- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ne dersen de sen bilirsin deme diye kızıyorum ben de, en sevmediğim cevap.. Bilsem zaten sormam.Aynennn esime soruncada hep ayni cevap sen bilirsin
ben biraz yöresel takildim bugün. kara lahana yemeği. gerçi burada pancar diyorlar. dünden de birseyler vardı. öyle takilacagiz bugün de.Benim de yemegim yok uff ne yapsam acaba zaten et ve sebze yicekmisim onlyyemek yapmaktan zor ne yapacam düşüncesi sen ne yapacaksin canimcimm
Sağol canim benim bu günümüze şükür, sağlıkla kavuşalım bebislerimize insallahAma ne başlamak yaabu senenin tek iyi yanı doğacak olan çocuklarımız
Yaa canım baya kötü geçmiş umarım bundan sonrası çok güzel olur senin ve hepimiz için
Ben de mi ittrsemYa sorma bugün benimki de nstde hareket etmedi bir türlü, normalde durmak bilmez. Ebe de hareket etmiyor diye uzattıkça uzattı neredeyse 1 saat nstde kaldım. Sağdan soldan itiyorum oynasın diye bana mısın demiyor. En sonunda biraz daha sert ittim benimki sinirlendiAleti çözerken hala tepiniyordu
Bazen öyle kizinca da tutuyor sarma dolma diyor mesela sinirleniyorum o zaman simdi nasil yapayim onu diyorum sorma o zaman diyorNe dersen de sen bilirsin deme diye kızıyorum ben de, en sevmediğim cevap.. Bilsem zaten sormam.
bunların hepsi mi ayni canim ya. benimki de öyle. evde her taraftan dürtüyor, nstye girince pamuk gibiNst deyim şuan. İçimi deşen oğlan gitti yerine sakin bebiş geldihayret ya
Ben de çıktm şimdi başladı tepinmeyebunların hepsi mi ayni canim ya. benimki de öyle. evde her taraftan dürtüyor, nstye girince pamuk gibi
Ay ben bir dahakine en başında vurucam poposuna sertçene, sonra bekle bekle fenalık basıyor.A
Ben de mi ittrsem
Aynen valla yaa.. Demek hepsi aynı bunlarınBazen öyle kizinca da tutuyor sarma dolma diyor mesela sinirleniyorum o zaman simdi nasil yapayim onu diyorum sorma o zaman diyor
Cok sağol canmGeçmiş olsun canim
Kaynanamlarla yaşıyoruz inşallah kendimize ev alana kadar sonra kendi evimize çıkacağız. Bende 30 dan beri sorun yaşıyorum sancım oldu doğum sancin var deyip yatırdılar hastahanede öyle diye diye 34 olduk bakalimevde birileri mi var canim? anlayamadim tam.
valla ben özellikler 34 e kadar sularimi bile şişelere doldurup hiç kalkmadan yattim. bir yemek bir tuvalet harici kalkmadim. yattığım yerden örgü ördüm. tv izledim vs
ama senin haftan o zamanki halimden daha ileri. ben 30 dum daha. yine de dikkat et. uzan bol bol. ben faydasini çok gördüm uzanmanin.
anlayışlı insanlarsa daha iyi aslinda evde birilerinin olmasi. ev işlerini yemeği yapan birinin olması çok iyi.Kaynanamlarla yaşıyoruz inşallah kendimize ev alana kadar sonra kendi evimize çıkacağız. Bende 30 dan beri sorun yaşıyorum sancım oldu doğum sancin var deyip yatırdılar hastahanede öyle diye diye 34 olduk bakalim
Aynennn esime soruncada hep ayni cevap sen bilirsin
Çok kötü rastlamış be seninkilere deAynen ya 2020 neymiş böyle ben zaten bahtsız bedevi ilk kızımda Akçakale de savaş başlamıştı ikincide yalıvada deprem oldu bundada salgın Allahım delircem
Hahah benimki de öyle. Ne istersin ne yapayım diyorum sen bilirsin bana farketmez diyor. Tamam o zaman şunu yapayım diyorum surat ekşitiyor sevmediği bişey oluncaNe dersen de sen bilirsin deme diye kızıyorum ben de, en sevmediğim cevap.. Bilsem zaten sormam.
İkizlere göre iyi bile dayanmış bence oKızlaaaarr şoktayım aayyyanımda nst ye gelen ikizlere gebe bi kadın vardı sohbet edyoduk 35 haftalıkmş biraz daha dayansalar faln 3 kızım olack falan derken aaayy diye bağırdı suyum geldi dedi. Gtti kadın
Ben izne ayrıldıktan sonra hiç kaçırmadan izledim desemKizlar ne yapıyorsunuz
Tv de temizlik benim isim diye programa bakiyorum ayy o Kadirin enerjisine bayıldım
Aynen bende de eşimin tarafında da ikiz bolluğu var. Her seferinde doktorun ağzının içine bakıyordum ikiz demesin diyeİkizlere göre iyi bile dayanmış bence osağlıkla alsın kucağına bende çok korkmuştum ikiz olacak diye, sülalemde çok fazla var. Eşimle 10 kere sormuştuk doktora tek dimi, eminsiniz dimi diye. İkimizde tek istiyorduk. İkiz isteyen tek kişi kayınvalidemdi o baya üzüldü
İkiz olayı anneden geçiyor yavrumAynen bende de eşimin tarafında da ikiz bolluğu var. Her seferinde doktorun ağzının içine bakıyordum ikiz demesin diye
Mercimek çorba, ıspanaklı börek ve brokoli salatası yaptım bugüne kendime belki biraz et de hazırlarım bakalımBenim de yemegim yok uff ne yapsam acaba zaten et ve sebze yicekmisim onlyyemek yapmaktan zor ne yapacam düşüncesi sen ne yapacaksin canimcimm
ayyy ben çok istiyordum ikiz olsun çok dua ettim hala da çok özeniyorum ama 1 taneyi taşımak böyle zor 2 taneyi taşıyamazdımİkiz olayı anneden geçiyor yavrumama ailesinde olmayanların bile olma ihtimali var canım o ihtimal bile insanı nasıl korkutuyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?