Benm beğendğmn kasnağı fümeydi. Daha koyu griydi ama herkes bunu bebek için daha uygun buldu. Senn dedğni söyledler soft
Benim cok hosuma gitti diğeri de güzeldir ama bu tam erkek süsü olmusAslında evet güzel tabi araması ama bu kadar üzüldüğüm bi konunun hiçbşy olmamış gibi geçiştirilmesi de canımı sıkmadı değil bi yandan. İki duyguyu aynı anda yaşadım.
Yok canım ya ne stoğu.. Fiyatlar için bakanlık zaten epey bir yaptırım uygulayacakmış, gördüğünüz yerde ihbar edin fahiş fiyatları.. Bugün eşim de yağ almak için girdiği markette bakmış millet yağmalıyor, 2 paket de o makarna almışAynı şeyi düşünyrum ben de. Herkes stok yapıyo diyorum ben mi çok rahatım? Bşyler yapmamız lazımmı hakkaten? Valla marketlerin halini görünce korkmadım değil. Belki de doğrusunu yapıyolardr. İtalyada şuan bütn cafe restoran ve mağazalr kapalymş. Sadece markete gtmk için çıkıyolarmş evden. Market kuyruğunu gördm şaştm kaldım. O hale gelmemz uzun sürmez diye korkuyrum ben de.
Az kaldı canim sık disini hepimiz öyleyizBir dahaki kontrolde haftaya perşembe 37+6 oluyorum kızlar ben artık yavaştan doğurmak istiyruuuummm
İnşallah öyledrBenim cok hosuma gitti diğeri de güzeldir ama bu tam erkek süsü olmusannedir işte kızsanda etsende yine araması bişeydir demek biraz düşündü ve sana hak bile vermiş olabilir.
Herşey biran önce yoluna girse de şöyle bi ooh çeksek. Haberi alır almaz ortalık dolandırıcı doldu. İnanılmaz yaYok canım ya ne stoğu.. Fiyatlar için bakanlık zaten epey bir yaptırım uygulayacakmış, gördüğünüz yerde ihbar edin fahiş fiyatları.. Bugün eşim de yağ almak için girdiği markette bakmış millet yağmalıyor, 2 paket de o makarna almışBize bir paket makarna zaten 1 ay gidiyor. Bence bunu birkaç kişi başlattı diğerleri de galeyana geldi aç kalacağız diye.. Bizde kıtlık olmaz sanmıyorum.
Ay boşver hiç deme açma o konuyu bir süre en azından doğsun sende smdi bi kez daha aynı şeyi kaldıramassın. Ona da ben demiştim dedirtmeİnşallah öyledro da ben de yorulduk bu durumdan çünkü. Şimdi var ya konuşma arasında tam da zamanına denk geldi bebek faln desek virüs felaketler deprem şehitlerimiz... Hah ben demiştim der
Acile geldim 11 gbi gel nst bakalım tekrar demişlerdi sancı az cıktı doktor sezeryandaymis onu bekliyorum bakalimHaklısın tabi korkmakta. Keşke şimdi bi görünebilseydin doktora.
Dedirtmcem inşallahAy boşver hiç deme açma o konuyu bir süre en azından doğsun sende smdi bi kez daha aynı şeyi kaldıramassın. Ona da ben demiştim dedirtme
Yarın gideceğim için ekstra para vermek istemiyorum oraya giriş para yani kısaca yaptıkları herşey için para istiyorlar. Devletteyim şimdi bakalım nst de sancı az var doktor sezeryandaymis onu bekliyoruzCanım özel bi hastanenin aciline gitsen?
bizede haber vermeyi unutma.
Evet az miktarda pembemsiKan gelmesi nisan oluyor zaten kanamanin cok degil ama degil mi geldi bitti
İyi bari sancın yokmuş. Dur bakalım doktr ne dcek. İçin rahat etsin en azından. Sabaha kadar insanın gözüne uyku grmez yoksaAcile geldim 11 gbi gel nst bakalım tekrar demişlerdi sancı az cıktı doktor sezeryandaymis onu bekliyorum bakalim
Azaldı şükür nst de de cikmadi doktor bekliyorum şimdiKorkma canım doğum hemen başlamaz sen sancılarını takip et.
Aynen öyle bu gebelik boyunca düşük riski smdi erken dogum riski ve bi de kanama yaşıyorum herşey hep üst üste geldiİyi bari sancın yokmuş. Dur bakalım doktr ne dcek. İçin rahat etsin en azından. Sabaha kadar insanın gözüne uyku grmez yoksa
Ben de şuan çok gereksiz bşy gömmekle meşgulümÖff ben bu saatlerde çok acıkıyorum ya
Maksimum 15 kg alsam bari ama bu gidişle zorBen de şuan çok gereksiz bşy gömmekle meşgulüm
Ay ben hala dogurmadimAy kuzum hayırla gelsin insallah
Maksimum 15 kg alsam bari ama bu gidişle zor
Öff ben bu saatlerde çok acıkıyorum ya
Valla ben Yatağa girdim bişeyler yememek içinBen de şuan çok gereksiz bşy gömmekle meşgulüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?