2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ablanız abartmış bence. Ağlama canım ya kimse için aģlmaya deymez. Kendini düşün bebegini düsün. Canı sıkılmış demekki alınası gelmiş bırak öyle kalsın. Sen topla kendini rahatla üzülme

Beni anlarsın o zaman benimde buraya yazmadığım ama kırıldığım çok sey var. Kimse bana sormuyor mesela bebek nasıl kilosu nedir magnetleri hazırladın mı ne yapacaksın resim gönder gibi konusmalar yok hep ben kendim atıyorum anlatıyorum falan. Bunlar küçük basit seyler belki öyle de ama ben uzaktayım kendimce burda bişeyler yapıyorum bebegime kendim bakıcam bunaldım anneme gideyim diyemeyeceğim kolayca. Bilmiyorum cok hassasım suan sanırım elimde değil..

Ben kardeşiyim el kişisi değilim ne desem alınıyor şaka yapıyorum ciddiye alıyor napıcamı şaşırdım iyice

Canım bazen insan patlayıveriyor böyle. İçinden ağlamak geliyorsa çok sıkma kendini ağlamamak için. İçine atmak bazen daha kötü oluyor. İçini boşalt güzelce. Sonra da kafaya takma olanları. Göz yaşlarınla beraber at gitsin sıkıntıları. Derin nefes al, duşa gir, müzik dinle. Bebeğinle konuş. Emin ol rahatlayacaksın

Yok be canımıniçi can sıkıntısindan bulasmak istersen insanlara, Hafifletici sebebide var nasilsa. Adıda lausa onun altına sıgına sıgına ya kır insanları yada pof poflat kendini. Bana sorarsan hamilelikte hassas oluyorsun alingan oluyorsun. Korku endişe stres yapiyor. Lahusayken b3nce daha mutlu insanlar hele birde 40 gun gecmis. Beden rahatlamis cocugun yaninda daha ne olsun.

Canım üzme kendini. Bende senin gibi uzaktayım ailemden. Her şeyiyle kendim ilgileniyorum. Bana da kimse sormuyor AA kapı süsü mü yaptırdın diye. Ben kendim grubumuz var oraya atıyorum. Bunları düşünüp üzülürsek ohoo..

Ablanda biraz alınganlık etmiş hiç takılma senin canın da kıymetli şuan. Yazık değil mi sen ağladıkça kasılıyormuş bak kıyamam ben onaa.

valla size tavsiyem, kesinlikle içinize atmayın. boşverin varsın size patavatsız desinler. hiç içinizde tutmayın. küserlerse küssünler, boşversenize. hepsi aynı

Ben kardeşiyim el kişisi değilim ne desem alınıyor şaka yapıyorum ciddiye alıyor napıcamı şaşırdım iyice
Kimi insan öyle oluyor malesef. Lohusalık yaşamadım hiç bilmiyorum yaşayacağım inşallah yakında. Hormonal belki onun da durumu. Üzme sen tatlı canını. Bir de kimseden bir şey bekleme. Çünkü insan üzülüyor beklentisini alamayınca ister istemez. Çoğu zaman da beklentimizin tam tersi oluyor malesef. Mümkün mertebe bu sıralar daha az muhabbet edin. İkiniz de hassassınız

Canım teşekkür ederim haklısın galiba öyle yapsam daha iyi olacak
Bilmiyorum ki bana bakılınca cok rahat bi hamilelik geçirdi. Canı sıkıldı gitti annelerin yanına gördü onları gezdi tozdu ne bileyim keske bende senin gibi olsam dedim rahat bi gebelik için. Simdide öyle onların yanında insanlar hep birşey der herseye takılsak bana da diyecekler dedim hatta.
Bende kendi kendime atıyorum anlatıyorum senin gibi. Bilmiyorum yaa herkes kendi açısından bakıyor sanırım olaylara. Ama ben de kendimi üzmek istemiyorum çünkü iyi dayandım bu kadar zaman kimseye küsmeden kırılmadan. Neyse olan oldu haklısın bebeğimi üzüyorum

