2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydınlar güzel anneler ve anne adayları birşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.

Güzel emen midesine düşkün bi kızın olcak deseneoohh ne rahat edersin

Benim de bazen çok oluyor canım ve uzun sürüyor ben yoruluyorum artık..

Kızlar kontrolümüz güzel geçti 1900 olmuş kızım, ama pozisyonu çok ilginç dedi doktor.. Dikelmeye çalışmış ama yan kalmış deli Ayaklar kafada, yüzünü çok az görebildik. Şimdi nstdeyim, eşim de raporu hallediyor. Bulantılarımı söyledim gebeliğin sonlarına doğru kimi gebelerde olur dedi. Demire vitamine ara ver dedi biraz..

canim geçmiş olsun. şükür ki çok ciddi bir durum değilmiş. zaten bayağı ilerledi haftamiz. güzelce yatip dinlenirsen durur daha inşallah.

ben yata yata 6 haftayi bitirdim. oturmak da rahim ağzına baskı yapıyormuş. ona da dikkat et. yemek dışında hep uzandim ben.

Güzel emen midesine düşkün bi kızın olcak deseneoohh ne rahat edersin
Ay hadi inşallah, yemeyen bebe çok zor diyor herkes
Benim de bazen çok oluyor canım ve uzun sürüyor ben yoruluyorum artık..
Valla benimki de sinirleniyor artık sanırım hıçkırık bittikten sonra kafasını sağa sola oynatıp ellerini, bacaklarını vuruyor sertçe

kizlar bugün uygulanin konusu süt parasıymış. geçen sene 180tl imiş. bu sene 200 olduğunu söylüyor ama tam da emin degil. paylaşmak istedim.

Geçmiş olsun canım

Hahahahah ya bebişler anne karnında bile komikler hadi inşallah ilaçları kesince mide bulantılarında gider.
Eki Görüntüle 2604010
Kardeşiyle aşk yaşayan prensesim teyzeleri. Kendileri küçüklüğü kabul etmiyor. Kardeşi küçükmüş o büyük abla olacakmışş
Oyyy yesinler onun gibi ablayı maşallah ikisine de

Günde 4 5 kere hıçkırdığı oluyor. Cadı kızımın.

Maşallah nazar değmesin kuzucuğaa.

Maşaallah prensese

Benim yemekten sonra oluyor genelde bazen günde 4 kere bazen 2

Bugün perdem geldi.
Bir ara kazıklandım sandım sitesine giriş yapamayınca meğer bakımdaymış.
Perde de çok güzel orada göründüğü gibi.

Babası bugün odasını boyuyor kızımın. Kargoda 4 5 tane siparişim var.
agacsizkoalaa halıyıda senin aldığından aldım kuzum.

Resmen bitiyor ya. Yaşasınnnnnnn
Hastane çantası ve ufak tefek temizlik işi kaldı sadece.

Ah keşke ya hiç sancı falan yok o değil de kasılma da yok
Ayyy aynen bende de hatta hiç olmadığım kadar rahatım gayet de uyuyorum hareket ediyorum sadece yemekten sonra bira zorlanıyorum o kadar sanırım artık stres yapmıyorum bebeğim büyüdüğü için ama bungşdişle 40ı görecem

Oh hadi gule güle kullansin kizcen

Kizlar belim asiri sıkışıyor. Hatta omurga degil sag ve sol kalca kemigi üstünde iki taraflı sıkışma batma gibi bir bel ağrısı ozellikle yürürken bacağım çekiliyor resmen sizde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…