2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay ben hala dogurmadim gelmesin zaten ama gelecek sanmistim
36 biter umarım. Kasılmalar oluyor hastaneye gereksiz yere girmek istemiyorum. Malum virusler kol geziyor
Kaç gün geçti canım?bir gün bir gündürkalabldiği kadar kalsın minik.

Öylemi önceden sancı olmadan birden de başlayabiliyor yani. Çok heycanlıyım acaba nasıl başlayacak doğumum ya

ilk doğumumda sancı varmış ama ben hissetmiyormusum bütün suyum patlamıştı bir gece ama ben hissetmedim hiç
Yok canım mutlu olayım diye yaptım ama hazır yapmışken de fena olmaz yani dedim. Yalan oldu
Bu adamlar hep böyle plan bozuyorlar ayıp etmiş

Kızlar ya ben doğuma yakın el ve ayaklarıma kalıcı oje yaptırmayı düşünüyordum ama sildiriyorlarmış. Kalıcı oje silmeyle çıkmıyor sanırım. Nasıl olacak o iş?

Kızlar ya ben doğuma yakın el ve ayaklarıma kalıcı oje yaptırmayı düşünüyordum ama sildiriyorlarmış. Kalıcı oje silmeyle çıkmıyor sanırım. Nasıl olacak o iş?
Ben yaptırdım kaç kere.şimdide kendim yapmağa başladım.o kendi kendine eğer protez tırnak yaptıracaksan çıkmayan birşey.üç uzağı dört hafta içinde değiştirmelisin.makineyle çıkarılıyor.ilk defa yaptığımda kendi tırnağıma yaptırdım.çünkü önceleri çok güzel uzattığım tırnaklarımı artık hiç uzatamıyordum.sürekli dipten kırılma oluyordu canımı çok yakıyordu.uyarım sadece tırnakların incelecek ondan sonra bir sürü kendi tırnağını uzatamaycaksın.ve yeni doğan bebekler için zararlı çok bakteri birikiyor tırnak arasında

Vazgeçtim zaten canım yaptırmıcam. Sağolasın.

Acikcasi ben cok detaya girmedim kontrol ettim sordum tavsiye ettiler yumusak ve konforlu gibiydi odayla birlikte aldim umarim iyi cikar

Kızlar bu saat oldu hala uyuyamadim uykumda yok ama bebek cok hareket ediyor resmen bir yerden bir yere kayiyor dayaniyor uykum iyice kaciyor hareketleri dahada sertlesti sizdede oylemi normalmi bukadar gecenin bu saatinde hareketli olmasi acikcasi bazen diyorum sıkısti cikmak istiyor heralde

Benimde uykum yok uyuyamiyorum sanki bebekte etkileniyor kafası asagida oynadıkça canm yaniyor büyüdüler artik onlarda bizde rahat edemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…