2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde kilo alımı normal pek kilolu bir bebek değil kaşar muz ve süt en iyi gelenler

Aynen bişey yaptığı yok da kan verecektim ondan gidicem ben. Kv zaten yakınımda da yok annem olmadan içim rahat etmez
Ben zaten takıntılıyım yıllardır, ellerim kupkurudur hep o yüzden şimdi normal kremleri de suremiyorum, doğal olan da çok nemlendirmiyo alıştım yani

Benimki bazen 3-4 kere hıçkırıyor. Günün her saati olabiliyor
Bence az değil yaa kafaya takmaya gerek yok zaten kilo ölçümleri çok değişiklik gösteriyor boyu uzamış ya önemli olan o. Yine de beslenmende bol kuruyemiş meyve ve peynir zeytin falan olsun eğer dikkat edeyim diyorsan

Benimkide günde 2 bazen 3 defa hıçkırık tuttuyor hatta o kadar sıkılıyorum ki yeter diyorum.

Bende gecelik alacagim ama hala kararsizim internetten mi alsam.internetten alip pisman olan varmi

Ben de bugün gittim az sancım çıktı.. normalden 35+5 iz ama kafa 39 karın 37+6. Boy 36+6 çıktı.. 38 bitsin diyordu yani 28 Mart. Dedim bu virüs yayılmadan 37 bitince olabilir mi ?haftaya carsamba bakıp karar vericez... kilosu 2996 gram. İnsallah 23-25 alır diye umuyorum... tabi doktorum ekledi sancın artarsa ağrın olursa gel.. haftaya beklerse carsamba karar veririz sancın ne az ne çok dedi.. bekler mi beklemez mi merak ediyorum bakalım.. ilk hamileliğimde suyum gelene kadar hiçbir nst de sancı ya da ağrı çıkmamıştı.

Önceki gün hıçkırdı minik. O zaman fark ettim ki uzun süredir hickirmiyordu. Önceki gün ve dün hickirmaya yeniden başladı. Bı de sinirleniyo hickirinca
Sevindim canım her şeyin yolunda olmasına katlanmis desene minik
Bir haftada kilo değişimi çok anlaşılmıyor sanki canım. Doktor niye öyle dedi acaba? Sezaryen yanlısı falan mı?

Bende gecelik alacagim ama hala kararsizim internetten mi alsam.internetten alip pisman olan varmi
Ben Lcw dan aldım canım internet sitesinden. Memnun kaldım açıkçası. Gecelik ve sabahlığa 50şer TL civarı verdim. Çok deli fiyatlar var ya takım şeklinde bakınca

Ay benimki de hıçkırmaya başlayınca hareketleri çok agresifleşiyor. Kendini oradan oraya kaydırıyor tekmeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…