- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Valla bende yapıyorum ekmeğimi ama geçen zorlandım. Yoğururken yere oturdum,açtım bacaklarımı köydeki neneler gibi mıncırdım hamuruOoyy kızlar hamur mayaladım akşamda yatak almaya babymall mağazasına gittik. Yatağımızı aldık çok şükür. Eve geldim hamuru Sen misin mayalayan. Hamuru açtıkça toplandı sinir oldum benden geçmiş ekmek açmak. Nasıl bir kasıldı ayakta çok durdum. kuzenime diyorum ki eğer doğurursam bu hamuru hiç unutmam
Aminnn, annem gelse bari yabende hergun bugun doğuracağım m diyorumhayırlısı ile doğursak 38 .haftayi gordukten sonra
Oluyordu canım. Dün yoruldum biraz ondan oldu herhalde ya. Araları on dk idi şimdi uzadı şükür.Dur hemen ya belki yalancı sancıdır. Daha önce oluyor muydu kasılma?
Kasılma araları uzadı şükür ya korkuttu beni. Eşim fena panik oldu heKorkma kız hemen doğurayım desen gelene doğmaz ama eksiklerini koy tamamla çanta kenarda beklesin. Kendini iyi hissetmek için ılık bir duş al güzelce uzan
İlk defa hissettimAnamm dur kız heyecan yaptırma bize. İlk defa mı öyle hissettin?
Hadi ya ben görmedim Vala bazen arada mesajları kaçırıyorum.
Şu an tam da senin gibiyim canım. Demek ki kasilmaymis dayanma sandiklarimiz bak goruyo musunAslında kyv mi çağırsam gelir de ay nebilim çağırasım da yok erkenden. Zaten doğumdan sonra da kalacak. O yüzden ne kadr geç gelse o kadar iyi diyorum bi yandan da gelse mi diyorumgelince bana yük olacak biliyrum. Ne kadar da olsa anne gibi olmaz. Annem gelmez zaten.
Ne kadar zor ya iki bebekküçüğün çok zorluyo mu seni canım nasıl rahat bi bebek mi? Aynı anda uyumaları imkansız gibi bşy zaten. Uyandrmasa bari ay
Belki de şaka yapıyolardır pek bi şakacı bizim nisan bebeleri
Canım diyodum ya kasılıyorum gibi diyr. Bebek mi dayanıyo kasılıyomuyum acaba diyodum. Onların hepsi sancıymış meğerse ağrı hissetmediğim için anlamamışım. Dinlen dedi doktr. Progestan yazdı bi de magnorm bakalım nereye kadar dayanacak benm sıpa
Hepsi birbirinden farklı işte bu doktorların ben de anlamıyrum. İşe yaramıyo olsa bu saatten sonra benmki niye başlattıay bi zamanında gelseydi şu kuzular bi iki hafta daha çok değil.
Didim bileKız demeee..
Kanama yok hep bakıyorum ama canım. Çok geçmiş olsun sana da. Aslında doğsa da inşallah sıkıntı olmaz ama annem gelmedi daha onu beklese fena olmaz hayırlısıyla tabiiBende öyle oldum 2 gün önce doğum olacak korkusu oldu bi an birde az pembemsi bir kanama oldu bende cocuk iyice asagiya inmis erken dogma riskin var dediler bana dikkat et aman deyim
Bir takım daha ekle bence canım. Müslin ekle. Çorap eldiven şapka. Puset örtüsü varsa onu hazırla puset için. Başka yok sanırım eksik.Olsun canım olur öyle benimde görmediğim mesajlar oluyor.Ben 10lu hastane çıkışı ve battaniyesi bir de ayrıca peluş battaniye koydum. Sonra bir takım daha koydum zıbınıyla beraber. 10tane bez, alt açma, ıslak mendil, agız mendili koydum. Biberonu ve emziği de koydum. Bunlar bebek için koyduklarım. Kendim için olanları hazırlamadım henüz. Eksik varmı acaba?
Aman aman sen de çok yorma kendini kuzum. Doktrun da ilk dediği şey yordun mu kendini oldu. Arada bi korkutuyo sıpalarŞu an tam da senin gibiyim canım. Demek ki kasilmaymis dayanma sandiklarimiz bak goruyo musunDinlen cidden çok fark ediyo yorgun olmak.
Nazlanmaz her isi yaparsak zaten senin halin var olarak görüyor canim bunlar bizim hatamiz canimizi disimize takiyoruz ev is yemek tamtakir hazir ediyoruz iki yumurtayi isteyen nazlilar oluyrouzEşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?
Canım erkeklerin bazen hödüklüğü tutyr işte naparsınEşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?
İşte dün çok yürüdüm, bir şeyler de taşıdım. Gece çatı ağrısından uyuyamadim zaten. İntikam alıyo minikler ya boylarına kilolarina bakmadanAman aman sen de çok yorma kendini kuzum. Doktrun da ilk dediği şey yordun mu kendini oldu. Arada bi korkutuyo sıpalar
Boşver getirsin gayet de afiyetle ye. Ama darıldım haberin olsun de huzursuz uyusunEşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?
Hiç demeİşte dün çok yürüdüm, bir şeyler de taşıdım. Gece çatı ağrısından uyuyamadim zaten. İntikam alıyo minikler ya boylarına kilolarina bakmadan
O değil bi de çekirge sürüsü geliyomuş. Biz siz eksiktiniz hey allahımvalla bu sıkıntılı ortamda stresten doğdu doğacak , geldi gelecek diyoruz biz stres yapmayalım da kimler yapsın ya
ayni benim eşim demeden hic bisey yapmaz desende mızmızlanir sonrada ufacik bi yardimi dokunsa herseyine yardim ediyorum der .Eşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?
O zamana haftaya bı Dr gideyim ben ne olur olmaz yazın okulları uzatirlar fln onla ugrasmayalim bı deHaftanın döndüğü gün bozdurabiliyosun canım
ben sana sonuna kadar hakverdim canim. en basit işi bile iki üç kat efor sarfederek yapiyoruz. az buçuk bir sey isteyip de karşılığını alamayinca üzülüyor insan.Eşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?
aslinda inadina her isi onlara yaptirmak gerek bizde işimizi bilmiyoruz kizlarBoşver getirsin gayet de afiyetle ye. Ama darıldım haberin olsun de huzursuz uyusun
Eşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?
Benimki de geçen kontrolde asmış suratı, ne rahatsız ediyosunuz der gibiHiç demebugün de ultrasonda bi suratı vardı ki dalga geçer gibi
O değil bi de çekirge sürüsü geliyomuş. Biz siz eksiktiniz hey allahım
Bi doğsunlar bakalım biz onlara neler yapıyoruzBenimki de geçen kontrolde asmış suratı, ne rahatsız ediyosunuz der gibidoktor ultrason başlığını çekti bı vurdu benimki intikam alır gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?