Valla benimde aklimdan öyle geciyor sanirim uykular banada haram olucakBenimki sabah durgun gece haraketli hep sanırım uykular bana haram olacak
Bende öyle oldum 2 gün önce doğum olacak korkusu oldu bi an birde az pembemsi bir kanama oldu bende cocuk iyice asagiya inmis erken dogma riskin var dediler bana dikkat et aman deyimKızlar, tuvalete oturunca çocuk çıkacak gibi hissediyorum bugün. Saçma dimi? Sanki hafif de ishal oldum. Bence ben dogurucam
Ben daha hazırlamadım. Odasını aldık ama odanın boşalması boya ve yerleşmesi var. Ondan sonra çamaşırları falan yıkayacağım. Ben daha erken diye diye bu zamana kaldım ama biraz da çalıştığım için bazı şeyleri sadece hafta sonu yapabiliyoruz alış veriş tadilat gibi onlr olmadan da çamaşır falan yıkamak istemedim yine kirlenir diye. Bakalım bundan sonra en azından çanta için olanları yıkayayım diyorum..Ohh maşallah. Tertemiz mis gibi olmuştur her yer. Bende bugün çocuk odası ile uğraştım ama değdi içim rahatladı. Yine de dikkat edelim de istemediğimiz şeyler olmasın, erken gelmeye çalışmasın kuzular.
Benimde ortalama iki defa tutuyor ama bugun olmadi, tuttugun bol su iç kardesim tavsiye etmisti biraz bekledikten sonra kesiliyor.Günaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
İlaç fln başlandı mi ben kullanıyorum da kasılmaları azaltsın diye. NidilatSağlıklı ya buna şükür. Yorulmuşsun dedi doktr ısrarla ama ben bayadr böyle kasılıyodm yazmıştım da buraya. Bi iki günlk bşy değl yani. Bebek dayanıyo falan diyodum değlmiş. Ki nst çekilrken bebek sakindi bile yani. Evdeki gibi olsa 100ü geçiyomş demekki.
Olsun canım olur öyle benimde görmediğim mesajlar oluyor.Anamm dur kız heyecan yaptırma bize. İlk defa mı öyle hissettin?
Hadi ya ben görmedim Vala bazen arada mesajları kaçırıyorum.
Ay kiyamam masallahEki Görüntüle 2604010
Kardeşiyle aşk yaşayan prensesim teyzeleri. Kendileri küçüklüğü kabul etmiyor. Kardeşi küçükmüş o büyük abla olacakmışş
Ben daha hazırlamadım. Odasını aldık ama odanın boşalması boya ve yerleşmesi var. Ondan sonra çamaşırları falan yıkayacağım. Ben daha erken diye diye bu zamana kaldım ama biraz da çalıştığım için bazı şeyleri sadece hafta sonu yapabiliyoruz alış veriş tadilat gibi onlr olmadan da çamaşır falan yıkamak istemedim yine kirlenir diye. Bakalım bundan sonra en azından çanta için olanları yıkayayım diyorum..
Olsun canım olur öyle benimde görmediğim mesajlar oluyor.Ben 10lu hastane çıkışı ve battaniyesi bir de ayrıca peluş battaniye koydum. Sonra bir takım daha koydum zıbınıyla beraber. 10tane bez, alt açma, ıslak mendil, agız mendili koydum. Biberonu ve emziği de koydum. Bunlar bebek için koyduklarım. Kendim için olanları hazırlamadım henüz. Eksik varmı acaba?
Erken doğum ile ilgili değildir dimi yaKeşke birileri yardımcı olabilse sana.
Bana da oluyor canım az fazla yürüdüğüm zaman batma şeklinde.
Evet ben çok severim ama.
İnşallah kısmetiyle gelir oğluşun, ayrı ev nasip olur.
Bir tane müslin bez bende eklesem mi kundak için ya da neye lazım olursa kullansınlar diye mantıklı aslında. Bi daha kontrole gittiğimde ebelere sorayım neler istiyorlar aslında iyi olurOlsun canım yavaş yavaş halledersin. Zaten bir başlayınca hemen bitiyor devamı geliyor.
