Öyle malesef. Çok fazlaca hareketliyim ister istemez sürekli otur kalk eğil aman düştü düşecek fırla derken sonuç buDinlenmek çocuk olunca çok zor
Aynen kuzumGecmis olsun canim bazen boyle yaramazlik yapip bizi tedirgin ediyorlar vaktinde saglicakla gelsinler
Ayy Allah yardımcın olsun kendini fazla yormalaf ediyorsa da cevabını ver altında kalma
Hamilesin sonuçta ağrım var de yat uyu sen.
Saygısızlık yapmam aynı evde yüz yüze bakıyoruz yüzüne o yüzden birşey demem bi kere demistim çocuk olmadan önce hatalı ben çıktım oğlunu kendine inandırdı o yüzden onlar yüzünden de kocamla aramı bozmak istemiyorum
Geçmiş olsun. Seninle günlerimiz aynı.Bir hafta daha dayansa yeter 37 yi doldurmuş oluyor.Bugün bende çok hırpaladım kendimi umarım bişey olmaz. Sancım vs birşey yok amaÖyle malesef. Çok fazlaca hareketliyim ister istemez sürekli otur kalk eğil aman düştü düşecek fırla derken sonuç bu
Inşallah yaaa bu sefer baya ciddiler alınacak bakalım arsa ya bakıyorlar uygun yoldan şöyle daire alırsak da kiracı otuttururuz diyorlar kirayla taksitleri öderiz diyorlar en azından arsa olursa ev biter çabuk hemen geçerim bakalım oğlum nasibiyle gelir insallahhhAman git be manyak mısınikizin derdi bitmiyor arkadaşım, ablam kafayı yedi ikiz erkekle. Şimdi bir arkadaşım doğurdu mahvoluyorum diyor.
Oyyyy tospik
'yediz' kelimesinden sonrasına odaklanamadım
Ayyy kaynanaya bak sen. İki yüzlü, yalancı. Oğluna başka sana başka konuşuyor. Sanki gelin değilde hizmetçi almışlar gibi davranıyorlar ya uyuz oluyorum. Neyse kuzum sen sık dişini, yat dinlen. Doğumdan sonra da en kısa zamanda başka eve çıkmaya bakın.
Yorma kendini canm iki gun once hareket olsun hem dedim yaptim temzilik iki gündür belimin agrisi karnimin sertligi beni zorluyor . Ev temizligi de zaten cok nankör birsey yarim saat sürmüyor hem batiyor hem dağılıyorBugün deli gibi temizlik yaptım kendimi kaybettim resmen ayak bileklerim zonkluyor. Sil süpür, kapı , banyo, wc mutfak dolapları, çarşaflarZar zor yemekte yaptım şimdi keyif zamanı duş alacak halim kalmadı o da yarına kalsın
Ben sancı şeklinde hissetmedim hiç. Doktr ağrı olarak hissetmedinmi dedi hayr dedim. Bebek poposunu sırtını dayıyo sanmıştım. Onlar sancıymış.Geçmiş olsun. Seninle günlerimiz aynı.Bir hafta daha dayansa yeter 37 yi doldurmuş oluyor.Bugün bende çok hırpaladım kendimi umarım bişey olmaz. Sancım vs birşey yok ama
Çok geçmiş olsun canım daha küçükler ne kadar dururlarsa o kadar iyi. Sağlıkla kal canımGastroenterog ilaç verdi canım günde 4 kere alıyorum. Kaşıntım baya azaldı gün içinde hiç yoktu bugün. Gece vardı yine bakalım bu akşam yok gibi şimdilik. Safta tuzunu bastırıyormuş ilaç. Ama bebek yine biraz erken alınacak gibi. Bugün üniversite hastanesine gittim duramadım.kan ve idrar verdim yarın çıkacak bakalım ne diyecekler orda da. Bir de oranın fikrini alıyım dedim
Hemde ne nankör yaYorma kendini canm iki gun once hareket olsun hem dedim yaptim temzilik iki gündür belimin agrisi karnimin sertligi beni zorluyor . Ev temizligi de zaten cok nankör birsey yarim saat sürmüyor hem batiyor hem dağılıyor
İnşallah canım çok sağol bugün üniversite hastanesi kilosuna 2 hafta önce kendi doktorumun ölçümüyle aynı kiloyu söylediÇok geçmiş olsun canım daha küçükler ne kadar dururlarsa o kadar iyi. Sağlıkla kal canım
Hadi yaaBen sancı şeklinde hissetmedim hiç. Doktr ağrı olarak hissetmedinmi dedi hayr dedim. Bebek poposunu sırtını dayıyo sanmıştım. Onlar sancıymış.
Kızzz deme daha çok erkenKanala girince öyle hissediyor insan sizinki girdi mi acava
İnşallah büyüdüğü için öyledir ya korktum kanal manal düşününce. Çok erken benimki için çünkü. 2 kilo bile yoktu en son yavrumEvet canm artik bas asagilar ve koca kafalari büyüdüğü icin baski cok oluyor
Bugün deli gibi temizlik yaptım kendimi kaybettim resmen ayak bileklerim zonkluyor. Sil süpür, kapı , banyo, wc mutfak dolapları, çarşaflarZar zor yemekte yaptım şimdi keyif zamanı duş alacak halim kalmadı o da yarına kalsın
Evet. 36yı tamamlayınca prematüre sayılmıyolar ama 38+ lar en iyi dönemler. O zamana kadar bekleseler süper olurHadi yaaBende zorlamayayım kendimi bida bu kadar. Haftaları iyi gerçi ama ne kadar dururlarsa o kadar iyi tabi. 36. Haftayı doldurunca erken doğum sayılmıyor değil mi?
Evet canım ama sırt ağrısından duramıyorum şu anOhh maşallah. Tertemiz mis gibi olmuştur her yer. Bende bugün çocuk odası ile uğraştım ama değdi içim rahatladı. Yine de dikkat edelim de istemediğimiz şeyler olmasın, erken gelmeye çalışmasın kuzular.
Bosver herkes herseyi der evimizi sagligimiz icin yeteri kadar temiz tutuyoruz canimiz yettigince . Laf eden gelsin temizlesinHemde ne nankör yaYaşadığımız yerin havası çok kirli kül yağıyor resmen. Kapılar beyaz kaplara olmuş beyaz sabun rendesyle kapı ovdum düşün Heryer kapkara oluyor toz değil çamur alıyorum resmen.
bebek gelince inşallah yapabilirim şimdiden gözüm korkuyor gelen giden olucak , dert de anlatamassın insanlara hemen dedikoduya başlarlar ne pis evi diye
Umarım hepsi bekler 38. HaftalarıEvet. 36yı tamamlayınca prematüre sayılmıyolar ama 38+ lar en iyi dönemler. O zamana kadar bekleseler süper olur
Sen de hepiniz de dikkatli olun kızlar. Sancı illa sancı gibi hissedlmiyomş. Benm ağrım sancım olmuyo dediğim gibi sadece dayanıyo gibi serltleşiyo o kadar. Evdeki gibi sertleşseydi demek 100ü geçerdi diyorm çünkü sakindi hastanede ona rağmen 80lerde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?