Aynen katılıyorum benim eşim sen hamile kal ben şunu yapıcam bunu yapıcam yok şöyle böyleValla haklısın canım. Benimki de öyle. Her şeyi kendimiz yapmaya çalıştıkça ay çok yaptın ben yapayım biraz diyen yok. Ama bir şey rica edersin kafana kakarlar. Filmlerde mi oluyor acaba karısının ağzının içine bakan, pervane olan erkekler acaba ya. Ben öyle olacak sandım hamile olduğumu öğrenince
Ay çekirge dayanamayacağım nadir canlılardan birisi. Küçükken koluma uçan çekirge yapışmıştı zor ayırmıştım. O tramvadan beri fobi bende. Gelmesinler kışt kışt
gercektende oyle lohusalik doneminde insan hic kimseye tahammul edemiyor ki kaynanaya tahammul etsin benimkilerde pek hevesli yanimda kalmaya biseyde diyemem bir hafta çekeceğim yapacak bisey yokKizlar dün lausaliktan bahsetmistik. Hıc anlam veremiyorum demistim ufaktan çözmeye başladım. Imkanıniz varsa doğumdan sonra kayinvalideden yardim almayın. Tek bakin cocugunuza. Normalde cok anlayısliyimdir alingan biri degilimdir.bugun bana bisi oldu zırt pırt ariyor onu boyle yap bunu söyle yap komut veriyor, he he dedim tesekkur ettim peki uygularim dedim kapadım. 2 saat sonra yine aradı aynı seyler tekrar tsk ettim peki dedim. Sonra çat kapı geldi cocuk sevicem dedi verdim sevsin diye. Oğlum uyuyor gelmisken onuda seveyim dedi,bende annecim yeni uyudu banyoyu tenizlicem dus alicam kalkmasin dedim. Ben oyle dememisim git uyandir demisim, gitmis kaldirmis. Cocuk aglayip duruyor uykusunu almadigi icin, kizda uyanik. Beni cagiriyor gel ikisine bir bakamiyorum dedi. Banyo yarim kaldi bosver b.. k gotirsun banyoyu senin onceligin bebeklerin dedi. Hadi ben gidiyim sen rahat rahat ilgilen cocuklarla dedi ve gitti. Dilim peki anne dedim optum yolculadim. İç sesim öyle bir küfrettiki kadin gitti en az 2 saat soylenmisimdir. Sonra basladim aglamaya sanirim lausa bu
Ikinci kim ben kacirmisim sanirim
Kizlar dün lausaliktan bahsetmistik. Hıc anlam veremiyorum demistim ufaktan çözmeye başladım. Imkanıniz varsa doğumdan sonra kayinvalideden yardim almayın. Tek bakin cocugunuza. Normalde cok anlayısliyimdir alingan biri degilimdir.bugun bana bisi oldu zırt pırt ariyor onu boyle yap bunu söyle yap komut veriyor, he he dedim tesekkur ettim peki uygularim dedim kapadım. 2 saat sonra yine aradı aynı seyler tekrar tsk ettim peki dedim. Sonra çat kapı geldi cocuk sevicem dedi verdim sevsin diye. Oğlum uyuyor gelmisken onuda seveyim dedi,bende annecim yeni uyudu banyoyu tenizlicem dus alicam kalkmasin dedim. Ben oyle dememisim git uyandir demisim, gitmis kaldirmis. Cocuk aglayip duruyor uykusunu almadigi icin, kizda uyanik. Beni cagiriyor gel ikisine bir bakamiyorum dedi. Banyo yarim kaldi bosver b.. k gotirsun banyoyu senin onceligin bebeklerin dedi. Hadi ben gidiyim sen rahat rahat ilgilen cocuklarla dedi ve gitti. Dilim peki anne dedim optum yolculadim. İç sesim öyle bir küfrettiki kadin gitti en az 2 saat soylenmisimdir. Sonra basladim aglamaya sanirim lausa bu
Aynen katılıyorum benim eşim sen hamile kal ben şunu yapıcam bunu yapıcam yok şöyle böyleşimdi de benimle yarışıyor hergün bi yeri ağrıyo benimle birlikte yok boynu tutulmuş yok sırtı kasılmış bilmem ne ay şimdi kalkıp adamı boğazlayasım geldi
Kız benim elestirdigim çok davranışları var mesela çocukluğumda yaptıkları. Oluyor illaki.Kız saçmalama hangimiz gidip hesap sorduk ailemize. Valla elinde olan bu en iyisini yapmaya çalıştım der çekilirim kenara
Ağlama dur onu lohusalikta yasicaz dahaBence hiç o durumlara gelmcez. Burdaki herkes bebeğini o kadar seviyo ki bu çok belli ve herşey sevmekle başlar. Bu bile yeteraayy kendi yazdığımdan kendm etkilendim ağlcam şimdi bak
