2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy Allah yardımcın olsun kendini fazla yorma laf ediyorsa da cevabını ver altında kalma
Hamilesin sonuçta ağrım var de yat uyu sen.
Canim dinlen yat uyu hiç yorma kendini ben gebelikten once cok aktiftim simdi bir evi süpürecem canim cikiyor bende biraktim artik hic birsey yapma bebişin masallah ıyi kilosu flan ama dikkat etmek lazim 38 39 haftalara iyice gelip gelişimlerini tamamlamış olsunlarda hastanelerde uğraşmayalım.

Baskıdan dolayı idrar var gibi geliyordur ama yoktur ondan olduğunu tahmin ediyorum

ayyy ben çok istiyordum ikiz olsun çok dua ettim hala da çok özeniyorum ama 1 taneyi taşımak böyle zor 2 taneyi taşıyamazdım
Aman git be manyak mısın ikizin derdi bitmiyor arkadaşım, ablam kafayı yedi ikiz erkekle. Şimdi bir arkadaşım doğurdu mahvoluyorum diyor.
Kızlar, az önce geldim hastaneden. Kızıma kilolu dedi doktorumuz, tombiş kızım benim, 3.500 kilo olmuş mecburi sezeryan olacak dedi, zaten sezeryan istiyordum bakalım hayırlısı
Oyyyy tospik
'yediz' kelimesinden sonrasına odaklanamadım
Ayyy kaynanaya bak sen. İki yüzlü, yalancı. Oğluna başka sana başka konuşuyor. Sanki gelin değilde hizmetçi almışlar gibi davranıyorlar ya uyuz oluyorum. Neyse kuzum sen sık dişini, yat dinlen. Doğumdan sonra da en kısa zamanda başka eve çıkmaya bakın.

hiç yasamadim canim. benim tuvalette oturdukça tekrar tekrar gelme durumum oluyor. bitti deyip tam kalkacakken az daha geliyor. komedi bir durum yani.

Yat dinlen kuzucum, haftan iyi ama 1 gün bile dursa kar içerde. Hiç bir şey yapma bırak kalsın. Bebişinden ve senden önemli değil.

Bebiş idrar torbasına baskı yaptığı için o

T Tbfth benim doktor da ne kadar rahat Bana Protestan ı geçen hafta bıraktırdı , bu saatten sonra bir anlamı yok kullanmanın dedi. Fitil olarak alıyordum baştan beri daha yeni bıraktım ben de

Bebe bisküvisini denrmedim artık allah ne verdiyse yerimbu arada ben bu hafta kilo almamış olsamda tam bir fil oldum 20 kilo almışım toplamda 75i gördüm allahın hikmeti çatlamadım bu kocaman göbekle 10 kilo alanlara çok özeniyorum

Bebe bisküvisi niye kız?

Benimki 250-300 gr alıyodu her hafta 30.haftadan sonra şimdi 2960gr gecen seferde 150gram almıştı gelişimine göre çok az kordonuna baktı o 12 gün bebegi korurmuş renkli doplerle bakılıyor o sıkıntılıysa hemen sezeryan oluyomuş

Geçmiş olsun canım. Şimdi dinlenme vakti o zaman.

Aynıyım sanki çok sıkışmışım ama gidince bumuydu diyorum.

Kizlar ne yapıyorsunuz
Tv de temizlik benim isim diye programa bakiyorum ayy o Kadirin enerjisine bayıldım
Bugün doktor kontrolü saglık ocagında emzirme dogum egitimi vardı ev sahibim geldi tatlı yapmış kahve içtik keyif yaptık kitap okudum ne güzelmiş evde olmak napcagımı şaşırdım halı yıkamacıyı ayarladım haftayada temizlikçi bulayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…