- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Kardeş olmak böyle canımBende merak ediyorum sende böyle alınganmısın sür
Canım cok sağol zaten eşime anlatmak istemiyorum ama suratımdan anlar ağlayınca çok belli oluyorben ablama küs kalamam zaten ama bende sonucta hassas bi dönemdeyim neden hep ben alttan alıyorum kaç kez oldu bu sürekli küsmesi sıktı artık beni sanırım bende daha fazla alamıyorum alttan dolup taşıyorum böyle
Kaldırıldığını bilmiyordum suresi dolunca kendi kalkacak diye bekliyordum. Dur bi karıştırayim@baharumutduru2018 artık imzanı kaldırsan mı ne durukuş doğdu da büyüyor bile
Ben doğurunca hemen kaldırcam
Hakketen doģur artık ben seni bekliyorum
Amin cnm insallahYa ben virüsten ötürü değil zaten alışveriş yapacaktım lohusayken çok çıkamam vs diye. Millet öyle paniklemişki onlar bitirmeden bende alayım dedim
Teşekkür ederiz, inşallah sizde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza
Sende en azından fragman var bacım, öp başına koy
Okulu bitirmene çok sevindim canım, hele ki böyle bir dönemde çok iyi oldu kalabalığa girmeyecek olman. Ben zaten lohusayken çok sık markete çıkamam diye alışveriş yapacaktım, o yüzden bu akşam gidicem mesela.
Hahahha bende 50 tane hediyelik sipariş etmiştim. Elimde patlamaz inşallah
Canım benim ablan lohusa, sen hamilesin. İkinizinde duygu durumları karışık. Hassas dönemlerdesiniz. Sıkma canını. Alındıysa da alındı ayrıca. Germe kendini. Benim de annem herşeye alınıyor, en ufak şeyde sizin gibi evlat görmedim falan diye başlıyor. Çocuk gibi. En sonunda geçen patladım bende mesela hamile halimle bana bunları mı söylüyorsun deyip kapadım suratına. Bazen oluyor yani öyle patlama anları. Aile içinde olur bazen öyle şeyler, herkesin nazı birbirine geçiyor çünkü naparsın.
Bu ablalar hep aynı oluyor sanırım. Benim ablam da öyle. Gerçi benimki gibi kimse olamazYa işte bende patladım bu sefer söyledim annem aramıştı ağladım ona anlatırken falan üzüldü o da ama sanki biraz rahatladım içimden atınca.
Evet o da hassas ama tek o yok bende varım en az onun kadar hassasım bunu anlamak istemiyor. Ben kimseden birşey beklemiyorum minimum seviyede beklentim var annemi bile bi hafta en fazla diye düşünüyorum. Zaten kendim bakacağım bunun bilincindeyim keşke beni de 40 gün baksalardı ama olmayacak biliyorum.
O nasıl abla beBu ablalar hep aynı oluyor sanırım. Benim ablam da öyle. Gerçi benimki gibi kimse olamazilk aylar kusmama, halsiz olup yatmama oh olsun sana derdi hep mutlu olurdu. Neredeyse doğuracağım mesela bir kere arayıp bir şeye ihtiyacın var mı demedi. Hamilelikte kilo alıp şişmemi çok istiyordu. Daha neler neler Mümkün olduğunca az muhatap oluyoruz. Çözüm bu
Buzluğu doldur canım sen.Kardeş olmak böyle canımbenim kardeşime de sorsan beni çok alttan alıyor bizde uzak şehirlerdeyiz günde kaç kez tartışıp telefon kapatırız ama ertesi gün yada 1 saat sonra hiç bişiy olmamış gibiyiz ablan sonuçta boşver ikinizde şuan çok hassassınız geçicek nasılsa
Asıl benim derdim ne biliyomusunuz öyle bir Ramazan geliyor ki ben lohusa eşim oruçnapcam bilemedim
Tarçında kasılmaları arttırıyor diyorlar. Onu da bir araştır istersen kuzu.Ay ne yapsam bilmiyorum kii yürüyüş yapıyordum buğün hç çıkamadım. Korunmasız ilişki rahım ağzı açıyormuş bana tnlamıyor hiç
Ahududu çayı da kasılmaları arttırıyormuş onu da deneyim diyorum.
Bak görürsün en son ben doğururum.
Oh mis gibiKızlar bugün kendimi şımartayım dedim. Kaş bıyık aldım saç maskesi yaptım. Mis gibi duşumu aldım. Bir güzel Argan yağı ve Shea yağı ile yağladım her yerimiŞimdi de yüz maskesi yapacağım Bir gününüzü bakıma ayırın iyi geliyor.
