Oh hadi gule güle kullansin kizcen
Kizlar belim asiri sıkışıyor. Hatta omurga degil sag ve sol kalca kemigi üstünde iki taraflı sıkışma batma gibi bir bel ağrısı ozellikle yürürken bacağım çekiliyor resmen sizde de oluyor mu
Arkadaşımın yengesi 35 haftalik doğum yapmış 2.300 kilo ile doğmuş kuvezde 2 saat durmuş sadece bakalım ben nolacagimGuzel ccnm kilosu maşallah. tabi dursun kuzucuk zamanını beklesin inş
Cok sağol canmDün arkadaşlar Birol iç giyim yazmıştı ordan söyledim canım çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun. Çok dikkat et kendine.
Kocam der artık meteor bile gördü ben göremedim şeyiniBana da öyle geliyor zaten, dur bakalım..
Sen de ona doğru fırlatırsın artıkthe big bang
Hıçkıranların iştahlı oldukları doğruysa bol bol emişicez deseneGünde 4 5 kere hıçkırdığı oluyor. Cadı kızımın.
Maşallah nazar değmesin kuzucuğaa.
Bizimkinin sabah aç karnına bir ritüeli var, sonrası ne zaman geliyor dikkat etmedim.Benim yemekten sonra oluyor genelde bazen günde 4 kere bazen 2
Ay ne güzel bitmiş nerdeyseBugün perdem geldi.
Bir ara kazıklandım sandım sitesine giriş yapamayınca meğer bakımdaymış.
Perde de çok güzel orada göründüğü gibi.
Babası bugün odasını boyuyor kızımın. Kargoda 4 5 tane siparişim var.
agacsizkoalaa halıyıda senin aldığından aldım kuzum.
Resmen bitiyor ya. Yaşasınnnnnnn
Hastane çantası ve ufak tefek temizlik işi kaldı sadece.
Artık bir zahmet gösterirsin sen de canımKocam der artık meteor bile gördü ben göremedim şeyini
Belim de ağrıyor aşağı indiği için baskı olduğundan enfeksiyondan da lavaboya biraz fazla çıkıyordum smdi az da olsa tutamıyorum hiç eşim sürekli gittigim için kızıyor gitme az git diyor korktuğu içincanim geçmiş olsun. şükür ki çok ciddi bir durum değilmiş. zaten bayağı ilerledi haftamiz. güzelce yatip dinlenirsen durur daha inşallah.
ben yata yata 6 haftayi bitirdim. oturmak da rahim ağzına baskı yapıyormuş. ona da dikkat et. yemek dışında hep uzandim ben.
Cok sağol canmGeçmiş olsun canım
Benimkini bazen günde 3 veya 4 kez tuttuğu oluyor. ZavallımGünaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
30. haftada düzenli sancı çıkmıştı. serumla igneyle sanciyi azalttilar. sonra bir ara ilaç kullandım. haftam ilerleyince önce ilaci da biraktirdi dr. gecen haftada ağır is yapmadan kalkabilirsin dedi. şimdi sürekli yatmıyorum.Belim de ağrıyor aşağı indiği için baskı olduğundan enfeksiyondan da lavaboya biraz fazla çıkıyordum smdi az da olsa tutamıyorum hiç eşim sürekli gittigim için kızıyor gitme az git diyor korktuğu içinsiz neden yatıyorsunuz sürekli peki
Cok geçmis olsun canim. Bol bol dinlen vakti zamanı gelince, saglikla alirsin kucana inşallah bebegini.Yeni çıktım özelden erken dogum riskin var bebek iyice aşağıya inmiş ama rahim kanalında incelme yok dedi dinleneceksin artık diyor. Kanama da ayakta çok dolaşmaktan olmuş olabilir diyor. Baskı hissetmiştim dün zaten tahmin ettim o da iyice aşağı düşmesinden dolayı
Geçmiş olsun canim.Kızlar bugün muayanemiz vardı gecen haftadan beri 60gr almış boyu uzamış baş çevresi hareketleri suyu iyi bende kilo almamışım doktor haftaya bakalım kilo aşmamışsa sezeryan olur dedi.saglıksız değil diyor ama inanılmaz üzüldüm hep ilerdeydi bu haftada stresli gecti izne çıkıcam diye çok çalıştım inş sadece yorgunlukla alakalıdır nasıl beslensem acaba öneriniz var mı
Bende 60 idim şuan 72.5Ohakız senin bebek neredeyse 3 kilo, bunun eşi suyu falan onların kilosu nerede 52 kiloydum ben hamile kaldığımda
İkiyi de geçiyor benim ki. Bide uzun sürüyor bitmiyor bi türlüGünaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
İnş canım daha çok protein agırlıklı besleniyim son haftalarda normalde daha cok alıyor yazıyor tedirgin oldum artık doğarsada büyüdü küveze girnez en azından teşekkür ederimGeçmiş olsun canim.
protein ağırlıkli beslenmek gerekli diye biliyorum. et, süt, peynir, yumurta bakliyatlar. ceviz, fındık, badem, muz. kilo aldırır diye biliyorum. bunun dışında vitaminlerini de ihmal etme canim. belki ultrasonda yanilma olmuştur. sağlıkla büyüsün insallah kuzucugun.
onunla gecmis olsun canim yat dinlen bebegimizden onemli mi hic olmazsa bi 37. haftayi gör insallahErken doğum riskin var dedi bebek iyice aşağıya düşmüş dedi dinleneceksin artık diyor kanama da çok dolaşmaktan da olabilirmiş rahim kanalında incelme yokmuş şükür herşeyi de iyi görünüyor diyor bakalım yataktan pek çıkmam artik
Hıçkıranların iştahlı oldukları doğruysa bol bol emişicez desene
Bizimkinin sabah aç karnına bir ritüeli var, sonrası ne zaman geliyor dikkat etmedim.
Ay ne güzel bitmiş nerdeyseben halıyı daha sermedim kuzum, serince foto atıcaktım buraya. Önümüzdeki hafta halıları yıkamaya vericem, temizlik için birini alıcam ondan sonra silip sererim dedim. Ben çok beğendim valla yumuşacık, sünger gibi. Tam bir çocuk halısı. Eşime ilk başta garip geldi çok kısa tüylü olduğu için ama görümcem falan bayıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?