Kıyamıyoruz işte en büyük hatamız bu. Ben aşırı anaç yaklaşıyorum mesela. Bazen diyorum yapmicam artık diye ama huy işte lanet olsunaslinda inadina her isi onlara yaptirmak gerek bizde işimizi bilmiyoruz kizlar
Böyle olmasaydı şu an kalan bir iki haftamız ya heyecan tavandı son yapacaklarımızı konuşuyorduk şimdi ise hastaneye gidebilecek miyiz aman kimse gelmesin diye muhabbet ediyoruz sonumuz hayrolsunO değil bi de çekirge sürüsü geliyomuş. Biz siz eksiktiniz hey allahım
Kızlar hiç üstünüze alınmayın bütün bunlar benim kötü şansımhayatta her işim zor olmuştur . Kırk yılın başında bir hamile kaldım , hala inanamıyorken bu kadar ı bana fazlaydı tabi ki . Gebelik boyunca yaşadıklarımı sineye çektim şükür rabbim dedim hiç huzurumu bozmadım vallahi . İş doğurmaya gelince bu kadarını ben de beklemiyordum Şaka tabi ki rabbim ülkemize , milletimize huzur sağlık versin bir an önce . Tek dileğimiz
Nazlanmaz her isi yaparsak zaten senin halin var olarak görüyor canim bunlar bizim hatamiz canimizi disimize takiyoruz ev is yemek tamtakir hazir ediyoruz iki yumurtayi isteyen nazlilar oluyrouz
Canım erkeklerin bazen hödüklüğü tutyr işte naparsınçok da takılma otur ye bigüzel diğer türlü daha da gerilirsiniz durduk yere ne gerek var amaann
Boşver getirsin gayet de afiyetle ye. Ama darıldım haberin olsun de huzursuz uyusun
ayni benim eşim demeden hic bisey yapmaz desende mızmızlanir sonrada ufacik bi yardimi dokunsa herseyine yardim ediyorum der .
ben sana sonuna kadar hakverdim canim. en basit işi bile iki üç kat efor sarfederek yapiyoruz. az buçuk bir sey isteyip de karşılığını alamayinca üzülüyor insan.
uyku sersemi olmasina ver eşinin de. uygun bir zamanda sakinken kırıldigindan bahsedersin.
Çoğunuz bizim gibisiniz galiba kızlar. Alışmışız her işimizi kendimiz yapmaya, onlarda alışmış yayılmaya. İki şey isteyince laf oluyor. Sinir oldum ama şimdi laf atıyor sürekli konuşayım diye ama neye yarar, kırdı beni yani. Bu arada oturdum yedim tabi acıkmışım baya.Bizde bugün çay koyma kavgası yaptık o diyor ben yoruldum ben diyorum ben yoruldum. Sonra ben kazandım gitti yaptı getirdi sağ olsun. Ama sende benim gibisin her şeyi yapınca Aaa tamam ne güzel hamile bu diyorlar heralde. Alıştırmamışız, bazen de odunlukları tutuyor. Hiç sıkma canını sen. Bir güzelde ye afiyetle.
Vazgeçmiş gelmekten irana gidiyorlarmış. Çok şükür bari ondan yırttıkO değil bi de çekirge sürüsü geliyomuş. Biz siz eksiktiniz hey allahım
Senden iyi ana olur deseneKıyamıyoruz işte en büyük hatamız bu. Ben aşırı anaç yaklaşıyorum mesela. Bazen diyorum yapmicam artık diye ama huy işte lanet olsunadam yemek yiyo doydun mu diye soruyorum adam olmaz benden
Oh yarasın salla gerisiniÇoğunuz bizim gibisiniz galiba kızlar. Alışmışız her işimizi kendimiz yapmaya, onlarda alışmış yayılmaya. İki şey isteyince laf oluyor. Sinir oldum ama şimdi laf atıyor sürekli konuşayım diye ama neye yarar, kırdı beni yani. Bu arada oturdum yedim tabi acıkmışım baya.
Oohh yarasın bebişeÇoğunuz bizim gibisiniz galiba kızlar. Alışmışız her işimizi kendimiz yapmaya, onlarda alışmış yayılmaya. İki şey isteyince laf oluyor. Sinir oldum ama şimdi laf atıyor sürekli konuşayım diye ama neye yarar, kırdı beni yani. Bu arada oturdum yedim tabi acıkmışım baya.
Bence ana olmak için doğmuşum zaten ona rağmen korkuyorum nasıl olacak iyi bakabilecek miyim diyeSenden iyi ana olur desene
Çoğunuz bizim gibisiniz galiba kızlar. Alışmışız her işimizi kendimiz yapmaya, onlarda alışmış yayılmaya. İki şey isteyince laf oluyor. Sinir oldum ama şimdi laf atıyor sürekli konuşayım diye ama neye yarar, kırdı beni yani. Bu arada oturdum yedim tabi acıkmışım baya.
Valla mı iyi bariVazgeçmiş gelmekten irana gidiyorlarmış. Çok şükür bari ondan yırttık
Valla ben eşimin gerisini sallamayı düşünüyorum da neyseOh yarasın salla gerisini
Yarasın vallaOohh yarasın bebişe
Sağol canım. Yaptır kız valla ben doydum, bebişte içerde oynamaya başladı.Oh yarasın kuzum afiyet olsun. Benimde karnımdan sesler gelmeye başladı ya bende mi istesem ne yapsam.
Bu dediğin zaten iyi ana olma belirtileriBence ana olmak için doğmuşum zaten ona rağmen korkuyorum nasıl olacak iyi bakabilecek miyim diye
Ayy bende hiç hoşlanmam öyle şeylerden.Valla mı iyi barihiç de sevmem çekirge böcek örümcek falan ııyyyy fobim var sanırım benim
Bazen tutuyo işte böyle odunlukları. Sen çok üzerinde durup kendini üzme. Afiyet olsunEşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?
Ay hadi İnşallah ya. En büyük korkum ileride çocuğumun bana sen bunu bunu böyle yaptın ben şöyle etkilendim diye hesap sorması vallahi.Bu d
Bu dediğin zaten iyi ana olma belirtilerihep korkarsın hep bir endişe yetiyomyum yapabilckmyim... Bal gibi de yaparsın en iyisini yaparsın canım
Sağol canımBazen tutuyo işte böyle odunlukları. Sen çok üzerinde durup kendini üzme. Afiyet olsun
Kız saçmalama hangimiz gidip hesap sorduk ailemize. Valla elinde olan bu en iyisini yapmaya çalıştım der çekilirim kenaraAy hadi İnşallah ya. En büyük korkum ileride çocuğumun bana sen bunu bunu böyle yaptın ben şöyle etkilendim diye hesap sorması vallahi.
Bence hiç o durumlara gelmcez. Burdaki herkes bebeğini o kadar seviyo ki bu çok belli ve herşey sevmekle başlar. Bu bile yeterAy hadi İnşallah ya. En büyük korkum ileride çocuğumun bana sen bunu bunu böyle yaptın ben şöyle etkilendim diye hesap sorması vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?