Aslında evet güzel tabi araması ama bu kadar üzüldüğüm bi konunun hiçbşy olmamış gibi geçiştirilmesi de canımı sıkmadı değil bi yandan. İki duyguyu aynı anda yaşadım.Aa annemle küs kalamıyorum ben ama onun da araması güzel olmus doğum gününü unutmamış
Teşekkürler canım benim
Yakar ama alışıyorsun. Karnını sık ve öyle vur. Zaten çok uzun süre vurmayacaksın inşallah. Az kaldı doğuma
Ben de sevindim aslında
Sancım azaldı iyice şükürCanım açılman olmaması iyi. Sancın devam ediyor mu? Ben de tam bilmiyorum inan ilk doğumum olucak ama doğum yapan tanıdıklarımdan duyduklarımı aktarıyorum sana.
kimisinin bir kez kanaması oluyormuş, kimisinin devamı geliyormuş.
Sen içini ferah tut bence yarın doktor kötü birşey demeyecek. Doğum olsaydı sancın artarak devam ederdi bence.
Canım ben kolumdan vururdum eşime. Karından daha mı iyi olur ki.
Çok beğendim. Adıyla yaşasın inşallah canım.
Böyle olumlu hikayeler dinleyince bi cesaret geliyor100u geçiyor bayağıdüzenli olmaya başlayınca doğum başlamış oluyor.
Sancı vs oluyor tabi ama eğer hersey yolunda ilerlerse Normal doğumun en güzel yanı doğum olup bitince hersey geçiyor, kuş gibi oluyor insan. Böyle bir hafifleme geliyor insana. Bıraksalar koşarım gibi bile gelmişti. Hatta sandalyeye otururken ben yürürüm demiştim de izin vermedilerdi.
Iyi aksamlar hanımlar. 30ncu haftadan beri erken doğum riski yaşıyorum hastahanede yattım çıktım 34ncu haftama girdim şükür bugün az miktarda ve açık renk kanama oldu acile gittim doktor olsun ebe olsun doğru düzgün bakmadılar bile. Sizce kanama neden olur böyle birşey yaşayan var mı aranızda.?
Ve nişan dedikleri şey böyle birşey mi herkeste olur mu.?
Bekler inşallah sen içini ferah tut. Böyle durumlarda hemen bebek gelecek diye bşy yokki. Su gelmesi falan olsa dicem tamam alınacak mecbur ama böyle şeylerde bekletebiliyolar ki sen tecrübelisin zaten belli ki önveki haftalardan.Inşallah bakalım doğması için daha küçük biraz daha sabredip 37 38 haftalara gelebilsem keşke
Azalmış bak sancın şükürSancım azaldı iyice şükür30ncu haftada daha çok sancım olmuştu yatış vermişlerdi igne serum ilaç fln 2 gün yatmıştım 1 hafta snra yine sanci yine yatış bununla beraber 5 sefer sancı şikayeti ile gidiyorum az diye yatırmadılar
Haklısın hem de çok. Ama yine de bir adım atmış olarak gördüm ben bunu. Belki de yaptığından utandı ondan bir özür dilemeye cesareti yoktur. Hadi bakalım inşallah anlamıştır hatasınıBen de sevindim aslındaama bi kızgınım da yani hiçbşy olmamış gibi konuştu doğumgnmü kutladı falan nebilim. Aylardr nerdeydin demek geldi içimden. İnsan böyle anlarda boşuna mı üzüldüm o kadar hissine kapılır ya öyle oldu bende de. Bakalım devamı gelecek mi o da ayrı mevzu tabi
Ay inşallah ya insan böyle zamanlarda annesini yanında istiyoHaklısın hem de çok. Ama yine de bir adım atmış olarak gördüm ben bunu. Belki de yaptığından utandı ondan bir özür dilemeye cesareti yoktur. Hadi bakalım inşallah anlamıştır hatasını
Kanamadan snra sancı oldu ama azaldı iyice kafam çok karışık bilmiyorumPembeyse nişanın gelmiştir canım. Sancı falan yok mu
Kolundan eşin vuruyorsa sıkıntı yok kuzum, öyle devam edin siz. Ben baştan beri göbekten vuruyorum. Doktorun nasıl vur dediyse öyle yap canımmm. Sağlıkla kalınCanım ben kolumdan vururdum eşime. Karından daha mı iyi olur ki.
