Ablanız abartmış bence. Ağlama canım ya kimse için aģlmaya deymez. Kendini düşün bebegini düsün. Canı sıkılmış demekki alınası gelmiş bırak öyle kalsın. Sen topla kendini rahatla üzülmeKızlar sinirlerim çok bozuk suan ağlamama engel olamıyorum. Az önce ablamla konusurKen saçma sekilde tartıştık yarın 40 mevlüdü var doğumdan beri annemle kalıyor. Bende yarından sonra kendi evine geçicekmisin dedim. Ben evine git demişim de bilmem ne. Ne var bunda kötü tek basına bakmaya korrkuyomusun diye sordum ben korkuyorum tedirginim dedim. Annem benimle en fazla 1 hafta kalacak sonra dönecek ben uzaktayım evde babam kardeşim var ramazana denk geliyor çok kalamaz. Ben bunları düşünüyorum zaten sürekli tek basıma gidince napcam diye stres yapıyorum eşim babalık izni kullanacak o şekilde bakıcaz. Şimdi o lohusa ona bişey denmeyecek ama ben de hamileyim bana herşeyi demek serbest sanki 1 aya doğum yapıcam neden kimse beni düşünmüyor. Sinirlerim cok bozuldu hala aglıyorım bebek de kasılıyor bben agladıkça birazdan eşimde gelir böyle görmesin istiyorum ama durduramıyorum kendimi.
Beni anlarsın o zaman benimde buraya yazmadığım ama kırıldığım çok sey var. Kimse bana sormuyor mesela bebek nasıl kilosu nedir magnetleri hazırladın mı ne yapacaksın resim gönder gibi konusmalar yok hep ben kendim atıyorum anlatıyorum falan. Bunlar küçük basit seyler belki öyle de ama ben uzaktayım kendimce burda bişeyler yapıyorum bebegime kendim bakıcam bunaldım anneme gideyim diyemeyeceğim kolayca. Bilmiyorum cok hassasım suan sanırım elimde değil..canim ne desem bilemedim. ikiniz de hassas bir dönemden geçiyorsunuz. ve maalesef böyle dönemler denk gelince küçük büyük kırgınlıklar kaçınılmaz oluyor.
hersey de kendimi örnek veriyorum ama benim de kizimin dogumuyla ablamin doğumu arasinda 40 gün vardi. çok kirildigim şeyler oldu. onun da olmuştur belki.
şimdi kendini toparlamaya çalış. olmadi bir duş al, güzel bir müzik aç. tek başına gayet de iyi bakarsın. hatta daha iyi bile bakarsin. tek elden sakin sakin.
Ben kardeşiyim el kişisi değilim ne desem alınıyor şaka yapıyorum ciddiye alıyor napıcamı şaşırdım iyiceAblanız abartmış bence. Ağlama canım ya kimse için aģlmaya deymez. Kendini düşün bebegini düsün. Canı sıkılmış demekki alınası gelmiş bırak öyle kalsın. Sen topla kendini rahatla üzülme
Canım bazen insan patlayıveriyor böyle. İçinden ağlamak geliyorsa çok sıkma kendini ağlamamak için. İçine atmak bazen daha kötü oluyor. İçini boşalt güzelce. Sonra da kafaya takma olanları. Göz yaşlarınla beraber at gitsin sıkıntıları. Derin nefes al, duşa gir, müzik dinle. Bebeğinle konuş. Emin ol rahatlayacaksınKızlar sinirlerim çok bozuk suan ağlamama engel olamıyorum. Az önce ablamla konusurKen saçma sekilde tartıştık yarın 40 mevlüdü var doğumdan beri annemle kalıyor. Bende yarından sonra kendi evine geçicekmisin dedim. Ben evine git demişim de bilmem ne. Ne var bunda kötü tek basına bakmaya korrkuyomusun diye sordum ben korkuyorum tedirginim dedim. Annem benimle en fazla 1 hafta kalacak sonra dönecek ben uzaktayım evde babam kardeşim var ramazana denk geliyor çok kalamaz. Ben bunları düşünüyorum zaten sürekli tek basıma gidince napcam diye stres yapıyorum eşim babalık izni kullanacak o şekilde bakıcaz. Şimdi o lohusa ona bişey denmeyecek ama ben de hamileyim bana herşeyi demek serbest sanki 1 aya doğum yapıcam neden kimse beni düşünmüyor. Sinirlerim cok bozuldu hala aglıyorım bebek de kasılıyor bben agladıkça birazdan eşimde gelir böyle görmesin istiyorum ama durduramıyorum kendimi.
