2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Haftan çok erken değil. Nişan geldiyse bile ilaç ve serumlarla biraz daha erteleyebilirler doğumu. Umarım yarın güzel haberler verirsin bize

Cherrygum adıyla büyüsün. Esim derin istedi, ben duru yu cok sevdim saflıgı temizligi simgeliyor. 2. Duru muzda yolda desene. Sağlikla kucagına al gule gule büyüt prensesini.
Benimde kısa öz ve aynı zamanda temiz saf anlamına gelmesi hosuma gitti sağlıcakla büyüsünler inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Ne zor yollardan geçmişsin. İnşallah her şey çok güzel olur senin ve bebeğin için

Evet o sevgisi varya cok buyuk icinde sana ve eşine ait bir parca cok guzel bir his onun sevgisiyle herseyi aşicaz insallah

Şu sancı drdiğiniz şey ekranda bebeğin kalp atışının altında azalıp artan değer mi?

Karnım o kadar ağırlaştı ki ben de gelsin istiyorum bir an önce , 36-37 de doğuranlara özeniyorum ama iki kızım da 40. Hafta bitince olmuştu , çok istikrarlıyım maalesef, ama karnıma sığmıyor sanki artık,hepimiz için en iyisi olur inşallah.

Haftan çok erken değil. Nişan geldiyse bile ilaç ve serumlarla biraz daha erteleyebilirler doğumu. Umarım yarın güzel haberler verirsin bize ❤
Işte devlet nişan yada şu bu demedi hiç 6 gibi gittim 11 de gel nst cekelim dedi kanama neden olur diyorum kanamayı görmediğim için bisey diyemem diyor. Ve nişan nasıl olur tam anlayamadım bildiğim birşey değil

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Ne zor yollardan geçmişsin. İnşallah her şey çok güzel olur senin ve bebeğin için
Zeyay1420 çok zor gunler gecirmissiniz ama hicbirzaman umudunuzu yitirmemissiniz sizi tebrik ediyorum gercekten cok guclu bir kadinsiniz Allah bu sabrinizin emeginizin karsiligini size bebeginizi saglikla kucaginiza almanizla vericek, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Benim ilk oglum senin haftanda dogmustu cnm benimde hep erken geliyorlar bu sefer 40 ta gelsin diyorumkismet boga burcu olsunda

Şu sancı drdiğiniz şey ekranda bebeğin kalp atışının altında azalıp artan değer mi?
Evet sanırım o ben ekranı görmedim ama doktor eşime anlatıyordu. Sancı olduğunda şu değer artıyor vs diye hatta bir ara karnımı bastırdı 70 lere çıktı.

Benimkiside artik okadar hareket ediyorki rahat durmuyor, diyorum artik sigmiyor sanirim gece gunduz hep hareketli sesede cok tepki veriyor hem artik dogsun istiyorum hemde ilk bebek korkuyorum hayirlisi hepimiz icin saglikla gelsinler zamaninda bebislerimiz

Benim ilk oglum senin haftanda dogmustu cnm benimde hep erken geliyorlar bu sefer 40 ta gelsin diyorumkismet boga burcu olsunda
40 çok zorluyor inanın, tadında bırakmak lazım 37-38 en güzeli:) karnım çatlayacak gibi hissediyorum artık, hele bir de kırkı da aşanlar olabiliyor Allah kolaylık versin

Açık pembe yada kahverengi oluyor nişan. Ama çok yorulduysan da olmuştur olabilir doktorun dediği gibi. Keşke rahim uzunluğuna baksalardı açılma vs var mı diye

Açık pembe yada kahverengi oluyor nişan. Ama çok yorulduysan da olmuştur olabilir doktorun dediği gibi. Keşke rahim uzunluğuna baksalardı açılma vs var mı diye
Açık pembeydi. Yorulmadım da öyle kanamadan sonra da sancım oldu acile gittim. Rahim uzunluğuna nasıl bakılıyor bana sadece alttan baktılar açılma var mı diye. Acilmam da yokmuş dediklerine göre

Ve nişan gelmesi miktarı az mi olur çok mu.?

Son haftalarda hep koyu suyu çok içiyorum sürekli tahlil de veriyorum sorun yok ama koyu demek ki böyle olmasi gerekiyor dedim bende
Benimde çok fazla koyulaştı
Suyu da az içmiyorum ama yinede koyu

100u geçiyor bayağı düzenli olmaya başlayınca doğum başlamış oluyor.

Sancı vs oluyor tabi ama eğer hersey yolunda ilerlerse Normal doğumun en güzel yanı doğum olup bitince hersey geçiyor, kuş gibi oluyor insan. Böyle bir hafifleme geliyor insana. Bıraksalar koşarım gibi bile gelmişti. Hatta sandalyeye otururken ben yürürüm demiştim de izin vermedilerdi.

Kuzum sağlıkla al kucağına bebeğini. Benim de tüp bebek. Transferin 20. Gününde çok yoğun kanamam oldu diğer embriyo tutunamadı. 6 ay boyunca hep kanamam oldu, yüksek tansiyon çıktı, şekerde dengesizlik çıktı, mide bulantısı hiç bitmedi, idrar yolu enfeksiyonu bitmedi , şu sıralar kolestazdan şüpheleniliyor. Progestan iğneler, kan sulandırıcı iğneler ama Rabbim mucizesini bize bağışladı. 8 aydır raporluyum. Evde gün dolduruyorum. Hergün şükrediyorum bir ay sonra minik mucizemize kavuşacağımız için. Allah ım senin miniğini de, tüm hamile kardeşlerimin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin içi sıra da benimkini ve nerde evlat hasretiyle yanan varsa Rabbim bağışlamışından versin inşallah. Sağlıkla kal arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…