Canım benim kayınvalidem bezler hazırlamış böyle müslin gibi düşün. Bebişi ilk tutmak silmek için istiyorlarmış. Her hastane aynımıdır bilmiyorum ama ekstra onlar ve kundak için müslin koyarım bende senin yazdıklarına ek.
Bu haftalarda aman erken dogmasin diyoruz ama kizlar ilerleyen haftalarda hani niye gelmiyor bu sancilar diyecezAy noluyor herkeste bir doğuracak hissiHepimizde bir endişe var zamanında gelsin hepsi ya stres oldum vallahi akşam akşam. Benim de bebek acayip hareketli şu an. Kasıklarıma ve kukuma ağrı girip duruyor. Tuvaletim var gibi karnım ağrıyor
Saglıklı olsunlarda veririz inş vermesekte napalım zamanla diyet vs gider en olmadı para biriktirip yagları aldırırızal bendende o kadar canim 70 kilo ile basladim suan 89 olmusum doguma kadar 90 i rahat bulurum oyy oyy hadi bide vermezsem diye korkularim var
Ayyy grupta 3.bebe olmak için yarışıyor bizim minnaklarKızlar, tuvalete oturunca çocuk çıkacak gibi hissediyorum bugün. Saçma dimi? Sanki hafif de ishal oldum. Bence ben dogurucam
Bir daha olduğunda deneyeyim canım bakayım.Benimde ortalama iki defa tutuyor ama bugun olmadi, tuttugun bol su iç kardesim tavsiye etmisti biraz bekledikten sonra kesiliyor.
Bence değildir ya. Aşağı iniyor tabi yavaş yavaş onunla ilgilidir bence.Erken doğum ile ilgili değildir dimi ya
Ya vakit geliyor yavaş yavaş, bizde ister istemez o psikolojiye giriyoruz. O yüzden şimdiden başlıyoruz ay doğacak mı, erken mi gelecek diye. Allah bilir 42de doğarAy noluyor herkeste bir doğuracak hissiHepimizde bir endişe var zamanında gelsin hepsi ya stres oldum vallahi akşam akşam. Benim de bebek acayip hareketli şu an. Kasıklarıma ve kukuma ağrı girip duruyor. Tuvaletim var gibi karnım ağrıyor
Çok zayıftım hamile kalmadan gayet güzeldi iştahımda 34ü daraltıyodum birazı kalabilir gene bebek alıyo diye seviniyodum sıpa beni şişirmiş neyse doğsun hesaplaşırızBenim yerime de ye, kilo alcam diye yiyemiyorum oysaki çok severim.
Haftanın döndüğü gün bozdurabiliyosun canımKizlar çalışamaz raporunu bozdurabilir miyizacaba ya okul uzarsa çünkü rapor almak felan gerekecek
Yormasana o kadar kendini el açması görüyorum her yerde bu ara hiç uğrasamam anneme dedim sagolsun yollayacak yarınOoyy kızlar hamur mayaladım akşamda yatak almaya babymall mağazasına gittik. Yatağımızı aldık çok şükür. Eve geldim hamuru Sen misin mayalayan. Hamuru açtıkça toplandı sinir oldum benden geçmiş ekmek açmak. Nasıl bir kasıldı ayakta çok durdum. kuzenime diyorum ki eğer doğurursam bu hamuru hiç unutmam
Kızçe ben 2 tane müslin koydum, 1 tanesi kundak için 1 tanesi getirdikleri pusetin içine sermek için. 10dan fazla bez koydum çünkü acıbademde 1 tane beze dünyanın parasını geçiriyorlar.Bir tane müslin bez bende eklesem mi kundak için ya da neye lazım olursa kullansınlar diye mantıklı aslında. Bi daha kontrole gittiğimde ebelere sorayım neler istiyorlar aslında iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?