Çok aZ derken? İki saat içinde on kez etmeliydi sanırım. Dinlenir pozisyonda tabii. Saydın mi hiç?Kızlar bende 36dayım iki gündür çok az hareket ediyor hafif hafif sadece bi iki vuruyor korkmalı mıyım cumartesi kontrolum var
Yatınca hafifçe kayıyo o kadar normalde tepişiyordu sanırım yeri daralıyor ondan azaldıÇok aZ derken? İki saat içinde on kez etmeliydi sanırım. Dinlenir pozisyonda tabii. Saydın mi hiç?
Oğlu olanlar alınmasın ama kız evlat bambaşka yaaHay masallah rabbim bahtlarini guzel etsin..benimde kız iki erkekten sonra cok merak ediyorum nasilnolcak diye heyecanliyimmm❤❤❤cok istedim kiz evlat
Yerim onların hıçkırmasını yaBenimkini bazen günde 3 veya 4 kez tuttuğu oluyor. Zavallım
Canım bol muz, ceviz, süt, peynir,bebe bisküvisiKızlar bugün muayanemiz vardı gecen haftadan beri 60gr almış boyu uzamış baş çevresi hareketleri suyu iyi bende kilo almamışım doktor haftaya bakalım kilo aşmamışsa sezeryan olur dedi.saglıksız değil diyor ama inanılmaz üzüldüm hep ilerdeydi bu haftada stresli gecti izne çıkıcam diye çok çalıştım inş sadece yorgunlukla alakalıdır nasıl beslensem acaba öneriniz var mı
Aynen sinirleniyor benimki de uzun sürünceİkiyi de geçiyor benim ki. Bide uzun sürüyor bitmiyor bi türlü
Amin kuzum, allah sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.Hayırlı uğurlu olsun ikimize de kuzum.
Vala inşallah güzel güzel emer en çok onu istiyorum ya.
Kuzum yatak için birşey diyemem ama yatak koruyucu lcw homeda uygun fiyatlı vardı. Ordan bakabilirsin.Besigimizi sonunda aldım kızlar sizce nasıl? Ama ıçerisine yatak ve yan koruyucu alacağım ne öneriyorsunuz yatas flan çok pahalı ya yorganı ve yastığı özdilekten almayı dusunuyorum (yün) yatak ve yan koruyucu öneriniz var mı
Oh yalnız değilmişizBenimkide günde 2 bazen 3 defa hıçkırık tuttuyor hatta o kadar sıkılıyorum ki yeter diyorum.
Aynen benimki de bir sinir yapıyor. Zaten atarlı ergenim hemen çatıyordur kaşları o ultrason fotosundaki gibiÖnceki gün hıçkırdı minik. O zaman fark ettim ki uzun süredir hickirmiyordu. Önceki gün ve dün hickirmaya yeniden başladı. Bı de sinirleniyo hickirinca
Sevindim canım her şeyin yolunda olmasınakatlanmis desene minik
Bir haftada kilo değişimi çok anlaşılmıyor sanki canım. Doktor niye öyle dedi acaba? Sezaryen yanlısı falan mı?
tesekkurler.cnmBen trendyoldan aldım ikisini de bir sıkıntı yaşamadım
aynen.lohusa kelimesi gecince.200 300 u buluyor hatta geciyor.Ben Lcw dan aldım canım internet sitesinden. Memnun kaldım açıkçası. Gecelik ve sabahlığa 50şer TL civarı verdim. Çok deli fiyatlar var ya takım şeklinde bakınca
❤❤amin cnm.hepimiz insallah sag salim kucagimiza alalimOğlu olanlar alınmasın ama kız evlat bambaşka yaaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Tabii yeri de daraldı sonuçta. Akşam dinlenirken say bi bakalım. On kezden azsa doktoruna haber verirsin.Yatınca hafifçe kayıyo o kadar normalde tepişiyordu sanırım yeri daralıyor ondan azaldı
Gözün aydın kuzumKızlar kontrolümüz güzel geçti 1900 olmuş kızım, ama pozisyonu çok ilginç dedi doktor.. Dikelmeye çalışmış ama yan kalmış deliAyaklar kafada, yüzünü çok az görebildik. Şimdi nstdeyim, eşim de raporu hallediyor. Bulantılarımı söyledim gebeliğin sonlarına doğru kimi gebelerde olur dedi. Demire vitamine ara ver dedi biraz..
benimki gece Gündüz sürekli hıçkırık ben anlamadım bu işi bukadar çok olmuyordu iki oğlumdadaGünaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
Yaaa ne tatlı allah bağışlasınEki Görüntüle 2604010
Kardeşiyle aşk yaşayan prensesim teyzeleri. Kendileri küçüklüğü kabul etmiyor. Kardeşi küçükmüş o büyük abla olacakmışş
Günümüz bebelerinde mi tuhaflık acababenimki gece Gündüz sürekli hıçkırık ben anlamadım bu işi bukadar çok olmuyordu iki oğlumdada
Yaa benim kızımda çok hıçkırıyor mutlaka hergün oluyor. Bir de uzun sürüyor baya önce biraz bekliyo geçmeyince sinirleniyo başlıyor vurmayaGünaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
Ayy hadi gözün aydın canım az kaldı bitmiş halini bize de atBugün perdem geldi.