Kardeşi olman birsey degistirmiyor demkki ablanın gözünde. Bence sen hiçbir sey ýapma bırak kendi haline. Senin üzen herseyden uzak dur, üzülmeyide bırak ağlamak rahatlatıyorsa ağla tabiki. Ama kendini sorgulama nedenlere girme boşver. Haytta senden değerlisi yok.

valla size tavsiyem, kesinlikle içinize atmayın. boşverin varsın size patavatsız desinler. hiç içinizde tutmayın. küserlerse küssünler, boşversenize. hepsi aynı
Ya işte bende patladım bu sefer söyledim annem aramıştı ağladım ona anlatırken falan üzüldü o da ama sanki biraz rahatladım içimden atınca.
Evet o da hassas ama tek o yok bende varım en az onun kadar hassasım bunu anlamak istemiyor. Ben kimseden birşey beklemiyorum minimum seviyede beklentim var annemi bile bi hafta en fazla diye düşünüyorum. Zaten kendim bakacağım bunun bilincindeyim keşke beni de 40 gün baksalardı ama olmayacak biliyorum.

Yok artık bişey yapmam zaten karışmicam suçlu ben oluyorum. Bebegim de hala kaskatı içimde şimdi ona üzüldüm gereksiz yere kasıldı kaldı içimde. Balkona çıktım oturuyorum biraz nefes alıyorum iyi geldi

Aayy ben stok falan düşünmedim hiç. Yapalımmı hakkaten ya
Ya ben virüsten ötürü değil zaten alışveriş yapacaktım lohusayken çok çıkamam vs diye. Millet öyle paniklemişki onlar bitirmeden bende alayım dedim
Teşekkür ederiz, inşallah sizde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza
Valla benimki öpuyor kokluyor uykuda sariliyor kistiriyorda devami yok zuhurt tesellisi bizimkisi öp kokla saril hep fragman ama asıl filme nezaman geceriz orasi meschul
Sende en azından fragman var bacım, öp başına koy
Okulu bitirmene çok sevindim canım, hele ki böyle bir dönemde çok iyi oldu kalabalığa girmeyecek olman. Ben zaten lohusayken çok sık markete çıkamam diye alışveriş yapacaktım, o yüzden bu akşam gidicem mesela.
kızlar hastane süsü kapı süsü yalan olcak gibi baksanıza böyle giderse evde doğurmazsak iyidir diyorum
Hahahha bende 50 tane hediyelik sipariş etmiştim. Elimde patlamaz inşallah
Canım benim ablan lohusa, sen hamilesin. İkinizinde duygu durumları karışık. Hassas dönemlerdesiniz. Sıkma canını. Alındıysa da alındı ayrıca. Germe kendini. Benim de annem herşeye alınıyor, en ufak şeyde sizin gibi evlat görmedim falan diye başlıyor. Çocuk gibi. En sonunda geçen patladım bende mesela hamile halimle bana bunları mı söylüyorsun deyip kapadım suratına. Bazen oluyor yani öyle patlama anları. Aile içinde olur bazen öyle şeyler, herkesin nazı birbirine geçiyor çünkü naparsın.

Evet canım insan arada patlıyor bnde bi patlama yasadım iki tarafta hassas dönemden geçince oluyor böyle. Tuhaf hissediyorum kendimi uzakta da olunca daha mı duygusal oluyorum ne ondan sanırım birazda

Kıyamam yaa ablan kendinden başkasını düşünmüyor belli de bence sen annene söyle o halletsin. Ablan da Lohusa olunca alınmış ama artık kendi rahat bakabilir. Hangi Bi zaman anası yanında olacak.
Eğer annen gelmezse de hiç üzülme canım sen biraz olsun tecrübe edindin. Eşinle birlikte çok ta güzel bakacağına eminim. Boş yere üzülüp bebeği de üzme annesi.

Bak annesi kızın sen üzülünce, hemen savunmaya geçmiş. O seni düşünüyor hemen tepkisini veriyor sana. Sende onu düşün,mutlu ve cok huzurlu annesi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…