2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar hastane çantasını hazırlamayan var mı benim gibi? Bir o kaldı geriye
Ben hazırlamadım yıkadım ütüledim hurçlandı. Yarın sabah hazırlayacağım inşallah değerlerim yükselmeye devam etmiş az önce sonuçlarıma baktım netten üniversite hastanesi de alalım bebeği derse yapacak birşey yok sağsağlim doğsun da artık küvezde de kalabilir yarın hazırlayıp arabanın arkasına indirecez hastaneye giderken

Ben kundak örtüsü almıştım onları koydum ama ekstradan müslin de koyayım nolur nolmaz. Takımı az mı koydum bi gece için yeter gibi geldi sanki bi takım daha mı eklesem napsam kendim için pijama gecelik iç çamaşırı depend gögüs koruyucu gögüs pedi işte çorap hırka falan koycam. Çıkarken giymek için kıyafet falan makyaj esyası havlu peçete tarak gibi şeylerde eklicem. Ay eksik olursa eşime derim gider alır evden
Tamam canım bir takım daha ekliyim eklerken zaten şapkası eldiveni koyuyorum hep
Ayy üf bu kocalarda valla hiç kıymet bilmiyor. Bi ev süpürecek mırın kırın bişi yapacak yine öyle ben koca karnımla evi çekip çeviriyorum o sağlam haliyle mızırdanıyo klasik yani ama ben hep yaptırıyorum istediğim ne varsa kalksın yapsın

Hakkında hayırlısı olsun canım benim. İnşallah doğum olursa da küvöze girmesine gerek kalmadan sağ salim kavuşursun bebişine.

Valla öyle hiç kadir kıymet yok anacım. Anca car car söylensinler.

Ah canım ya hakkınızda hayırlısı inşallah. Dediğin gibi sağlıkla gelsinde artık erken de olsa napacaksın. İnşallah her şey iyi olsun dua edelim.

Noluyo bu bebişlere anlamadımkineyseki haftalarımız aşırı düşük değil ama bi gün bile kar. İnşallah bekler daha

Kızlar sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım doğuran mı var neler oldu geri kaldım gündem korona mı

Valla bende normalde öyleyim ama 2 gündür duygu durumum baya karışık. Çok dalgalanma yaşıyorum duygularımda
Benim duygu durumum ne olursa olsun nedense çenemden bişi eksilmiyor valla kızımda benim gibi cadı olacak evde onu iyice ekarte edicez öyle söylüyorum zaten tartışmaz hep güler kaç senedir tanıyorum bi kere de kavga etmez karşılık vermez sinirlendiğim bile görmedim sen benden ne istiyosun diyo agzımı hırsını almak istiyorum böyle çok zevksiz oluyo diyorum

Canım hakkımız da hayırlısı inşallah azıcık daha sabreder minik cok geçmiş olsun yarın bize de haber ver

Erkencisin kız uyumaya mı
Çok yoruldum yavrum ya.
Biraz da büyük kızıma üzüldüm. Okulda parmağını sınıfın kapısına kıstırmkş. Morarmış kan oturmuş çok feci olmuş. Öğretmen beni aratmış tlf çekmemiş benim o ara, haberim de olmadı.
Tam da sağ başparmağı kalem tutamıyor ödev de yapamadık. Rabbim beterinden korusun.

Kizlar dün lausaliktan bahsetmistik. Hıc anlam veremiyorum demistim ufaktan çözmeye başladım. Imkanıniz varsa doğumdan sonra kayinvalideden yardim almayın. Tek bakin cocugunuza. Normalde cok anlayısliyimdir alingan biri degilimdir.bugun bana bisi oldu zırt pırt ariyor onu boyle yap bunu söyle yap komut veriyor, he he dedim tesekkur ettim peki uygularim dedim kapadım. 2 saat sonra yine aradı aynı seyler tekrar tsk ettim peki dedim. Sonra çat kapı geldi cocuk sevicem dedi verdim sevsin diye. Oğlum uyuyor gelmisken onuda seveyim dedi,bende annecim yeni uyudu banyoyu tenizlicem dus alicam kalkmasin dedim. Ben oyle dememisim git uyandir demisim, gitmis kaldirmis. Cocuk aglayip duruyor uykusunu almadigi icin, kizda uyanik. Beni cagiriyor gel ikisine bir bakamiyorum dedi. Banyo yarim kaldi bosver b.. k gotirsun banyoyu senin onceligin bebeklerin dedi. Hadi ben gidiyim sen rahat rahat ilgilen cocuklarla dedi ve gitti. Dilim peki anne dedim optum yolculadim. İç sesim öyle bir küfrettiki kadin gitti en az 2 saat soylenmisimdir. Sonra basladim aglamaya sanirim lausa bu

Valla haklısın canım. Benimki de öyle. Her şeyi kendimiz yapmaya çalıştıkça ay çok yaptın ben yapayım biraz diyen yok. Ama bir şey rica edersin kafana kakarlar. Filmlerde mi oluyor acaba karısının ağzının içine bakan, pervane olan erkekler acaba ya. Ben öyle olacak sandım hamile olduğumu öğrenince
O değil bi de çekirge sürüsü geliyomuş. Biz siz eksiktiniz hey allahım
Ay çekirge dayanamayacağım nadir canlılardan birisi. Küçükken koluma uçan çekirge yapışmıştı zor ayırmıştım. O tramvadan beri fobi bende. Gelmesinler kışt kışt

Bu lohusalık mı bilmem ama kayınvalidenin yaptıgı sey tamamen düşüncesizlik yaa. Kendi sevecek diye uyandırıp sonrada ikisinide bir huzursuz edip eve gitmiş valla gene iyi bişey demeden durmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…