Bir ara kazıklandım sandım sitesine giriş yapamayınca meğer bakımdaymış.
Perde de çok güzel orada göründüğü gibi.
Babası bugün odasını boyuyor kızımın. Kargoda 4 5 tane siparişim var.
agacsizkoalaa halıyıda senin aldığından aldım kuzum.
Resmen bitiyor ya. Yaşasınnnnnnn
Hastane çantası ve ufak tefek temizlik işi kaldı sadece.
Yav yazık adama göster sunuKocam der artık meteor bile gördü ben göremedim şeyini
Haftada kaç gram alması lazım acaba? Neden hemen sezeryan dedi ki anlamadımKızlar bugün muayanemiz vardı gecen haftadan beri 60gr almış boyu uzamış baş çevresi hareketleri suyu iyi bende kilo almamışım doktor haftaya bakalım kilo aşmamışsa sezeryan olur dedi.saglıksız değil diyor ama inanılmaz üzüldüm hep ilerdeydi bu haftada stresli gecti izne çıkıcam diye çok çalıştım inş sadece yorgunlukla alakalıdır nasıl beslensem acaba öneriniz var mı
Bende bu markadan aldım ama sırt çantası almadım bakalım inşallah memnun kalırımSonunda aldım bebek çantası. Bu markadan alan kullanan var mı. Bir türlü beğenip alamamıştım aldıklarım oldu geri iade ettim bakalım bu nasıl olacak
Bendeki sancı düzensiz yine sanci cıktı düzenli olmaması şans sadece. Iyi bari durdurabilmişler şimdi nasılsın peki30. haftada düzenli sancı çıkmıştı. serumla igneyle sanciyi azalttilar. sonra bir ara ilaç kullandım. haftam ilerleyince önce ilaci da biraktirdi dr. gecen haftada ağır is yapmadan kalkabilirsin dedi. şimdi sürekli yatmıyorum.
35+5 bugün. 37. haftanin bitmesine 9 gün kaldı şükür.
Amin inşallah canm hepimiz zamanında kucagimiza alırız insallahCok geçmis olsun canim. Bol bol dinlen vakti zamanı gelince, saglikla alirsin kucana inşallah bebegini.
Aynen öyle inşallah bebeklerimiz zamanında gelironunla gecmis olsun canim yat dinlen bebegimizden onemli mi hic olmazsa bi 37. haftayi gör insallah
Inşallah 1 gün 1 gündür sonuçtaSenınkı bekleyecek inşallah ,o arada kılo da alacak,moralını yuksek tut sen
Bende aynı şeyi soracaktım gayet iyidi hareketleri ama bugün çok sakin arada bir yer değiştiriyor ve bir iki vuruyor o kadar kalktım dolandım biraz evde şimdi tekrar bir dinlenmeye geçtim bi kremlenip konuşayım bakalım tepki verecek mi küçük hanımKızlar bende 36dayım iki gündür çok az hareket ediyor hafif hafif sadece bi iki vuruyor korkmalı mıyım cumartesi kontrolum var
Atarlı ergenler yaYaa benim kızımda çok hıçkırıyor mutlaka hergün oluyor. Bir de uzun sürüyor baya önce biraz bekliyo geçmeyince sinirleniyo başlıyor vurmayasanki benim yüzümden bende şekil değiştiriyorum durur belki diye ama yok
Ayy hadi gözün aydın canım az kaldı bitmiş halini bize de at
Yav yazık adama göster sunubiz bu sabah gördük beni kandırdı
Haftada kaç gram alması lazım acaba? Neden hemen sezeryan dedi ki anlamadımbol süt kaşar peynir muz ceviz ye canım
Bende bu markadan aldım ama sırt çantası almadım bakalım inşallah memnun kalırım
Canım benimki kız erkek değileggplantlover
Canim ben magazasindda göremedim hiç sen hangi beden aldim ben senden 10 kilo fazlayım suan
agacsizkoalaa
Senin oğlan zaten sert bakıyordu ultrasonda kızmışaklıma geldikçe gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?