- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Ben hazırlamadım yıkadım ütüledim hurçlandı. Yarın sabah hazırlayacağım inşallah değerlerim yükselmeye devam etmiş az önce sonuçlarıma baktım nettenKızlar hastane çantasını hazırlamayan var mı benim gibi? Bir o kaldı geriye
Ben kundak örtüsü almıştım onları koydum ama ekstradan müslin de koyayım nolur nolmaz. Takımı az mı koydum bi gece için yeter gibi geldi sanki bi takım daha mı eklesem napsamKızçe ben 2 tane müslin koydum, 1 tanesi kundak için 1 tanesi getirdikleri pusetin içine sermek için. 10dan fazla bez koydum çünkü acıbademde 1 tane beze dünyanın parasını geçiriyorlar.Emzik, biberon koydum. Göğüs ucu kremi koydum. 3 takım koydum bebek için. Kendime 2 sütyen, depend vs koydum. Bunlar aklıma gelenler şu an.
Tamam canım bir takım daha ekliyim eklerken zaten şapkası eldiveni koyuyorum hepAminnn, annem gelse bari ya
Oluyordu canım. Dün yoruldum biraz ondan oldu herhalde ya. Araları on dk idi şimdi uzadı şükür.
Kasılma araları uzadı şükür ya korkuttu beni. Eşim fena panik oldu he
İlk defa hissettimama kasılma araları uzadı dur bakalım yanlış alarmdi sanırım. Dün yorulmuştum.ondan sanırım.
Şu an tam da senin gibiyim canım. Demek ki kasilmaymis dayanma sandiklarimiz bak goruyo musunDinlen cidden çok fark ediyo yorgun olmak.
Didim bileama azaldı sanki ya. Kasılma araları uzadı gibi.
Kanama yok hep bakıyorum ama canım. Çok geçmiş olsun sana da. Aslında doğsa da inşallah sıkıntı olmaz ama annem gelmedi daha onu beklese fena olmaz hayırlısıyla tabii
Bir takım daha ekle bence canım. Müslin ekle. Çorap eldiven şapka. Puset örtüsü varsa onu hazırla puset için. Başka yok sanırım eksik.
Ayy üf bu kocalarda valla hiç kıymet bilmiyor. Bi ev süpürecek mırın kırın bişi yapacak yine öyle ben koca karnımla evi çekip çeviriyorum o sağlam haliyle mızırdanıyoEşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?
Hakkında hayırlısı olsun canım benim. İnşallah doğum olursa da küvöze girmesine gerek kalmadan sağ salim kavuşursun bebişine.Ben hazırlamadım yıkadım ütüledim hurçlandı. Yarın sabah hazırlayacağım inşallah değerlerim yükselmeye devam etmiş az önce sonuçlarıma baktım nettenüniversite hastanesi de alalım bebeği derse yapacak birşey yok sağsağlim doğsun da artık küvezde de kalabilir yarın hazırlayıp arabanın arkasına indirecez hastaneye giderken
Valla öyle hiç kadir kıymet yok anacım. Anca car car söylensinler.Ben kundak örtüsü almıştım onları koydum ama ekstradan müslin de koyayım nolur nolmaz. Takımı az mı koydum bi gece için yeter gibi geldi sanki bi takım daha mı eklesem napsamkendim için pijama gecelik iç çamaşırı depend gögüs koruyucu gögüs pedi işte çorap hırka falan koycam. Çıkarken giymek için kıyafet falan makyaj esyası havlu peçete tarak gibi şeylerde eklicem. Ay eksik olursa eşime derim gider alır evden
Tamam canım bir takım daha ekliyim eklerken zaten şapkası eldiveni koyuyorum hep
Ayy üf bu kocalarda valla hiç kıymet bilmiyor. Bi ev süpürecek mırın kırın bişi yapacak yine öyle ben koca karnımla evi çekip çeviriyorum o sağlam haliyle mızırdanıyoklasik yani ama ben hep yaptırıyorum istediğim ne varsa kalksın yapsın
O bir carlasın ben 10 carlarımValla öyle hiç kadir kıymet yok anacım. Anca car car söylensinler.
