2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öyle tabi canım haklısın. Kızıma tek başıma bakyrum ya onun etkisi bence iş güçten ziyade. Ona da mecburum işte. Allahım yardmcımız olsun az daha dursun da kuzu hala küçük
Keşke birileri yardımcı olabilse sana.
Bana da oluyor canım az fazla yürüdüğüm zaman batma şeklinde.
Evet ben çok severim ama.
İnşallah kısmetiyle gelir oğluşun, ayrı ev nasip olur.

Geçmiş olsun canim. İmkanin varsa bol bol dinlen, sorun olmasada dinlen. 2 çocuk cok yorucu, birde uyumalarini bile denk getirmiyorlar. Bugun zor bela ikisini uyuttum. 15 dk gecti hizli hizli iş yapiyorum. İnsan cocugunu görürde ızülurmu anne anne diyor arkamda.Sonra butun plan bozuldu kardesinide uyandirdi. Cocuk kucagimda yemek yaptim.

Bosver herkes herseyi der evimizi sagligimiz icin yeteri kadar temiz tutuyoruz canimiz yettigince . Laf eden gelsin temizlesin
Bu konuda hiç rahat bi insan olamadım yaaBi misafir geldiğinde gerim gerim geriliyorum.
artık bebiş doğunca oda oda tek tek yaparım elimden geldiğince.Beğenmeyen de gelmesin bida amaan

Fitil verdi canım. Biraz daha sabretsinler bu ne acele yahuerkek bebek geç gelir derler bi de. Zaten ince temzlk yapmıyodm normal rutin işlerdi onları da eşim yapar artık.
Evet erkek bebekler bekler normalde seninkinin acele edesi geliyor sürekli dursun az daha minik sıpa
Yaa evet banada öyle oluyor aynı anlattığın gibi idrarda ha ma kaşıntı yok geçen hafta idrar verdim temiz demişti doktor kokusu falanda yok. Bu fazla yürüyünce ağrı banada oluyor dinlenince geçiyor uzan biraz canım büyüdüler bir de baş geliş pozisyondalar baskı da yapıyor.
Kızlar hastane çantasını hazırlamayan var mı benim gibi? Bir o kaldı geriye
Bugun başladım bende yazdım hatta ama kimse cevap vermedi

Kızlar, tuvalete oturunca çocuk çıkacak gibi hissediyorum bugün. Saçma dimi? Sanki hafif de ishal oldum. Bence ben dogurucam
Kızz sancım kasılman var mı peki? Ya yarın bi doktora git bazen sancısız kasılmasız açılma olabiliyor korkutmak istemem ama yine de ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım

T Tbfth kaçırdım sancı mı var? Okuyamadım tüm sayfaları. Nasılsin şimdi?

Kizlar çalışamaz raporunu bozdurabilir miyizacaba ya okul uzarsa çünkü rapor almak felan gerekecek
Bizim izinler sıkıntıya girecek bu şekilde a
Benim durumum da seninle aynı . Ben 18. Haftadan beri kasılıyorum çok bariz bir şekilde . Aralıkları 10 dk düşmezse sıkıntı değil dediler . Bugün benim de sancım çıktı Ağrın filan yok mu dediler bir şey hissetmedim . Hatta kasılmayı bile hissetmedim . Senin dediğin gibi evdeki gibi kasılsam nasıl olurdu acaba . Evde bildiğin nefesim kesiliyor . Kendi doktorum geçen hafta Protestan ı kesti bu saatten sonra bir anlamı yok diye . Üstelik magnezyumu da içmeyebilirsin dedi , ben de kabızlık için alıyorum dedim faydasını görüyorsan al dedi . Ben anlamıyorum bu doktorları .senin ki de tam tersi magnezyum ve progestan başlatmış . Yarın tekrar nst istediler bakalım ne olacak

Kızz sancım kasılman var mı peki? Ya yarın bi doktora git bazen sancısız kasılmasız açılma olabiliyor korkutmak istemem ama yine de ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım
Kasılma var Anam daha çantada eksikler bile var, tamamlayip yatiyim ben bence

Umarım hepsi bekler 38. Haftaları Benimde şu an sertleşiyor karnım ama eskidende oluyordu hayırlısı bakalım
Benim de oluyodu haftalardır canım. Doktr soruyodu ağrın var mı diye yok diyodm o da nst çekmiyodu. En son ben istedim çeklmesini bugün. Beklerler ya inşallah keyfi yerinde gibiydi suratından bi de tombik görünüyo ki altı üstü 2900grkilolu bile değl

Maşallah Bana 32. Haftadan beri çekiyor nst ama hiç sancı çıkmadı en son iki gün önce çekildim hatta.
En başından beri iri bebek diyordu doktor benimkine şu an kilosu 2700 olmuş. Başta hızlı gitti kilosu şimdi normale döndü
En çok korktuğum şey ilk suyumun gelmesi bu arada , nişan gelip hafif hafif sancıyla başlasa keşke

Kızlar, tuvalete oturunca çocuk çıkacak gibi hissediyorum bugün. Saçma dimi? Sanki hafif de ishal oldum. Bence ben dogurucam

Anamm dur kız heyecan yaptırma bize. İlk defa mı öyle hissettin?

Hadi ya ben görmedim Vala bazen arada mesajları kaçırıyorum.

Keşke birileri yardımcı olabilse sana.
Aslında kyv mi çağırsam gelir de ay nebilim çağırasım da yok erkenden. Zaten doğumdan sonra da kalacak. O yüzden ne kadr geç gelse o kadar iyi diyorum bi yandan da gelse mi diyorumgelince bana yük olacak biliyrum. Ne kadar da olsa anne gibi olmaz. Annem gelmez zaten.
Ne kadar zor ya iki bebekküçüğün çok zorluyo mu seni canım nasıl rahat bi bebek mi? Aynı anda uyumaları imkansız gibi bşy zaten. Uyandrmasa bari ay
Evet erkek bebekler bekler normalde seninkinin acele edesi geliyor sürekli dursun az daha minik sıpa
Belki de şaka yapıyolardır pek bi şakacı bizim nisan bebeleri
T Tbfth kaçırdım sancı mı var? Okuyamadım tüm sayfaları. Nasılsin şimdi?
Canım diyodum ya kasılıyorum gibi diyr. Bebek mi dayanıyo kasılıyomuyum acaba diyodum. Onların hepsi sancıymış meğerse ağrı hissetmediğim için anlamamışım. Dinlen dedi doktr. Progestan yazdı bi de magnorm bakalım nereye kadar dayanacak benm sıpa
Hepsi birbirinden farklı işte bu doktorların ben de anlamıyrum. İşe yaramıyo olsa bu saatten sonra benmki niye başlattıay bi zamanında gelseydi şu kuzular bi iki hafta daha çok değil.

Benm kızımda suyum gelmşti allahtan 38+2ydi. Bu nasıl olck merak ediyrum bakalımdaha zamnları var aman beklesinler. Benm de aynen senn gibydi canm başlarda önde gidiyodu şimdi tam haftasında ilerliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…