Bu arada kızlar buzluğa bişeyler atma işini naptınız malum önümüz ramazan.
Bugün doğuruyorum sandım. Sabahtan beri benim cadı inanılmaz hareketliydi. Kafasını vajen kemiğimde hissetmeye başladım ayağa kalktıkça batıyordu ki acı eşiği çok yüksek bir insanım ama fenaydı yani. Doktoru aradım söyledim hemen gel dedi gittim baktı bu hafta gelmez dedi şükürgelse de sıkıntı yok 2950 olmuş kendini kurtarmış artık rahat ol dedi. Nst bağladı sancı var açılma yok daha 1 hafta sonra gidicem tekrar 38 i görsem keşke. Bebe o kadar hareketli ki nst de nabzını bile zor ayarladılar kaçıp duruyor. Erkek olsa anlıycam hanımefendisin sen kendine gel.
vakti saati gelmeyince doğmuyor arkadaşım. ama yaptıkların doğum sürecini kolaylaştırır. hadi bakalim hayirla gelsin minik kuzuAy ne yapsam bilmiyorum kii yürüyüş yapıyordum buğün hç çıkamadım. Korunmasız ilişki rahım ağzı açıyormuş bana tnlamıyor hiç
Ahududu çayı da kasılmaları arttırıyormuş onu da deneyim diyorum.
Bak görürsün en son ben doğururum.
Bu arada kızlar buzluğa bişeyler atma işini naptınız malum önümüz ramazan.
Canım yemek falan onlarda sıkıntı yok allahım güç versin yaparımBuzluğu doldur canım sen.Yanınızda kalacak biri varsa iyi de yoksa yemek vs sana düşüyor. Benim eşim tutmuyor o yüzden rahatım ben. Babam tutuyor annemde bizde kalacak çok üzülüyorum babam için. İyi olursam annemi erkenden göndericem.
az kalmış kuzunun vaktine.. bayağı da kurtarmış kendini. hayirla vakitte sağlıkla gelsin kuzucuk.Bugün doğuruyorum sandım. Sabahtan beri benim cadı inanılmaz hareketliydi. Kafasını vajen kemiğimde hissetmeye başladım ayağa kalktıkça batıyordu ki acı eşiği çok yüksek bir insanım ama fenaydı yani. Doktoru aradım söyledim hemen gel dedi gittim baktı bu hafta gelmez dedi şükürgelse de sıkıntı yok 2950 olmuş kendini kurtarmış artık rahat ol dedi. Nst bağladı sancı var açılma yok daha 1 hafta sonra gidicem tekrar 38 i görsem keşke. Bebe o kadar hareketli ki nst de nabzını bile zor ayarladılar kaçıp duruyor. Erkek olsa anlıycam hanımefendisin sen kendine gel.
Ahhh ahhh eşim şehir dışındaYani aklımda yok değil birşeyler çaktırma şimdiGerçi bugün çok erken kalktı uzun yoldan gelecek kesin yine sızar ama bakalım
Teşekkürler canımboşver arkadasım sen bize at bize anlat ben burada herkes paylaşınca gayet mutlu oluyorum bazen yorum yapmasam da aceleden sanki benim gibi hoşuma gidiyor.. herkes alıngan su an sadece tavsiyem sen de hep alttan alma öyle olunca sürekli sana kalıyor bu görev.. C cecenn sen de öyle beybi.
T Tbfth mutlu yılların olsun çoluk çocuk torun tombalak..
