2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oh hadi gule güle kullansin kizcen

Sağ ol canımcım.

Kizlar belim asiri sıkışıyor. Hatta omurga degil sag ve sol kalca kemigi üstünde iki taraflı sıkışma batma gibi bir bel ağrısı ozellikle yürürken bacağım çekiliyor resmen sizde de oluyor mu

Bende olmuyor ama dün eğitimde bel ağrılarına iyi gelen bir hareket gösterdiler. Pilates topun var mı? Ben sipariş ettim ve düzenli yapmayı düşünüyorum artık doğuma kadar. Egzersiz yapmak şart canım ufak tefek rahatlatıcı şeyler.

Günde 4 5 kere hıçkırdığı oluyor. Cadı kızımın.

Maşallah nazar değmesin kuzucuğaa.
Hıçkıranların iştahlı oldukları doğruysa bol bol emişicez desene
Benim yemekten sonra oluyor genelde bazen günde 4 kere bazen 2
Bizimkinin sabah aç karnına bir ritüeli var, sonrası ne zaman geliyor dikkat etmedim.
Ay ne güzel bitmiş nerdeyse ben halıyı daha sermedim kuzum, serince foto atıcaktım buraya. Önümüzdeki hafta halıları yıkamaya vericem, temizlik için birini alıcam ondan sonra silip sererim dedim. Ben çok beğendim valla yumuşacık, sünger gibi. Tam bir çocuk halısı. Eşime ilk başta garip geldi çok kısa tüylü olduğu için ama görümcem falan bayıldı

Belim de ağrıyor aşağı indiği için baskı olduğundan enfeksiyondan da lavaboya biraz fazla çıkıyordum smdi az da olsa tutamıyorum hiç eşim sürekli gittigim için kızıyor gitme az git diyor korktuğu için siz neden yatıyorsunuz sürekli peki

Benimkini bazen günde 3 veya 4 kez tuttuğu oluyor. Zavallım

Kızlar bugün muayanemiz vardı gecen haftadan beri 60gr almış boyu uzamış baş çevresi hareketleri suyu iyi bende kilo almamışım doktor haftaya bakalım kilo aşmamışsa sezeryan olur dedi.saglıksız değil diyor ama inanılmaz üzüldüm hep ilerdeydi bu haftada stresli gecti izne çıkıcam diye çok çalıştım inş sadece yorgunlukla alakalıdır nasıl beslensem acaba öneriniz var mı

30. haftada düzenli sancı çıkmıştı. serumla igneyle sanciyi azalttilar. sonra bir ara ilaç kullandım. haftam ilerleyince önce ilaci da biraktirdi dr. gecen haftada ağır is yapmadan kalkabilirsin dedi. şimdi sürekli yatmıyorum.

35+5 bugün. 37. haftanin bitmesine 9 gün kaldı şükür.

Cok geçmis olsun canim. Bol bol dinlen vakti zamanı gelince, saglikla alirsin kucana inşallah bebegini.

Geçmiş olsun canim.
protein ağırlıkli beslenmek gerekli diye biliyorum. et, süt, peynir, yumurta bakliyatlar. ceviz, fındık, badem, muz. kilo aldırır diye biliyorum. bunun dışında vitaminlerini de ihmal etme canim. belki ultrasonda yanilma olmuştur. sağlıkla büyüsün insallah kuzucugun.

İkiyi de geçiyor benim ki. Bide uzun sürüyor bitmiyor bi türlü

İnş canım daha çok protein agırlıklı besleniyim son haftalarda normalde daha cok alıyor yazıyor tedirgin oldum artık doğarsada büyüdü küveze girnez en azından teşekkür ederim

Sonunda aldım bebek çantası. Bu markadan alan kullanan var mı. Bir türlü beğenip alamamıştım aldıklarım oldu geri iade ettim bakalım bu nasıl olacak

Eklentiler

• E7DF2C6B-F11D-423B-A87B-FFCF3F79E2A2.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 41
onunla gecmis olsun canim yat dinlen bebegimizden onemli mi hic olmazsa bi 37. haftayi gör insallah

Hayırlı uğurlu olsun ikimize de kuzum.
Vala inşallah güzel güzel emer en çok onu istiyorum ya.

Besigimizi sonunda aldım kızlar sizce nasıl? Ama ıçerisine yatak ve yan koruyucu alacağım ne öneriyorsunuz yatas flan çok pahalı ya yorganı ve yastığı özdilekten almayı dusunuyorum (yün) yatak ve yan koruyucu öneriniz var mı

Eklentiler

• Screenshot_20200310-085409.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…