Canım sürekli herkesten duyuyorum. Lausa olunca ne oluyor neden insanlar hep alttan almasi gerekiyor. Çözebilmiş degilim
Yok be canımıniçi can sıkıntısindan bulasmak istersen insanlara, Hafifletici sebebide var nasilsa. Adıda lausa onun altına sıgına sıgına ya kır insanları yada pof poflat kendini. Bana sorarsan hamilelikte hassas oluyorsun alingan oluyorsun. Korku endişe stres yapiyor. Lahusayken b3nce daha mutlu insanlar hele birde 40 gun gecmis. Beden rahatlamis cocugun yaninda daha ne olsun.Bende merak ediyorum sende böyle alınganmısın sür
Canım cok sağol zaten eşime anlatmak istemiyorum ama suratımdan anlar ağlayınca çok belli oluyorben ablama küs kalamam zaten ama bende sonucta hassas bi dönemdeyim neden hep ben alttan alıyorum kaç kez oldu bu sürekli küsmesi sıktı artık beni sanırım bende daha fazla alamıyorum alttan dolup taşıyorum böyle
Kızlar sinirlerim çok bozuk suan ağlamama engel olamıyorum. Az önce ablamla konusurKen saçma sekilde tartıştık yarın 40 mevlüdü var doğumdan beri annemle kalıyor. Bende yarından sonra kendi evine geçicekmisin dedim. Ben evine git demişim de bilmem ne. Ne var bunda kötü tek basına bakmaya korrkuyomusun diye sordum ben korkuyorum tedirginim dedim. Annem benimle en fazla 1 hafta kalacak sonra dönecek ben uzaktayım evde babam kardeşim var ramazana denk geliyor çok kalamaz. Ben bunları düşünüyorum zaten sürekli tek basıma gidince napcam diye stres yapıyorum eşim babalık izni kullanacak o şekilde bakıcaz. Şimdi o lohusa ona bişey denmeyecek ama ben de hamileyim bana herşeyi demek serbest sanki 1 aya doğum yapıcam neden kimse beni düşünmüyor. Sinirlerim cok bozuldu hala aglıyorım bebek de kasılıyor bben agladıkça birazdan eşimde gelir böyle görmesin istiyorum ama durduramıyorum kendimi.
Bilmiyorum çok doldum belki de bu zamana kadar cok sıkıntılı bi hamilelik geçirdim basından beri kimseye yansıtmadım elimden geldiğince herkes bana herşeyi şakayla söyleyebiliyor ama ben birsey diyince hemen küsüp alınıyorlar. Sanırım doldum iyice son ayımda kaldıramıyorum bunları.