Tikkabilla agacsizkoalaa bütün yaklaşık 3 saat kolonya aradık en son birmilyoncu tarzı bir yerde bulup 9 tane litrelik bidon aldık 5 i bize 4 ü baskalarına... fısfıslı şişe boş hali de dolu hali de yoktu gratis Watsons hiçbir yerde.. vücut spreyi aldık küçük boy onları boşalttık.. metro markete gittik toptan satş orada da ne eldiven ne maske ne kolonya yoktu.. tek bir adet bile.. insanlar unları 30 ar kilo pirinç falan 10 ar kilo alıyordu.. biz sadece kolonya ve sıvı sabun için gitmiştik ama görünce bol bol makarna aldık onun dışında un aldık kuru bakliyat sıvı yağ falan aldık hala da az aldık gibi geldi en önemlisi sütüm olur mu bebek maması stoklamalı mıyım ona karar veremedim ve hiç kahvaltılığımız yok evde etmediğimiz için keşke gidip görmeseydim bu kadar panik olmazdım herhalde
Valla benim de annem uzakta ama istesem 40 gün duracak babama kardeşime de babannem yemek yapacak. Böyle durumlarda istemek gerekiyor istemeyince de kimse kıymetli falan olmuyor. Sen de yalnızsın uzaktasın ayrıca ilk bebekte lohusalık daha fazla oluyor sanırım ne yapamayacağını bilememekten gerçekten zorlanacağını düşünüyorsan annen daha fazla kalsın yanında her zaman olan bişey değil sonuçta. Ha ben de kalma desem gücenir annem kendisi de istiyor ama belki yalnız olmak biraz bebekle anne baba arasında kurulacak bağ açısından daha iyi de olabilir. Onun da öyle bir avantajı var. Bu kadar üzme kendini içine de atma kırıldığını gücendiğini söyle bişey talep ediyorsan söyle. Dediğim gibi söylemeyince istemeyince herkes senin o haline alışıyor tersi olunca şaşırıyorlar problem oluyor..Ya işte bende patladım bu sefer söyledim annem aramıştı ağladım ona anlatırken falan üzüldü o da ama sanki biraz rahatladım içimden atınca.
Evet o da hassas ama tek o yok bende varım en az onun kadar hassasım bunu anlamak istemiyor. Ben kimseden birşey beklemiyorum minimum seviyede beklentim var annemi bile bi hafta en fazla diye düşünüyorum. Zaten kendim bakacağım bunun bilincindeyim keşke beni de 40 gün baksalardı ama olmayacak biliyorum.
Üvey miBu ablalar hep aynı oluyor sanırım. Benim ablam da öyle. Gerçi benimki gibi kimse olamazilk aylar kusmama, halsiz olup yatmama oh olsun sana derdi hep mutlu olurdu. Neredeyse doğuracağım mesela bir kere arayıp bir şeye ihtiyacın var mı demedi. Hamilelikte kilo alıp şişmemi çok istiyordu. Daha neler neler Mümkün olduğunca az muhatap oluyoruz. Çözüm bu
Eşime işten gelirken sıvı yağ al dedim. Market hınca hınç doluymuş, makarna, un vs bitmek üzereymiş. Bir arkadaş da ekmek almaya diye gitmiş kalabalıktan alamamış bir şey çıkmış. Bu nedir yaaa? La havle..En güzel çözüm
Tikkabilla gözümle görmesem ben de inanmazdım ama resmen panik havası vardı İstanbul’da kolonya ve makarna karaborsa..
Oy kuzum ya. Sakin olmaya çalış, bebeğin üzülüyor. Siz kardeşsiniz, yanlış anlamıştır. Seni isteyerek üzmez diye düşünüyorum. Hep tek bakacağız bebelerimize. Onlar sağlıklı olsun da, üstesinden geliriz. Eşin de seni böyle görünce üzülür, ablana karşı da dolar. Sağlıcakla kal canım.Kızlar sinirlerim çok bozuk suan ağlamama engel olamıyorum. Az önce ablamla konusurKen saçma sekilde tartıştık yarın 40 mevlüdü var doğumdan beri annemle kalıyor. Bende yarından sonra kendi evine geçicekmisin dedim. Ben evine git demişim de bilmem ne. Ne var bunda kötü tek basına bakmaya korrkuyomusun diye sordum ben korkuyorum tedirginim dedim. Annem benimle en fazla 1 hafta kalacak sonra dönecek ben uzaktayım evde babam kardeşim var ramazana denk geliyor çok kalamaz. Ben bunları düşünüyorum zaten sürekli tek basıma gidince napcam diye stres yapıyorum eşim babalık izni kullanacak o şekilde bakıcaz. Şimdi o lohusa ona bişey denmeyecek ama ben de hamileyim bana herşeyi demek serbest sanki 1 aya doğum yapıcam neden kimse beni düşünmüyor. Sinirlerim cok bozuldu hala aglıyorım bebek de kasılıyor bben agladıkça birazdan eşimde gelir böyle görmesin istiyorum ama durduramıyorum kendimi.
Birol iç giyim den aldım canım ben.hemen de geldi güzel kalitesi fiyatları da daha uugunKızlar lohusa pijama takımı için hangi siteye bakayım. Bir tane mağazadan almıştım. Diğerini internetten alayım diyorum.
