2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Durumun ne canım
Yeni çıktım özelden erken dogum riskin var bebek iyice aşağıya inmiş ama rahim kanalında incelme yok dedi dinleneceksin artık diyor. Kanama da ayakta çok dolaşmaktan olmuş olabilir diyor. Baskı hissetmiştim dün zaten tahmin ettim o da iyice aşağı düşmesinden dolayı

Aman iyi çok da ciddi bşy değl şükür. Kanama deynce benm aklıma plasenta ayrılması gelmşti. Şükür canım yat dinlen hçbşy yapma.

Çok gecmıs olsun canım,aman dıkkat bundan sonra

Aman iyi çok da ciddi bşy değl şükür. Kanama deynce benm aklıma plasenta ayrılması gelmşti. Şükür canım yat dinlen hçbşy yapma.
Şükür bende dün dedim heralde doğum olacak diye çünkü aşağıya doğru baskı hissettim eşime de dedim karnım daha çok indi diye hazır da bekliyor oğlum bakalım erken gelecekte bakalım ne kadar tutarsak 2.317 olmuş kilosu daha da yine de küçük ve aralıklı sancım cıktı yine

Çok gecmıs olsun canım,aman dıkkat bundan sonra
Aynen öyle erken gelecek gelmeye de artık ne kadar dayanırsak bakalım 34 oldum herşeye hazırlıklı olmam lazım sancı da cıktı yine aralıklı dedi devamlı ve çok fazla değil diyor 2.317 gr olmuş daha da küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…