- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Benimde kilo alımı normal pek kilolu bir bebek değil kaşar muz ve süt en iyi gelenlerKızlar bugün muayanemiz vardı gecen haftadan beri 60gr almış boyu uzamış baş çevresi hareketleri suyu iyi bende kilo almamışım doktor haftaya bakalım kilo aşmamışsa sezeryan olur dedi.saglıksız değil diyor ama inanılmaz üzüldüm hep ilerdeydi bu haftada stresli gecti izne çıkıcam diye çok çalıştım inş sadece yorgunlukla alakalıdır nasıl beslensem acaba öneriniz var mı
Bende 65-66 idim şimdi 74, 5Bende 60 idim şuan 72.5
Aynen bişey yaptığı yok da kan verecektim ondan gidicem ben. Kv zaten yakınımda da yok annem olmadan içim rahat etmezAaa sağlık ocağı dedin aklıma geldi brnm de gtmem lazımdıoof gelmişiz gibi göstersinler valla oraya gtmeye halim yok bi de bşy yapsalar anlcam da kiloma bakıyo tansiyon ölçüyo kalp atışına bakıyo bu yani bunun için oraya gtmek çok saçma.
Bşy olmaz canm hemem öyle indi diye. Zaten artık normal yavaştan aşa ilerlceklerbenm de kayv gelecek bakalım
Ben zaten takıntılıyım yıllardır, ellerim kupkurudur hep o yüzdenGünaydınlar,
Benimde sanirim biraz aşağıya indi çünkü sag göğsümün altı kaburgam ve derim acayip agriyordu doktor bebek 36. Haftada aşağıya inmeye başlıcam rahatlarsın demisti birkac gündür acısı çok yok..
Bu arada dün nasıl bir psikolojiye girmissem sürekli cam onu kapı kolları telefonumu vs bu şeyleri sildi. Süreklide elimi yikadim akşam zaten kuru idi elim baktim yıkamaktan kıpkırmızı olmus noto nokta bu sfeer ona telaşe ettim noluyor böyle diye kremlerim flan şimdi geçmişAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
Cok iyi almissiniz 10 kilo ile dogum.olsa super.Bende 69la hamilr kaldım şuan 79 kiloyum
Benimki bazen 3-4 kere hıçkırıyor. Günün her saati olabiliyorGünaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
Bence az değil yaa kafaya takmaya gerek yok zaten kilo ölçümleri çok değişiklik gösteriyor boyu uzamış ya önemli olan o. Yine de beslenmende bol kuruyemiş meyve ve peynir zeytin falan olsun eğer dikkat edeyim diyorsanKızlar bugün muayanemiz vardı gecen haftadan beri 60gr almış boyu uzamış baş çevresi hareketleri suyu iyi bende kilo almamışım doktor haftaya bakalım kilo aşmamışsa sezeryan olur dedi.saglıksız değil diyor ama inanılmaz üzüldüm hep ilerdeydi bu haftada stresli gecti izne çıkıcam diye çok çalıştım inş sadece yorgunlukla alakalıdır nasıl beslensem acaba öneriniz var mı
Senınkı bekleyecek inşallah ,o arada kılo da alacak,moralını yuksek tut senArkadaşımın yengesi 35 haftalik doğum yapmış 2.300 kilo ile doğmuş kuvezde 2 saat durmuş sadece bakalım ben nolacagim
Benimkide günde 2 bazen 3 defa hıçkırık tuttuyor hatta o kadar sıkılıyorum ki yeter diyorum.Hıçkıranların iştahlı oldukları doğruysa bol bol emişicez desene
Bizimkinin sabah aç karnına bir ritüeli var, sonrası ne zaman geliyor dikkat etmedim.
Ay ne güzel bitmiş nerdeyseben halıyı daha sermedim kuzum, serince foto atıcaktım buraya. Önümüzdeki hafta halıları yıkamaya vericem, temizlik için birini alıcam ondan sonra silip sererim dedim. Ben çok beğendim valla yumuşacık, sünger gibi. Tam bir çocuk halısı. Eşime ilk başta garip geldi çok kısa tüylü olduğu için ama görümcem falan bayıldı
Ben trendyoldan aldım ikisini de bir sıkıntı yaşamadımBende gecelik alacagim ama hala kararsizim internetten mi alsam.internetten alip pisman olan varmi
Önceki gün hıçkırdı minik. O zaman fark ettim ki uzun süredir hickirmiyordu. Önceki gün ve dün hickirmaya yeniden başladı. Bı de sinirleniyo hickirincaGünaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
Sevindim canım her şeyin yolunda olmasınaKızlar kontrolümüz güzel geçti 1900 olmuş kızım, ama pozisyonu çok ilginç dedi doktor.. Dikelmeye çalışmış ama yan kalmış deliAyaklar kafada, yüzünü çok az görebildik. Şimdi nstdeyim, eşim de raporu hallediyor. Bulantılarımı söyledim gebeliğin sonlarına doğru kimi gebelerde olur dedi. Demire vitamine ara ver dedi biraz..
Bir haftada kilo değişimi çok anlaşılmıyor sanki canım. Doktor niye öyle dedi acaba? Sezaryen yanlısı falan mı?Kızlar bugün muayanemiz vardı gecen haftadan beri 60gr almış boyu uzamış baş çevresi hareketleri suyu iyi bende kilo almamışım doktor haftaya bakalım kilo aşmamışsa sezeryan olur dedi.saglıksız değil diyor ama inanılmaz üzüldüm hep ilerdeydi bu haftada stresli gecti izne çıkıcam diye çok çalıştım inş sadece yorgunlukla alakalıdır nasıl beslensem acaba öneriniz var mı
Ben Lcw dan aldım canım internet sitesinden. Memnun kaldım açıkçası. Gecelik ve sabahlığa 50şer TL civarı verdim. Çok deli fiyatlar var ya takım şeklinde bakıncaBende gecelik alacagim ama hala kararsizim internetten mi alsam.internetten alip pisman olan varmi
Ay benimki de hıçkırmaya başlayınca hareketleri çok agresifleşiyor. Kendini oradan oraya kaydırıyor tekmeliyorÖnceki gün hıçkırdı minik. O zaman fark ettim ki uzun süredir hickirmiyordu. Önceki gün ve dün hickirmaya yeniden başladı. Bı de sinirleniyo hickirinca
Sevindim canım her şeyin yolunda olmasınakatlanmis desene minik
Bir haftada kilo değişimi çok anlaşılmıyor sanki canım. Doktor niye öyle dedi acaba? Sezaryen yanlısı falan mı?
Sasiriyolar sanırım ya çok komikAy benimki de hıçkırmaya başlayınca hareketleri çok agresifleşiyor. Kendini oradan oraya kaydırıyor tekmeliyor
Ay şimdi baktım tekrar daha da düşmüş fiyatlarıBen Lcw dan aldım canım internet sitesinden. Memnun kaldım açıkçası. Gecelik ve sabahlığa 50şer TL civarı verdim. Çok deli fiyatlar var ya takım şeklinde bakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?