2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bende 36dayım iki gündür çok az hareket ediyor hafif hafif sadece bi iki vuruyor korkmalı mıyım cumartesi kontrolum var
Çok aZ derken? İki saat içinde on kez etmeliydi sanırım. Dinlenir pozisyonda tabii. Saydın mi hiç?

Hay masallah rabbim bahtlarini guzel etsin..benimde kız iki erkekten sonra cok merak ediyorum nasilnolcak diye heyecanliyimmm❤❤❤cok istedim kiz evlat
Oğlu olanlar alınmasın ama kız evlat bambaşka yaaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Benimkini bazen günde 3 veya 4 kez tuttuğu oluyor. Zavallım
Yerim onların hıçkırmasını ya
Canım bol muz, ceviz, süt, peynir,bebe bisküvisi birde Nesquikli süt
İkiyi de geçiyor benim ki. Bide uzun sürüyor bitmiyor bi türlü
Aynen sinirleniyor benimki de uzun sürünce
Hayırlı uğurlu olsun ikimize de kuzum.
Vala inşallah güzel güzel emer en çok onu istiyorum ya.
Amin kuzum, allah sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Bende öyle inşallah güzel güzel emer

Kuzum yatak için birşey diyemem ama yatak koruyucu lcw homeda uygun fiyatlı vardı. Ordan bakabilirsin.
Benimkide günde 2 bazen 3 defa hıçkırık tuttuyor hatta o kadar sıkılıyorum ki yeter diyorum.
Oh yalnız değilmişiz
Aynen benimki de bir sinir yapıyor. Zaten atarlı ergenim hemen çatıyordur kaşları o ultrason fotosundaki gibi

Ben trendyoldan aldım ikisini de bir sıkıntı yaşamadım
tesekkurler.cnm
Ben Lcw dan aldım canım internet sitesinden. Memnun kaldım açıkçası. Gecelik ve sabahlığa 50şer TL civarı verdim. Çok deli fiyatlar var ya takım şeklinde bakınca
aynen.lohusa kelimesi gecince.200 300 u buluyor hatta geciyor.
Oğlu olanlar alınmasın ama kız evlat bambaşka yaaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
❤❤amin cnm.hepimiz insallah sag salim kucagimiza alalim

Gözün aydın kuzum

benimki gece Gündüz sürekli hıçkırık ben anlamadım bu işi bukadar çok olmuyordu iki oğlumdada

Yaa benim kızımda çok hıçkırıyor mutlaka hergün oluyor. Bir de uzun sürüyor baya önce biraz bekliyo geçmeyince sinirleniyo başlıyor vurmaya sanki benim yüzümden bende şekil değiştiriyorum durur belki diye ama yok
Ayy hadi gözün aydın canım az kaldı bitmiş halini bize de at
Kocam der artık meteor bile gördü ben göremedim şeyini
Yav yazık adama göster sunu biz bu sabah gördük beni kandırdı
Haftada kaç gram alması lazım acaba? Neden hemen sezeryan dedi ki anlamadım bol süt kaşar peynir muz ceviz ye canım
Sonunda aldım bebek çantası. Bu markadan alan kullanan var mı. Bir türlü beğenip alamamıştım aldıklarım oldu geri iade ettim bakalım bu nasıl olacak
Bende bu markadan aldım ama sırt çantası almadım bakalım inşallah memnun kalırım

Bendeki sancı düzensiz yine sanci cıktı düzenli olmaması şans sadece. Iyi bari durdurabilmişler şimdi nasılsın peki

Kızlar bende 36dayım iki gündür çok az hareket ediyor hafif hafif sadece bi iki vuruyor korkmalı mıyım cumartesi kontrolum var
Bende aynı şeyi soracaktım gayet iyidi hareketleri ama bugün çok sakin arada bir yer değiştiriyor ve bir iki vuruyor o kadar kalktım dolandım biraz evde şimdi tekrar bir dinlenmeye geçtim bi kremlenip konuşayım bakalım tepki verecek mi küçük hanım

Atarlı ergenler ya
Canım benimki kız erkek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…