2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İkiz olayı anneden geçiyor yavrum ama ailesinde olmayanların bile olma ihtimali var canım o ihtimal bile insanı nasıl korkutuyor dimi
Benim kız kardeşlerim ikiz, babamın amcaları ikiz.. Anne tarafımda da yediz var. Hem de doğal.. Canlı doğmuşlar ama sonra yaşatamamışlar o zamanki şartlarda.. Eşimin de 2 tane ikiz kuzenleri var. Herkes benimkinin ikiz olacağından çok emindi. Hatta epey bir müddet ikiz değil miymiş diye sordular İkiz büyütmenin zorluğunu yakinen bildiğim için korkuyordum.

Kendi odamı süpürmez toz almayı sevmez bakar sancım yok komple evi de supurtturur evi supurmezsem tuvaleti banyoyu hergun yıka der eşim görse kızar demez de hiç belli bile etmez. Ki artık bu günden itibaren elimi birseye asla degmem yemekten yemeğe kalkarım sadece benim çocuğumdan değerli başka birşey yok dogum dan snra yaparım yani bi şekilde herşeyi.

Aynen artık geri sayım başlıyor pek birşey kalmadı geriye Rabbim sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin herkese

ayyy ben çok istiyordum ikiz olsun çok dua ettim hala da çok özeniyorum ama 1 taneyi taşımak böyle zor 2 taneyi taşıyamazdım
Kız kardeşimin var ikizi tüp bebek bir erkek bir kız. Birinrçe beddua etmek istiyorsan ikizin olsun de diyor çok zor gerçekten Allah çoğul gebelik ve bebeklere yardım etsin. Bizimkiler 3 yaşını bitirdi halen çok zor onlarla uğraşması. Oyun oynamak, gezmek bile eziyetrie dönüşüyor hep kavga gürültü aralarında

Ay ben bir dahakine en başında vurucam poposuna sertçene, sonra bekle bekle fenalık basıyor.

Aynen valla yaa.. Demek hepsi aynı bunların
Sorma ya bende usanmadan sorup, usanmadan aynı cevabı alırım.
Ne diye soruyorsam hala.
Aynen hep aynilar iyi de geciriyoruz her günü bulup yapiyoruz yinede helal bizlere

Ben izne ayrıldıktan sonra hiç kaçırmadan izledim desem kadir olmasa izlenmez zaten. Onu izleye izleye temizlik yapası geliyor insanın işte
Bir ikidir izliyorum super bir enerjisi var bir istahla yapiyor ki temizligi en büyük hayalim evimin icinde ahsap merdiven olmasi diyor . Defalarca bayila bayila silerim diyor bi heves bir enerji

Ahahah hadi yaa bizim ailede hiç yok belki de ondan güzel geliyor büyütmüş sayılır maşllah

ahh canim bayağı anlayışsızlarmis. Allah yardımcın olsun. insallah en kisa zamanda kendi evinize çıkarsın.

aynen en önemlisi bebeğin ve sen. kim ne derse desin. boşver.

zor kaynana ile birlikte yasamak kendi kiizi olsa oyle mi yapardi Allah merhamet versin

O zaman sana şöyle bir şey söyleyeyim. Büyüyünce kavgaları biter diye bekliyorsun ama benim kardeşlerim 22 yaşında ve hala fiziksel olmasa da laf dalaşı devam.. Bazen artık afakanlar basıyor insana

ahh canim bayağı anlayışsızlarmis. Allah yardımcın olsun. insallah en kisa zamanda kendi evinize çıkarsın.

aynen en önemlisi bebeğin ve sen. kim ne derse desin. boşver.
Sorsan işin ağırlığı hep onda pek yemek de çeşit çeşit yapmaz bi bulaşıklar ve camaken siler hepsi bu bende dün eşim kızdı niye iş yapıyorsan yat diyorum diye bende yap ağır ağır birşey olmaz diyo napiyim dedim alsam annesine söylüyordu kalkmasın sakın diye zaten kalkmiyo ki bi etraf topluyor dedi. Rabbim görüyor ben ona sığınıyorum

zor kaynana ile birlikte yasamak kendi kiizi olsa oyle mi yapardi Allah merhamet versin
Kendi kızı evlenmeden önce kendi bulaşığını bile yıkamazmış anca yatarmış kendi ağzıyla diyor hâlâ da der yani de işte görümcemle asla anlaşamam zaten konuşmuyoruz da bana yaptıkları çıkıyor bakalım. Eee ne derler eden bulur bende Rabbime havale ediyorum

Nst de sancı çıktı tahmin ettiğim gibi. 80i bulan kasılmalar çıktıdoktr kendini çok yordunmu dedi.bundan sonra hçbşy yapma mümknse otur uzan hep dedi. Biraz daha beklemesi lazım en azından 10 gün daha dedi. Dedi de dedi bu kez vallaprogestanla magnorm verdi. İlk defa progestan kullancm bakalım. Bebeğim 2900 48 cm olmuş. Suyun iyi plasenta iyi duruşu baş aşa dedi. Yormuyosun kendini diye tekrar tembihleyp gönderdi pazartesi tekrar nst çekilecek.

aceleci minnaklar bunlar. Allah yardımcın olsun canim. herkese de yaziyorum biraz da sıktım belki ama dinlenmek birebir. minik kuzun izin verdikçe uzan hep.

ben ilk nstye bağlandığımda 7 8 dk bir 100 ve 100 'ün üstü sancilarim vardi aralardakini saymıyorum bile. şükür bugünlere geldim. Rabbim sağlıkla kavuştursun miniklermizi bize.

Geçmiş olsun canım evde bişeyler mi yaptın bolca dinlen uzat ayakları yemek için bile kalkma dışardan söylersin eşin bişeyler uydurur yersiniz bi 10 gün idare edin canım progestan ben ilk basta iğne olarak almıştım birazcık yakıyor o kadar sana fitil mi verdi ilaç mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…