- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Keşke birileri yardımcı olabilse sana.Öyle tabi canım haklısın. Kızıma tek başıma bakyrum ya onun etkisi bence iş güçten ziyade. Ona da mecburum işte. Allahım yardmcımız olsun az daha dursun da kuzu hala küçük
Bana da oluyor canım az fazla yürüdüğüm zaman batma şeklinde.Kızlar ya bugün yürüyüş yaparken kukuma falan çok sancı girdi. Bebek sanki oynadıkça kukuma ittiriyor gibi canım yandı. Zor yürüdüm. Şimdi de ne zaman bebek hareket etse kukuma bir ağrı saplanıyor. Böyle birşey yaşayan var mı?
Evet ben çok severim ama.Ben kilo almaya çalışırken yiyordum bebe bisküvisini, hakikaten işe yarıyor ama sırf şeker
Of kim uğraşacak tekrar tekrarArtık saldım çayıra mevlam kayıra yapacağım. Seminere giderim de bir şekilde, okul olmaz heralde temmuzda da
İnşallah kısmetiyle gelir oğluşun, ayrı ev nasip olur.Inşallah yaaa bu sefer baya ciddiler alınacak bakalım arsa ya bakıyorlar uygun yoldan şöyle daire alırsak da kiracı otuttururuz diyorlar kirayla taksitleri öderiz diyorlar en azından arsa olursa ev biter çabuk hemen geçerim bakalım oğlum nasibiyle gelir insallahhh
Geçmiş olsun canim. İmkanin varsa bol bol dinlen, sorun olmasada dinlen. 2 çocuk cok yorucu, birde uyumalarini bile denk getirmiyorlar. Bugun zor bela ikisini uyuttum. 15 dk gecti hizli hizli iş yapiyorum. İnsan cocugunu görürde ızülurmu anne anne diyor arkamda.Sonra butun plan bozuldu kardesinide uyandirdi. Cocuk kucagimda yemek yaptim.Amin canım inşallahaz daha sabretsinler. Aslında aşırı inve temzlik yapmıyrum günlük rutin işler ama kızım da var ya fazla geliyo artık demekki. Hiç yorulma dedi bakalım. Hepimiz dikkatli olalım artık.
Oy maşallah kuzuya yaKızlar, az önce geldim hastaneden. Kızıma kilolu dedi doktorumuz, tombiş kızım benim, 3.500 kilo olmuş mecburi sezeryan olacak dedi, zaten sezeryan istiyordum bakalım hayırlısı
Bu konuda hiç rahat bi insan olamadım yaaBosver herkes herseyi der evimizi sagligimiz icin yeteri kadar temiz tutuyoruz canimiz yettigince . Laf eden gelsin temizlesin
Evet erkek bebekler bekler normaldeFitil verdi canım. Biraz daha sabretsinler bu ne acele yahuerkek bebek geç gelir derler bi de. Zaten ince temzlk yapmıyodm normal rutin işlerdi onları da eşim yapar artık.
Canım ben de tuvaletini yaptıktan 5 dk sonra bir daha yapasım geliyor. Giriyorum 2 damla çıkıyor. Çoğu kişide olur bu ama akıntı yanma vs varsa idrar yolu enfeksiyonu da olabiliyor. İdrar zoru olanlarda da bazen böyle kesik işemeler olabiliyor.
Ay onu hiç sorma. 1 saat otursam 50 kere işerim herhaldeharcadığım tuvalet kağıdına acıyorum kukum resmen dalga geçiyor gibi
Yaa evet banada öyle oluyor aynı anlattığın gibi idrarda ha ma kaşıntı yok geçen hafta idrar verdim temiz demişti doktor kokusu falanda yok. Bu fazla yürüyünce ağrı banada oluyor dinlenince geçiyor uzan biraz canım büyüdüler bir de baş geliş pozisyondalar baskı da yapıyor.Kızlar ya bugün yürüyüş yaparken kukuma falan çok sancı girdi. Bebek sanki oynadıkça kukuma ittiriyor gibi canım yandı. Zor yürüdüm. Şimdi de ne zaman bebek hareket etse kukuma bir ağrı saplanıyor. Böyle birşey yaşayan var mı?
