Kız yavaş bak sonra sırasıyla gaza gelip akşam sancilaniyoruzOyy anca aldıklarımı yerleştirdimÇamaşırları astım, nohut koydum ıslansın diye yarın onları haşlayıp buzluğa atıcam. Dolabımı ayıkladım gün içinde, bütün dolabımı baştan bir yıkayım ütüleyim dedim. Kurusun ütüleme kısmına başlıcam
Canım özel bi hastanenin aciline gitsen?Bilemiyorum birazdan devlete gideceğim tekrar nst bağlayacaklar ama güvenemiyorum insan gibi konuşmuyorlar bile
Ben çok beğendim canım
Kan gelmesi nisan oluyor zaten kanamanin cok degil ama degil mi geldi bittiIşte devlet nişan yada şu bu demedi hiç 6 gibi gittim 11 de gel nst cekelim dedi kanama neden olur diyorum kanamayı görmediğim için bisey diyemem diyor. Ve nişan nasıl olur tam anlayamadım bildiğim birşey değil
Suni sancıyi ne kadar verdiklerine bağlı değişiyor galiba canım. Ben de maalesef çok yoğun verdiler. Hiç dinlenemedim. Mesai saatine yetiştirmek için yaptılar galiba.Böyle olumlu hikayeler dinleyince bi cesaret geliyorKarnıma baktıkça hafif tırsmıyo değilim yani nasıl çıkacak bu çocuk diye
Suni sancı verdiklerinde sürekli sancı mı oluyor? Yoksa normal doğumda ki gibi arada dinlenme süresi oluyor mu 1 dakika kadar?
Kanamadan snra sancı oldu ama azaldı iyice kafam çok karışık bilmiyorum
Doktorun ne dedi canim her seferinde aynı olmuyor kilo almasi falan degisiyor durum benim kız 1 haftada 260 gram almıştı geçenlerde sonra 2 hafta da 300 gr almis yani değişiyorKızlar cok moralım bozuldu ya randevudan cıktım 37 haftalık hamıleyım gecen hafta bebeğim 2740 gr dı bu hafta da ay ı cıktı kılosu 2740 gr hiç almamış neden almadı ya ama yememede dikkat ettim boyu da 2 hafta geri 47 cm suyum da fazla hala
Oh en iyisini yapmışsın ne güzelKızlar eşimle dışarı çıktık yemek yedik hava aldım iyi geldi. Hatta gittim bi de ayakkabı aldım ohh baya rahatladım alışverişin mutlu etmediği kadın yok sanırımhepinize çok teşekkür ederim burda hiçbirinizi tanımıyorum ama hepiniz destek oldunuz ayrı ayrı yazdınız iyiki varsınız
Hahahaha kız o zaman aklımdakileri söylemiyim hiçKız yavaş bak sonra sırasıyla gaza gelip akşam sancilaniyoruz
Söyleme tut kendiniOh en iyisini yapmışsın ne güzel
Hahahaha kız o zaman aklımdakileri söylemiyim hiç
Oo epey iş yapmissin masallah sanaOyy anca aldıklarımı yerleştirdimÇamaşırları astım, nohut koydum ıslansın diye yarın onları haşlayıp buzluğa atıcam. Dolabımı ayıkladım gün içinde, bütün dolabımı baştan bir yıkayım ütüleyim dedim. Kurusun ütüleme kısmına başlıcam
Valla yapsak bi türlü yapmasak bi türlü ama ben çok abartmama taraftariyim bizim ülke sever böyle şeyleri kaziklamayi falan her sey 2 3 kati fiyata satilir bi makarnaya 30 tl vermek istemiyirumAynı şeyi düşünyrum ben de. Herkes stok yapıyo diyorum ben mi çok rahatım? Bşyler yapmamız lazımmı hakkaten? Valla marketlerin halini görünce korkmadım değil. Belki de doğrusunu yapıyolardr. İtalyada şuan bütn cafe restoran ve mağazalr kapalymş. Sadece markete gtmk için çıkıyolarmş evden. Market kuyruğunu gördm şaştm kaldım. O hale gelmemz uzun sürmez diye korkuyrum ben de.
Ben bebegin yatagini oda takimiyla birlikte aldim özel bir yatak arastirmadim,odamdaki bambu besik icinde siparis verdim onlarin olculeri özel zaten cibinlik yatak uyku seti takim geldi ama yatak cok kalin degil ince o besiklerin yataklari standart,sen arastiripmi aldin yatagi?Yarın ebebekten yatağı alacam kızlar. Bir daha da dışarı çıkmak istemiyorum. Taki kontrole kadar.
Bugun eczaneye gittim ne maske nede dezenfektan kalmis şaka gibi gercekten bizim insanimiz panik ve abartmayi seviyor,abim soyledi Bimde makarna kalmamis bu nasil paniklik anlamadim, tamda bizim dogumlarimiza denk geldi şansimizaValla yapsak bi türlü yapmasak bi türlü ama ben çok abartmama taraftariyim bizim ülke sever böyle şeyleri kaziklamayi falan her sey 2 3 kati fiyata satilir bi makarnaya 30 tl vermek istemiyirum
Ben bebegin yatagini oda takimiyla birlikte aldim özel bir yatak arastirmadim,odamdaki bambu besik icinde siparis verdim onlarin olculeri özel zaten cibinlik yatak uyku seti takim geldi ama yatak cok kalin degil ince o besiklerin yataklari standart,sen arastiripmi aldin yatagi?
Teşekkr ederimBen çok beğendim canım
Kız onlar dolandırıcı. Allaşkına 45 yazmş çizmş altını 15 diyoValla yapsak bi türlü yapmasak bi türlü ama ben çok abartmama taraftariyim bizim ülke sever böyle şeyleri kaziklamayi falan her sey 2 3 kati fiyata satilir bi makarnaya 30 tl vermek istemiyirum
Şokta makarna fiyatları aynıydı kuzum. Biz carrefourda bulamayınca şoka gittik ordan aldık meselaValla yapsak bi türlü yapmasak bi türlü ama ben çok abartmama taraftariyim bizim ülke sever böyle şeyleri kaziklamayi falan her sey 2 3 kati fiyata satilir bi makarnaya 30 tl vermek istemiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?