Canım sağlık personeli bizden kat kat risk altında, mutlaka hastaneler sürekli uyarıda bulunuyordur. İnsanlarda kendilerini koruma amaçlı daha dikkat ediyorlardır.
Birol iç giyim epey uygundu ben alırken, öyle 10 tl 20 tl de değil çok fark vardı aynı ürünlerde..Kızlar lohusa pijama takımı için hangi siteye bakayım. Bir tane mağazadan almıştım. Diğerini internetten alayım diyorum.
Birkaç güne alışır millet bence.. Şekeri ne yapacaklarsa bu aradaKızlar marketten anlık bildiriyorum. Hiç birşey kalmamışmakarna yok, un yok, şeker yok denecek kadar az. Pirinçte yoktu depodan çıkardılar kaptım 3 paket. Hani televizyonlarda görüyorduk ya millet bedava olan şeylere saldırıyor mağaza kapıları açılınca, kendimi orda gibi hissettim
Haklısın valla şu an markette neler gördü bu gözlerboşver arkadasım sen bize at bize anlat ben burada herkes paylaşınca gayet mutlu oluyorum bazen yorum yapmasam da aceleden sanki benim gibi hoşuma gidiyor.. herkes alıngan su an sadece tavsiyem sen de hep alttan alma öyle olunca sürekli sana kalıyor bu görev.. C cecenn sen de öyle beybi.
T Tbfth mutlu yılların olsun çoluk çocuk torun tombalak..
Tikkabilla agacsizkoalaa bütün yaklaşık 3 saat kolonya aradık en son birmilyoncu tarzı bir yerde bulup 9 tane litrelik bidon aldık 5 i bize 4 ü baskalarına... fısfıslı şişe boş hali de dolu hali de yoktu gratis Watsons hiçbir yerde.. vücut spreyi aldık küçük boy onları boşalttık.. metro markete gittik toptan satş orada da ne eldiven ne maske ne kolonya yoktu.. tek bir adet bile.. insanlar unları 30 ar kilo pirinç falan 10 ar kilo alıyordu.. biz sadece kolonya ve sıvı sabun için gitmiştik ama görünce bol bol makarna aldık onun dışında un aldık kuru bakliyat sıvı yağ falan aldık hala da az aldık gibi geldi en önemlisi sütüm olur mu bebek maması stoklamalı mıyım ona karar veremedim ve hiç kahvaltılığımız yok evde etmediğimiz için keşke gidip görmeseydim bu kadar panik olmazdım herhalde
Ablaya gelOhooo bunlar ne kiküçükken onun dayaklarıyla büyüdüm. Ağlayınca da sus annem bana kızmasın diye duygu sömürüsü yapıp sustururdu. Geç kızlık dönemimde bana sorardı birinden hoşlanıyor musun falan diye. Söylemiş bulundum ben de. Gitti çocuğa söyledi. Benim hoşlandığım başka bir çocukla çıktı. Var daha birşeyler de aklıma gelmiyor Onun için en iyi ben bilirim bu kardeş Abla meselelerini. Kardeşlerinizi sevin sahip çıkın neler var bak
Canım senin dediğin olay genellikle devlet hastanelerinde oluyor. Özelde pek olmuyor o işler, çünkü tek şikayete bakıyor olay. Kendini sen sakınıcaksın o zaman dacanim kendilerini koruyirlardir ama acaba bizi koruyacaklar mi? sabahtan aksama ayni eldivenle dolasirsa elini eldiveni yikamazsa kendine bsii olmasa da cevresine zarari olur.mesela kan alirken bile coguna ozel rica ile eldiven degistirtiyorum.
Valla ben mesela kek yaparım gelen giden olursa yer diye aldım, ki benim eşim çok kullanır şekeri. Mecburi yaniBirkaç güne alışır millet bence.. Şekeri ne yapacaklarsa bu aradaŞekerden özellikle uzak durun deniyor, bağışıklık sistemini zayıflatıyormuş.
Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım çift embriyo konuldu ve 8.gün kanamayla birlikte bir embriyomuz düştü ve düşerken plesantayıda parçalayarak gitti ve kalan tek embriyomuzuda durdurabilmek için sürekli iğne yedim(185 tane)ama hiç umutlu değildi doktorlar bthc değerimiz istenilen değerde hiç yükselmediBenim de başta riskler vardı ben de o yüzden Nisan annelerine geldimŞu an risk yok gerçi çok şükür.. Sizin ne gibi bir risk var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?