- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Benim kız kardeşlerim ikiz, babamın amcaları ikiz.. Anne tarafımda da yediz var. Hem de doğal.. Canlı doğmuşlar ama sonra yaşatamamışlar o zamanki şartlarda.. Eşimin de 2 tane ikiz kuzenleri var. Herkes benimkinin ikiz olacağından çok emindi. Hatta epey bir müddet ikiz değil miymiş diye sordularİkiz olayı anneden geçiyor yavrumama ailesinde olmayanların bile olma ihtimali var canım o ihtimal bile insanı nasıl korkutuyor dimi
Kendi odamı süpürmez toz almayı sevmez bakar sancım yok komple evi de supurtturur evi supurmezsem tuvaleti banyoyu hergun yıka der eşim görse kızar demez de hiç belli bile etmez. Ki artık bu günden itibaren elimi birseye asla degmem yemekten yemeğe kalkarım sadece benim çocuğumdan değerli başka birşey yok dogum dan snra yaparım yani bi şekilde herşeyi.anlayışlı insanlarsa daha iyi aslinda evde birilerinin olmasi. ev işlerini yemeği yapan birinin olması çok iyi.
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik canim. bayağı kolayladık zaten. inşallah sağlıkla en hayırlı vakitte gelsin miniklerimiz.
Kız kardeşimin var ikizi tüp bebek bir erkek bir kız. Birinrçe beddua etmek istiyorsan ikizin olsun de diyorayyy ben çok istiyordum ikiz olsun çok dua ettim hala da çok özeniyorum ama 1 taneyi taşımak böyle zor 2 taneyi taşıyamazdım
Ay ben bir dahakine en başında vurucam poposuna sertçene, sonra bekle bekle fenalık basıyor.
Aynen valla yaa.. Demek hepsi aynı bunların
Aynen hep aynilar iyi de geciriyoruz her günü bulup yapiyoruz yinede helal bizlereSorma ya bende usanmadan sorup, usanmadan aynı cevabı alırım.
Ne diye soruyorsam hala.
Bir ikidir izliyorum super bir enerjisi var bir istahla yapiyor ki temizligiBen izne ayrıldıktan sonra hiç kaçırmadan izledim desemkadir olmasa izlenmez zaten. Onu izleye izleye temizlik yapası geliyor insanın işte
Hamur yasak banaMercimek çorba, ıspanaklı börek ve brokoli salatası yaptım bugüne kendime belki biraz et de hazırlarım bakalım
Ahahah hadi yaa bizim ailede hiç yok belki de ondan güzel geliyor büyütmüş sayılır maşllahKız kardeşimin var ikizi tüp bebek bir erkek bir kız. Birinrçe beddua etmek istiyorsan ikizin olsun de diyorçok zor gerçekten Allah çoğul gebelik ve bebeklere yardım etsin. Bizimkiler 3 yaşını bitirdi halen çok zor onlarla uğraşması. Oyun oynamak, gezmek bile eziyetrie dönüşüyor hep kavga gürültü aralarında
Masallah canm tombis olmasini bir sebebe bagladi mi doktor beni baya endiselendirmislerdiKızlar, az önce geldim hastaneden. Kızıma kilolu dedi doktorumuz, tombiş kızım benim, 3.500 kilo olmuş mecburi sezeryan olacak dedi, zaten sezeryan istiyordum bakalım hayırlısı
ahh canim bayağı anlayışsızlarmis. Allah yardımcın olsun. insallah en kisa zamanda kendi evinize çıkarsın.Kendi odamı süpürmez toz almayı sevmez bakar sancım yok komple evi de supurtturur evi supurmezsem tuvaleti banyoyu hergun yıka der eşim görse kızar demez de hiç belli bile etmez. Ki artık bu günden itibaren elimi birseye asla degmem yemekten yemeğe kalkarım sadece benim çocuğumdan değerli başka birşey yok dogum dan snra yaparım yani bi şekilde herşeyi.
Aynen artık geri sayım başlıyor pek birşey kalmadı geriye Rabbim sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin herkese
zor kaynana ile birlikte yasamak kendi kiizi olsa oyle mi yapardi Allah merhamet versinKendi odamı süpürmez toz almayı sevmez bakar sancım yok komple evi de supurtturur evi supurmezsem tuvaleti banyoyu hergun yıka der eşim görse kızar demez de hiç belli bile etmez. Ki artık bu günden itibaren elimi birseye asla degmem yemekten yemeğe kalkarım sadece benim çocuğumdan değerli başka birşey yok dogum dan snra yaparım yani bi şekilde herşeyi.
