Ben de kendimi tükenmiş hissedyrum. Evi sildim süpürdüm. Toz alınacak kızımı uyutytum uyusun da öyle yaparım. Yemek de var daha tabi. Günlük rutin işler bile o kadar ağır geliyo ki.. Bir gün boyunca hiçbşy yapmadan yataktan çıkmamak uyumak dinlenmek istiyorum. Mümkün müDün bende kendimi çok yormuşum buğün pijamalarla yatıyorum paso. Yemek pişecek büyük okuldan gelecek ooooyyyy vücudum rahat değil
Cok geçmiş olsun insallah sıkıntısız atlatırsın. oğlumda benimde, birden bire karaciğer emzimlerim yükselmişti. Kaşıntı ile hastaneye gittigumde kolestaz demislerdi özel hastane. Devlet hastanesi araştırmaya soktu bir cok kan testi yaptı, ve sonuç tavuktan zehirlenme çıkmıstı. 2 günd3 bir kan verdim 1 hafta igne kullandim normale dönmüştü. Ben kuruluktan kaşındımı düsünüyordum, bir aydan sonra doktora görünmüştüm.Kızlar erkenden sağlık ocağı hekimi aradı dün kan vermiştim karaciğer değerleri için. Değerlerin çok yüksek hemen gelmen gerek dedi. Gittim ALT ve AST değerlerim çok yükselmiş 40 olması gereken 400 küsüre çıkmış. Gastroenterolojiye geldik şimdi kan verdik safra kesesi taşına bakılacak ultrasonla. Büyük olasılık kolestaz dedi doktor. İlaç verip 4-5 hafta takip edeceğiz dedisağlık versin Rabbim inşallah gerisi hiç önemli değil kızlar
Çok geçmiş olsun bak neyse ki erken davranmışsın ve farkına varılıp tedaviye başlamışsın en güzelide ilacı ilk kullanımından hemen etkisini göstermiş bence stres yapman içinde bulunduğun durumdan daha fazla zarar verir bebeğine sakın olmaya çalış ilaçlarını kullan bak düzelicek herşey ve bol bol dua et sağlıkla kucağına alacaksın inş.Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür kızlar tek tek alıntılayamadım. Yeni geldim eve uzandım.
Bu hastalığın bir ilacı varmış ondan günde 4 tane alacağım alır almaz içtim kaşıntı yok şuan. Gastroenterolog 2 günde bir test yaptırmalısın dedi. Yarın sabah tekrar yaptıracağım sağlık ocağında. İlaçla hemen düşüş sağlanıyormuş çoğu zaman. Ama yine de fazla bekletilmiyor bebek bu durumda yaşam sınırını geçmişse dedi.
Kendi doktoruma gittim çok yükselmiş evet henüz de erken biraz almak için ilacını kullan pazartesi tahlil yapalım düşme varsa takip ederiz yoksa almamız gerekir yeni doğan bakımımız çok iyi sıkıntı olmaz yaşar dedi.
İlacı aldıktan sonra şuan kaşıntım kalmadı mucize gibi.
Yumurta hergün 2 tane yiyordum bir de bebek gelişsin diyegerçi beslenmeyle de pek alakası yokmuş. Safra kesesiyle de bağlantılı olmayabilir nedensiz de olabiliyor dedi dahiliyeci
haftada bir gün ayirsana kendine. sadece kızınla ilgilenip rölantiye al kendini. parka vs de götürme o gün. yemek yoksa dışarıdan söyle. bebisler gelince hiç böyle şansımız olmayacak.Ben de kendimi tükenmiş hissedyrum. Evi sildim süpürdüm. Toz alınacak kızımı uyutytum uyusun da öyle yaparım. Yemek de var daha tabi. Günlük rutin işler bile o kadar ağır geliyo ki.. Bir gün boyunca hiçbşy yapmadan yataktan çıkmamak uyumak dinlenmek istiyorum. Mümkün mühayır
İnşallah sağlıkla doğup, seninle birlikte evinize dönecek annesi, üzülme biliyorsun stres daha çok olumsuz etkiliyor bünyeyi. Allah ım esirgesin siziYeni doğan bakımı lafını duyunca ağlamaya başladım direk yine oranın kapısında beklemek,kucağım boş eve dönmek istemiyorum.Allahım nolur sağlıkla kucağımda evime getirmeyi nasip etsin dualarınıza talibim arkadaşlar
Valla benimki öpuyor kokluyor uykuda sariliyor kistiriyorda devami yok zuhurt tesellisi bizimkisi öp kokla saril hep fragman ama asıl filme nezaman geceriz orasi meschulBenimki de güle güle yaptı zaten. Ooo bayadır görüşmemiştik nasılsın diyorvalla öpmüyor bacım öpse devamı gelirmiş, korkuyor aman boşver rüyada en azından çeşitlilik olsun.
Bu dediğini yaptığım oluyo canım yoksa ful tempo zaten dayanamam. Benm demk istediğim tammaamen bana ait bomboş bi gün ama öyle bşy olsa da rahat edemem şuan yazarken bile kızım gözümün önüne geldihaftada bir gün ayirsana kendine. sadece kızınla ilgilenip rölantiye al kendini. parka vs de götürme o gün. yemek yoksa dışarıdan söyle. bebisler gelince hiç böyle şansımız olmayacak.
ben biraz umursuzum öyle yapardim eskiden de şimdi çocuklar büyük daha rahat yapıyorum. iş yapmama günü ilan ediyorum kendime.
