2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yani 2020 bit artık ya
2014 en güzel yıldı benim için 2015 'de iyiydi ama sonrasi zaten hep kötü geçti 2016 da ev ile ilgili çok problem yaşadım maddi ve manevi olarak 2017 'de reina katliamında bir tanıdığınızı kaybettik aynı sene babamı ve birçok yakın akrabamızdan kayıplar oldu sonrasi zaten hayatın bomboş olduğuna inandım. Bebek düşünüyorduk ama hep erteledik sonra kendi kendine hiç beklemediğimiz bir anda oldu o kadar mutlu oluyorum ki onu hissettiğimde.. şimdide hastalık pislik böyle şeyler beni yoruyor. Artık bir rahatlasak yarabbim gelecek senelerin çok iyi olacağını düşünmüyorum

Bendeki sancı düzensiz yine sanci cıktı düzenli olmaması şans sadece. Iyi bari durdurabilmişler şimdi nasılsın peki
iyiyim şimdi şükür. arada ağrı sancı olsa da çok takmiyorum. son ay olacak o kadar çünkü. o haftalarda dinlendikçe azaldi

Her sene kötü geçmiş senin için canım ya... İnşallah bundan sonrakiler bebişinle birlikte değişir, çok muttlu senelerin olur.

iyiyim şimdi şükür. arada ağrı sancı olsa da çok takmiyorum. son ay olacak o kadar çünkü. o haftalarda dinlendikçe azaldi
Ben tek yaşamamış olmama rağmen yatamıyorum hep o yüzden de geçmiyor ağrım sancım sorunlar kendi evim olsa daha çok dinlenirdim eşim zaten çok destek bana lavaboya cok gittiğime bile kızıyor birşey olacak diye

Ay ben hala dogurmadim gelmesin zaten ama gelecek sanmistim
36 biter umarım. Kasılmalar oluyor hastaneye gereksiz yere girmek istemiyorum. Malum virusler kol geziyor
Vakitlice gelsin insallah doğru söylüyorsun bende gitcem haftaya ama bu kadar korkulacak bir şey değil abartmayalım bence Rabbim korusun yine de ama

Ya kızlar iran ve ırak'ı çekirge istilası basmış. Türkiye'de de bekleniyormuş. Artık başımıza daha ne gelebilir çok merak ediyorum.
Aynen ya 2020 neymiş böyle ben zaten bahtsız bedevi ilk kızımda Akçakale de savaş başlamıştı ikincide yalıvada deprem oldu bundada salgın Allahım delircem

evde birileri mi var canim? anlayamadim tam.

valla ben özellikler 34 e kadar sularimi bile şişelere doldurup hiç kalkmadan yattim. bir yemek bir tuvalet harici kalkmadim. yattığım yerden örgü ördüm. tv izledim vs

ama senin haftan o zamanki halimden daha ileri. ben 30 dum daha. yine de dikkat et. uzan bol bol. ben faydasini çok gördüm uzanmanin.

Canim ben anıl dan almıştım gelen kocaman oldu beğenmedim rengi pudra duruyordu pespembe geldi geri iade ettim.

Pardon canımcim karıştırdım ya
Benim korkumda o tatlım beden sıkıntısı renkten öte.görmeden alıyoruz ya olurmu olmazmı hep kafamda soru işareti bir tane geceliğim varda yedek te lazım tek gecelik olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…