Aynen artık geri sayım başlıyor pek birşey kalmadı geriye Rabbim sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin herkese
O zaman sana şöyle bir şey söyleyeyim. Büyüyünce kavgaları biter diye bekliyorsun ama benim kardeşlerim 22 yaşında ve hala fiziksel olmasa da laf dalaşı devam.. Bazen artık afakanlar basıyor insanaKız kardeşimin var ikizi tüp bebek bir erkek bir kız. Birinrçe beddua etmek istiyorsan ikizin olsun de diyorçok zor gerçekten Allah çoğul gebelik ve bebeklere yardım etsin. Bizimkiler 3 yaşını bitirdi halen çok zor onlarla uğraşması. Oyun oynamak, gezmek bile eziyetrie dönüşüyor hep kavga gürültü aralarında
Sorsan işin ağırlığı hep onda pek yemek de çeşit çeşit yapmaz bi bulaşıklar ve camaken siler hepsi buahh canim bayağı anlayışsızlarmis. Allah yardımcın olsun. insallah en kisa zamanda kendi evinize çıkarsın.
aynen en önemlisi bebeğin ve sen. kim ne derse desin. boşver.
Kendi kızı evlenmeden önce kendi bulaşığını bile yıkamazmış anca yatarmış kendi ağzıyla diyor hâlâ da der yani de işte görümcemle asla anlaşamam zaten konuşmuyoruz da bana yaptıkları çıkıyor bakalım. Eee ne derler eden bulur bende Rabbime havale ediyorumzor kaynana ile birlikte yasamak kendi kiizi olsa oyle mi yapardi Allah merhamet versin
Hormonlu yiyeceklerden oluyor dedi, bugün 3 tane mecburi sezeryan aldım, hepsi kiloluydu dedi, yediğimiz yiyeceklerden bebekler de hormonlu oluyor dediMasallah canm tombis olmasini bir sebebe bagladi mi doktor beni baya endiselendirmislerdi
Anladım canm seker yok değil mi sendeHormonlu yiyeceklerden oluyor dedi, bugün 3 tane mecburi sezeryan aldım, hepsi kiloluydu dedi, yediğimiz yiyeceklerden bebekler de hormonlu oluyor dedi
Maşallah günümüz aynı bakalım ben oğluş kaç kiloKızlar, az önce geldim hastaneden. Kızıma kilolu dedi doktorumuz, tombiş kızım benim, 3.500 kilo olmuş mecburi sezeryan olacak dedi, zaten sezeryan istiyordum bakalım hayırlısı
aceleci minnaklar bunlar. Allah yardımcın olsun canim. herkese de yaziyorum biraz da sıktım belki ama dinlenmek birebir. minik kuzun izin verdikçe uzan hep.Nst de sancı çıktı tahmin ettiğim gibi. 80i bulan kasılmalar çıktıdoktr kendini çok yordunmu dedi.bundan sonra hçbşy yapma mümknse otur uzan hep dedi. Biraz daha beklemesi lazım en azından 10 gün daha dedi. Dedi de dedi bu kez valla progestanla magnorm verdi. İlk defa progestan kullancm bakalım. Bebeğim 2900 48 cm olmuş. Suyun iyi plasenta iyi duruşu baş aşa dedi. Yormuyosun kendini diye tekrar tembihleyp gönderdi pazartesi tekrar nst çekilecek.
Geçmiş olsun canım evde bişeyler mi yaptınNst de sancı çıktı tahmin ettiğim gibi. 80i bulan kasılmalar çıktıdoktr kendini çok yordunmu dedi.bundan sonra hçbşy yapma mümknse otur uzan hep dedi. Biraz daha beklemesi lazım en azından 10 gün daha dedi. Dedi de dedi bu kez valla progestanla magnorm verdi. İlk defa progestan kullancm bakalım. Bebeğim 2900 48 cm olmuş. Suyun iyi plasenta iyi duruşu baş aşa dedi. Yormuyosun kendini diye tekrar tembihleyp gönderdi pazartesi tekrar nst çekilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?