2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu arada kızlar buzluğa bişeyler atma işini naptınız malum önümüz ramazan.

O iş hala duruyor benim. Önce evin işleri bitsin de sonra yaparım sanırım.

Ohh ohh maşallah. Siz böyle yazdıkça 3.sürekli değişiyor kafamda acaba kim olacak?

vakti saati gelmeyince doğmuyor arkadaşım. ama yaptıkların doğum sürecini kolaylaştırır. hadi bakalim hayirla gelsin minik kuzu
Bu arada kızlar buzluğa bişeyler atma işini naptınız malum önümüz ramazan.

ben yapmayacağım bir sey ya. o zaman bir eşim olacak. onun da elinden gelir, ben de yaparim bir şeyler insallah.

Canım yemek falan onlarda sıkıntı yok allahım güç versin yaparımben duygusal ve sinirsel açıdan diyorum eşim oruçken melek gibi oluyor da

az kalmış kuzunun vaktine.. bayağı da kurtarmış kendini. hayirla vakitte sağlıkla gelsin kuzucuk.

Teşekkürler canımben gözümle görmedim o stok yapanları ama duymam bile beni şaşkına uğrattı valla.

Valla benim de annem uzakta ama istesem 40 gün duracak babama kardeşime de babannem yemek yapacak. Böyle durumlarda istemek gerekiyor istemeyince de kimse kıymetli falan olmuyor. Sen de yalnızsın uzaktasın ayrıca ilk bebekte lohusalık daha fazla oluyor sanırım ne yapamayacağını bilememekten gerçekten zorlanacağını düşünüyorsan annen daha fazla kalsın yanında her zaman olan bişey değil sonuçta. Ha ben de kalma desem gücenir annem kendisi de istiyor ama belki yalnız olmak biraz bebekle anne baba arasında kurulacak bağ açısından daha iyi de olabilir. Onun da öyle bir avantajı var. Bu kadar üzme kendini içine de atma kırıldığını gücendiğini söyle bişey talep ediyorsan söyle. Dediğim gibi söylemeyince istemeyince herkes senin o haline alışıyor tersi olunca şaşırıyorlar problem oluyor..

Üvey mi

En güzel çözüm

Tikkabilla gözümle görmesem ben de inanmazdım ama resmen panik havası vardı İstanbul’da kolonya ve makarna karaborsa..
Eşime işten gelirken sıvı yağ al dedim. Market hınca hınç doluymuş, makarna, un vs bitmek üzereymiş. Bir arkadaş da ekmek almaya diye gitmiş kalabalıktan alamamış bir şey çıkmış. Bu nedir yaaa? La havle..

Oy kuzum ya. Sakin olmaya çalış, bebeğin üzülüyor. Siz kardeşsiniz, yanlış anlamıştır. Seni isteyerek üzmez diye düşünüyorum. Hep tek bakacağız bebelerimize. Onlar sağlıklı olsun da, üstesinden geliriz. Eşin de seni böyle görünce üzülür, ablana karşı da dolar. Sağlıcakla kal canım.

Kızlar lohusa pijama takımı için hangi siteye bakayım. Bir tane mağazadan almıştım. Diğerini internetten alayım diyorum.

Canım sağlık personeli bizden kat kat risk altında, mutlaka hastaneler sürekli uyarıda bulunuyordur. İnsanlarda kendilerini koruma amaçlı daha dikkat ediyorlardır.

canim kendilerini koruyirlardir ama acaba bizi koruyacaklar mi? sabahtan aksama ayni eldivenle dolasirsa elini eldiveni yikamazsa kendine bsii olmasa da cevresine zarari olur.mesela kan alirken bile coguna ozel rica ile eldiven degistirtiyorum.

Kızlar marketten anlık bildiriyorum. Hiç birşey kalmamış makarna yok, un yok, şeker yok denecek kadar az. Pirinçte yoktu depodan çıkardılar kaptım 3 paket. Hani televizyonlarda görüyorduk ya millet bedava olan şeylere saldırıyor mağaza kapıları açılınca, kendimi orda gibi hissettim

Birkaç güne alışır millet bence.. Şekeri ne yapacaklarsa bu arada Şekerden özellikle uzak durun deniyor, bağışıklık sistemini zayıflatıyormuş.

Haklısın valla şu an markette neler gördü bu gözler
Ablaya gel ne kadar uzak o kadar iyi
canim kendilerini koruyirlardir ama acaba bizi koruyacaklar mi? sabahtan aksama ayni eldivenle dolasirsa elini eldiveni yikamazsa kendine bsii olmasa da cevresine zarari olur.mesela kan alirken bile coguna ozel rica ile eldiven degistirtiyorum.
Canım senin dediğin olay genellikle devlet hastanelerinde oluyor. Özelde pek olmuyor o işler, çünkü tek şikayete bakıyor olay. Kendini sen sakınıcaksın o zaman da

Birkaç güne alışır millet bence.. Şekeri ne yapacaklarsa bu arada Şekerden özellikle uzak durun deniyor, bağışıklık sistemini zayıflatıyormuş.
Valla ben mesela kek yaparım gelen giden olursa yer diye aldım, ki benim eşim çok kullanır şekeri. Mecburi yani

Benim de başta riskler vardı ben de o yüzden Nisan annelerine geldim Şu an risk yok gerçi çok şükür.. Sizin ne gibi bir risk var?
Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım çift embriyo konuldu ve 8.gün kanamayla birlikte bir embriyomuz düştü ve düşerken plesantayıda parçalayarak gitti ve kalan tek embriyomuzuda durdurabilmek için sürekli iğne yedim(185 tane)ama hiç umutlu değildi doktorlar bthc değerimiz istenilen değerde hiç yükselmedi
kalp atışını duymaya gittiğimizde muhtemelen boş gebelik dış gebelik gibi ihtimallere karşı kürtajı nerde olacağımızı konuşuyorduk doktorlarla kalbinin atışını duymak mucizeydi bizim için bi kaç dakika gelemedik kendimize inanamadık doktorumuz da dahil ağlamaktan kendimize gelemedik artık herşey yoluna girdi derken amniyotik bant teşhisi konuldu ve perinatolağa yönlendirildiği ama perinatoloğ bize bant haricinde aklına gelen herşeyi söyledi meleğimizin fiziksel ve zihinsel engelli doğacağını elinin birinin olmadığını iskelet sisteminin bozuk olduğunu vs..vs..ist.alaninda uzman başka bir perinatologtan randevu alıncaya kadar kabus gibi günler geçirdik bi öncekinin söylediklerini dinlemeden kendi muayne yapmak istedi ist.doktorumuz ve bebeğin gayet sağlıklı olduğunu tek sıkıntının plasentanın çok büyük olması ve tansiyon rahatsızlığımın da bunu olumsuz etkilemesi olduğunu söyledi.plesantanin şeklinde bozuk olmasından bebeğin haftasına göre iki hafta geriden geldiğini ama bunun sorun olmayacağını sadece normal doğum yapamayacağımı plasentanın yorgun olduğu için doğum sancısı bile çekmemem gerektiğini bebeğin gelişimine göre 36.haftada alinması gerektiği ve bu sürede dinlenerek geçirmemi önerdi.surekli takipteyim şimdi dün ve bugün ciğer geliştirici iğnelerim vuruldu her ihtimale karşı.sağlikla 36 lara ulaşabilmek için dua ediyorum plasentanın durumuna göre sıkıntı çıkarsa da 2 kiloyu geçince alıcaklar dünkü kontrolümüzde 1700dük bakalım...çok uzattım ama başımızdan geçenler bunlar o yüzden bu günümüze sonsuz hamd ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…