2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benm beğendğmn kasnağı fümeydi. Daha koyu griydi ama herkes bunu bebek için daha uygun buldu. Senn dedğni söyledler soft
Aslında evet güzel tabi araması ama bu kadar üzüldüğüm bi konunun hiçbşy olmamış gibi geçiştirilmesi de canımı sıkmadı değil bi yandan. İki duyguyu aynı anda yaşadım.
Benim cok hosuma gitti diğeri de güzeldir ama bu tam erkek süsü olmus annedir işte kızsanda etsende yine araması bişeydir demek biraz düşündü ve sana hak bile vermiş olabilir.

Yok canım ya ne stoğu.. Fiyatlar için bakanlık zaten epey bir yaptırım uygulayacakmış, gördüğünüz yerde ihbar edin fahiş fiyatları.. Bugün eşim de yağ almak için girdiği markette bakmış millet yağmalıyor, 2 paket de o makarna almış Bize bir paket makarna zaten 1 ay gidiyor. Bence bunu birkaç kişi başlattı diğerleri de galeyana geldi aç kalacağız diye.. Bizde kıtlık olmaz sanmıyorum.

Benim cok hosuma gitti diğeri de güzeldir ama bu tam erkek süsü olmus annedir işte kızsanda etsende yine araması bişeydir demek biraz düşündü ve sana hak bile vermiş olabilir.
İnşallah öyledro da ben de yorulduk bu durumdan çünkü. Şimdi var ya konuşma arasında tam da zamanına denk geldi bebek faln desek virüs felaketler deprem şehitlerimiz... Hah ben demiştim der

Herşey biran önce yoluna girse de şöyle bi ooh çeksek. Haberi alır almaz ortalık dolandırıcı doldu. İnanılmaz ya

İnşallah öyledro da ben de yorulduk bu durumdan çünkü. Şimdi var ya konuşma arasında tam da zamanına denk geldi bebek faln desek virüs felaketler deprem şehitlerimiz... Hah ben demiştim der
Ay boşver hiç deme açma o konuyu bir süre en azından doğsun sende smdi bi kez daha aynı şeyi kaldıramassın. Ona da ben demiştim dedirtme

Ay boşver hiç deme açma o konuyu bir süre en azından doğsun sende smdi bi kez daha aynı şeyi kaldıramassın. Ona da ben demiştim dedirtme
Dedirtmcem inşallahhallederim ya. İki bebekaman canları sağolsun canım çıkacak tabi ama onlarsız da olmazdı ya çok şükür bin şükür

Acile geldim 11 gbi gel nst bakalım tekrar demişlerdi sancı az cıktı doktor sezeryandaymis onu bekliyorum bakalim
İyi bari sancın yokmuş. Dur bakalım doktr ne dcek. İçin rahat etsin en azından. Sabaha kadar insanın gözüne uyku grmez yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…