2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kardeş olmak böyle canım benim kardeşime de sorsan beni çok alttan alıyor bizde uzak şehirlerdeyiz günde kaç kez tartışıp telefon kapatırız ama ertesi gün yada 1 saat sonra hiç bişiy olmamış gibiyiz ablan sonuçta boşver ikinizde şuan çok hassassınız geçicek nasılsa
Asıl benim derdim ne biliyomusunuz öyle bir Ramazan geliyor ki ben lohusa eşim oruç napcam bilemedim

Hakketen doģur artık ben seni bekliyorum

Ay ne yapsam bilmiyorum kii yürüyüş yapıyordum buğün hç çıkamadım. Korunmasız ilişki rahım ağzı açıyormuş bana tnlamıyor hiç
Ahududu çayı da kasılmaları arttırıyormuş onu da deneyim diyorum.
Bak görürsün en son ben doğururum.

Amin cnm insallah

Bu ablalar hep aynı oluyor sanırım. Benim ablam da öyle. Gerçi benimki gibi kimse olamaz ilk aylar kusmama, halsiz olup yatmama oh olsun sana derdi hep mutlu olurdu. Neredeyse doğuracağım mesela bir kere arayıp bir şeye ihtiyacın var mı demedi. Hamilelikte kilo alıp şişmemi çok istiyordu. Daha neler neler Mümkün olduğunca az muhatap oluyoruz. Çözüm bu

O nasıl abla be

Buzluğu doldur canım sen. Yanınızda kalacak biri varsa iyi de yoksa yemek vs sana düşüyor. Benim eşim tutmuyor o yüzden rahatım ben. Babam tutuyor annemde bizde kalacak çok üzülüyorum babam için. İyi olursam annemi erkenden göndericem.

Tarçında kasılmaları arttırıyor diyorlar. Onu da bir araştır istersen kuzu.

Oh mis gibi bende geçenlerde yapmıştım böyle bir gün. Senin akşama hazırlık var sanırım

boşver arkadasım sen bize at bize anlat ben burada herkes paylaşınca gayet mutlu oluyorum bazen yorum yapmasam da aceleden sanki benim gibi hoşuma gidiyor.. herkes alıngan su an sadece tavsiyem sen de hep alttan alma öyle olunca sürekli sana kalıyor bu görev.. C cecenn sen de öyle beybi.

T Tbfth mutlu yılların olsun çoluk çocuk torun tombalak..

Tikkabilla agacsizkoalaa bütün yaklaşık 3 saat kolonya aradık en son birmilyoncu tarzı bir yerde bulup 9 tane litrelik bidon aldık 5 i bize 4 ü baskalarına... fısfıslı şişe boş hali de dolu hali de yoktu gratis Watsons hiçbir yerde.. vücut spreyi aldık küçük boy onları boşalttık.. metro markete gittik toptan satş orada da ne eldiven ne maske ne kolonya yoktu.. tek bir adet bile.. insanlar unları 30 ar kilo pirinç falan 10 ar kilo alıyordu.. biz sadece kolonya ve sıvı sabun için gitmiştik ama görünce bol bol makarna aldık onun dışında un aldık kuru bakliyat sıvı yağ falan aldık hala da az aldık gibi geldi en önemlisi sütüm olur mu bebek maması stoklamalı mıyım ona karar veremedim ve hiç kahvaltılığımız yok evde etmediğimiz için keşke gidip görmeseydim bu kadar panik olmazdım herhalde

O nasıl abla be
Ohooo bunlar ne ki küçükken onun dayaklarıyla büyüdüm. Ağlayınca da sus annem bana kızmasın diye duygu sömürüsü yapıp sustururdu. Geç kızlık dönemimde bana sorardı birinden hoşlanıyor musun falan diye. Söylemiş bulundum ben de. Gitti çocuğa söyledi. Benim hoşlandığım başka bir çocukla çıktı. Var daha birşeyler de aklıma gelmiyor Onun için en iyi ben bilirim bu kardeş Abla meselelerini. Kardeşlerinizi sevin sahip çıkın neler var bak

Oh mis gibi bende geçenlerde yapmıştım böyle bir gün. Senin akşama hazırlık var sanırım
Yani aklımda yok değil birşeyler çaktırma şimdi Gerçi bugün çok erken kalktı uzun yoldan gelecek kesin yine sızar ama bakalım

Yok artık Ben stok yapmayı düşünmüyorum açıkçası, abartıldığını düşünüyorum durumun..

inanir mısın ayni şeyleri yaşadım. hele doğduktan sonra anneme telefonda heyecanla anlatırdım şunu yapıyor bunu yapiyor diye o da yeğenimi bana anlatırdı. yani yeğenim benim canım elbette ama annemin kızımı merak etmeyip karşılaştırma yapması, ablamın bir kaç imasi beni de çok üzerdi. bir şey desem kıskanıyor diye yaftalanmaktan korktum öyle devam etti bir sene kadar. şimdi geçti o karşılaştırmalar şükür.

simdi olsa hiç kafama takmazdim ama o zaman canimi sıkardım. üzme tatli canini da bebeğini de. şimdi en önemlisi sizsiniz.

Bugün doğuruyorum sandım. Sabahtan beri benim cadı inanılmaz hareketliydi. Kafasını vajen kemiğimde hissetmeye başladım ayağa kalktıkça batıyordu ki acı eşiği çok yüksek bir insanım ama fenaydı yani. Doktoru aradım söyledim hemen gel dedi gittim baktı bu hafta gelmez dedi şükür gelse de sıkıntı yok 2950 olmuş kendini kurtarmış artık rahat ol dedi. Nst bağladı sancı var açılma yok daha 1 hafta sonra gidicem tekrar 38 i görsem keşke. Bebe o kadar hareketli ki nst de nabzını bile zor ayarladılar kaçıp duruyor. Erkek olsa anlıycam hanımefendisin sen kendine gel.

En güzel çözüm

Tikkabilla gözümle görmesem ben de inanmazdım ama resmen panik havası vardı İstanbul’da kolonya ve makarna karaborsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…