Benmki de açlıktan değil de işte maksat boğazım boş durmasınValla ben Yatağa girdim bişeyler yememek içinhazır pek acıkmamışken. Benim adam da uyudu hemen zaten. Döndüm totomu yattım ben de
Kaç gün geçti canım?bir gün bir gündürAy ben hala dogurmadimgelmesin zaten ama gelecek sanmistim
36 biter umarım. Kasılmalar oluyor hastaneye gereksiz yere girmek istemiyorum. Malum virusler kol geziyor
Ben korkuyorum ya çok şişerim diyeBenmki de açlıktan değil de işte maksat boğazım boş durmasın
Ay hadi inşallah diyim o zamanVerirsin ya nolcak. Ben de az kilo aldım ya ona güvenyom da fazla da givenmemek lazım
Aaa o kadar bakım boşa mı gittiValla ben Yatağa girdim bişeyler yememek içinhazır pek acıkmamışken. Benim adam da uyudu hemen zaten. Döndüm totomu yattım ben de
Yok canım mutlu olayım diye yaptım ama hazır yapmışken de fena olmaz yani dedim. Yalan olduAy hadi inşallah diyim o zaman
Aaa o kadar bakım boşa mı gitti
Kısmet yarına artıkYok canım mutlu olayım diye yaptım ama hazır yapmışken de fena olmaz yani dedim. Yalan oldu
Aaaa kilomuz aynıymışBen korkuyorum ya çok şişerim diye61kg oldum
Ne guzel hala zayıfsınızBen korkuyorum ya çok şişerim diye61kg oldum
Öylemiönceden sancı olmadan birden de başlayabiliyor yani. Çok heycanlıyım acaba nasıl başlayacak doğumum ya
Bu adamlar hep böyle plan bozuyorlarYok canım mutlu olayım diye yaptım ama hazır yapmışken de fena olmaz yani dedim. Yalan oldu
Canım yıkanmaması gerek. Verniks denen madde hem bebeğin vücut ısısını dengeliyor, hem enfeksiyona karşı koruyor bebeği. Bende göbek bağı düşene kadar yıkamayı düşünmüyorum. Silerim sadece.
Kızlar ya ben doğuma yakın el ve ayaklarıma kalıcı oje yaptırmayı düşünüyordum ama sildiriyorlarmış. Kalıcı oje silmeyle çıkmıyor sanırım. Nasıl olacak o iş?
Bu nerden çıktı? Hah bi sen eksiktinBu nedir arkadaş ya, bir çocuk yapalım dedik dünyanın başına gelmeyen kalmadı.Ne uğursuz yıl çıktı şu 2020
Eki Görüntüle 2603952
Ben yaptırdım kaç kere.şimdide kendim yapmağa başladım.o kendi kendine eğer protez tırnak yaptıracaksan çıkmayan birşey.üç uzağı dört hafta içinde değiştirmelisin.makineyle çıkarılıyor.ilk defa yaptığımda kendi tırnağıma yaptırdım.çünkü önceleri çok güzel uzattığım tırnaklarımı artık hiç uzatamıyordum.sürekli dipten kırılma oluyordu canımı çok yakıyordu.uyarım sadece tırnakların incelecek ondan sonra bir sürü kendi tırnağını uzatamaycaksın.ve yeni doğan bebekler için zararlı çok bakteri birikiyor tırnak arasındaKızlar ya ben doğuma yakın el ve ayaklarıma kalıcı oje yaptırmayı düşünüyordum ama sildiriyorlarmış. Kalıcı oje silmeyle çıkmıyor sanırım. Nasıl olacak o iş?
Valla sorma ya, felaketler yılı oldu resmenBu nerden çıktı? Hah bi sen eksiktin
Vazgeçtim zaten canım yaptırmıcam. Sağolasın.Ben yaptırdım kaç kere.şimdide kendim yapmağa başladım.o kendi kendine eğer protez tırnak yaptıracaksan çıkmayan birşey.üç uzağı dört hafta içinde değiştirmelisin.makineyle çıkarılıyor.ilk defa yaptığımda kendi tırnağıma yaptırdım.çünkü önceleri çok güzel uzattığım tırnaklarımı artık hiç uzatamıyordum.sürekli dipten kırılma oluyordu canımı çok yakıyordu.uyarım sadece tırnakların incelecek ondan sonra bir sürü kendi tırnağını uzatamaycaksın.ve yeni doğan bebekler için zararlı çok bakteri birikiyor tırnak arasında
Bu koronada var bir hinlik ama altında yatan sebep amaclar var dünyayı cok fena salladi hersey alt ust olduValla sorma ya, felaketler yılı oldu resmenallahım minnoşlarımıza sağ salim kavuşalım bari
Durumun ne canımAynen öyle bu gebelik boyunca düşük riski smdi erken dogum riski ve bi de kanama yaşıyorum herşey hep üst üste geldi
Acikcasi ben cok detaya girmedim kontrol ettim sordum tavsiye ettiler yumusak ve konforlu gibiydi odayla birlikte aldim umarim iyi cikarAraştırıyorum canım şuana kadar olumsuz yorum görmedim. İki taraflı kullanabilir olması benim için çok önemli. 2 yaşına kadar yaylı olan kısım 4 yaşına kadar da süngerli olan tarafı kullanılıyor.
Benimde uykum yok uyuyamiyorum sanki bebekte etkileniyor kafası asagida oynadıkça canm yaniyor büyüdüler artik onlarda bizde rahat edemiyoruzKızlar bu saat oldu hala uyuyamadim uykumda yok ama bebek cok hareket ediyor resmen bir yerden bir yere kayiyor dayaniyor uykum iyice kaciyor hareketleri dahada sertlesti sizdede oylemi normalmi bukadar gecenin bu saatinde hareketli olmasi acikcasi bazen diyorum sıkısti cikmak istiyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?