2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla bende yapıyorum ekmeğimi ama geçen zorlandım. Yoğururken yere oturdum,açtım bacaklarımı köydeki neneler gibi mıncırdım hamuru

bende hergun bugun doğuracağım m diyorum hayırlısı ile doğursak 38 .haftayi gordukten sonra
Aminnn, annem gelse bari ya
Dur hemen ya belki yalancı sancıdır. Daha önce oluyor muydu kasılma?
Oluyordu canım. Dün yoruldum biraz ondan oldu herhalde ya. Araları on dk idi şimdi uzadı şükür.
Korkma kız hemen doğurayım desen gelene doğmaz ama eksiklerini koy tamamla çanta kenarda beklesin. Kendini iyi hissetmek için ılık bir duş al güzelce uzan
Kasılma araları uzadı şükür ya korkuttu beni. Eşim fena panik oldu he
Anamm dur kız heyecan yaptırma bize. İlk defa mı öyle hissettin?

Hadi ya ben görmedim Vala bazen arada mesajları kaçırıyorum.
İlk defa hissettim ama kasılma araları uzadı dur bakalım yanlış alarmdi sanırım. Dün yorulmuştum.ondan sanırım.
Şu an tam da senin gibiyim canım. Demek ki kasilmaymis dayanma sandiklarimiz bak goruyo musun Dinlen cidden çok fark ediyo yorgun olmak.
Didim bile ama azaldı sanki ya. Kasılma araları uzadı gibi.
Bende öyle oldum 2 gün önce doğum olacak korkusu oldu bi an birde az pembemsi bir kanama oldu bende cocuk iyice asagiya inmis erken dogma riskin var dediler bana dikkat et aman deyim
Kanama yok hep bakıyorum ama canım. Çok geçmiş olsun sana da. Aslında doğsa da inşallah sıkıntı olmaz ama annem gelmedi daha onu beklese fena olmaz hayırlısıyla tabii
Bir takım daha ekle bence canım. Müslin ekle. Çorap eldiven şapka. Puset örtüsü varsa onu hazırla puset için. Başka yok sanırım eksik.

Eşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?

Şu an tam da senin gibiyim canım. Demek ki kasilmaymis dayanma sandiklarimiz bak goruyo musun Dinlen cidden çok fark ediyo yorgun olmak.
Aman aman sen de çok yorma kendini kuzum. Doktrun da ilk dediği şey yordun mu kendini oldu. Arada bi korkutuyo sıpalar

Nazlanmaz her isi yaparsak zaten senin halin var olarak görüyor canim bunlar bizim hatamiz canimizi disimize takiyoruz ev is yemek tamtakir hazir ediyoruz iki yumurtayi isteyen nazlilar oluyrouz

Canım erkeklerin bazen hödüklüğü tutyr işte naparsınçok da takılma otur ye bigüzeldiğer türlü daha da gerilirsiniz durduk yere ne gerek var amaann

Aman aman sen de çok yorma kendini kuzum. Doktrun da ilk dediği şey yordun mu kendini oldu. Arada bi korkutuyo sıpalar
İşte dün çok yürüdüm, bir şeyler de taşıdım. Gece çatı ağrısından uyuyamadim zaten. İntikam alıyo minikler ya boylarına kilolarina bakmadan

Boşver getirsin gayet de afiyetle ye. Ama darıldım haberin olsun de huzursuz uyusun

valla bu sıkıntılı ortamda stresten doğdu doğacak , geldi gelecek diyoruz biz stres yapmayalım da kimler yapsın ya

ayni benim eşim demeden hic bisey yapmaz desende mızmızlanir sonrada ufacik bi yardimi dokunsa herseyine yardim ediyorum der .

ben sana sonuna kadar hakverdim canim. en basit işi bile iki üç kat efor sarfederek yapiyoruz. az buçuk bir sey isteyip de karşılığını alamayinca üzülüyor insan.

uyku sersemi olmasina ver eşinin de. uygun bir zamanda sakinken kırıldigindan bahsedersin.

Bizde bugün çay koyma kavgası yaptık o diyor ben yoruldum ben diyorum ben yoruldum. Sonra ben kazandım gitti yaptı getirdi sağ olsun. Ama sende benim gibisin her şeyi yapınca Aaa tamam ne güzel hamile bu diyorlar heralde. Alıştırmamışız, bazen de odunlukları tutuyor. Hiç sıkma canını sen. Bir güzelde ye afiyetle.

Hiç demebugün de ultrasonda bi suratı vardı ki dalga geçer gibi
Benimki de geçen kontrolde asmış suratı, ne rahatsız ediyosunuz der gibi doktor ultrason başlığını çekti bı vurdu benimki intikam alır gibi

Kızlar hiç üstünüze alınmayın bütün bunlar benim kötü şansım hayatta her işim zor olmuştur . Kırk yılın başında bir hamile kaldım , hala inanamıyorken bu kadar ı bana fazlaydı tabi ki . Gebelik boyunca yaşadıklarımı sineye çektim şükür rabbim dedim hiç huzurumu bozmadım vallahi . İş doğurmaya gelince bu kadarını ben de beklemiyordum Şaka tabi ki rabbim ülkemize , milletimize huzur sağlık versin bir an önce . Tek dileğimiz
O değil bi de çekirge sürüsü geliyomuş. Biz siz eksiktiniz hey allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…