Amin canım inşallahaceleci minnaklar bunlar. Allah yardımcın olsun canim. herkese de yaziyorum biraz da sıktım belki ama dinlenmek birebir. minik kuzun izin verdikçe uzan hep.
ben ilk nstye bağlandığımda 7 8 dk bir 100 ve 100 'ün üstü sancilarim vardi aralardakini saymıyorum bile. şükür bugünlere geldim. Rabbim sağlıkla kavuştursun miniklermizi bize.
Fitil verdi canım. Biraz daha sabretsinler bu ne acele yahuGeçmiş olsun canım evde bişeyler mi yaptınbolca dinlen uzat ayakları yemek için bile kalkma dışardan söylersin eşin bişeyler uydurur yersiniz bi 10 gün idare edin canım progestan ben ilk basta iğne olarak almıştım birazcık yakıyor o kadar sana fitil mi verdi ilaç mı
Sağlıklı ya buna şükür. Yorulmuşsun dedi doktr ısrarla ama ben bayadr böyle kasılıyodm yazmıştım da buraya. Bi iki günlk bşy değl yani. Bebek dayanıyo falan diyodum değlmiş. Ki nst çekilrken bebek sakindi bile yani. Evdeki gibi olsa 100ü geçiyomş demekki.Ayy Allah yardımcın olsun kendini fazla yormalaf ediyorsa da cevabını ver altında kalma
Hamilesin sonuçta ağrım var de yat uyu sen.
Canim dinlen yat uyu hiç yorma kendini ben gebelikten once cok aktiftim simdi bir evi süpürecem canim cikiyor bende biraktim artik hic birsey yapma bebişin masallah ıyi kilosu flan ama dikkat etmek lazim 38 39 haftalara iyice gelip gelişimlerini tamamlamış olsunlarda hastanelerde uğraşmayalım.
Canım ben de tuvaletini yaptıktan 5 dk sonra bir daha yapasım geliyor. Giriyorum 2 damla çıkıyor. Çoğu kişide olur bu ama akıntı yanma vs varsa idrar yolu enfeksiyonu da olabiliyor. İdrar zoru olanlarda da bazen böyle kesik işemeler olabiliyor.Kızlar birşey sormak istiyorum ya tuvalete gittiğimde idrarımı yaparken çok az geliyo nası desem zorla yapıyorum sanki kesik kesik azıcık akıyoracaba karnımız büyüdüğü için mi bu da bugun cıktı bende prostat olmus erkekler gibiyim zorla yaptım
Ay onu hiç sorma. 1 saat otursam 50 kere işerim herhaldehiç yasamadim canim. benim tuvalette oturdukça tekrar tekrar gelme durumum oluyor. bitti deyip tam kalkacakken az daha geliyor. komedi bir durum yani.
Öyle tabi canım haklısın. Kızıma tek başıma bakyrum ya onun etkisi bence iş güçten ziyade. Ona da mecburum işte. Allahım yardmcımız olsun az daha dursun da kuzu hala küçükYat dinlen kuzucum, haftan iyi ama 1 gün bile dursa kar içerde. Hiç bir şey yapma bırak kalsın. Bebişinden ve senden önemli değil.
Bana da ilk defa verdi canım. Demekki hala işe yarıyo bu haftalarda bile. Sen de kasılma hissedersen söyle doktruna ihmal etme.
Ben kilo almaya çalışırken yiyordum bebe bisküvisini, hakikaten işe yarıyor ama sırf şekerBebişe kilo aldırıyormuş canım.
Of kim uğraşacak tekrar tekrarSen aklıma geldin valla bugün rapor işleriyle uğraştım dedin ya. İnşallah yaza uzatmazlar. Uzaktan eğitim olacağı için zaten orayı uzatmazlar da bakalım nasıl olacak. Raporu çalışabilire mi çevirtsen okulla görüşüp 2 hafta daha çalışabilir görünürsün en azından
Öyle evetGeçmiş olsun canım. Şimdi dinlenme vakti o zaman.
Sağol canım. Öyle valla bi rahat duramadılarGeçmiş olsun bol bol dinlen bebişler çok aceleci bizim
Aklıma gelmedi değil ordaAaaa şansa bak sendeki iyi o panikle seninki de ben geleyim dememis
Ne tedavi verdi acaba, çok geçmiş olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende kolestaz çıktı canım bilirubin seviyem çok yükseldiği için koyulaşmış idrarım
Yapabildiğimce sakin durmaya çalşcam artık canım
Kanala girince öyle hissediyor insan sizinki girdi mi acavaKızlar ya bugün yürüyüş yaparken kukuma falan çok sancı girdi. Bebek sanki oynadıkça kukuma ittiriyor gibi canım yandı. Zor yürüdüm. Şimdi de ne zaman bebek hareket etse kukuma bir ağrı saplanıyor. Böyle birşey yaşayan var mı?
Evet canm artik bas asagilar ve koca kafalari büyüdüğü icin baski cok oluyorKızlar ya bugün yürüyüş yaparken kukuma falan çok sancı girdi. Bebek sanki oynadıkça kukuma ittiriyor gibi canım yandı. Zor yürüdüm. Şimdi de ne zaman bebek hareket etse kukuma bir ağrı saplanıyor. Böyle birşey yaşayan var mı?
Dinlenmek çocuk olunca çok zorYapabildiğimce sakin durmaya çalşcam artık canımbakalım artık zamanında gelsin bu kuzular da ay bi duramadılar ne varsa dışarda bu kadar
Gecmis olsun canim bazen boyle yaramazlik yapip bizi tedirgin ediyorlar vaktinde saglicakla gelsinlerYapabildiğimce sakin durmaya çalşcam artık canımbakalım artık zamanında gelsin bu kuzular da ay bi duramadılar ne varsa dışarda bu kadar
Gastroenterog ilaç verdi canım günde 4 kere alıyorum. Kaşıntım baya azaldı gün içinde hiç yoktu bugün. Gece vardı yine bakalım bu akşam yok gibi şimdilik. Safta tuzunu bastırıyormuş ilaç. Ama bebek yine biraz erken alınacak gibi. Bugün üniversite hastanesine gittim duramadım.kan ve idrar verdim yarın çıkacak bakalım ne diyecekler orda da. Bir de oranın fikrini alıyım dedimNe tedavi verdi acaba, çok geçmiş olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?