Çok beğendim. Adıyla yaşasın inşallah canım.
Sancıya alıştım evet ama kan gelmesi korkuttu beniBekler inşallah sen içini ferah tut. Böyle durumlarda hemen bebek gelecek diye bşy yokki. Su gelmesi falan olsa dicem tamam alınacak mecbur ama böyle şeylerde bekletebiliyolar ki sen tecrübelisin zaten belli ki önveki haftalardan.
Bilemiyorum birazdan devlete gideceğim tekrar nst bağlayacaklar ama güvenemiyorum insan gibi konuşmuyorlar bileAzalmış bak sancın şükür
Sen iyi düşün iyi olsun ferah tut kalbini❤
Ay o rengi paketten çıkardığımda ağlcaktm resmen bu ne apaçık diye ama alıştım ben de. Siz de beğenince daha bi mutlu oldum tamamdr artıkBen çok beğendim canım. Çok hoş görünüyor. Rengi de çok tatlı.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahNe zor yollardan geçmişsin. İnşallah her şey çok güzel olur senin ve bebeğin için
Zeyay1420 çok zor gunler gecirmissiniz ama hicbirzaman umudunuzu yitirmemissiniz sizi tebrik ediyorum gercekten cok guclu bir kadinsiniz Allah bu sabrinizin emeginizin karsiligini size bebeginizi saglikla kucaginiza almanizla vericek, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Kuzum sağlıkla al kucağına bebeğini. Benim de tüp bebek. Transferin 20. Gününde çok yoğun kanamam oldu diğer embriyo tutunamadı. 6 ay boyunca hep kanamam oldu, yüksek tansiyon çıktı, şekerde dengesizlik çıktı, mide bulantısı hiç bitmedi, idrar yolu enfeksiyonu bitmedi , şu sıralar kolestazdan şüpheleniliyor. Progestan iğneler, kan sulandırıcı iğneler ama Rabbim mucizesini bize bağışladı. 8 aydır raporluyum. Evde gün dolduruyorum. Hergün şükrediyorum bir ay sonra minik mucizemize kavuşacağımız için. Allah ım senin miniğini de, tüm hamile kardeşlerimin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin içi sıra da benimkini ve nerde evlat hasretiyle yanan varsa Rabbim bağışlamışından versin inşallah. Sağlıkla kal arkadaşım.
Çok saolun arkadaşlar evet çok günlerdi ama meleğim güzel kızım çok mücadeleci çıktı annesine ve hayata sımsıkı tutundu bırakmadı bizi inş.sağliklada kucağımıza alabilirsek..duam tüm isteyen bekleyen yanan yüreklere nasip etsin bu duyguyu ve burada da bekleyen tüm anne adayları sağlıkla kavuşsun meleklerineMalesef böyle şeyler oluyo canım o da hassas döneminde belli ki sen de. Zamanla düzelcektr. O ilgi istiyo belli ki ama senin de hamile olduğunu unutuyo sanırm. Yine de hep böyle biri değlse sıkıntı yapma derim. Dönemlik bişeydr bencesadece açık açık söyle sen de neye kırıldığını üzüldüğünü. Belki farketmiyodr bile. Lohusa diye herşeyi yapma hakkı da yok yani
Canım.. Ne zor şeyler yaşamışsın. Allahım seni bebeğine sağlıkla kavuştrsunmutlulukla huzurla büyüt bebeğini. o günleri silik bir anı olarak hatrla inşallah
O nası bi hastaneymş ya nası ilgilenmzler.kanama ciddi bşy sonuçta. Şimdi sana ne desem boş. Endişelendrmek istemem bilmediğim konuda canım. İnşallah büyük bi sorun değldr. Kendi doktoruna bi danış bakalım.
Çok doğal. Anne de olsak insan annesinin yaninda cocuklasiyor cidden.Ay inşallah ya insan böyle zamanlarda annesini yanında istiyo
Haklısın tabi korkmakta. Keşke şimdi bi görünebilseydin doktora.Sancıya alıştım evet ama kan gelmesi korkuttu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?