Ben hazırlamadım yıkadım ütüledim hurçlandı. Yarın sabah hazırlayacağım inşallah değerlerim yükselmeye devam etmiş az önce sonuçlarıma baktım nettenüniversite hastanesi de alalım bebeği derse yapacak birşey yok sağsağlim doğsun da artık küvezde de kalabilir yarın hazırlayıp arabanın arkasına indirecez hastaneye giderken
Erkencisin kız uyumaya mıİyi geceler canikolar
Valla bende normalde öyleyim ama 2 gündür duygu durumum baya karışık. Çok dalgalanma yaşıyorum duygularımdaO bir carlasın ben 10 carlarımçünkü 10 kaplan gücünde çenem var başedemez
Noluyo bu bebişlere anlamadımkiBen hazırlamadım yıkadım ütüledim hurçlandı. Yarın sabah hazırlayacağım inşallah değerlerim yükselmeye devam etmiş az önce sonuçlarıma baktım nettenüniversite hastanesi de alalım bebeği derse yapacak birşey yok sağsağlim doğsun da artık küvezde de kalabilir yarın hazırlayıp arabanın arkasına indirecez hastaneye giderken
Ay bizimkinin de bacakları arasından ufacık bir şekilde yüzü görünüyordu ama komedi..Hiç demebugün de ultrasonda bi suratı vardı ki dalga geçer gibi
Benim duygu durumum ne olursa olsun nedense çenemden bişi eksilmiyorValla bende normalde öyleyim ama 2 gündür duygu durumum baya karışık. Çok dalgalanma yaşıyorum duygularımda
Canım hakkımız da hayırlısı inşallah azıcık daha sabreder minik cok geçmiş olsun yarın bize de haber verBen hazırlamadım yıkadım ütüledim hurçlandı. Yarın sabah hazırlayacağım inşallah değerlerim yükselmeye devam etmiş az önce sonuçlarıma baktım nettenüniversite hastanesi de alalım bebeği derse yapacak birşey yok sağsağlim doğsun da artık küvezde de kalabilir yarın hazırlayıp arabanın arkasına indirecez hastaneye giderken
Seni fesatErkencisin kız uyumaya mı
Çok yoruldum yavrum ya.Erkencisin kız uyumaya mı
Valla haklısın canım. Benimki de öyle. Her şeyi kendimiz yapmaya çalıştıkça ay çok yaptın ben yapayım biraz diyen yok. Ama bir şey rica edersin kafana kakarlar. Filmlerde mi oluyor acaba karısının ağzının içine bakan, pervane olan erkekler acaba ya. Ben öyle olacak sandım hamile olduğumu öğreninceEşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?
Ay çekirge dayanamayacağım nadir canlılardan birisi. Küçükken koluma uçan çekirge yapışmıştı zor ayırmıştım. O tramvadan beri fobi bende. Gelmesinler kışt kıştO değil bi de çekirge sürüsü geliyomuş. Biz siz eksiktiniz hey allahım
Bu lohusalık mı bilmem ama kayınvalidenin yaptıgı sey tamamen düşüncesizlik yaa. Kendi sevecek diye uyandırıp sonrada ikisinide bir huzursuz edip eve gitmişKizlar dün lausaliktan bahsetmistik. Hıc anlam veremiyorum demistim ufaktan çözmeye başladım. Imkanıniz varsa doğumdan sonra kayinvalideden yardim almayın. Tek bakin cocugunuza. Normalde cok anlayısliyimdir alingan biri degilimdir.bugun bana bisi oldu zırt pırt ariyor onu boyle yap bunu söyle yap komut veriyor, he he dedim tesekkur ettim peki uygularim dedim kapadım. 2 saat sonra yine aradı aynı seyler tekrar tsk ettim peki dedim. Sonra çat kapı geldi cocuk sevicem dedi verdim sevsin diye. Oğlum uyuyor gelmisken onuda seveyim dedi,bende annecim yeni uyudu banyoyu tenizlicem dus alicam kalkmasin dedim. Ben oyle dememisim git uyandir demisim, gitmis kaldirmis. Cocuk aglayip duruyor uykusunu almadigi icin, kizda uyanik. Beni cagiriyor gel ikisine bir bakamiyorum dedi. Banyo yarim kaldi bosver b.. k gotirsun banyoyu senin onceligin bebeklerin dedi. Hadi ben gidiyim sen rahat rahat ilgilen cocuklarla dedi ve gitti. Dilim peki anne dedim optum yolculadim. İç sesim öyle bir küfrettiki kadin gitti en az 2 saat soylenmisimdir. Sonra basladim aglamaya sanirim lausa bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?