üzülüyor. ama stres yapmamaya çalış. seni oyalayacak mutlu edecek şeyler yapmaya çalış. bekler inşallah minigin. dualarim seninle.

Canım bir haftada anlaşılmaz ki kilosu. Hem makineler tahmini veriyor o değeri. Korkutma kendini.

Bi haftada değişiklik olmayabilir de canım zaten tahmini bir değer veriyor. Ayrıca kilosu gayette iyi suan. Boyuda bana kısa gelmedi zaten 50-55cm arası doğuyo bebekler. Doktorun ne söyledi?

niye moralini bozuyorsun ki canim. anket yapsak buradaki arkadaşların bir çoğu ayni şeyi yaşadık. bir haftada ayni kilo çıkması. ki senin bebeğinin kilosu da gayet iyi.

daha önceki haftalarda iyi almışsa bu hafta durmasi gayet normal. sağlıklı olsun kilo mühim degil. ki ölçümlerde hata payi da çok yüksek.

Bi haftada değişiklik olmayabilir de canım zaten tahmini bir değer veriyor. Ayrıca kilosu gayette iyi suan. Boyuda bana kısa gelmedi zaten 50-55cm arası doğuyo bebekler. Doktorun ne söyledi?
Yok aslında zayıf dıye takılmadım acaba bir problem mı oldu da boyle oldu dıye düşünmeye başladım

Canım zaten kılosuna cok takılmadım bır an da boyle olması korkuttu beni acaba bir sorun mu var dıye düşündüm doktorum sorun degıl dedi ama ne bıleyım moralım bozuldu

Benim bu cumartesi kontrolüm var. 35 haftalık oldum zaten. 2 hafta sonra tekrar gittiğimde söylerse 37 olmuş oluyorum. Geç gibi geliyor bana. Neyse gidince bir konuşayım bakalım.
Aynen canım listemi yaptım. Bakliyat, konserve, un, dediğin gibi salça bozulmayacak kahvaltılıklar falan stoklıyım bende.

uzulme canim benimde oyle hu ay hic kilo almamis ayni gorundu makineler dogru olcmeyebilir kilosuda cok az degil doguma kadar 3 kilo olur zaten canını sıkma

Canm gecmis olsun muhtemel ilac verirler sana ilaclar degerleri kontrol altina aliyor diye okudum daha önce. Saglicakla büyüsün bebegin zamaninda gelsin insallah

Canım çok geçmiş olsun. Gelişmelerden haberdar et bizi de.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür kızlar tek tek alıntılayamadım. Yeni geldim eve uzandım.
Bu hastalığın bir ilacı varmış ondan günde 4 tane alacağım alır almaz içtim kaşıntı yok şuan. Gastroenterolog 2 günde bir test yaptırmalısın dedi. Yarın sabah tekrar yaptıracağım sağlık ocağında. İlaçla hemen düşüş sağlanıyormuş çoğu zaman. Ama yine de fazla bekletilmiyor bebek bu durumda yaşam sınırını geçmişse dedi.
Kendi doktoruma gittim çok yükselmiş evet henüz de erken biraz almak için ilacını kullan pazartesi tahlil yapalım düşme varsa takip ederiz yoksa almamız gerekir yeni doğan bakımımız çok iyi sıkıntı olmaz yaşar dedi.
İlacı aldıktan sonra şuan kaşıntım kalmadı mucize gibi.
Yumurta hergün 2 tane yiyordum bir de bebek gelişsin diye gerçi beslenmeyle de pek alakası yokmuş. Safra kesesiyle de bağlantılı olmayabilir nedensiz de olabiliyor dedi dahiliyeci
[/QUOTE]
İnşallah düşüş olur da biraz daha durur bebeğin. Az daha büyüse. Dua etcem canım yarın düşmüş okucak inşallah kaşıntın da kesilmş baksana. Bu iyiye işaret

Su habere aşırı öfkelendim kızlar toplu taşımada kesinlikle saglik eldiveni kullanmak gerek

İnsanlar o kadar bencil ki malesefhastalığa yakalananlar yakalanmayanların kapısına penceresine tükürüyomş ya. Filmler gerçek oluyo resmn o kadar korkunç ki. Sanki bi korku filminin içindeyiz şuan. Allh yardmcımz olsun.

Aayy ben stok falan düşünmedim hiç. Yapalımmı hakkaten ya

Dün bende kendimi çok yormuşum buğün pijamalarla yatıyorum paso. Yemek pişecek büyük okuldan gelecek ooooyyyy vücudum rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…