Bugun başladım bende yazdım hatta ama kimse cevap vermediKızlar hastane çantasını hazırlamayan var mı benim gibi? Bir o kaldı geriye
Kızz sancım kasılman var mı peki? Ya yarın bi doktora git bazen sancısız kasılmasız açılma olabiliyor korkutmak istemem ama yine de ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazımKızlar, tuvalete oturunca çocuk çıkacak gibi hissediyorum bugün. Saçma dimi? Sanki hafif de ishal oldum. Bence ben dogurucam
Bizim izinler sıkıntıya girecek bu şekildeKizlar çalışamaz raporunu bozdurabilir miyizacaba ya okul uzarsa çünkü rapor almak felan gerekecek
Benim durumum da seninle aynı . Ben 18. Haftadan beri kasılıyorum çok bariz bir şekilde . Aralıkları 10 dk düşmezse sıkıntı değil dediler . Bugün benim de sancım çıktı Ağrın filan yok mu dediler bir şey hissetmedim . Hatta kasılmayı bile hissetmedim . Senin dediğin gibi evdeki gibi kasılsam nasıl olurdu acaba . Evde bildiğin nefesim kesiliyor . Kendi doktorum geçen hafta Protestan ı kesti bu saatten sonra bir anlamı yok diye . Üstelik magnezyumu da içmeyebilirsin dedi , ben de kabızlık için alıyorum dedim faydasını görüyorsan al dedi . Ben anlamıyorum bu doktorları .senin ki de tam tersi magnezyum ve progestan başlatmış . Yarın tekrar nst istediler bakalım ne olacakEvet. 36yı tamamlayınca prematüre sayılmıyolar ama 38+ lar en iyi dönemler. O zamana kadar bekleseler süper olur
Sen de hepiniz de dikkatli olun kızlar. Sancı illa sancı gibi hissedlmiyomş. Benm ağrım sancım olmuyo dediğim gibi sadece dayanıyo gibi serltleşiyo o kadar. Evdeki gibi sertleşseydi demek 100ü geçerdi diyorm çünkü sakindi hastanede ona rağmen 80lerde çıktı
Kasılma varKızz sancım kasılman var mı peki? Ya yarın bi doktora git bazen sancısız kasılmasız açılma olabiliyor korkutmak istemem ama yine de ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım
bende hergun bugun doğuracağım m diyorumKızlar, tuvalete oturunca çocuk çıkacak gibi hissediyorum bugün. Saçma dimi? Sanki hafif de ishal oldum. Bence ben dogurucam
Benim de oluyodu haftalardır canım. Doktr soruyodu ağrın var mı diye yok diyodm o da nst çekmiyodu. En son ben istedim çeklmesini bugün. Beklerler ya inşallah keyfi yerinde gibiydi suratındanUmarım hepsi bekler 38. HaftalarıBenimde şu an sertleşiyor karnım ama eskidende oluyordu hayırlısı bakalım
Dur hemen ya belki yalancı sancıdır. Daha önce oluyor muydu kasılma?Kasılma varAnam daha çantada eksikler bile var, tamamlayip yatiyim ben bence
MaşallahBenim de oluyodu haftalardır canım. Doktr soruyodu ağrın var mı diye yok diyodm o da nst çekmiyodu. En son ben istedim çeklmesini bugün. Beklerler ya inşallah keyfi yerinde gibiydi suratındanbi de tombik görünüyo ki altı üstü 2900gr kilolu bile değl
Korkma kız hemen doğurayım desen gelene doğmaz ama eksiklerini koy tamamla çanta kenarda beklesin. Kendini iyi hissetmek için ılık bir duş al güzelce uzanKasılma varAnam daha çantada eksikler bile var, tamamlayip yatiyim ben bence
Kızlar, tuvalete oturunca çocuk çıkacak gibi hissediyorum bugün. Saçma dimi? Sanki hafif de ishal oldum. Bence ben dogurucam
Evet erkek bebekler bekler normaldeseninkinin acele edesi geliyor sürekli dursun az daha minik sıpa
Yaa evet banada öyle oluyor aynı anlattığın gibi idrarda ha ma kaşıntı yok geçen hafta idrar verdim temiz demişti doktor kokusu falanda yok. Bu fazla yürüyünce ağrı banada oluyor dinlenince geçiyor uzan biraz canım büyüdüler bir de baş geliş pozisyondalar baskı da yapıyor.