Valla canım bu lohusalık değil normal bence. Ben olsam göndermezdim. Uyandirdiysa bakacak bi zahmet.Kizlar dün lausaliktan bahsetmistik. Hıc anlam veremiyorum demistim ufaktan çözmeye başladım. Imkanıniz varsa doğumdan sonra kayinvalideden yardim almayın. Tek bakin cocugunuza. Normalde cok anlayısliyimdir alingan biri degilimdir.bugun bana bisi oldu zırt pırt ariyor onu boyle yap bunu söyle yap komut veriyor, he he dedim tesekkur ettim peki uygularim dedim kapadım. 2 saat sonra yine aradı aynı seyler tekrar tsk ettim peki dedim. Sonra çat kapı geldi cocuk sevicem dedi verdim sevsin diye. Oğlum uyuyor gelmisken onuda seveyim dedi,bende annecim yeni uyudu banyoyu tenizlicem dus alicam kalkmasin dedim. Ben oyle dememisim git uyandir demisim, gitmis kaldirmis. Cocuk aglayip duruyor uykusunu almadigi icin, kizda uyanik. Beni cagiriyor gel ikisine bir bakamiyorum dedi. Banyo yarim kaldi bosver b.. k gotirsun banyoyu senin onceligin bebeklerin dedi. Hadi ben gidiyim sen rahat rahat ilgilen cocuklarla dedi ve gitti. Dilim peki anne dedim optum yolculadim. İç sesim öyle bir küfrettiki kadin gitti en az 2 saat soylenmisimdir. Sonra basladim aglamaya sanirim lausa bu
İnanırım çünkü banada dediBenim ki bana masaj yapar mısın diyordu geçen inanabiliyor musun?
Şaka yapıyorsun galiba deyince sustu.
Aman sen yine de boğazlama adamı şimdi lazım olur.
Zaten 10 kez söylesen anca yaparlar, şimdi evdeyiz ya bizi ıyi sanıyorlar birde tabi güçlü durunca herşeyi bizden bekliyorlar.Eşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?
Ya bizimki de 2-3 ay öncesinde gitmiş tokat yaprağı almış sarma sararmısin diyor şaka gibi yaBenim ki bana masaj yapar mısın diyordu geçen inanabiliyor musun?
Şaka yapıyorsun galiba deyince sustu.
Aman sen yine de boğazlama adamı şimdi lazım olur.
Yok hic birsey demedim. Planim bozuldu kizimida uyutup banyo yapacaktim. Kiz memede oglum beni cekistirdi, agladi surekli 2 saat yeniden uyutucam diye ugrastim. Oglum sallanarak uyumuyor yanina yatmam ve sarilmam gerekiyor anca o sekil uyuyor. Kizim aglark3nde onu yapamadim kiz bir tarafimda miziklar, oglum sarilmak ister 2 saat huzursuz oldu cocuk. Sonra aklima geldi lausa bumu yoksa diye. Ama bence alakasi yok ben hakli oldumu dusunuyorum. Yada bilmiyorum. AbartiyorumdurBu lohusalık mı bilmem ama kayınvalidenin yaptıgı sey tamamen düşüncesizlik yaa. Kendi sevecek diye uyandırıp sonrada ikisinide bir huzursuz edip eve gitmişvalla gene iyi bişey demeden durmuşsun
Ayy benim kayinvalide de yapardi aynisini deli olurdum bilerek zile basardi cocuk uyansin diye 5 dk gorup giderdi sonra da cok agliyor derdi ee uykusunu alamazsa cocuk aglar tabiKizlar dün lausaliktan bahsetmistik. Hıc anlam veremiyorum demistim ufaktan çözmeye başladım. Imkanıniz varsa doğumdan sonra kayinvalideden yardim almayın. Tek bakin cocugunuza. Normalde cok anlayısliyimdir alingan biri degilimdir.bugun bana bisi oldu zırt pırt ariyor onu boyle yap bunu söyle yap komut veriyor, he he dedim tesekkur ettim peki uygularim dedim kapadım. 2 saat sonra yine aradı aynı seyler tekrar tsk ettim peki dedim. Sonra çat kapı geldi cocuk sevicem dedi verdim sevsin diye. Oğlum uyuyor gelmisken onuda seveyim dedi,bende annecim yeni uyudu banyoyu tenizlicem dus alicam kalkmasin dedim. Ben oyle dememisim git uyandir demisim, gitmis kaldirmis. Cocuk aglayip duruyor uykusunu almadigi icin, kizda uyanik. Beni cagiriyor gel ikisine bir bakamiyorum dedi. Banyo yarim kaldi bosver b.. k gotirsun banyoyu senin onceligin bebeklerin dedi. Hadi ben gidiyim sen rahat rahat ilgilen cocuklarla dedi ve gitti. Dilim peki anne dedim optum yolculadim. İç sesim öyle bir küfrettiki kadin gitti en az 2 saat soylenmisimdir. Sonra basladim aglamaya sanirim lausa bu
