- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Ben internetten aldım çok büyük oldu iade ettim iade edilebilen bir yerden aldığın sürece sorun olmaz. Zaten artık dışarı çıkıp gezip bakıp denemek çok yoruyor ben genelde ihtiyaçlarımı internetten alıyorum.Bende gecelik alacagim ama hala kararsizim internetten mi alsam.internetten alip pisman olan varmi
Insallah canim hepimizin bebisleriyle güzel seneleri olsun Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤Her sene kötü geçmiş senin için canım ya... İnşallah bundan sonrakiler bebişinle birlikte değişir, çok muttlu senelerin olur.
Kız ben 60la hamile kaldimBen korkuyorum ya çok şişerim diye61kg oldum
Benimki sabah durgun gece haraketli hep sanırım uykular bana haram olacakKızlar bu saat oldu hala uyuyamadim uykumda yok ama bebek cok hareket ediyor resmen bir yerden bir yere kayiyor dayaniyor uykum iyice kaciyor hareketleri dahada sertlesti sizdede oylemi normalmi bukadar gecenin bu saatinde hareketli olmasi acikcasi bazen diyorum sıkısti cikmak istiyor heralde
Bağlanacak kadar büyümüş mü bariBu arada geçenki muayenede doktor bebişin saçlarını gösterdigözüküyormuş meğer ama ben çok anlayamadım
Benim 2 3 hafta önce baya fazlaydı sayisi günde 5 6 kere en az tutuyordu ama azaldi artık günde 1 bilemedin 2Günaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
Anladm canmBende kolestaz çıktı canım bilirubin seviyem çok yükseldiği için koyulaşmış idrarım
Ama ne başlamak yaaDur kız daha yeni başladık.
Yaa canım baya kötü geçmiş umarım bundan sonrası çok güzel olur senin ve hepimiz için2014 en güzel yıldı benim için 2015 'de iyiydi ama sonrasi zaten hep kötü geçti 2016 da ev ile ilgili çok problem yaşadım maddi ve manevi olarak 2017 'de reina katliamında bir tanıdığınızı kaybettik aynı sene babamı ve birçok yakın akrabamızdan kayıplar oldu sonrasi zaten hayatın bomboş olduğuna inandım. Bebek düşünüyorduk ama hep erteledik sonra kendi kendine hiç beklemediğimiz bir anda oldu o kadar mutlu oluyorum ki onu hissettiğimde.. şimdide hastalık pislik böyle şeyler beni yoruyor. Artık bir rahatlasak yarabbim gelecek senelerin çok iyi olacağını düşünmüyorum
Ben de 60 olmuşumBen korkuyorum ya çok şişerim diye61kg oldum
Canım erşad bey yok bugün ve yarın il dışındaymış. Kaç çıktı sancın en çok?misskokulumm doktorla görüştün mü peki durumu ? Ben bugün nst ye girdim burda devlet hastahanesinde , sancım çıktı . Dünden beri de alttan ağrı gibi acı gibi baskı hissediyorum ara ara . Normaldir herhalde artık. Ama nSt deki sancıyı ben hissedemiyorum . Açıklığın olabilir bakalım dediler göndermediler . Ben de kabul etmedim baktırmadım , doktora attım nst yi , çok ciddi bir sancı gözükmüyor yarın tekrar çektir dedi o rahat ses tonuyla yoldaymış zaten bakmıyordu bile nerdeyse nst sonucuna . Ben de yine de içim rahat etmedi düştüm yollara Kayseri’ye geçiyorum . Yarın da hüma ya giderim nst için . Bakalım iki hafta daha dayanabilsek en az
Ama ne başlamak yaabu senenin tek iyi yanı doğacak olan çocuklarımız
Yaa canım baya kötü geçmiş umarım bundan sonrası çok güzel olur senin ve hepimiz için
kızların peluslarini toparladim. makineyi attım. şimdi de uzandım yatıyorum bir taraftan da televizyonda zapping.. yemek hazırlıkları var usul usul.Kizlar ne yapıyorsunuz
Tv de temizlik benim isim diye programa bakiyorum ayy o Kadirin enerjisine bayıldım
Benim de yemegim yok uff ne yapsam acaba zaten et ve sebze yicekmisim onlykızların peluslarini toparladim. makineyi attım. şimdi de uzandım yatıyorum bir taraftan da televizyonda zapping.. yemek hazırlıkları var usul usul.
tören yürüyüşü gibi iki ileri bir geri gidiyorum
Benim de yemegim yok uff ne yapsam acaba zaten et ve sebze yicekmisim onlyyemek yapmaktan zor ne yapacam düşüncesi sen ne yapacaksin canimcimm
Aynennn esime soruncada hep ayni cevap sen bilirsinNe yapsam düşüncesi beni de bitiriyor ya.
Bence evliliğin en kötü tarafı her akşam yemek pişirmek.
Ya sorma bugün benimki de nstde hareket etmedi bir türlü, normalde durmak bilmez. Ebe de hareket etmiyor diye uzattıkça uzattı neredeyse 1 saat nstde kaldım. Sağdan soldan itiyorum oynasın diye bana mısın demiyor. En sonunda biraz daha sert ittim benimki sinirlendiNst deyim şuan. İçimi deşen oğlan gitti yerine sakin bebiş geldihayret ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?