Bugun başladım bende yazdım hatta ama kimse cevap vermedi
Aslında kyv mi çağırsam gelir de ay nebilim çağırasım da yok erkenden. Zaten doğumdan sonra da kalacak. O yüzden ne kadr geç gelse o kadar iyi diyorum bi yandan da gelse mi diyorumKeşke birileri yardımcı olabilse sana.
Ne kadar zor ya iki bebekGeçmiş olsun canim. İmkanin varsa bol bol dinlen, sorun olmasada dinlen. 2 çocuk cok yorucu, birde uyumalarini bile denk getirmiyorlar. Bugun zor bela ikisini uyuttum. 15 dk gecti hizli hizli iş yapiyorum. İnsan cocugunu görürde ızülurmu anne anne diyor arkamda.Sonra butun plan bozuldu kardesinide uyandirdi. Cocuk kucagimda yemek yaptim.
Belki de şaka yapıyolardır pek bi şakacı bizim nisan bebeleriEvet erkek bebekler bekler normaldeseninkinin acele edesi geliyor sürekli dursun az daha minik sıpa
Canım diyodum ya kasılıyorum gibi diyr. Bebek mi dayanıyo kasılıyomuyum acaba diyodum. Onların hepsi sancıymış meğerse ağrı hissetmediğim için anlamamışım. Dinlen dedi doktr. Progestan yazdı bi de magnorm bakalım nereye kadar dayanacak benm sıpa
Hepsi birbirinden farklı işte bu doktorların ben de anlamıyrum. İşe yaramıyo olsa bu saatten sonra benmki niye başlattıBenim durumum da seninle aynı . Ben 18. Haftadan beri kasılıyorum çok bariz bir şekilde . Aralıkları 10 dk düşmezse sıkıntı değil dediler . Bugün benim de sancım çıktı Ağrın filan yok mu dediler bir şey hissetmedim . Hatta kasılmayı bile hissetmedim . Senin dediğin gibi evdeki gibi kasılsam nasıl olurdu acaba . Evde bildiğin nefesim kesiliyor . Kendi doktorum geçen hafta Protestan ı kesti bu saatten sonra bir anlamı yok diye . Üstelik magnezyumu da içmeyebilirsin dedi , ben de kabızlık için alıyorum dedim faydasını görüyorsan al dedi . Ben anlamıyorum bu doktorları .senin ki de tam tersi magnezyum ve progestan başlatmış . Yarın tekrar nst istediler bakalım ne olacak
Kız demeee..Kızlar, tuvalete oturunca çocuk çıkacak gibi hissediyorum bugün. Saçma dimi? Sanki hafif de ishal oldum. Bence ben dogurucam
Benm kızımda suyum gelmşti allahtan 38+2ydi. Bu nasıl olck merak ediyrum bakalımMaşallahBana 32. Haftadan beri çekiyor nst ama hiç sancı çıkmadı en son iki gün önce çekildim hatta.
En başından beri iri bebek diyordu doktor benimkine şu an kilosu 2700 olmuş. Başta hızlı gitti kilosu şimdi normale döndü
En çok korktuğum şey ilk suyumun gelmesi bu arada , nişan gelip hafif hafif sancıyla başlasa keşke
Amin inşallah canm inşallahKeşke birileri yardımcı olabilse sana.
Bana da oluyor canım az fazla yürüdüğüm zaman batma şeklinde.
Evet ben çok severim ama.
İnşallah kısmetiyle gelir oğluşun, ayrı ev nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?