Malesef böyle şeyler oluyo canım o da hassas döneminde belli ki sen de. Zamanla düzelcektr. O ilgi istiyo belli ki ama senin de hamile olduğunu unutuyo sanırm. Yine de hep böyle biri değlse sıkıntı yapma derim. Dönemlik bişeydr benceKızlar sinirlerim çok bozuk suan ağlamama engel olamıyorum. Az önce ablamla konusurKen saçma sekilde tartıştık yarın 40 mevlüdü var doğumdan beri annemle kalıyor. Bende yarından sonra kendi evine geçicekmisin dedim. Ben evine git demişim de bilmem ne. Ne var bunda kötü tek basına bakmaya korrkuyomusun diye sordum ben korkuyorum tedirginim dedim. Annem benimle en fazla 1 hafta kalacak sonra dönecek ben uzaktayım evde babam kardeşim var ramazana denk geliyor çok kalamaz. Ben bunları düşünüyorum zaten sürekli tek basıma gidince napcam diye stres yapıyorum eşim babalık izni kullanacak o şekilde bakıcaz. Şimdi o lohusa ona bişey denmeyecek ama ben de hamileyim bana herşeyi demek serbest sanki 1 aya doğum yapıcam neden kimse beni düşünmüyor. Sinirlerim cok bozuldu hala aglıyorım bebek de kasılıyor bben agladıkça birazdan eşimde gelir böyle görmesin istiyorum ama durduramıyorum kendimi.
Canım.. Ne zor şeyler yaşamışsın. Allahım seni bebeğine sağlıkla kavuştrsunTüp bebek yöntemiyle hamile kaldım çift embriyo konuldu ve 8.gün kanamayla birlikte bir embriyomuz düştü ve düşerken plesantayıda parçalayarak gitti ve kalan tek embriyomuzuda durdurabilmek için sürekli iğne yedim(185 tane)ama hiç umutlu değildi doktorlar bthc değerimiz istenilen değerde hiç yükselmedi
kalp atışını duymaya gittiğimizde muhtemelen boş gebelik dış gebelik gibi ihtimallere karşı kürtajı nerde olacağımızı konuşuyorduk doktorlarla kalbinin atışını duymak mucizeydi bizim için bi kaç dakika gelemedik kendimize inanamadık doktorumuz da dahil ağlamaktan kendimize gelemedik artık herşey yoluna girdi derken amniyotik bant teşhisi konuldu ve perinatolağa yönlendirildiği ama perinatoloğ bize bant haricinde aklına gelen herşeyi söyledi meleğimizin fiziksel ve zihinsel engelli doğacağını elinin birinin olmadığını iskelet sisteminin bozuk olduğunu vs..vs..ist.alaninda uzman başka bir perinatologtan randevu alıncaya kadar kabus gibi günler geçirdik bi öncekinin söylediklerini dinlemeden kendi muayne yapmak istedi ist.doktorumuz ve bebeğin gayet sağlıklı olduğunu tek sıkıntının plasentanın çok büyük olması ve tansiyon rahatsızlığımın da bunu olumsuz etkilemesi olduğunu söyledi.plesantanin şeklinde bozuk olmasından bebeğin haftasına göre iki hafta geriden geldiğini ama bunun sorun olmayacağını sadece normal doğum yapamayacağımı plasentanın yorgun olduğu için doğum sancısı bile çekmemem gerektiğini bebeğin gelişimine göre 36.haftada alinması gerektiği ve bu sürede dinlenerek geçirmemi önerdi.surekli takipteyim şimdi dün ve bugün ciğer geliştirici iğnelerim vuruldu her ihtimale karşı.sağlikla 36 lara ulaşabilmek için dua ediyorum plasentanın durumuna göre sıkıntı çıkarsa da 2 kiloyu geçince alıcaklar dünkü kontrolümüzde 1700dük bakalım...çok uzattım ama başımızdan geçenler bunlar o yüzden bu günümüze sonsuz hamd ediyorum..
O nası bi hastaneymş ya nası ilgilenmzler.kanama ciddi bşy sonuçta. Şimdi sana ne desem boş. Endişelendrmek istemem bilmediğim konuda canım. İnşallah büyük bi sorun değldr. Kendi doktoruna bi danış bakalım.Iyi aksamlar hanımlar. 30ncu haftadan beri erken doğum riski yaşıyorum hastahanede yattım çıktım 34ncu haftama girdim şükür bugün az miktarda ve açık renk kanama oldu acile gittim doktor olsun ebe olsun doğru düzgün bakmadılar bile. Sizce kanama neden olur böyle birşey yaşayan var mı aranızda.?
Ve nişan dedikleri şey böyle birşey mi herkeste olur mu.?