Guzel ccnm kilosu maşallah. tabi dursun kuzucuk zamanını beklesin inşAynen öyle erken gelecek gelmeye de artık ne kadar dayanırsak bakalım 34 oldum herşeye hazırlıklı olmam lazım sancı da cıktı yine aralıklı dedi devamlı ve çok fazla değil diyor 2.317 gr olmuş daha da küçük
Aaa sağlık ocağı dedin aklıma geldi brnm de gtmem lazımdıGünaydın kızlar
Hiç enerjim yok ama olmasını istediğim için varmış gibi davranıyorum
Uyuyup kaldım sağlık ocağı işi yarına kaldı
Birileri kilo milo demiş. Hşş burada ben varım 73 kilo oldum tosun gibiyim masallah
O değil de benim basket topu biraz aşağı indi gibi hissediyorum. Eşimle arkadaşım aynı diyo ama bilemedim. Bu aşağı inme doğruysa sonrasında doğum hemen olmaz dimi kızlar? Daha anam gelmedi ya
Senin ki sezeryan mı caniko?Benm şafak 18doktrun verdiği tarihe göre tabi
2 kızımız olduDogum yapan oldumu nisan annelerinde?
Canim kapi süsünü bende çok beğendim. Güle güle kullanin:)Aaa sağlık ocağı dedin aklıma geldi brnm de gtmem lazımdıoof gelmişiz gibi göstersinler valla oraya gtmeye halim yok bi de bşy yapsalar anlcam da kiloma bakıyo tansiyon ölçüyo kalp atışına bakıyo bu yani bunun için oraya gtmek çok saçma.
Bşy olmaz canm hemem öyle indi diye. Zaten artık normal yavaştan aşa ilerlceklerbenm de kayv gelecek bakalım
Evet kuzumSenin ki sezeryan mı caniko?
Aynen ya gtmcem ben de. Teşekkürler canımcım beğenmene sevindimCanim kapi süsünü bende çok beğendim. Güle güle kullanin:)
Bu arada gitme sağlık ocağına ya ben gitmedim sonra aradılar kilonuz kaç flan sordular telde ok böyle not alıyorum dedi kapadıheryer hastalık gitme bosver
Kaç kiloyla hamile kaldınAaaa kilomuz aynıymış
Ay ne desem bilemedimBu nedir arkadaş ya, bir çocuk yapalım dedik dünyanın başına gelmeyen kalmadı.Ne uğursuz yıl çıktı şu 2020
Eki Görüntüle 2603952
Ben de hep trendyoldan aldım bi tane de pentiden aldım. İstersen modellerni atabilirim
Yeni çıktım özelden erken dogum riskin var bebek iyice aşağıya inmiş ama rahim kanalında incelme yok dedi dinleneceksin artık diyor. Kanama da ayakta çok dolaşmaktan olmuş olabilir diyor. Baskı hissetmiştim dün zaten tahmin ettim o da iyice aşağı düşmesinden dolayı
58Kaç kiloyla hamile kaldın
Oha58sen?
İlahi yaAy ne desem bilemedimtam da 29 Nisan ya hayret doğrusu. Gününde geleceği tutarsa benimkinin şeyimi meteora karşı açıp doğururum artık
Ben 54e kadar düştüm kuzu ondanOhakız senin bebek neredeyse 3 kilo, bunun eşi suyu falan onların kilosu nerede 52 kiloydum ben hamile kaldığımda
Bana da öyle geliyor zaten, dur bakalım..Bu koronada var bir hinlik ama altında yatan sebep amaclar var dünyayı cok fena salladi hersey alt ust oldu
Sen de ona doğru fırlatırsın artıkAy ne desem bilemedimtam da 29 Nisan ya hayret doğrusu. Gününde geleceği tutarsa benimkinin şeyimi meteora karşı açıp doğururum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?