2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Bugün deli gibi temizlik yaptım kendimi kaybettim resmen ayak bileklerim zonkluyor. Sil süpür, kapı , banyo, wc mutfak dolapları, çarşaflar Zar zor yemekte yaptım şimdi keyif zamanı duş alacak halim kalmadı o da yarına kalsın

Öyle malesef. Çok fazlaca hareketliyim ister istemez sürekli otur kalk eğil aman düştü düşecek fırla derken sonuç bu
Geçmiş olsun. Seninle günlerimiz aynı.Bir hafta daha dayansa yeter 37 yi doldurmuş oluyor.Bugün bende çok hırpaladım kendimi umarım bişey olmaz. Sancım vs birşey yok ama

Inşallah yaaa bu sefer baya ciddiler alınacak bakalım arsa ya bakıyorlar uygun yoldan şöyle daire alırsak da kiracı otuttururuz diyorlar kirayla taksitleri öderiz diyorlar en azından arsa olursa ev biter çabuk hemen geçerim bakalım oğlum nasibiyle gelir insallahhh

Yorma kendini canm iki gun once hareket olsun hem dedim yaptim temzilik iki gündür belimin agrisi karnimin sertligi beni zorluyor . Ev temizligi de zaten cok nankör birsey yarim saat sürmüyor hem batiyor hem dağılıyor

Geçmiş olsun. Seninle günlerimiz aynı.Bir hafta daha dayansa yeter 37 yi doldurmuş oluyor.Bugün bende çok hırpaladım kendimi umarım bişey olmaz. Sancım vs birşey yok ama
Ben sancı şeklinde hissetmedim hiç. Doktr ağrı olarak hissetmedinmi dedi hayr dedim. Bebek poposunu sırtını dayıyo sanmıştım. Onlar sancıymış.

Off kizlar epeydir istahim yok birsey yiyemiyordum doktor meyve hamur isi sekerli seyler tüketme sadece sebze et dedi . Benim istah açıldı ekmek yedim kendime kalktim tatli yaptim gece gece meyve yiyorum ayy bu yasak kelimesi bu kadar mi tatli gelir insana

Çok geçmiş olsun canım daha küçükler ne kadar dururlarsa o kadar iyi. Sağlıkla kal canım

Yorma kendini canm iki gun once hareket olsun hem dedim yaptim temzilik iki gündür belimin agrisi karnimin sertligi beni zorluyor . Ev temizligi de zaten cok nankör birsey yarim saat sürmüyor hem batiyor hem dağılıyor
Hemde ne nankör ya Yaşadığımız yerin havası çok kirli kül yağıyor resmen. Kapılar beyaz kaplara olmuş beyaz sabun rendesyle kapı ovdum düşün Heryer kapkara oluyor toz değil çamur alıyorum resmen.
bebek gelince inşallah yapabilirim şimdiden gözüm korkuyor gelen giden olucak , dert de anlatamassın insanlara hemen dedikoduya başlarlar ne pis evi diye

Çok geçmiş olsun canım daha küçükler ne kadar dururlarsa o kadar iyi. Sağlıkla kal canım
İnşallah canım çok sağol bugün üniversite hastanesi kilosuna 2 hafta önce kendi doktorumun ölçümüyle aynı kiloyu söyledi ona da kafam takıldı. İnşallah cihaz farkıdır. Normal görünüyor herşey dedi ama o kadar yedim içtim bu bebe niye almıyor kilo diy ie takıldım şimdi depazartesi tekrar kendi doktoruma gidecem bakalım. Geçen aya kadar mükemmel sayılabilecek bir hamilelik geçiriyordum herkes Maşşallah diyordu. Son haftalar sıkıntılı oldu. Allah başka dert vermesin inşallah sağsağlim doğsunlar

Ben sancı şeklinde hissetmedim hiç. Doktr ağrı olarak hissetmedinmi dedi hayr dedim. Bebek poposunu sırtını dayıyo sanmıştım. Onlar sancıymış.
Hadi yaa Bende zorlamayayım kendimi bida bu kadar. Haftaları iyi gerçi ama ne kadar dururlarsa o kadar iyi tabi. 36. Haftayı doldurunca erken doğum sayılmıyor değil mi?

Kanala girince öyle hissediyor insan sizinki girdi mi acava
Kızzz deme daha çok erken kasılma falan yok ama anlamadım
Evet canm artik bas asagilar ve koca kafalari büyüdüğü icin baski cok oluyor
İnşallah büyüdüğü için öyledir ya korktum kanal manal düşününce. Çok erken benimki için çünkü. 2 kilo bile yoktu en son yavrum

Ohh maşallah. Tertemiz mis gibi olmuştur her yer. Bende bugün çocuk odası ile uğraştım ama değdi içim rahatladı. Yine de dikkat edelim de istemediğimiz şeyler olmasın, erken gelmeye çalışmasın kuzular.

Hadi yaa Bende zorlamayayım kendimi bida bu kadar. Haftaları iyi gerçi ama ne kadar dururlarsa o kadar iyi tabi. 36. Haftayı doldurunca erken doğum sayılmıyor değil mi?
Evet. 36yı tamamlayınca prematüre sayılmıyolar ama 38+ lar en iyi dönemler. O zamana kadar bekleseler süper olur
Sen de hepiniz de dikkatli olun kızlar. Sancı illa sancı gibi hissedlmiyomş. Benm ağrım sancım olmuyo dediğim gibi sadece dayanıyo gibi serltleşiyo o kadar. Evdeki gibi sertleşseydi demek 100ü geçerdi diyorm çünkü sakindi hastanede ona rağmen 80lerde çıktı

Evet canım ama sırt ağrısından duramıyorum şu an İnsan temizledikçe pskolojik olarak rahatlıyor En azından bi 10 gün daha dikkat etmem lazım umarım birşey olmaz

Bosver herkes herseyi der evimizi sagligimiz icin yeteri kadar temiz tutuyoruz canimiz yettigince . Laf eden gelsin temizlesin

Umarım hepsi bekler 38. Haftaları Benimde şu an sertleşiyor karnım ama eskidende oluyordu hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…