Kızlar sinirlerim çok bozuk suan ağlamama engel olamıyorum. Az önce ablamla konusurKen saçma sekilde tartıştık yarın 40 mevlüdü var doğumdan beri annemle kalıyor. Bende yarından sonra kendi evine geçicekmisin dedim. Ben evine git demişim de bilmem ne. Ne var bunda kötü tek basına bakmaya korrkuyomusun diye sordum ben korkuyorum tedirginim dedim. Annem benimle en fazla 1 hafta kalacak sonra dönecek ben uzaktayım evde babam kardeşim var ramazana denk geliyor çok kalamaz. Ben bunları düşünüyorum zaten sürekli tek basıma gidince napcam diye stres yapıyorum eşim babalık izni kullanacak o şekilde bakıcaz. Şimdi o lohusa ona bişey denmeyecek ama ben de hamileyim bana herşeyi demek serbest sanki 1 aya doğum yapıcam neden kimse beni düşünmüyor. Sinirlerim cok bozuldu hala aglıyorım bebek de kasılıyor bben agladıkça birazdan eşimde gelir böyle görmesin istiyorum ama durduramıyorum kendimi.
Beni anlarsın o zaman benimde buraya yazmadığım ama kırıldığım çok sey var. Kimse bana sormuyor mesela bebek nasıl kilosu nedir magnetleri hazırladın mı ne yapacaksın resim gönder gibi konusmalar yok hep ben kendim atıyorum anlatıyorum falan. Bunlar küçük basit seyler belki öyle de ama ben uzaktayım kendimce burda bişeyler yapıyorum bebegime kendim bakıcam bunaldım anneme gideyim diyemeyeceğim kolayca. Bilmiyorum cok hassasım suan sanırım elimde değil..
Ohooo bunlar ne kiO nasıl abla be
Tarçında kasılmaları arttırıyor diyorlar. Onu da bir araştır istersen kuzu.
Yani aklımda yok değil birşeyler çaktırma şimdiOh mis gibibende geçenlerde yapmıştım böyle bir gün. Senin akşama hazırlık var sanırım
Yok artıkboşver arkadasım sen bize at bize anlat ben burada herkes paylaşınca gayet mutlu oluyorum bazen yorum yapmasam da aceleden sanki benim gibi hoşuma gidiyor.. herkes alıngan su an sadece tavsiyem sen de hep alttan alma öyle olunca sürekli sana kalıyor bu görev.. C cecenn sen de öyle beybi.
T Tbfth mutlu yılların olsun çoluk çocuk torun tombalak..
Tikkabilla agacsizkoalaa bütün yaklaşık 3 saat kolonya aradık en son birmilyoncu tarzı bir yerde bulup 9 tane litrelik bidon aldık 5 i bize 4 ü baskalarına... fısfıslı şişe boş hali de dolu hali de yoktu gratis Watsons hiçbir yerde.. vücut spreyi aldık küçük boy onları boşalttık.. metro markete gittik toptan satş orada da ne eldiven ne maske ne kolonya yoktu.. tek bir adet bile.. insanlar unları 30 ar kilo pirinç falan 10 ar kilo alıyordu.. biz sadece kolonya ve sıvı sabun için gitmiştik ama görünce bol bol makarna aldık onun dışında un aldık kuru bakliyat sıvı yağ falan aldık hala da az aldık gibi geldi en önemlisi sütüm olur mu bebek maması stoklamalı mıyım ona karar veremedim ve hiç kahvaltılığımız yok evde etmediğimiz için keşke gidip görmeseydim bu kadar panik olmazdım herhalde
inanir mısın ayni şeyleri yaşadım. hele doğduktan sonra anneme telefonda heyecanla anlatırdım şunu yapıyor bunu yapiyor diye o da yeğenimi bana anlatırdı. yani yeğenim benim canım elbette ama annemin kızımı merak etmeyip karşılaştırma yapması, ablamın bir kaç imasi beni de çok üzerdi. bir şey desem kıskanıyor diye yaftalanmaktan korktum öyle devam etti bir sene kadar. şimdi geçti o karşılaştırmalar şükür.Beni anlarsın o zaman benimde buraya yazmadığım ama kırıldığım çok sey var. Kimse bana sormuyor mesela bebek nasıl kilosu nedir magnetleri hazırladın mı ne yapacaksın resim gönder gibi konusmalar yok hep ben kendim atıyorum anlatıyorum falan. Bunlar küçük basit seyler belki öyle de ama ben uzaktayım kendimce burda bişeyler yapıyorum bebegime kendim bakıcam bunaldım anneme gideyim diyemeyeceğim kolayca. Bilmiyorum cok hassasım suan sanırım elimde değil..
En güzel çözümBu ablalar hep aynı oluyor sanırım. Benim ablam da öyle. Gerçi benimki gibi kimse olamazilk aylar kusmama, halsiz olup yatmama oh olsun sana derdi hep mutlu olurdu. Neredeyse doğuracağım mesela bir kere arayıp bir şeye ihtiyacın var mı demedi. Hamilelikte kilo alıp şişmemi çok istiyordu. Daha neler neler Mümkün olduğunca az muhatap oluyoruz. Çözüm bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?