2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim de yemegim yok uff ne yapsam acaba zaten et ve sebze yicekmisim only yemek yapmaktan zor ne yapacam düşüncesi sen ne yapacaksin canimcimm
ben biraz yöresel takildim bugün. kara lahana yemeği. gerçi burada pancar diyorlar. dünden de birseyler vardı. öyle takilacagiz bugün de.

tabi kizlar onu doyuncaya kadar yemez ancak tadımlık yerler. onlara tavuk ve patates kızartması yapacağım.

A Ben de mi ittrsem

Kaynanamlarla yaşıyoruz inşallah kendimize ev alana kadar sonra kendi evimize çıkacağız. Bende 30 dan beri sorun yaşıyorum sancım oldu doğum sancin var deyip yatırdılar hastahanede öyle diye diye 34 olduk bakalim

anlayışlı insanlarsa daha iyi aslinda evde birilerinin olmasi. ev işlerini yemeği yapan birinin olması çok iyi.

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik canim. bayağı kolayladık zaten. inşallah sağlıkla en hayırlı vakitte gelsin miniklerimiz.

Aynen ya 2020 neymiş böyle ben zaten bahtsız bedevi ilk kızımda Akçakale de savaş başlamıştı ikincide yalıvada deprem oldu bundada salgın Allahım delircem
Çok kötü rastlamış be seninkilere de
Ne dersen de sen bilirsin deme diye kızıyorum ben de, en sevmediğim cevap.. Bilsem zaten sormam.
Hahah benimki de öyle. Ne istersin ne yapayım diyorum sen bilirsin bana farketmez diyor. Tamam o zaman şunu yapayım diyorum surat ekşitiyor sevmediği bişey olunca
Kızlaaaarr şoktayım aayyyanımda nst ye gelen ikizlere gebe bi kadın vardı sohbet edyoduk 35 haftalıkmş biraz daha dayansalar faln 3 kızım olack falan derken aaayy diye bağırdı suyum geldi dedi. Gtti kadın
İkizlere göre iyi bile dayanmış bence o sağlıkla alsın kucağına bende çok korkmuştum ikiz olacak diye, sülalemde çok fazla var. Eşimle 10 kere sormuştuk doktora tek dimi, eminsiniz dimi diye. İkimizde tek istiyorduk. İkiz isteyen tek kişi kayınvalidemdi o baya üzüldü

Aynen bende de eşimin tarafında da ikiz bolluğu var. Her seferinde doktorun ağzının içine bakıyordum ikiz demesin diye

Aynen bende de eşimin tarafında da ikiz bolluğu var. Her seferinde doktorun ağzının içine bakıyordum ikiz demesin diye
İkiz olayı anneden geçiyor yavrum ama ailesinde olmayanların bile olma ihtimali var canım o ihtimal bile insanı nasıl korkutuyor dimi

Benim de yemegim yok uff ne yapsam acaba zaten et ve sebze yicekmisim only yemek yapmaktan zor ne yapacam düşüncesi sen ne yapacaksin canimcimm
Mercimek çorba, ıspanaklı börek ve brokoli salatası yaptım bugüne kendime belki biraz et de hazırlarım bakalım

İkiz olayı anneden geçiyor yavrum ama ailesinde olmayanların bile olma ihtimali var canım o ihtimal bile insanı nasıl korkutuyor dimi
ayyy ben çok istiyordum ikiz olsun çok dua ettim hala da çok özeniyorum ama 1 taneyi taşımak böyle zor 2 taneyi taşıyamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…