Valla benim ilk bebegim,coluk cocukta yok ama hersey artik zor gelior ev isi yapmak yemek yapmak ayagima bag olanda olmasa zorlaniyorum ruh halimde pek iyi degil ilk bebek korkularim var sorumluluk buyuk vucudum zorluyor artik son zamanlar zormushaftada bir gün ayirsana kendine. sadece kızınla ilgilenip rölantiye al kendini. parka vs de götürme o gün. yemek yoksa dışarıdan söyle. bebisler gelince hiç böyle şansımız olmayacak.
ben biraz umursuzum öyle yapardim eskiden de şimdi çocuklar büyük daha rahat yapıyorum. iş yapmama günü ilan ediyorum kendime.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür kızlar tek tek alıntılayamadım. Yeni geldim eve uzandım.Canım çok geçmiş olsun.Gelişmelerden haberdar et bizi de.
Benim de tarih 7 mayıs ama sanmıyorum mayısa kalacağını, o yüzden başından beri buradayımHerkese selamlarson haftalara gelmissiniz bende mayis annesi olacagim tabi erkende gelebilir ilk oglum 37 .hafta ikinci oglum 38 de dogdu.bende 2020 mayis anneleri grubumuz var.ama nisan sonuda olabilir.ilk kez girdim baktim grubunuza heyecanlandim 37 haftalari gordum insallah sag salim kucaginiza alirsiniz yavrularinizi
Valla insan kafasina takiyor bizde ben hamile oldum olali toplasan 10 defa olmamistir, bazen kocami goruyorum eski gunlerdeki gibi yakin uyaniyorum gercek hayati koca göbusum ve ben ve yanimda fosur fosur uyan kocamBen kocamdan kestim ümidiadam kızına bi şey olacak diye 9 aydır 2 kere falan geldi yanima bilinç altımda onu cezalandiriyor
ilk bebekte ben de ayni hem de çok yogun o duyguyu yaşamıştım. ikinci ya da üçüncü de fiziksel olarak zorlasa da psikolojik olarak daha rahat oluyor.Valla benim ilk bebegim,coluk cocukta yok ama hersey artik zor gelior ev isi yapmak yemek yapmak ayagima bag olanda olmasa zorlaniyorum ruh halimde pek iyi degil ilk bebek korkularim var sorumluluk buyuk vucudum zorluyor artik son zamanlar zormus
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür kızlar tek tek alıntılayamadım. Yeni geldim eve uzandım.
Bu hastalığın bir ilacı varmış ondan günde 4 tane alacağım alır almaz içtim kaşıntı yok şuan. Gastroenterolog 2 günde bir test yaptırmalısın dedi. Yarın sabah tekrar yaptıracağım sağlık ocağında. İlaçla hemen düşüş sağlanıyormuş çoğu zaman. Ama yine de fazla bekletilmiyor bebek bu durumda yaşam sınırını geçmişse dedi.
Kendi doktoruma gittim çok yükselmiş evet henüz de erken biraz almak için ilacını kullan pazartesi tahlil yapalım düşme varsa takip ederiz yoksa almamız gerekir yeni doğan bakımımız çok iyi sıkıntı olmaz yaşar dedi.
İlacı aldıktan sonra şuan kaşıntım kalmadı mucize gibi.
Yumurta hergün 2 tane yiyordum bir de bebek gelişsin diyegerçi beslenmeyle de pek alakası yokmuş. Safra kesesiyle de bağlantılı olmayabilir nedensiz de olabiliyor dedi dahiliyeci
Insallah bebegi kucagima aldigimda butun korkularim endiselerim gecerilk bebekte ben de ayni hem de çok yogun o duyguyu yaşamıştım. ikinci ya da üçüncü de fiziksel olarak zorlasa da psikolojik olarak daha rahat oluyor.
bol bol nefes egzersizi yapmak, herşey guzel olacak diye düşünmek iyi geliyor. güneş ışığı da iyi geliyor. güzel düşünelim güzel olsun insallah.
Bilseydim sizide takip ederdimBenim de tarih 7 mayıs ama sanmıyorum mayısa kalacağını, o yüzden başından beri buradayım
Aynı şeyi düşünyrum ben de. Herkes stok yapıyo diyorum ben mi çok rahatım? Bşyler yapmamız lazımmı hakkaten? Valla marketlerin halini görünce korkmadım değil. Belki de doğrusunu yapıyolardr. İtalyada şuan bütn cafe restoran ve mağazalr kapalymş. Sadece markete gtmk için çıkıyolarmş evden. Market kuyruğunu gördm şaştm kaldım. O hale gelmemz uzun sürmez diye korkuyrum ben de.Kızlar çok şükür okulu bitirdim an itibari ile.. Yarın da raporumu alıp okula bırakacağım direkt..Bugün öksürenler, tıksıranlar, son günüm diye sarılmaya çalışanlardan epey yoruldum ve kendimi bildiğiniz hasta olmuş yataklara düşmüş gibi hissediyorum psikolojik olarak.. İzne çıktığıma da sevinemedim ki şu haberler yüzünden.. Millet marketleri boşaltmaya başlamış diyorlar. Nasıl bir milletiz anlamıyorum, niye bu kadar çabuk galeyana geliyoruz? Böyle olunca e bizim de elimiz armut mu topluyor diye düşünüyoruz. Evde hiçbir şey yok, bilmem giidip alır mıyız.. Biraz daha bekleyelim hele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?