2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar
Hiç enerjim yok ama olmasını istediğim için varmış gibi davranıyorum
Uyuyup kaldım sağlık ocağı işi yarına kaldı
Birileri kilo milo demiş. Hşş burada ben varım 73 kilo oldum tosun gibiyim masallah
O değil de benim basket topu biraz aşağı indi gibi hissediyorum. Eşimle arkadaşım aynı diyo ama bilemedim. Bu aşağı inme doğruysa sonrasında doğum hemen olmaz dimi kızlar? Daha anam gelmedi ya

Guzel ccnm kilosu maşallah. tabi dursun kuzucuk zamanını beklesin inş

Aaa sağlık ocağı dedin aklıma geldi brnm de gtmem lazımdıoof gelmişiz gibi göstersinler valla oraya gtmeye halim yok bi de bşy yapsalar anlcam da kiloma bakıyo tansiyon ölçüyo kalp atışına bakıyo bu yanibunun için oraya gtmek çok saçma.
Bşy olmaz canm hemem öyle indi diye. Zaten artık normal yavaştan aşa ilerlceklerbenm de kayv gelecek bakalım

Günaydınlar,
Benimde sanirim biraz aşağıya indi çünkü sag göğsümün altı kaburgam ve derim acayip agriyordu doktor bebek 36. Haftada aşağıya inmeye başlıcam rahatlarsın demisti birkac gündür acısı çok yok..
Bu arada dün nasıl bir psikolojiye girmissem sürekli cam onu kapı kolları telefonumu vs bu şeyleri sildi. Süreklide elimi yikadim akşam zaten kuru idi elim baktim yıkamaktan kıpkırmızı olmus noto nokta bu sfeer ona telaşe ettim noluyor böyle diye kremlerim flan şimdi geçmiş Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Dogum yapan oldumu nisan annelerinde?

Canim kapi süsünü bende çok beğendim. Güle güle kullanin:)
Bu arada gitme sağlık ocağına ya ben gitmedim sonra aradılar kilonuz kaç flan sordular telde ok böyle not alıyorum dedi kapadı heryer hastalık gitme bosver

Aynen ya gtmcem ben de. Teşekkürler canımcım beğenmene sevindim

Ben de hep trendyoldan aldım bi tane de pentiden aldım. İstersen modellerni atabilirim

Dün arkadaşlar Birol iç giyim yazmıştı ordan söyledim canım çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun. Çok dikkat et kendine.

Bu koronada var bir hinlik ama altında yatan sebep amaclar var dünyayı cok fena salladi hersey alt ust oldu
Bana da öyle geliyor zaten, dur bakalım..
Ay ne desem bilemedim tam da 29 Nisan ya hayret doğrusu. Gününde geleceği tutarsa benimkinin şeyimi meteora karşı açıp doğururum artık
Sen de ona doğru fırlatırsın artık the big bang

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…