2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar hastane süsü kapı süsü yalan olcak gibi baksanıza böyle giderse evde doğurmazsak iyidir diyorum
Sorma yaa.. Bugün epey dalgasını geçtik arkadaşlarla, diyorlar sen merak etme biz seni doğurturuz evde Dedim size ödev, herkes doğum videolarını izlesin lazım olursa müdahale edersiniz Allahım ağlanacak halimize gülüyoruz, Rabbim yaşatmasın öyle şeyler inşallah..

Benim de tarih 7 mayıs ama sanmıyorum mayısa kalacağını, o yüzden başından beri buradayım
2 gün var aramızda ama benimde başından beri riskli bir gebelik ve erken doğum olma durumu olunca bende direk nisan annelerine geldim şuan ki hedefimiz 36.hafta ama inş.dayanabildigi kadar çok dayanır 37/38 görsem ne güzel olur

Benim de başta riskler vardı ben de o yüzden Nisan annelerine geldim Şu an risk yok gerçi çok şükür.. Sizin ne gibi bir risk var?

ahah bencede ağlanacak halimize gülüyoruz resmen ya ama düşünmüyo değilim bide yarın yok hediyelik kapı susu bakıcaktım heves meves kalmadı :)

kızlar hastane süsü kapı süsü yalan olcak gibi baksanıza böyle giderse evde doğurmazsak iyidir diyorum
Valla dünkü haberden sonra inşallah normal doğurup hemen hastahaneden Çıkarım fazla kalmadan diyorum . Ben de yaptıracaktım kapı süsü filan ama şu an bir an önce o hastahaneden çıkma düşüncesi oluştu . Sanırım vermem sipariş filan .

Kızlar sinirlerim çok bozuk suan ağlamama engel olamıyorum. Az önce ablamla konusurKen saçma sekilde tartıştık yarın 40 mevlüdü var doğumdan beri annemle kalıyor. Bende yarından sonra kendi evine geçicekmisin dedim. Ben evine git demişim de bilmem ne. Ne var bunda kötü tek basına bakmaya korrkuyomusun diye sordum ben korkuyorum tedirginim dedim. Annem benimle en fazla 1 hafta kalacak sonra dönecek ben uzaktayım evde babam kardeşim var ramazana denk geliyor çok kalamaz. Ben bunları düşünüyorum zaten sürekli tek basıma gidince napcam diye stres yapıyorum eşim babalık izni kullanacak o şekilde bakıcaz. Şimdi o lohusa ona bişey denmeyecek ama ben de hamileyim bana herşeyi demek serbest sanki 1 aya doğum yapıcam neden kimse beni düşünmüyor. Sinirlerim cok bozuldu hala aglıyorım bebek de kasılıyor bben agladıkça birazdan eşimde gelir böyle görmesin istiyorum ama durduramıyorum kendimi.

arkadaşlarım,

kendinizi ve bebeğinizi korumak için bugünden sonra hangi ilde olursanız olun toplu taşımaya binmeyi gerektiren yerlere gitmeyin. kalabalıklara girmeyin. avmlere de gitmeyin. gerekirse herşeyi eksik olsun. hiçbirşey bebeğimizden önemli değil.

benim düşüncem bu yönde.

tamamiyle ablanızın psikolojisi bozulmuş. o lohusa siz hamilesiniz. iki tarafta fazlasıyla alıngan. arada olur öyle şeyler. hiç kendinizi üzüpte bebeğinizi strese sokmayın.

tamamiyle ablanızın psikolojisi bozulmuş. o lohusa siz hamilesiniz. iki tarafta fazlasıyla alıngan. arada olur öyle şeyler. hiç kendinizi üzüpte bebeğinizi strese sokmayın.
Canım sürekli herkesten duyuyorum. Lausa olunca ne oluyor neden insanlar hep alttan almasi gerekiyor. Çözebilmiş degilim

Bilmiyorum çok doldum belki de bu zamana kadar cok sıkıntılı bi hamilelik geçirdim basından beri kimseye yansıtmadım elimden geldiğince herkes bana herşeyi şakayla söyleyebiliyor ama ben birsey diyince hemen küsüp alınıyorlar. Sanırım doldum iyice son ayımda kaldıramıyorum bunları.

Canım üzülme bak az kaldı bebeğini kasma kendine de ona da bunu yapma canım İnan değmez dönüp baktığında gülüp geçiceksin o yüzden boşver de geç allah yardımcın olsun gurbette olmak zor ama şöyle iyi tarafından bak bide allah başından eksik etmesin annen var gelip kalacak yanında az da olsa boşver takılma herşey geçiyor
Eşine de anlatma ablanla aranda olan şey bilmesine gerek yok bence düzelir herşey merak etme

canim ne desem bilemedim. ikiniz de hassas bir dönemden geçiyorsunuz. ve maalesef böyle dönemler denk gelince küçük büyük kırgınlıklar kaçınılmaz oluyor.

hersey de kendimi örnek veriyorum ama benim de kizimin dogumuyla ablamin doğumu arasinda 40 gün vardi. çok kirildigim şeyler oldu. onun da olmuştur belki.

şimdi kendini toparlamaya çalış. olmadi bir duş al, güzel bir müzik aç. tek başına gayet de iyi bakarsın. hatta daha iyi bile bakarsin. tek elden sakin sakin.

Canım sürekli herkesten duyuyorum. Lausa olunca ne oluyor neden insanlar hep alttan almasi gerekiyor. Çözebilmiş degilim
Bende merak ediyorum sende böyle alınganmısın sür
Canım cok sağol zaten eşime anlatmak istemiyorum ama suratımdan anlar ağlayınca çok belli oluyor ben ablama küs kalamam zaten ama bende sonucta hassas bi dönemdeyim neden hep ben alttan alıyorum kaç kez oldu bu sürekli küsmesi sıktı artık beni sanırım bende daha fazla alamıyorum alttan dolup taşıyorum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…