Canim ben anıl dan almıştım gelen kocaman oldu beğenmedim rengi pudra duruyordu pespembe geldi geri iade ettim.Bende gecelik alacagim ama hala kararsizim internetten mi alsam.internetten alip pisman olan varmi
Pardon canımcim karıştırdım yaAtarlı ergenler ya
Canım benimki kız erkek değil
Ayy Firavun dönemi geldi aklıma çekirge deyinceYa kızlar iran ve ırak'ı çekirge istilası basmış. Türkiye'de de bekleniyormuş.Artık başımıza daha ne gelebilir çok merak ediyorum.
Yani 2020 bit artık yaYa kızlar iran ve ırak'ı çekirge istilası basmış. Türkiye'de de bekleniyormuş.Artık başımıza daha ne gelebilir çok merak ediyorum.
Önemli değil kuzucum valla bende herkesinkini aklımda tutamıyorumCanim ben anıl dan almıştım gelen kocaman oldu beğenmedim rengi pudra duruyordu pespembe geldi geri iade ettim.
Pardon canımcim karıştırdım ya
Aynen benimdeAyy Firavun dönemi geldi aklıma çekirge deyince
Valla yaYani 2020 bit artık ya
tovbeeee bi bu eksikti Allahim beterinden korusunda nasil bi donemden geciyoruz oyleYa kızlar iran ve ırak'ı çekirge istilası basmış. Türkiye'de de bekleniyormuş.Artık başımıza daha ne gelebilir çok merak ediyorum.
2014 en güzel yıldı benim için 2015 'de iyiydi ama sonrasi zaten hep kötü geçti 2016 da ev ile ilgili çok problem yaşadım maddi ve manevi olarak 2017 'de reina katliamında bir tanıdığınızı kaybettik aynı sene babamı ve birçok yakın akrabamızdan kayıplar oldu sonrasi zaten hayatın bomboş olduğuna inandım. Bebek düşünüyorduk ama hep erteledik sonra kendi kendine hiç beklemediğimiz bir anda oldu o kadar mutlu oluyorum ki onu hissettiğimde.. şimdide hastalık pislik böyle şeyler beni yoruyor. Artık bir rahatlasak yarabbim gelecek senelerin çok iyi olacağını düşünmüyorumYani 2020 bit artık ya
Valla sorma ya artık yarın ne çıkacak diye merakla bekliyorumtovbeeee bi bu eksikti Allahim beterinden korusunda nasil bi donemden geciyoruz oyle
iyiyim şimdi şükür. arada ağrı sancı olsa da çok takmiyorum. son ay olacak o kadar çünkü. o haftalarda dinlendikçe azaldiBendeki sancı düzensiz yine sanci cıktı düzenli olmaması şans sadece. Iyi bari durdurabilmişler şimdi nasılsın peki
Hep bir ekşınValla sorma ya artık yarın ne çıkacak diye merakla bekliyorum
Her sene kötü geçmiş senin için canım ya... İnşallah bundan sonrakiler bebişinle birlikte değişir, çok muttlu senelerin olur.2014 en güzel yıldı benim için 2015 'de iyiydi ama sonrasi zaten hep kötü geçti 2016 da ev ile ilgili çok problem yaşadım maddi ve manevi olarak 2017 'de reina katliamında bir tanıdığınızı kaybettik aynı sene babamı ve birçok yakın akrabamızdan kayıplar oldu sonrasi zaten hayatın bomboş olduğuna inandım. Bebek düşünüyorduk ama hep erteledik sonra kendi kendine hiç beklemediğimiz bir anda oldu o kadar mutlu oluyorum ki onu hissettiğimde.. şimdide hastalık pislik böyle şeyler beni yoruyor. Artık bir rahatlasak yarabbim gelecek senelerin çok iyi olacağını düşünmüyorum
İnşallah bizim doğumlarda bu kadar ekşınlı geçmezHep bir ekşın
Bende kolestaz çıktı canım bilirubin seviyem çok yükseldiği için koyulaşmış idrarımBenimde çok fazla koyulaştı
Suyu da az içmiyorum ama yinede koyu
Ben tek yaşamamış olmama rağmen yatamıyorum hep o yüzden de geçmiyor ağrım sancım sorunlar kendi evim olsa daha çok dinlenirdim eşim zaten çok destek bana lavaboya cok gittiğime bile kızıyor birşey olacak diyeiyiyim şimdi şükür. arada ağrı sancı olsa da çok takmiyorum. son ay olacak o kadar çünkü. o haftalarda dinlendikçe azaldi
Geçmiş olsun canimAynen öyle bu gebelik boyunca düşük riski smdi erken dogum riski ve bi de kanama yaşıyorum herşey hep üst üste geldi
Vakitlice gelsin insallahAy ben hala dogurmadimgelmesin zaten ama gelecek sanmistim
36 biter umarım. Kasılmalar oluyor hastaneye gereksiz yere girmek istemiyorum. Malum virusler kol geziyor
Aynen ya 2020 neymiş böyle ben zaten bahtsız bedevi ilk kızımda Akçakale de savaş başlamıştı ikincide yalıvada deprem oldu bundada salgın Allahım delircemYa kızlar iran ve ırak'ı çekirge istilası basmış. Türkiye'de de bekleniyormuş.Artık başımıza daha ne gelebilir çok merak ediyorum.
evde birileri mi var canim? anlayamadim tam.Ben tek yaşamamış olmama rağmen yatamıyorum hep o yüzden de geçmiyor ağrım sancım sorunlar kendi evim olsa daha çok dinlenirdim eşim zaten çok destek bana lavaboya cok gittiğime bile kızıyor birşey olacak diye
Ben de korkuyordum gitmeye ama zaten her masada dezenfektan vardı, bol bol ondan sıktım girerken çıkarken falan..Vakitlice gelsin insallahdoğru söylüyorsun bende gitcem haftaya ama bu kadar korkulacak bir şey değil abartmayalım bence Rabbim korusun yine de ama
Benim korkumda o tatlım beden sıkıntısı renkten öte.görmeden alıyoruz ya olurmu olmazmı hep kafamda soru işareti bir tane geceliğim varda yedek te lazım tek gecelik olmaz.Canim ben anıl dan almıştım gelen kocaman oldu beğenmedim rengi pudra duruyordu pespembe geldi geri iade ettim.
Pardon canımcim karıştırdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?