Kimi insan öyle oluyor malesef. Lohusalık yaşamadım hiç bilmiyorum yaşayacağım inşallah yakında. Hormonal belki onun da durumu. Üzme sen tatlı canını. Bir de kimseden bir şey bekleme. Çünkü insan üzülüyor beklentisini alamayınca ister istemez. Çoğu zaman da beklentimizin tam tersi oluyor malesef. Mümkün mertebe bu sıralar daha az muhabbet edin. İkiniz de hassassınızBen kardeşiyim el kişisi değilim ne desem alınıyor şaka yapıyorum ciddiye alıyor napıcamı şaşırdım iyice
Canım teşekkür ederim haklısın galiba öyle yapsam daha iyi olacakCanım bazen insan patlayıveriyor böyle. İçinden ağlamak geliyorsa çok sıkma kendini ağlamamak için. İçine atmak bazen daha kötü oluyor. İçini boşalt güzelce. Sonra da kafaya takma olanları. Göz yaşlarınla beraber at gitsin sıkıntıları. Derin nefes al, duşa gir, müzik dinle. Bebeğinle konuş. Emin ol rahatlayacaksın
Bilmiyorum ki bana bakılınca cok rahat bi hamilelik geçirdi. Canı sıkıldı gitti annelerin yanına gördü onları gezdi tozdu ne bileyim keske bende senin gibi olsam dedim rahat bi gebelik için. Simdide öyle onların yanında insanlar hep birşey der herseye takılsak bana da diyecekler dedim hatta.Yok be canımıniçi can sıkıntısindan bulasmak istersen insanlara, Hafifletici sebebide var nasilsa. Adıda lausa onun altına sıgına sıgına ya kır insanları yada pof poflat kendini. Bana sorarsan hamilelikte hassas oluyorsun alingan oluyorsun. Korku endişe stres yapiyor. Lahusayken b3nce daha mutlu insanlar hele birde 40 gun gecmis. Beden rahatlamis cocugun yaninda daha ne olsun.
Bende kendi kendime atıyorum anlatıyorum senin gibi. Bilmiyorum yaa herkes kendi açısından bakıyor sanırım olaylara. Ama ben de kendimi üzmek istemiyorum çünkü iyi dayandım bu kadar zaman kimseye küsmeden kırılmadan. Neyse olan oldu haklısın bebeğimi üzüyorumCanım üzme kendini. Bende senin gibi uzaktayım ailemden. Her şeyiyle kendim ilgileniyorum. Bana da kimse sormuyor AA kapı süsü mü yaptırdın diye. Ben kendim grubumuz var oraya atıyorum. Bunları düşünüp üzülürsek ohoo..
Ablanda biraz alınganlık etmiş hiç takılma senin canın da kıymetli şuan. Yazık değil mi sen ağladıkça kasılıyormuş bak kıyamam ben onaa. ☺
Kardeşi olman birsey degistirmiyor demkki ablanın gözünde. Bence sen hiçbir sey ýapma bırak kendi haline. Senin üzen herseyden uzak dur, üzülmeyide bırak ağlamak rahatlatıyorsa ağla tabiki. Ama kendini sorgulama nedenlere girme boşver. Haytta senden değerlisi yok.Ben kardeşiyim el kişisi değilim ne desem alınıyor şaka yapıyorum ciddiye alıyor napıcamı şaşırdım iyice
Ya işte bende patladım bu sefer söyledim annem aramıştı ağladım ona anlatırken falan üzüldü o da ama sanki biraz rahatladım içimden atınca.valla size tavsiyem, kesinlikle içinize atmayın. boşverin varsın size patavatsız desinler. hiç içinizde tutmayın. küserlerse küssünler, boşversenize. hepsi aynı
Evet o da hassas ama tek o yok bende varım en az onun kadar hassasım bunu anlamak istemiyor. Ben kimseden birşey beklemiyorum minimum seviyede beklentim var annemi bile bi hafta en fazla diye düşünüyorum. Zaten kendim bakacağım bunun bilincindeyim keşke beni de 40 gün baksalardı ama olmayacak biliyorum.Kimi insan öyle oluyor malesef. Lohusalık yaşamadım hiç bilmiyorum yaşayacağım inşallah yakında. Hormonal belki onun da durumu. Üzme sen tatlı canını. Bir de kimseden bir şey bekleme. Çünkü insan üzülüyor beklentisini alamayınca ister istemez. Çoğu zaman da beklentimizin tam tersi oluyor malesef. Mümkün mertebe bu sıralar daha az muhabbet edin. İkiniz de hassassınız
Yok artık bişey yapmam zaten karışmicam suçlu ben oluyorum. Bebegim de hala kaskatı içimde şimdi ona üzüldüm gereksiz yere kasıldı kaldı içimde. Balkona çıktım oturuyorum biraz nefes alıyorum iyi geldiKardeşi olman birsey degistirmiyor demkki ablanın gözünde. Bence sen hiçbir sey ýapma bırak kendi haline. Senin üzen herseyden uzak dur, üzülmeyide bırak ağlamak rahatlatıyorsa ağla tabiki. Ama kendini sorgulama nedenlere girme boşver. Haytta senden değerlisi yok.
