Ayy Allah yardımcın olsun kendini fazla yormaKendi odamı süpürmez toz almayı sevmez bakar sancım yok komple evi de supurtturur evi supurmezsem tuvaleti banyoyu hergun yıka der eşim görse kızar demez de hiç belli bile etmez. Ki artık bu günden itibaren elimi birseye asla degmem yemekten yemeğe kalkarım sadece benim çocuğumdan değerli başka birşey yok dogum dan snra yaparım yani bi şekilde herşeyi.
Aynen artık geri sayım başlıyor pek birşey kalmadı geriye Rabbim sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin herkese
Canim dinlen yat uyu hiç yorma kendini ben gebelikten once cok aktiftim simdi bir evi süpürecem canim cikiyor bende biraktim artik hic birsey yapma bebişin masallah ıyi kilosu flan ama dikkat etmek lazim 38 39 haftalara iyice gelip gelişimlerini tamamlamış olsunlarda hastanelerde uğraşmayalım.Nst de sancı çıktı tahmin ettiğim gibi. 80i bulan kasılmalar çıktıdoktr kendini çok yordunmu dedi.bundan sonra hçbşy yapma mümknse otur uzan hep dedi. Biraz daha beklemesi lazım en azından 10 gün daha dedi. Dedi de dedi bu kez valla progestanla magnorm verdi. İlk defa progestan kullancm bakalım. Bebeğim 2900 48 cm olmuş. Suyun iyi plasenta iyi duruşu baş aşa dedi. Yormuyosun kendini diye tekrar tembihleyp gönderdi pazartesi tekrar nst çekilecek.
Baskıdan dolayı idrar var gibi geliyordur ama yoktur ondan olduğunu tahmin ediyorumKızlar birşey sormak istiyorum ya tuvalete gittiğimde idrarımı yaparken çok az geliyo nası desem zorla yapıyorum sanki kesik kesik azıcık akıyoracaba karnımız büyüdüğü için mi bu da bugun cıktı bende prostat olmus erkekler gibiyim zorla yaptım
Ya zaten sürekli tuvalete gitmek istiyorum yani cidden dediğin gibi öyle bi his var. Belki de cok az geliyor ama çok sıkışmışım gibi oluyorumBaskıdan dolayı idrar var gibi geliyordur ama yoktur ondan olduğunu tahmin ediyorum
Aman git be manyak mısınayyy ben çok istiyordum ikiz olsun çok dua ettim hala da çok özeniyorum ama 1 taneyi taşımak böyle zor 2 taneyi taşıyamazdım
Oyyyy tospikKızlar, az önce geldim hastaneden. Kızıma kilolu dedi doktorumuz, tombiş kızım benim, 3.500 kilo olmuş mecburi sezeryan olacak dedi, zaten sezeryan istiyordum bakalım hayırlısı
'yediz' kelimesinden sonrasına odaklanamadımBenim kız kardeşlerim ikiz, babamın amcaları ikiz.. Anne tarafımda da yediz var. Hem de doğal.. Canlı doğmuşlar ama sonra yaşatamamışlar o zamanki şartlarda.. Eşimin de 2 tane ikiz kuzenleri var. Herkes benimkinin ikiz olacağından çok emindi. Hatta epey bir müddet ikiz değil miymiş diye sordularİkiz büyütmenin zorluğunu yakinen bildiğim için korkuyordum.
Ayyy kaynanaya bak sen. İki yüzlü, yalancı. Oğluna başka sana başka konuşuyor. Sanki gelin değilde hizmetçi almışlar gibi davranıyorlar ya uyuz oluyorum. Neyse kuzum sen sık dişini, yat dinlen. Doğumdan sonra da en kısa zamanda başka eve çıkmaya bakın.Sorsan işin ağırlığı hep onda pek yemek de çeşit çeşit yapmaz bi bulaşıklar ve camaken siler hepsi bubende dün eşim kızdı niye iş yapıyorsan yat diyorum diye bende yap ağır ağır birşey olmaz diyo napiyim dedim alsam annesine söylüyordu kalkmasın sakın diye zaten kalkmiyo ki bi etraf topluyor dedi. Rabbim görüyor ben ona sığınıyorum
hiç yasamadim canim. benim tuvalette oturdukça tekrar tekrar gelme durumum oluyor. bitti deyip tam kalkacakken az daha geliyor. komedi bir durum yani.Kızlar birşey sormak istiyorum ya tuvalete gittiğimde idrarımı yaparken çok az geliyo nası desem zorla yapıyorum sanki kesik kesik azıcık akıyoracaba karnımız büyüdüğü için mi bu da bugun cıktı bende prostat olmus erkekler gibiyim zorla yaptım
Yat dinlen kuzucum, haftan iyi ama 1 gün bile dursa kar içerde. Hiç bir şey yapma bırak kalsın. Bebişinden ve senden önemli değil.Nst de sancı çıktı tahmin ettiğim gibi. 80i bulan kasılmalar çıktıdoktr kendini çok yordunmu dedi.bundan sonra hçbşy yapma mümknse otur uzan hep dedi. Biraz daha beklemesi lazım en azından 10 gün daha dedi. Dedi de dedi bu kez valla progestanla magnorm verdi. İlk defa progestan kullancm bakalım. Bebeğim 2900 48 cm olmuş. Suyun iyi plasenta iyi duruşu baş aşa dedi. Yormuyosun kendini diye tekrar tembihleyp gönderdi pazartesi tekrar nst çekilecek.
