2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oyy anca aldıklarımı yerleştirdim Çamaşırları astım, nohut koydum ıslansın diye yarın onları haşlayıp buzluğa atıcam. Dolabımı ayıkladım gün içinde, bütün dolabımı baştan bir yıkayım ütüleyim dedim. Kurusun ütüleme kısmına başlıcam

Kız yavaş bak sonra sırasıyla gaza gelip akşam sancilaniyoruz

Kan gelmesi nisan oluyor zaten kanamanin cok degil ama degil mi geldi bitti

Suni sancıyi ne kadar verdiklerine bağlı değişiyor galiba canım. Ben de maalesef çok yoğun verdiler. Hiç dinlenemedim. Mesai saatine yetiştirmek için yaptılar galiba.

İlk doğum bir cm açıklık ve gerçekten hissettiğim sancı yoktu. 12.00 da yatis yaptım. 16.35 de dünyaya geldi. Hızlı olsun diye fazla açtılar serumu. Başkalarından duyduğum kadarıyla herkeste öyle olmuyormuş ama. Aynı normal sancı gibi ara veriyormuş.

Pozitif yani Hızlıca geldi kuzum kucağıma.

Doktorun ne dedi canim her seferinde aynı olmuyor kilo almasi falan degisiyor durum benim kız 1 haftada 260 gram almıştı geçenlerde sonra 2 hafta da 300 gr almis yani değişiyor

Oh en iyisini yapmışsın ne güzel
Kız yavaş bak sonra sırasıyla gaza gelip akşam sancilaniyoruz
Hahahaha kız o zaman aklımdakileri söylemiyim hiç

Oo epey iş yapmissin masallah sana

Valla yapsak bi türlü yapmasak bi türlü ama ben çok abartmama taraftariyim bizim ülke sever böyle şeyleri kaziklamayi falan her sey 2 3 kati fiyata satilir bi makarnaya 30 tl vermek istemiyirum

Yarın ebebekten yatağı alacam kızlar. Bir daha da dışarı çıkmak istemiyorum. Taki kontrole kadar.
Ben bebegin yatagini oda takimiyla birlikte aldim özel bir yatak arastirmadim,odamdaki bambu besik icinde siparis verdim onlarin olculeri özel zaten cibinlik yatak uyku seti takim geldi ama yatak cok kalin degil ince o besiklerin yataklari standart,sen arastiripmi aldin yatagi?

Valla yapsak bi türlü yapmasak bi türlü ama ben çok abartmama taraftariyim bizim ülke sever böyle şeyleri kaziklamayi falan her sey 2 3 kati fiyata satilir bi makarnaya 30 tl vermek istemiyirum
Bugun eczaneye gittim ne maske nede dezenfektan kalmis şaka gibi gercekten bizim insanimiz panik ve abartmayi seviyor,abim soyledi Bimde makarna kalmamis bu nasil paniklik anlamadim, tamda bizim dogumlarimiza denk geldi şansimiza

Araştırıyorum canım şuana kadar olumsuz yorum görmedim. İki taraflı kullanabilir olması benim için çok önemli. 2 yaşına kadar yaylı olan kısım 4 yaşına kadar da süngerli olan tarafı kullanılıyor.

Ben çok beğendim canım
Teşekkr ederimhepimize hazrladıklarmızı mutlulukla sağlıkla kullanmak nasip olsun
Kız onlar dolandırıcı. Allaşkına 45 yazmş çizmş altını 15 diyomakarna yahu nasıl insanlar var gerçkten inanılmaz

Şokta makarna fiyatları aynıydı kuzum. Biz carrefourda bulamayınca şoka gittik ordan aldık mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…