- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Beklerse mimiğim evetOhh ne güzel günün belli yaaaa
Güzel emen midesine düşkün bi kızın olcak deseneGünaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
Benim de bazen çok oluyor canım ve uzun sürüyor ben yoruluyorum artık..Günaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
canim geçmiş olsun. şükür ki çok ciddi bir durum değilmiş. zaten bayağı ilerledi haftamiz. güzelce yatip dinlenirsen durur daha inşallah.Yeni çıktım özelden erken dogum riskin var bebek iyice aşağıya inmiş ama rahim kanalında incelme yok dedi dinleneceksin artık diyor. Kanama da ayakta çok dolaşmaktan olmuş olabilir diyor. Baskı hissetmiştim dün zaten tahmin ettim o da iyice aşağı düşmesinden dolayı
Ay hadi inşallah, yemeyen bebe çok zor diyor herkesGüzel emen midesine düşkün bi kızın olcak deseneoohh ne rahat edersin
Valla benimki de sinirleniyor artık sanırım hıçkırık bittikten sonra kafasını sağa sola oynatıp ellerini, bacaklarını vuruyor sertçeBenim de bazen çok oluyor canım ve uzun sürüyor ben yoruluyorum artık..
Geçmiş olsun canımŞükür bende dün dedim heralde doğum olacak diye çünkü aşağıya doğru baskı hissettim eşime de dedim karnım daha çok indi diye hazır da bekliyor oğlum bakalım erken gelecekte bakalım ne kadar tutarsak 2.317 olmuş kilosu daha da yine de küçük ve aralıklı sancım cıktı yine
Hahahahah ya bebişler anne karnında bile komiklerKızlar kontrolümüz güzel geçti 1900 olmuş kızım, ama pozisyonu çok ilginç dedi doktor.. Dikelmeye çalışmış ama yan kalmış deliAyaklar kafada, yüzünü çok az görebildik. Şimdi nstdeyim, eşim de raporu hallediyor. Bulantılarımı söyledim gebeliğin sonlarına doğru kimi gebelerde olur dedi. Demire vitamine ara ver dedi biraz..
Oyyy yesinler onun gibi ablayıEki Görüntüle 2604010
Kardeşiyle aşk yaşayan prensesim teyzeleri. Kendileri küçüklüğü kabul etmiyor. Kardeşi küçükmüş o büyük abla olacakmışş
Günaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
Kızlar kontrolümüz güzel geçti 1900 olmuş kızım, ama pozisyonu çok ilginç dedi doktor.. Dikelmeye çalışmış ama yan kalmış deliAyaklar kafada, yüzünü çok az görebildik. Şimdi nstdeyim, eşim de raporu hallediyor. Bulantılarımı söyledim gebeliğin sonlarına doğru kimi gebelerde olur dedi. Demire vitamine ara ver dedi biraz..
Maşaallah prenseseKızlar kontrolümüz güzel geçti 1900 olmuş kızım, ama pozisyonu çok ilginç dedi doktor.. Dikelmeye çalışmış ama yan kalmış deliAyaklar kafada, yüzünü çok az görebildik. Şimdi nstdeyim, eşim de raporu hallediyor. Bulantılarımı söyledim gebeliğin sonlarına doğru kimi gebelerde olur dedi. Demire vitamine ara ver dedi biraz..
Benim yemekten sonra oluyor genelde bazen günde 4 kere bazen 2Günaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
Ayyy aynen bende de hatta hiç olmadığım kadar rahatım gayet de uyuyorum hareket ediyorum sadece yemekten sonra bira zorlanıyorum o kadar sanırım artık stres yapmıyorum bebeğim büyüdüğü için ama bungşdişle 40ı görecemAh keşke ya hiç sancı falan yok o değil de kasılma da yok
Oh hadi gule güle kullansin kizcenBugün perdem geldi.
Bir ara kazıklandım sandım sitesine giriş yapamayınca meğer bakımdaymış.
Perde de çok güzel orada göründüğü gibi.
Babası bugün odasını boyuyor kızımın. Kargoda 4 5 tane siparişim var.
agacsizkoalaa halıyıda senin aldığından aldım kuzum.
Resmen bitiyor ya. Yaşasınnnnnnn
Hastane çantası ve ufak tefek temizlik işi kaldı sadece.
Hay masallah rabbim bahtlarini guzel etsin..benimde kız iki erkekten sonra cok merak ediyorum nasilnolcak diye heyecanliyimmm❤❤❤cok istedim kiz evlat2 kızımız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?