Ya ben virüsten ötürü değil zaten alışveriş yapacaktım lohusayken çok çıkamam vs diye. Millet öyle paniklemişki onlar bitirmeden bende alayım dedimAayy ben stok falan düşünmedim hiç. Yapalımmı hakkaten ya
Teşekkür ederiz, inşallah sizde sağ salim kavuşursunuz yavrularınızaHerkese selamlarson haftalara gelmissiniz bende mayis annesi olacagim tabi erkende gelebilir ilk oglum 37 .hafta ikinci oglum 38 de dogdu.bende 2020 mayis anneleri grubumuz var.ama nisan sonuda olabilir.ilk kez girdim baktim grubunuza heyecanlandim 37 haftalari gordum insallah sag salim kucaginiza alirsiniz yavrularinizi
Sende en azından fragman var bacım, öp başına koyValla benimki öpuyor kokluyor uykuda sariliyor kistiriyorda devami yok zuhurt tesellisi bizimkisi öp kokla saril hep fragman ama asıl filme nezaman geceriz orasi meschul
Okulu bitirmene çok sevindim canım, hele ki böyle bir dönemde çok iyi oldu kalabalığa girmeyecek olman. Ben zaten lohusayken çok sık markete çıkamam diye alışveriş yapacaktım, o yüzden bu akşam gidicem mesela.Kızlar çok şükür okulu bitirdim an itibari ile.. Yarın da raporumu alıp okula bırakacağım direkt..Bugün öksürenler, tıksıranlar, son günüm diye sarılmaya çalışanlardan epey yoruldum ve kendimi bildiğiniz hasta olmuş yataklara düşmüş gibi hissediyorum psikolojik olarak.. İzne çıktığıma da sevinemedim ki şu haberler yüzünden.. Millet marketleri boşaltmaya başlamış diyorlar. Nasıl bir milletiz anlamıyorum, niye bu kadar çabuk galeyana geliyoruz? Böyle olunca e bizim de elimiz armut mu topluyor diye düşünüyoruz. Evde hiçbir şey yok, bilmem giidip alır mıyız.. Biraz daha bekleyelim hele..
Hahahha bende 50 tane hediyelik sipariş etmiştim. Elimde patlamaz inşallahkızlar hastane süsü kapı süsü yalan olcak gibi baksanıza böyle giderse evde doğurmazsak iyidir diyorum
Canım benim ablan lohusa, sen hamilesin. İkinizinde duygu durumları karışık. Hassas dönemlerdesiniz. Sıkma canını. Alındıysa da alındı ayrıca. Germe kendini. Benim de annem herşeye alınıyor, en ufak şeyde sizin gibi evlat görmedim falan diye başlıyor. Çocuk gibi. En sonunda geçen patladım bende mesela hamile halimle bana bunları mı söylüyorsun deyip kapadım suratına. Bazen oluyor yani öyle patlama anları. Aile içinde olur bazen öyle şeyler, herkesin nazı birbirine geçiyor çünkü naparsın.Kızlar sinirlerim çok bozuk suan ağlamama engel olamıyorum. Az önce ablamla konusurKen saçma sekilde tartıştık yarın 40 mevlüdü var doğumdan beri annemle kalıyor. Bende yarından sonra kendi evine geçicekmisin dedim. Ben evine git demişim de bilmem ne. Ne var bunda kötü tek basına bakmaya korrkuyomusun diye sordum ben korkuyorum tedirginim dedim. Annem benimle en fazla 1 hafta kalacak sonra dönecek ben uzaktayım evde babam kardeşim var ramazana denk geliyor çok kalamaz. Ben bunları düşünüyorum zaten sürekli tek basıma gidince napcam diye stres yapıyorum eşim babalık izni kullanacak o şekilde bakıcaz. Şimdi o lohusa ona bişey denmeyecek ama ben de hamileyim bana herşeyi demek serbest sanki 1 aya doğum yapıcam neden kimse beni düşünmüyor. Sinirlerim cok bozuldu hala aglıyorım bebek de kasılıyor bben agladıkça birazdan eşimde gelir böyle görmesin istiyorum ama durduramıyorum kendimi.
