2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
aslinda inadina her isi onlara yaptirmak gerek bizde işimizi bilmiyoruz kizlar
Kıyamıyoruz işte en büyük hatamız bu. Ben aşırı anaç yaklaşıyorum mesela. Bazen diyorum yapmicam artık diye ama huy işte lanet olsun adam yemek yiyo doydun mu diye soruyorum adam olmaz benden

Ben de kim bu olanların sebebi diyordm. Kız allah seni napmasın

Nazlanmaz her isi yaparsak zaten senin halin var olarak görüyor canim bunlar bizim hatamiz canimizi disimize takiyoruz ev is yemek tamtakir hazir ediyoruz iki yumurtayi isteyen nazlilar oluyrouz
Canım erkeklerin bazen hödüklüğü tutyr işte naparsınçok da takılma otur ye bigüzeldiğer türlü daha da gerilirsiniz durduk yere ne gerek var amaann
Boşver getirsin gayet de afiyetle ye. Ama darıldım haberin olsun de huzursuz uyusun
ayni benim eşim demeden hic bisey yapmaz desende mızmızlanir sonrada ufacik bi yardimi dokunsa herseyine yardim ediyorum der .
Çoğunuz bizim gibisiniz galiba kızlar. Alışmışız her işimizi kendimiz yapmaya, onlarda alışmış yayılmaya. İki şey isteyince laf oluyor. Sinir oldum ama şimdi laf atıyor sürekli konuşayım diye ama neye yarar, kırdı beni yani. Bu arada oturdum yedim tabi acıkmışım baya.

Oh yarasın salla gerisini

Oohh yarasın bebişe

Oh yarasın kuzum afiyet olsun. Benimde karnımdan sesler gelmeye başladı ya bende mi istesem ne yapsam.

Bazen tutuyo işte böyle odunlukları. Sen çok üzerinde durup kendini üzme. Afiyet olsun

Bu d
Bu dediğin zaten iyi ana olma belirtilerihep korkarsın hep bir endişe yetiyomyum yapabilckmyim... Bal gibi de yaparsın en iyisini yaparsın canım
Ay hadi İnşallah ya. En büyük korkum ileride çocuğumun bana sen bunu bunu böyle yaptın ben şöyle etkilendim diye hesap sorması vallahi.

Ay hadi İnşallah ya. En büyük korkum ileride çocuğumun bana sen bunu bunu böyle yaptın ben şöyle etkilendim diye hesap sorması vallahi.
Kız saçmalama hangimiz gidip hesap sorduk ailemize. Valla elinde olan bu en iyisini yapmaya çalıştım der çekilirim kenara

Bence hiç o durumlara gelmcez. Burdaki herkes bebeğini o kadar seviyo ki bu çok belli ve herşey sevmekle başlar. Bu bile yeteraayy kendi yazdığımdan kendm etkilendim ağlcam şimdi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…