Haftan çok erken değil. Nişan geldiyse bile ilaç ve serumlarla biraz daha erteleyebilirler doğumu. Umarım yarın güzel haberler verirsin bizeÖzele gideceğim karnım düşmüştü zaten aşağı daha çok düştü gözle görülecek derecede. Aradım da ozeldeki doktorumu sürekli gidemiyorum ara ara kontrole gidiyordum ya erken doğumdan yada kendini çok yorduysan kan gelir dedi ama yorulmadım da öyle yat dinlen yarın gel bakalım dedi. Korkuyorum da hayırlısı olsun bakalım.....
amin cnm insallahJos
Hosgeldiniz,iyi dilekleriniz icin tesekkur ederiz,insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Benimde kısa öz ve aynı zamanda temiz saf anlamına gelmesi hosuma gitti sağlıcakla büyüsünler inşallahCherrygum adıyla büyüsün. Esim derin istedi, ben duru yu cok sevdim saflıgı temizligi simgeliyor. 2. Duru muzda yolda desene. Sağlikla kucagına al gule gule büyüt prensesini.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTüp bebek yöntemiyle hamile kaldım çift embriyo konuldu ve 8.gün kanamayla birlikte bir embriyomuz düştü ve düşerken plesantayıda parçalayarak gitti ve kalan tek embriyomuzuda durdurabilmek için sürekli iğne yedim(185 tane)ama hiç umutlu değildi doktorlar bthc değerimiz istenilen değerde hiç yükselmedi
kalp atışını duymaya gittiğimizde muhtemelen boş gebelik dış gebelik gibi ihtimallere karşı kürtajı nerde olacağımızı konuşuyorduk doktorlarla kalbinin atışını duymak mucizeydi bizim için bi kaç dakika gelemedik kendimize inanamadık doktorumuz da dahil ağlamaktan kendimize gelemedik artık herşey yoluna girdi derken amniyotik bant teşhisi konuldu ve perinatolağa yönlendirildiği ama perinatoloğ bize bant haricinde aklına gelen herşeyi söyledi meleğimizin fiziksel ve zihinsel engelli doğacağını elinin birinin olmadığını iskelet sisteminin bozuk olduğunu vs..vs..ist.alaninda uzman başka bir perinatologtan randevu alıncaya kadar kabus gibi günler geçirdik bi öncekinin söylediklerini dinlemeden kendi muayne yapmak istedi ist.doktorumuz ve bebeğin gayet sağlıklı olduğunu tek sıkıntının plasentanın çok büyük olması ve tansiyon rahatsızlığımın da bunu olumsuz etkilemesi olduğunu söyledi.plesantanin şeklinde bozuk olmasından bebeğin haftasına göre iki hafta geriden geldiğini ama bunun sorun olmayacağını sadece normal doğum yapamayacağımı plasentanın yorgun olduğu için doğum sancısı bile çekmemem gerektiğini bebeğin gelişimine göre 36.haftada alinması gerektiği ve bu sürede dinlenerek geçirmemi önerdi.surekli takipteyim şimdi dün ve bugün ciğer geliştirici iğnelerim vuruldu her ihtimale karşı.sağlikla 36 lara ulaşabilmek için dua ediyorum plasentanın durumuna göre sıkıntı çıkarsa da 2 kiloyu geçince alıcaklar dünkü kontrolümüzde 1700dük bakalım...çok uzattım ama başımızdan geçenler bunlar o yüzden bu günümüze sonsuz hamd ediyorum..