Seni gaza getirmek istemem ama abartmıyosun hiçte. İki coxukla gelse sana yardım etse ya banyoyu yıkasa ya cocukları uyutsa daha iyi olmazmıydı. Boşver gelmeseler daha iyi sana ekstra iş çıkarmasınlar.Yok hic birsey demedim. Planim bozuldu kizimida uyutup banyo yapacaktim. Kiz memede oglum beni cekistirdi, agladi surekli 2 saat yeniden uyutucam diye ugrastim. Oglum sallanarak uyumuyor yanina yatmam ve sarilmam gerekiyor anca o sekil uyuyor. Kizim aglark3nde onu yapamadim kiz bir tarafimda miziklar, oglum sarilmak ister 2 saat huzursuz oldu cocuk. Sonra aklima geldi lausa bumu yoksa diye. Ama bence alakasi yok ben hakli oldumu dusunuyorum. Yada bilmiyorum. Abartiyorumdur
Yok canım bizzat şahit olduğum biri var benim. Kızın ilk aylarda çok midesi bulanıyordu. Adam sabah kalkıp işe gidiyormuş,kız uyanınca mesaj atıyor, adam eve geliyor kahvaltı hazırlıyor bitirmesini bekliyor, bulaşıkları hallediyor işe gidiyor.Valla haklısın canım. Benimki de öyle. Her şeyi kendimiz yapmaya çalıştıkça ay çok yaptın ben yapayım biraz diyen yok. Ama bir şey rica edersin kafana kakarlar. Filmlerde mi oluyor acaba karısının ağzının içine bakan, pervane olan erkekler acaba ya. Ben öyle olacak sandım hamile olduğumu öğrenince
Ay çekirge dayanamayacağım nadir canlılardan birisi. Küçükken koluma uçan çekirge yapışmıştı zor ayırmıştım. O tramvadan beri fobi bende. Gelmesinler kışt kışt
Şimdi sana yazık günah değil mi? O uykusuz kalan bebeye yazık değil mi? Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya.Kizlar dün lausaliktan bahsetmistik. Hıc anlam veremiyorum demistim ufaktan çözmeye başladım. Imkanıniz varsa doğumdan sonra kayinvalideden yardim almayın. Tek bakin cocugunuza. Normalde cok anlayısliyimdir alingan biri degilimdir.bugun bana bisi oldu zırt pırt ariyor onu boyle yap bunu söyle yap komut veriyor, he he dedim tesekkur ettim peki uygularim dedim kapadım. 2 saat sonra yine aradı aynı seyler tekrar tsk ettim peki dedim. Sonra çat kapı geldi cocuk sevicem dedi verdim sevsin diye. Oğlum uyuyor gelmisken onuda seveyim dedi,bende annecim yeni uyudu banyoyu tenizlicem dus alicam kalkmasin dedim. Ben oyle dememisim git uyandir demisim, gitmis kaldirmis. Cocuk aglayip duruyor uykusunu almadigi icin, kizda uyanik. Beni cagiriyor gel ikisine bir bakamiyorum dedi. Banyo yarim kaldi bosver b.. k gotirsun banyoyu senin onceligin bebeklerin dedi. Hadi ben gidiyim sen rahat rahat ilgilen cocuklarla dedi ve gitti. Dilim peki anne dedim optum yolculadim. İç sesim öyle bir küfrettiki kadin gitti en az 2 saat soylenmisimdir. Sonra basladim aglamaya sanirim lausa bu
İnanırım çünkü banada dedisence kimin masaja ihtiyacı var gibi duruyo dedim bende
Zaten 10 kez söylesen anca yaparlar, şimdi evdeyiz ya bizi ıyi sanıyorlar birde tabi güçlü durunca herşeyi bizden bekliyorlar.
Ya bizimki de 2-3 ay öncesinde gitmiş tokat yaprağı almış sarma sararmısin diyor şaka gibi ya
Benimki sofradan tabağını kaldırmıyor yaYok canım bizzat şahit olduğum biri var benim. Kızın ilk aylarda çok midesi bulanıyordu. Adam sabah kalkıp işe gidiyormuş,kız uyanınca mesaj atıyor, adam eve geliyor kahvaltı hazırlıyor bitirmesini bekliyor, bulaşıkları hallediyor işe gidiyor.Benimki de yuh anasının gözü sanki bir o hamile ne nazlanmış dedi bana o da erkek, bu da
Gelmiyor neyse ki boşver.
Tokat yapragı mıZaten 10 kez söylesen anca yaparlar, şimdi evdeyiz ya bizi ıyi sanıyorlar birde tabi güçlü durunca herşeyi bizden bekliyorlar.
Ya bizimki de 2-3 ay öncesinde gitmiş tokat yaprağı almış sarma sararmısin diyor şaka gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?