2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin canım inşallahaz daha sabretsinler. Aslında aşırı inve temzlik yapmıyrum günlük rutin işler ama kızım da var ya fazla geliyo artık demekki. Hiç yorulma dedi bakalım. Hepimiz dikkatli olalım artık.

Kizlar çalışamaz raporunu bozdurabilir miyizacaba ya okul uzarsa çünkü rapor almak felan gerekecek

Fitil verdi canım. Biraz daha sabretsinler bu ne acele yahuerkek bebek geç gelir derler bi de. Zaten ince temzlk yapmıyodm normal rutin işlerdi onları da eşim yapar artık.

Sağlıklı ya buna şükür. Yorulmuşsun dedi doktr ısrarla ama ben bayadr böyle kasılıyodm yazmıştım da buraya. Bi iki günlk bşy değl yani. Bebek dayanıyo falan diyodum değlmiş. Ki nst çekilrken bebek sakindi bile yani. Evdeki gibi olsa 100ü geçiyomş demekki.

Canım ben de tuvaletini yaptıktan 5 dk sonra bir daha yapasım geliyor. Giriyorum 2 damla çıkıyor. Çoğu kişide olur bu ama akıntı yanma vs varsa idrar yolu enfeksiyonu da olabiliyor. İdrar zoru olanlarda da bazen böyle kesik işemeler olabiliyor.
hiç yasamadim canim. benim tuvalette oturdukça tekrar tekrar gelme durumum oluyor. bitti deyip tam kalkacakken az daha geliyor. komedi bir durum yani.
Ay onu hiç sorma. 1 saat otursam 50 kere işerim herhalde harcadığım tuvalet kağıdına acıyorum kukum resmen dalga geçiyor gibi

Yat dinlen kuzucum, haftan iyi ama 1 gün bile dursa kar içerde. Hiç bir şey yapma bırak kalsın. Bebişinden ve senden önemli değil.
Öyle tabi canım haklısın. Kızıma tek başıma bakyrum ya onun etkisi bence iş güçten ziyade. Ona da mecburum işte. Allahım yardmcımız olsun az daha dursun da kuzu hala küçük

T Tbfth benim doktor da ne kadar rahat Bana Protestan ı geçen hafta bıraktırdı , bu saatten sonra bir anlamı yok kullanmanın dedi. Fitil olarak alıyordum baştan beri daha yeni bıraktım ben de
Bana da ilk defa verdi canım. Demekki hala işe yarıyo bu haftalarda bile. Sen de kasılma hissedersen söyle doktruna ihmal etme.

Kızlar ya bugün yürüyüş yaparken kukuma falan çok sancı girdi. Bebek sanki oynadıkça kukuma ittiriyor gibi canım yandı. Zor yürüdüm. Şimdi de ne zaman bebek hareket etse kukuma bir ağrı saplanıyor. Böyle birşey yaşayan var mı?

Bebişe kilo aldırıyormuş canım.
Ben kilo almaya çalışırken yiyordum bebe bisküvisini, hakikaten işe yarıyor ama sırf şeker
Of kim uğraşacak tekrar tekrar Artık saldım çayıra mevlam kayıra yapacağım. Seminere giderim de bir şekilde, okul olmaz heralde temmuzda da

Kanala girince öyle hissediyor insan sizinki girdi mi acava

Evet canm artik bas asagilar ve koca kafalari büyüdüğü icin baski cok oluyor

Yapabildiğimce sakin durmaya çalşcam artık canımbakalım artık zamanında gelsin bu kuzular da ay bi duramadılar ne varsa dışarda bu kadar
Gecmis olsun canim bazen boyle yaramazlik yapip bizi tedirgin ediyorlar vaktinde saglicakla gelsinler

Ne tedavi verdi acaba, çok geçmiş olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Gastroenterog ilaç verdi canım günde 4 kere alıyorum. Kaşıntım baya azaldı gün içinde hiç yoktu bugün. Gece vardı yine bakalım bu akşam yok gibi şimdilik. Safta tuzunu bastırıyormuş ilaç. Ama bebek yine biraz erken alınacak gibi. Bugün üniversite hastanesine gittim duramadım.kan ve idrar verdim yarın çıkacak bakalım ne diyecekler orda da. Bir de oranın fikrini alıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…