Evet o sevgisi varya cok buyuk icinde sana ve eşine ait bir parca cok guzel bir his onun sevgisiyle herseyi aşicaz insallahAnneme söyledim zaten ben artık kimseyi çekmek istemiyorum 1ay sonra doğum yapıcam neden beni kimse düşünmüyor diye annemde üzüldü işte konustuk biraz. Elimden geldiğince bebegimi bakıcam eşimde yardımcı olacak zaten cok hevesli
Evet ya canım benim kasıldı bebeğime daha cok üzüldümbu arada benim kızımın adoda duru olacak
Evet aynı dediğin gibi abla kardeş oluyor böyle seyler bizde sizin gibiyiz suan herkes hassas bi dönemde ondan oluyor böyle seyler. Valla aynen eşim oruç olacak ama yardım eder bana sanırım cok da yemek yemez gerçi
Kız yok benim ablam böyle değil çok alıngan küser ama beni hep düşünür böyle şeyler olmaz aramızdasenin ablanda zormuş ya çözümün mantıklı
Sağol canım gerçekten hepiniz yazdınız moralim yerine geldiiçimi döktüm
Yaa buna yakın seyler yaşayacağız sanki bizde yani ama bana cocukları karsılaştırmak saçma geliyor herkesin bebeği ayrı sevgisi de ayrı olacak. Bende cok kırılırım böyle seyler duysam daha anlatmam zaten kendi içime dönerim. Sende en iyisini yapmışsın bence iyi geldi konusmak dertleşmek
Ya işte benimle 40gün durmaz sanırım yani aslında durmayacagını biliyorum aşağı yukarı sizin muhabbet gibi ben zaten illa dursun demiyorum ki herkesin durumu farklı. Keşke elinde olanın kıymetini bilseler. Aslında ben ne istediğimi söyledim bazen de diyorum aman zaten kimseye güvenerek doğurmicam bu cocugu kendim bakacaktım çok beklentimde yok
Sağol canım benim şimdi daha iyiyimevet kimse isteyerek kırmaz incitmez birbirini
Ben de tedirginim açıkcası nasıl olacak nasıl yapıcam ilk bebegim senin gibi düşünüyorum. Ama sonucta bir gün doğacak ve bakacaktım doğmadan sevgisi içimde öyle büyüdü ki o sevgiyle bakmayı öğrenicez zorlansakta
Şu sancı drdiğiniz şey ekranda bebeğin kalp atışının altında azalıp artan değer mi?Aminn inşallah hepimize kolay doğum nasip etsin Allah. Diğer doğumlar çok zorlamamış anladığım kadarıyla seni buda öyle olur
Rahim ağzı uzunluğu 45mm di 23mm e düşmüş doktor şimdilik doğum yok ama yarın nolur bilemem dedi.
nst de sancı 100 e çıktığında doğum sancısı oluyormuş. Acaba en çok kaça çıkıyor bu sancı doğumdabi ara 25 lere çıkmış ben ayy demişim eşim öyle diyor
Işte devlet nişan yada şu bu demedi hiç 6 gibi gittim 11 de gel nst cekelim dedi kanama neden olur diyorum kanamayı görmediğim için bisey diyemem diyor. Ve nişan nasıl olur tam anlayamadım bildiğim birşey değilHaftan çok erken değil. Nişan geldiyse bile ilaç ve serumlarla biraz daha erteleyebilirler doğumu. Umarım yarın güzel haberler verirsin bize ❤
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahNe zor yollardan geçmişsin. İnşallah her şey çok güzel olur senin ve bebeğin için
Benim ilk oglum senin haftanda dogmustu cnm benimde hep erken geliyorlar bu sefer 40 ta gelsin diyorumKarnım o kadar ağırlaştı ki ben de gelsin istiyorum bir an önce , 36-37 de doğuranlara özeniyorum ama iki kızım da 40. Hafta bitince olmuştu , çok istikrarlıyım maalesef, ama karnıma sığmıyor sanki artık,hepimiz için en iyisi olur inşallah.
Evet sanırım o ben ekranı görmedim ama doktor eşime anlatıyordu. Sancı olduğunda şu değer artıyor vs diye hatta bir ara karnımı bastırdı 70 lere çıktı.Şu sancı drdiğiniz şey ekranda bebeğin kalp atışının altında azalıp artan değer mi?
Benimkiside artik okadar hareket ediyorki rahat durmuyor, diyorum artik sigmiyor sanirim gece gunduz hep hareketli sesede cok tepki veriyor hem artik dogsun istiyorum hemde ilk bebek korkuyorum hayirlisi hepimiz icin saglikla gelsinler zamaninda bebislerimizKarnım o kadar ağırlaştı ki ben de gelsin istiyorum bir an önce , 36-37 de doğuranlara özeniyorum ama iki kızım da 40. Hafta bitince olmuştu , çok istikrarlıyım maalesef, ama karnıma sığmıyor sanki artık,hepimiz için en iyisi olur inşallah.
