2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Malesef böyle şeyler oluyo canım o da hassas döneminde belli ki sen de. Zamanla düzelcektr. O ilgi istiyo belli ki ama senin de hamile olduğunu unutuyo sanırm. Yine de hep böyle biri değlse sıkıntı yapma derim. Dönemlik bişeydr bencesadece açık açık söyle sen de neye kırıldığını üzüldüğünü. Belki farketmiyodr bile. Lohusa diye herşeyi yapma hakkı da yok yani
Canım.. Ne zor şeyler yaşamışsın. Allahım seni bebeğine sağlıkla kavuştrsun mutlulukla huzurla büyüt bebeğini. o günleri silik bir anı olarak hatrla inşallah
O nası bi hastaneymş ya nası ilgilenmzler.kanama ciddi bşy sonuçta. Şimdi sana ne desem boş. Endişelendrmek istemem bilmediğim konuda canım. İnşallah büyük bi sorun değldr. Kendi doktoruna bi danış bakalım.

Kızlar bu kan sulandırıcı iğneyi vurdum az önce inanılmaz yaktı çok acıttı hala yanıyor normal mi bu.
Yakar ama alışıyorsun. Karnını sık ve öyle vur. Zaten çok uzun süre vurmayacaksın inşallah. Az kaldı doğuma

Benim kızlar da öyle doğdu ya. Biri 40+0da biri 39+6da.

Bunda 30. Haftadan beri risk vardı. erken doğum erken doğum dediler diye biraz erken olur diye ümitliyim ama yine de kendimi kaptırmak istemiyorum. Kendini sartlandirinca vakit geçmek bilmiyor çünkü. O yüzden sürekli vaktini tamamlar belki diye kendime telkin ediyorum. Hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler de artık.

Normalde böyle biri değildi hamilelik ve lohusa dönemi hep böyle geçti ama sürekli küsüyor ya tirp atıyor bu sefer bende kırıldığım seyleri söyledim biraz küs kalır bana kesin ama bende adım atmayacağım biraz bakalım nasıl olur sonu bilmiyorum

Kızlar hani demştim ya kapı süsüm geldi kasnak rengi beklediğimden açık diye. Size göstermek istedim. Hem koyu hem açık zeminde. Kapıda tam çekemedim uzun baya bağlayamadım biyere. Sizce nasıl? Ben alıştım sanki baka baka

Özele de malesef sürekli gidemiyorum ara ara kontrole gidiyorum aklıma geldi kartta numarası varmış aradım ya erken dogum olursa yada yorulmaktan diyor yat dinlen sabah gel dedi bakalım korkuyorum da karnım da düştü aşağıya iyice

Fotoları eklememiş

Düzelir benceaylardır konuşmadığım annem bugün arayıp doğumgünümü kutladı meselahiçbşy olmamış gibi

Sakin ol canım benm inşallah kötü bşy olmycak. Arkadaşlardan da böyle olanlar olmuştu hemen olmadı doğum. Yarına kadar sabret bakalım inşallah iyi haberlerle gel

Canım daha iyiymissin sonraki mesajları okudum. Ablan lohusa sen hamilesin, eh durumlar karışık tabii Ama üzülme, içinden gelerek dememiştir o da.
Cidden bazısı imtihan gibi bu ablalarin bende de var bir tane. Çocukken çok döverdi, büyüdük psikolojik şiddeti devam etti. En son geçen yıl sildim çıkardım hayatımdan. Hamile olduğumu bile söylemedim. Hoş öğrenmiş ama aramadi, şükür ki aramadı. Bana hiç iyi gelmiyor. Bezdim artık vallahi. İyi olsun inşallah ama bana uzak olsun.
Vallahi öyle güzel anlattın ki benim bile kosasim geldi cidden düşünüyorum da önümdeki koca göbek gidince hayırlısıyla, ben de kuş gibi hissederim sanırım.

Sakin ol canım benm inşallah kötü bşy olmycak. Arkadaşlardan da böyle olanlar olmuştu hemen olmadı doğum. Yarına kadar sabret bakalım inşallah iyi haberlerle gel
Inşallah bakalım doğması için daha küçük biraz daha sabredip 37 38 haftalara gelebilsem keşke

Canım açılman olmaması iyi. Sancın devam ediyor mu? Ben de tam bilmiyorum inan ilk doğumum olucak ama doğum yapan tanıdıklarımdan duyduklarımı aktarıyorum sana.
kimisinin bir kez kanaması oluyormuş, kimisinin devamı geliyormuş.
Sen içini ferah tut bence yarın doktor kötü birşey demeyecek. Doğum olsaydı sancın artarak devam ederdi bence.

T Tbfth Ay annenin aramasına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…