2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aa annemle küs kalamıyorum ben ama onun da araması güzel olmus doğum gününü unutmamış
Aslında evet güzel tabi araması ama bu kadar üzüldüğüm bi konunun hiçbşy olmamış gibi geçiştirilmesi de canımı sıkmadı değil bi yandan. İki duyguyu aynı anda yaşadım.

T Tbfth Ay annenin aramasına çok sevindim
Ben de sevindim aslındaama bi kızgınım da yani hiçbşy olmamış gibi konuştu doğumgnmü kutladı falan nebilim. Aylardr nerdeydin demek geldi içimden. İnsan böyle anlarda boşuna mı üzüldüm o kadar hissine kapılır ya öyle oldu bende de. Bakalım devamı gelecek mi o da ayrı mevzu tabi

Reactions: Kuf
Sancım azaldı iyice şükür 30ncu haftada daha çok sancım olmuştu yatış vermişlerdi igne serum ilaç fln 2 gün yatmıştım 1 hafta snra yine sanci yine yatış bununla beraber 5 sefer sancı şikayeti ile gidiyorum az diye yatırmadılar

Böyle olumlu hikayeler dinleyince bi cesaret geliyor Karnıma baktıkça hafif tırsmıyo değilim yani nasıl çıkacak bu çocuk diye
Suni sancı verdiklerinde sürekli sancı mı oluyor? Yoksa normal doğumda ki gibi arada dinlenme süresi oluyor mu 1 dakika kadar?

Pembeyse nişanın gelmiştir canım. Sancı falan yok mu

Inşallah bakalım doğması için daha küçük biraz daha sabredip 37 38 haftalara gelebilsem keşke
Bekler inşallah sen içini ferah tut. Böyle durumlarda hemen bebek gelecek diye bşy yokki. Su gelmesi falan olsa dicem tamam alınacak mecbur ama böyle şeylerde bekletebiliyolar ki sen tecrübelisin zaten belli ki önveki haftalardan.

Azalmış bak sancın şükür
Sen iyi düşün iyi olsun ferah tut kalbini

Haklısın hem de çok. Ama yine de bir adım atmış olarak gördüm ben bunu. Belki de yaptığından utandı ondan bir özür dilemeye cesareti yoktur. Hadi bakalım inşallah anlamıştır hatasını

Haklısın hem de çok. Ama yine de bir adım atmış olarak gördüm ben bunu. Belki de yaptığından utandı ondan bir özür dilemeye cesareti yoktur. Hadi bakalım inşallah anlamıştır hatasını
Ay inşallah ya insan böyle zamanlarda annesini yanında istiyo

Sancıya alıştım evet ama kan gelmesi korkuttu beni

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Ne zor yollardan geçmişsin. İnşallah her şey çok güzel olur senin ve bebeğin için
Çok saolun arkadaşlar evet çok günlerdi ama meleğim güzel kızım çok mücadeleci çıktı annesine ve hayata sımsıkı tutundu bırakmadı bizi inş.sağliklada kucağımıza alabilirsek..duam tüm isteyen bekleyen yanan yüreklere nasip etsin bu duyguyu ve burada da bekleyen tüm anne adayları sağlıkla kavuşsun meleklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…