40 çok zorluyor inanın, tadında bırakmak lazım 37-38 en güzeli:) karnım çatlayacak gibi hissediyorum artık, hele bir de kırkı da aşanlar olabiliyor Allah kolaylık versinBenim ilk oglum senin haftanda dogmustu cnm benimde hep erken geliyorlar bu sefer 40 ta gelsin diyorumkismet boga burcu olsunda
Açık pembe yada kahverengi oluyor nişan. Ama çok yorulduysan da olmuştur olabilir doktorun dediği gibi. Keşke rahim uzunluğuna baksalardı açılma vs var mı diyeIşte devlet nişan yada şu bu demedi hiç 6 gibi gittim 11 de gel nst cekelim dedi kanama neden olur diyorum kanamayı görmediğim için bisey diyemem diyor. Ve nişan nasıl olur tam anlayamadım bildiğim birşey değil
Açık pembeydi. Yorulmadım da öyle kanamadan sonra da sancım oldu acile gittim. Rahim uzunluğuna nasıl bakılıyor bana sadece alttan baktılar açılma var mı diye. Acilmam da yokmuş dediklerine göreAçık pembe yada kahverengi oluyor nişan. Ama çok yorulduysan da olmuştur olabilir doktorun dediği gibi. Keşke rahim uzunluğuna baksalardı açılma vs var mı diye
Amin canım inşallahEvet o sevgisi varya cok buyuk icinde sana ve eşine ait bir parca cok guzel bir his onun sevgisiyle herseyi aşicaz insallah
Kızlar ne zamandır sorayım diyorum. İdrar renginizde koyulaşma oldu mu son zamanlarda? Benim ilk başlarda çok açık renkti belirgin şekilde. Şimdi epey koyu rengisu da içmeye çalışıyırum ama dönemsel mi acaba. Sizlerde var mı değişiklik
Benimde çok fazla koyulaştıSon haftalarda hep koyu suyu çok içiyorum sürekli tahlil de veriyorum sorun yok ama koyu demek ki böyle olmasi gerekiyor dedim bende
100u geçiyor bayağıAminn inşallah hepimize kolay doğum nasip etsin Allah. Diğer doğumlar çok zorlamamış anladığım kadarıyla seni buda öyle olur
Rahim ağzı uzunluğu 45mm di 23mm e düşmüş doktor şimdilik doğum yok ama yarın nolur bilemem dedi.
nst de sancı 100 e çıktığında doğum sancısı oluyormuş. Acaba en çok kaça çıkıyor bu sancı doğumdabi ara 25 lere çıkmış ben ayy demişim eşim öyle diyor
Kuzum sağlıkla al kucağına bebeğini. Benim de tüp bebek. Transferin 20. Gününde çok yoğun kanamam oldu diğer embriyo tutunamadı. 6 ay boyunca hep kanamam oldu, yüksek tansiyon çıktı, şekerde dengesizlik çıktı, mide bulantısı hiç bitmedi, idrar yolu enfeksiyonu bitmedi , şu sıralar kolestazdan şüpheleniliyor. Progestan iğneler, kan sulandırıcı iğneler ama Rabbim mucizesini bize bağışladı. 8 aydır raporluyum. Evde gün dolduruyorum. Hergün şükrediyorum bir ay sonra minik mucizemize kavuşacağımız için. Allah ım senin miniğini de, tüm hamile kardeşlerimin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin içi sıra da benimkini ve nerde evlat hasretiyle yanan varsa Rabbim bağışlamışından versin inşallah. Sağlıkla kal arkadaşım.Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım çift embriyo konuldu ve 8.gün kanamayla birlikte bir embriyomuz düştü ve düşerken plesantayıda parçalayarak gitti ve kalan tek embriyomuzuda durdurabilmek için sürekli iğne yedim(185 tane)ama hiç umutlu değildi doktorlar bthc değerimiz istenilen değerde hiç yükselmedi
kalp atışını duymaya gittiğimizde muhtemelen boş gebelik dış gebelik gibi ihtimallere karşı kürtajı nerde olacağımızı konuşuyorduk doktorlarla kalbinin atışını duymak mucizeydi bizim için bi kaç dakika gelemedik kendimize inanamadık doktorumuz da dahil ağlamaktan kendimize gelemedik artık herşey yoluna girdi derken amniyotik bant teşhisi konuldu ve perinatolağa yönlendirildiği ama perinatoloğ bize bant haricinde aklına gelen herşeyi söyledi meleğimizin fiziksel ve zihinsel engelli doğacağını elinin birinin olmadığını iskelet sisteminin bozuk olduğunu vs..vs..ist.alaninda uzman başka bir perinatologtan randevu alıncaya kadar kabus gibi günler geçirdik bi öncekinin söylediklerini dinlemeden kendi muayne yapmak istedi ist.doktorumuz ve bebeğin gayet sağlıklı olduğunu tek sıkıntının plasentanın çok büyük olması ve tansiyon rahatsızlığımın da bunu olumsuz etkilemesi olduğunu söyledi.plesantanin şeklinde bozuk olmasından bebeğin haftasına göre iki hafta geriden geldiğini ama bunun sorun olmayacağını sadece normal doğum yapamayacağımı plasentanın yorgun olduğu için doğum sancısı bile çekmemem gerektiğini bebeğin gelişimine göre 36.haftada alinması gerektiği ve bu sürede dinlenerek geçirmemi önerdi.surekli takipteyim şimdi dün ve bugün ciğer geliştirici iğnelerim vuruldu her ihtimale karşı.sağlikla 36 lara ulaşabilmek için dua ediyorum plasentanın durumuna göre sıkıntı çıkarsa da 2 kiloyu geçince alıcaklar dünkü kontrolümüzde 1700dük bakalım...çok uzattım ama başımızdan geçenler bunlar o yüzden bu günümüze sonsuz hamd ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?