Evet canım insan arada patlıyor bnde bi patlama yasadım iki tarafta hassas dönemden geçince oluyor böyle. Tuhaf hissediyorum kendimi uzakta da olunca daha mı duygusal oluyorum ne ondan sanırım birazdaYa ben virüsten ötürü değil zaten alışveriş yapacaktım lohusayken çok çıkamam vs diye. Millet öyle paniklemişki onlar bitirmeden bende alayım dedim
Teşekkür ederiz, inşallah sizde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza
Sende en azından fragman var bacım, öp başına koy
Okulu bitirmene çok sevindim canım, hele ki böyle bir dönemde çok iyi oldu kalabalığa girmeyecek olman. Ben zaten lohusayken çok sık markete çıkamam diye alışveriş yapacaktım, o yüzden bu akşam gidicem mesela.
Hahahha bende 50 tane hediyelik sipariş etmiştim. Elimde patlamaz inşallah
Canım benim ablan lohusa, sen hamilesin. İkinizinde duygu durumları karışık. Hassas dönemlerdesiniz. Sıkma canını. Alındıysa da alındı ayrıca. Germe kendini. Benim de annem herşeye alınıyor, en ufak şeyde sizin gibi evlat görmedim falan diye başlıyor. Çocuk gibi. En sonunda geçen patladım bende mesela hamile halimle bana bunları mı söylüyorsun deyip kapadım suratına. Bazen oluyor yani öyle patlama anları. Aile içinde olur bazen öyle şeyler, herkesin nazı birbirine geçiyor çünkü naparsın.
Kızlar sinirlerim çok bozuk suan ağlamama engel olamıyorum. Az önce ablamla konusurKen saçma sekilde tartıştık yarın 40 mevlüdü var doğumdan beri annemle kalıyor. Bende yarından sonra kendi evine geçicekmisin dedim. Ben evine git demişim de bilmem ne. Ne var bunda kötü tek basına bakmaya korrkuyomusun diye sordum ben korkuyorum tedirginim dedim. Annem benimle en fazla 1 hafta kalacak sonra dönecek ben uzaktayım evde babam kardeşim var ramazana denk geliyor çok kalamaz. Ben bunları düşünüyorum zaten sürekli tek basıma gidince napcam diye stres yapıyorum eşim babalık izni kullanacak o şekilde bakıcaz. Şimdi o lohusa ona bişey denmeyecek ama ben de hamileyim bana herşeyi demek serbest sanki 1 aya doğum yapıcam neden kimse beni düşünmüyor. Sinirlerim cok bozuldu hala aglıyorım bebek de kasılıyor bben agladıkça birazdan eşimde gelir böyle görmesin istiyorum ama durduramıyorum kendimi.
Bak annesi kızın sen üzülünce, hemen savunmaya geçmiş. O seni düşünüyor hemen tepkisini veriyor sana. Sende onu düşün,mutlu ve cok huzurlu annesi olsun.Yok artık bişey yapmam zaten karışmicam suçlu ben oluyorum. Bebegim de hala kaskatı içimde şimdi ona üzüldüm gereksiz yere kasıldı kaldı içimde. Balkona çıktım oturuyorum biraz nefes alıyorum iyi geldi
Hakketen doģur artık ben seni bekliyorumBir dahaki kontrolde haftaya perşembe 37+6 oluyorum kızlar ben artık yavaştan doğurmak istiyruuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?