Geçmiş olsun bol bol dinlen bebişler çok aceleci bizimNst de sancı çıktı tahmin ettiğim gibi. 80i bulan kasılmalar çıktıdoktr kendini çok yordunmu dedi.bundan sonra hçbşy yapma mümknse otur uzan hep dedi. Biraz daha beklemesi lazım en azından 10 gün daha dedi. Dedi de dedi bu kez valla progestanla magnorm verdi. İlk defa progestan kullancm bakalım. Bebeğim 2900 48 cm olmuş. Suyun iyi plasenta iyi duruşu baş aşa dedi. Yormuyosun kendini diye tekrar tembihleyp gönderdi pazartesi tekrar nst çekilecek.
Masallah saglıcakla kucagına al 4.5 doğar bu minişKızlar, az önce geldim hastaneden. Kızıma kilolu dedi doktorumuz, tombiş kızım benim, 3.500 kilo olmuş mecburi sezeryan olacak dedi, zaten sezeryan istiyordum bakalım hayırlısı
Benim hiç sancım yok sadece rahme çok nadir baskı yapıyor ama inanılmaz hareketli tekmelemeyince kayıyor velet acayip canım acıyor o zamanAra ara kasılmalar oluyor hah düzenli olacak diye sevinirken bidden kesiliyor. Sanırım hazırlık var yavaştan
O bende de çok oluyordu tam kalkıcam iki damla dahahiç yasamadim canim. benim tuvalette oturdukça tekrar tekrar gelme durumum oluyor. bitti deyip tam kalkacakken az daha geliyor. komedi bir durum yani.
Evet canım doğru olabilir bende öyle düşündüm baskı yaptıgı için olabilirBebiş idrar torbasına baskı yaptığı için o
Bende baktım evet son haftalar hızlı kilo alımı oluyormuş ama suan kilosu maşallah iyi doğsa da sıkıntı olmaz. Doktorun en doğru kararı verecektir sen biraz yemene içmene daha da özen göster. süt muz kaşar peyniri ceviz badem ara öğünlerine ekle.Benimki 250-300 gr alıyodu her hafta 30.haftadan sonra şimdi 2960gr gecen seferde 150gram almıştı gelişimine göre çok az kordonuna baktı o 12 gün bebegi korurmuş renkli doplerle bakılıyor o sıkıntılıysa hemen sezeryan oluyomuş
Hah aynen bende öyleyim azıcık azıcık yapıyorumGeçmiş olsun canım. Şimdi dinlenme vakti o zaman.
Aynıyım sanki çok sıkışmışım ama gidince bumuydu diyorum.
Kanala indiyse hareketlerinde azalma oluyomus zaten canım korkma.Evet kanala indi öyle ki yürüyemiyorum artık çok zorluyor
MaşallahKızlar, az önce geldim hastaneden. Kızıma kilolu dedi doktorumuz, tombiş kızım benim, 3.500 kilo olmuş mecburi sezeryan olacak dedi, zaten sezeryan istiyordum bakalım hayırlısı
Normal doğum yanlısı normalde bebegin dönmesine bile çok sevinmişti haftaya devlette çok begendiğim bir doktora buldum randevu onada gözükcem bakalım o ne diycekÖnceki gün hıçkırdı minik. O zaman fark ettim ki uzun süredir hickirmiyordu. Önceki gün ve dün hickirmaya yeniden başladı. Bı de sinirleniyo hickirinca
Sevindim canım her şeyin yolunda olmasınakatlanmis desene minik
Bir haftada kilo değişimi çok anlaşılmıyor sanki canım. Doktor niye öyle dedi acaba? Sezaryen yanlısı falan mı?
al bendende o kadar canim 70 kilo ile basladim suan 89 olmusum doguma kadar 90 i rahat bulurum oyy oyy hadi bide vermezsem diye korkularim varBebe bisküvisini denrmedim artık allah ne verdiyse yerimbu arada ben bu hafta kilo almamış olsamda tam bir fil oldum 20 kilo almışım toplamda 75i gördüm allahın hikmeti çatlamadım bu kocaman göbekle 10 kilo alanlara çok özeniyorum
Aaaa şansa bak sendeki iyi o panikle seninki de ben geleyim dememisKızlaaaarr şoktayım aayyyanımda nst ye gelen ikizlere gebe bi kadın vardı sohbet edyoduk 35 haftalıkmş biraz daha dayansalar faln 3 kızım olack falan derken aaayy diye bağırdı suyum geldi dedi. Gtti kadın
Uzaktan eğitim olacak bence yazın kimse okula gelmez o sıcaktaKızlar okullar tatil oldu, bilsem bir hafta sonra ayrılırdım izne.. Tam seminerler bittikten bir gün sonra bitiyordu iznim. Şimdi okulların kapanmasında ertelenme olursa boşa gidiyor.
Aynı duygular içindeyim. Yaz tatilinden sonra ücretsiz izin düşünüyordum. Eğer okul devam ederse ne yaparız nasil olur bilmem. Çok da küçük olacaklar daha.İlk defa tatil haberine sevinemedim çalışmıyorum ama virüs bi yandan atlattık diyelim yazın okulda olmak çok zor olur uzarsa bu iş
Bende de var evet. Sancılarımın çıkması ile ni haftdır yani daha sık gidiyorum tuvalete. Bi alta doğru baskı var hissediliyorKızlar birşey sormak istiyorum ya tuvalete gittiğimde idrarımı yaparken çok az geliyo nası desem zorla yapıyorum sanki kesik kesik azıcık akıyoracaba karnımız büyüdüğü için mi bu da bugun cıktı bende prostat olmus erkekler gibiyim zorla yaptım
Ben bayadir oyleyim . Dikkat ediyorum suyu cok tuketiyorum yinede az az oluyor . Hamis degilken afedersin gayet tazyikli gelen idrar yok gibi az ve sık oluyorKızlar birşey sormak istiyorum ya tuvalete gittiğimde idrarımı yaparken çok az geliyo nası desem zorla yapıyorum sanki kesik kesik azıcık akıyoracaba karnımız büyüdüğü için mi bu da bugun cıktı bende prostat olmus erkekler gibiyim zorla yaptım
Sen aklıma geldin valla bugün rapor işleriyle uğraştım dedin ya. İnşallah yaza uzatmazlar. Uzaktan eğitim olacağı için zaten orayı uzatmazlar da bakalım nasıl olacak. Raporu çalışabilire mi çevirtsen okulla görüşüp 2 hafta daha çalışabilir görünürsün en azındanKızlar okullar tatil oldu, bilsem bir hafta sonra ayrılırdım izne.. Tam seminerler bittikten bir gün sonra bitiyordu iznim. Şimdi okulların kapanmasında ertelenme olursa boşa gidiyor.
Benimde öyle eski şeklinde tazyikli gelmiyo kısık kısık azar azarBen bayadir oyleyim . Dikkat ediyorum suyu cok tuketiyorum yinede az az oluyor . Hamis degilken afedersin gayet tazyikli gelen idrar yok gibi az ve sık oluyor
Benim yerime de ye, kilo alcam diye yiyemiyorum oysaki çok severim.Bebe bisküvisini denrmedim artık allah ne verdiyse yerimbu arada ben bu hafta kilo almamış olsamda tam bir fil oldum 20 kilo almışım toplamda 75i gördüm allahın hikmeti çatlamadım bu kocaman göbekle 10 kilo alanlara çok özeniyorum
Bebişe kilo aldırıyormuş canım.Bebe bisküvisi niye kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?