Haklisin sanirim bebek ve bizde artik son demlerdeyiz rahat edemiyoruzBenimde uykum yok uyuyamiyorum sanki bebekte etkileniyor kafası asagida oynadıkça canm yaniyor büyüdüler artik onlarda bizde rahat edemiyoruz
naptin canim ne dedi doktorAzaldı şükür nst de de cikmadi doktor bekliyorum şimdi
gunaydin canimGünaydın kızlarben bu saatte uyanmam normalde ama bizim küçük cadı uyandırdı
GünaydınGünaydınlarrr, saat 10da görüşümüz var
Bizim de şafak 21Şafak 22
Benm şafak 18Bizim de şafak 21seninle aynı haftamiz canim bakalim kim once dogurur
Ben de hep trendyoldan aldım bi tane de pentiden aldım. İstersen modellerni atabilirimKızlar lohusa pijama takımı için hangi siteye bakayım. Bir tane mağazadan almıştım. Diğerini internetten alayım diyorum.
Yeni çıktım özelden erken dogum riskin var bebek iyice aşağıya inmiş ama rahim kanalında incelme yok dedi dinleneceksin artık diyor. Kanama da ayakta çok dolaşmaktan olmuş olabilir diyor. Baskı hissetmiştim dün zaten tahmin ettim o da iyice aşağı düşmesinden dolayıDurumun ne canım
Aman iyi çok da ciddi bşy değl şükür. Kanama deynce benm aklıma plasenta ayrılması gelmşti. Şükür canım yat dinlen hçbşy yapma.Yeni çıktım özelden erken dogum riskin var bebek iyice aşağıya inmiş ama rahim kanalında incelme yok dedi dinleneceksin artık diyor. Kanama da ayakta çok dolaşmaktan olmuş olabilir diyor. Baskı hissetmiştim dün zaten tahmin ettim o da iyice aşağı düşmesinden dolayı
Erken doğum riskin var dedi bebek iyice aşağıya düşmüş dedi dinleneceksin artık diyor kanama da çok dolaşmaktan da olabilirmiş rahim kanalında incelme yokmuş şükür herşeyi de iyi görünüyor diyor bakalım yataktan pek çıkmam artiknaptin canim ne dedi doktor
Çok gecmıs olsun canım,aman dıkkat bundan sonraYeni çıktım özelden erken dogum riskin var bebek iyice aşağıya inmiş ama rahim kanalında incelme yok dedi dinleneceksin artık diyor. Kanama da ayakta çok dolaşmaktan olmuş olabilir diyor. Baskı hissetmiştim dün zaten tahmin ettim o da iyice aşağı düşmesinden dolayı
Şükür bende dün dedim heralde doğum olacak diye çünkü aşağıya doğru baskı hissettim eşime de dedim karnım daha çok indi diye hazır da bekliyor oğlum bakalım erken gelecekte bakalım ne kadar tutarsak 2.317 olmuş kilosu daha da yine de küçük ve aralıklı sancım cıktı yineAman iyi çok da ciddi bşy değl şükür. Kanama deynce benm aklıma plasenta ayrılması gelmşti. Şükür canım yat dinlen hçbşy yapma.
Aynen öyle erken gelecek gelmeye de artık ne kadar dayanırsak bakalım 34 oldum herşeye hazırlıklı olmam lazım sancı da cıktı yine aralıklı dedi devamlı ve çok fazla değil diyor 2.317 gr olmuş daha da küçükÇok gecmıs olsun canım,aman dıkkat bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?