Bebiş idrar torbasına baskı yaptığı için oKızlar birşey sormak istiyorum ya tuvalete gittiğimde idrarımı yaparken çok az geliyo nası desem zorla yapıyorum sanki kesik kesik azıcık akıyoracaba karnımız büyüdüğü için mi bu da bugun cıktı bende prostat olmus erkekler gibiyim zorla yaptım
Yiyorumda normalde bunları yumurta sadece yemiyorum çok yanıyor midem minnoş erkenci olcak galibaBenimde kilo alımı normal pek kilolu bir bebek değil kaşar muz ve süt en iyi gelenler
Son haftalarda yeri dar oldugundan daha az hissedilebilir diyolarKızlar bende 36dayım iki gündür çok az hareket ediyor hafif hafif sadece bi iki vuruyor korkmalı mıyım cumartesi kontrolum var
Bebe bisküvisini denrmedim artık allah ne verdiyse yerimYerim onların hıçkırmasını ya
Canım bol muz, ceviz, süt, peynir,bebe bisküvisibirde Nesquikli süt
Aynen sinirleniyor benimki de uzun sürünce
Amin kuzum, allah sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Bende öyle inşallah güzel güzel emer
Kuzum yatak için birşey diyemem ama yatak koruyucu lcw homeda uygun fiyatlı vardı. Ordan bakabilirsin.
Oh yalnız değilmişiz
Aynen benimki de bir sinir yapıyor. Zaten atarlı ergenim hemen çatıyordur kaşları o ultrason fotosundaki gibi
Tamamen dayanağı olmadan söylüyorum, bana söylenen kanala inince hareketleri azalıyormuş. Ama dediğim gibi emin değilim.Kızlar bende 36dayım iki gündür çok az hareket ediyor hafif hafif sadece bi iki vuruyor korkmalı mıyım cumartesi kontrolum var
Bebe bisküvisi niye kız?Yerim onların hıçkırmasını ya
Canım bol muz, ceviz, süt, peynir,bebe bisküvisibirde Nesquikli süt
Aynen sinirleniyor benimki de uzun sürünce
Amin kuzum, allah sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Bende öyle inşallah güzel güzel emer
Kuzum yatak için birşey diyemem ama yatak koruyucu lcw homeda uygun fiyatlı vardı. Ordan bakabilirsin.
Oh yalnız değilmişiz
Aynen benimki de bir sinir yapıyor. Zaten atarlı ergenim hemen çatıyordur kaşları o ultrason fotosundaki gibi
Benimki 250-300 gr alıyodu her hafta 30.haftadan sonra şimdi 2960gr gecen seferde 150gram almıştı gelişimine göre çok az kordonuna baktı o 12 gün bebegi korurmuş renkli doplerle bakılıyor o sıkıntılıysa hemen sezeryan oluyomuşYaa benim kızımda çok hıçkırıyor mutlaka hergün oluyor. Bir de uzun sürüyor baya önce biraz bekliyo geçmeyince sinirleniyo başlıyor vurmayasanki benim yüzümden bende şekil değiştiriyorum durur belki diye ama yok
Ayy hadi gözün aydın canım az kaldı bitmiş halini bize de at
Yav yazık adama göster sunubiz bu sabah gördük beni kandırdı
Haftada kaç gram alması lazım acaba? Neden hemen sezeryan dedi ki anlamadımbol süt kaşar peynir muz ceviz ye canım
Bende bu markadan aldım ama sırt çantası almadım bakalım inşallah memnun kalırım
Arkadsıma normal zamanda vermişti doktor vitaminler varmış dediğine göreBebe bisküvisi niye kız?
Nst de sancı çıktı tahmin ettiğim gibi. 80i bulan kasılmalar çıktıdoktr kendini çok yordunmu dedi.bundan sonra hçbşy yapma mümknse otur uzan hep dedi. Biraz daha beklemesi lazım en azından 10 gün daha dedi. Dedi de dedi bu kez valla progestanla magnorm verdi. İlk defa progestan kullancm bakalım. Bebeğim 2900 48 cm olmuş. Suyun iyi plasenta iyi duruşu baş aşa dedi. Yormuyosun kendini diye tekrar tembihleyp gönderdi pazartesi tekrar nst çekilecek.
Kızlar birşey sormak istiyorum ya tuvalete gittiğimde idrarımı yaparken çok az geliyo nası desem zorla yapıyorum sanki kesik kesik azıcık akıyoracaba karnımız büyüdüğü için mi bu da bugun cıktı bende prostat olmus erkekler gibiyim zorla yaptım
Hadi ya bizimki gözükmüyor diye kandırdı kızım kel mi yoksaBu arada geçenki muayenede doktor bebişin saçlarını gösterdigözüküyormuş meğer ama ben çok anlayamadım
Bugün doktor kontrolü saglık ocagında emzirme dogum egitimi vardı ev sahibim geldi tatlı yapmış kahve içtik keyif yaptık kitap okudum ne güzelmiş evde olmak napcagımı şaşırdım halı yıkamacıyı ayarladım haftayada temizlikçi bulayım artıkKizlar ne yapıyorsunuz
Tv de temizlik benim isim diye programa bakiyorum ayy o Kadirin enerjisine bayıldım
Evet kanala indi öyle ki yürüyemiyorum artık çok zorluyorTamamen dayanağı olmadan söylüyorum, bana söylenen kanala inince hareketleri azalıyormuş. Ama dediğim gibi emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?