2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun bol bol dinlen bebişler çok aceleci bizim

Ara ara kasılmalar oluyor hah düzenli olacak diye sevinirken bidden kesiliyor. Sanırım hazırlık var yavaştan
Benim hiç sancım yok sadece rahme çok nadir baskı yapıyor ama inanılmaz hareketli tekmelemeyince kayıyor velet acayip canım acıyor o zaman

hiç yasamadim canim. benim tuvalette oturdukça tekrar tekrar gelme durumum oluyor. bitti deyip tam kalkacakken az daha geliyor. komedi bir durum yani.
O bende de çok oluyordu tam kalkıcam iki damla daha ama bu yeni olmaya basladı yaa sanırım baskıdan
Bebiş idrar torbasına baskı yaptığı için o
Evet canım doğru olabilir bende öyle düşündüm baskı yaptıgı için olabilir
Bende baktım evet son haftalar hızlı kilo alımı oluyormuş ama suan kilosu maşallah iyi doğsa da sıkıntı olmaz. Doktorun en doğru kararı verecektir sen biraz yemene içmene daha da özen göster. süt muz kaşar peyniri ceviz badem ara öğünlerine ekle.
Geçmiş olsun canım. Şimdi dinlenme vakti o zaman.

Aynıyım sanki çok sıkışmışım ama gidince bumuydu diyorum.
Hah aynen bende öyleyim azıcık azıcık yapıyorum bizim haftalarımız cok yakın seninle demekki normal artık
Evet kanala indi öyle ki yürüyemiyorum artık çok zorluyor
Kanala indiyse hareketlerinde azalma oluyomus zaten canım korkma.

Normal doğum yanlısı normalde bebegin dönmesine bile çok sevinmişti haftaya devlette çok begendiğim bir doktora buldum randevu onada gözükcem bakalım o ne diycek

al bendende o kadar canim 70 kilo ile basladim suan 89 olmusum doguma kadar 90 i rahat bulurum oyy oyy hadi bide vermezsem diye korkularim var

Kızlar hastane çantası hazırlamaya başladım. 10lu hastane cıkısı, battaniyesi ve peluş battaniye koydum. Daha sonra bi kat kıyafet daha koydum içli dışlı. Ayrıca 10tane bez, alt açma, ıslak mendil, biberon, emzik, agız mendili daha ekledim. Sizce bebek için eksik birşey varmı?

Kızlaaaarr şoktayım aayyyanımda nst ye gelen ikizlere gebe bi kadın vardı sohbet edyoduk 35 haftalıkmş biraz daha dayansalar faln 3 kızım olack falan derken aaayy diye bağırdı suyum geldi dedi. Gtti kadın
Aaaa şansa bak sendeki iyi o panikle seninki de ben geleyim dememis

Kızlar okullar tatil oldu, bilsem bir hafta sonra ayrılırdım izne.. Tam seminerler bittikten bir gün sonra bitiyordu iznim. Şimdi okulların kapanmasında ertelenme olursa boşa gidiyor.

İlk defa tatil haberine sevinemedim çalışmıyorum ama virüs bi yandan atlattık diyelim yazın okulda olmak çok zor olur uzarsa bu iş

İlk defa tatil haberine sevinemedim çalışmıyorum ama virüs bi yandan atlattık diyelim yazın okulda olmak çok zor olur uzarsa bu iş
Aynı duygular içindeyim. Yaz tatilinden sonra ücretsiz izin düşünüyordum. Eğer okul devam ederse ne yaparız nasil olur bilmem. Çok da küçük olacaklar daha.

Sonra böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum. Tek hastalık yayılmasın da önemli olan o diye. Beynimde çarpışmalar var yani. Karmakarisigim Ne hissedecegimi ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bu akşama kadar gayet rahattım. Tatil haberinden sonra böyle oldu. Allah yardımcımız olsun.

Bende de var evet. Sancılarımın çıkması ile ni haftdır yani daha sık gidiyorum tuvalete. Bi alta doğru baskı var hissediliyor

Ben bayadir oyleyim . Dikkat ediyorum suyu cok tuketiyorum yinede az az oluyor . Hamis degilken afedersin gayet tazyikli gelen idrar yok gibi az ve sık oluyor

kızlarrrr tatil oldu ünv okullar acaba vakalar çok mu az önce kardeşimle konuştum ünv tıp okuyor üst sınıflarından bulunduğu şehirde de karantinaya alınmış bir hasta var diyorlar diyor buraya kes biletşnş dedim çünkü evde yalnızım annemde gelemez 2-3 hafta

Kızlar okullar tatil oldu, bilsem bir hafta sonra ayrılırdım izne.. Tam seminerler bittikten bir gün sonra bitiyordu iznim. Şimdi okulların kapanmasında ertelenme olursa boşa gidiyor.
Sen aklıma geldin valla bugün rapor işleriyle uğraştım dedin ya. İnşallah yaza uzatmazlar. Uzaktan eğitim olacağı için zaten orayı uzatmazlar da bakalım nasıl olacak. Raporu çalışabilire mi çevirtsen okulla görüşüp 2 hafta daha çalışabilir görünürsün en azından

Ben bayadir oyleyim . Dikkat ediyorum suyu cok tuketiyorum yinede az az oluyor . Hamis degilken afedersin gayet tazyikli gelen idrar yok gibi az ve sık oluyor
Benimde öyle eski şeklinde tazyikli gelmiyo kısık kısık azar azar ben valla su çok az içiyorum tüm hayatım boyunca böyleydi hamileyken de değişmedi malesef içemiyorum midem bulanıyo

Benim yerime de ye, kilo alcam diye yiyemiyorum oysaki çok severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…