2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen katılıyorum benim eşim sen hamile kal ben şunu yapıcam bunu yapıcam yok şöyle böyle şimdi de benimle yarışıyor hergün bi yeri ağrıyo benimle birlikte yok boynu tutulmuş yok sırtı kasılmış bilmem ne ay şimdi kalkıp adamı boğazlayasım geldi

s
gercektende oyle lohusalik doneminde insan hic kimseye tahammul edemiyor ki kaynanaya tahammul etsin benimkilerde pek hevesli yanimda kalmaya biseyde diyemem bir hafta çekeceğim yapacak bisey yok

Bence bu lohusalık değil.
Bu tamamen karşı tarafın düşüncesizliği, bencilliği ve senin saygını korumak için yine de katlanıp içine atman. İki saat sonra bile sakinleyememişsin demek ki dolmuş için. Ya ben anlamıyorum çok mu zor biraz olsun düşünceli olabilmek. Napmak lazım bu tarz insanlara bilmiyorum. Ama kendinden ödün vererek bir yere varılmıyor. Gerekirse alınsın söyleyeceksin galiba içindekileri. Yoksa olan sana oluyor.

Benim ki bana masaj yapar mısın diyordu geçen inanabiliyor musun?
Şaka yapıyorsun galiba deyince sustu.
Aman sen yine de boğazlama adamı şimdi lazım olur.

Kız saçmalama hangimiz gidip hesap sorduk ailemize. Valla elinde olan bu en iyisini yapmaya çalıştım der çekilirim kenara
Kız benim elestirdigim çok davranışları var mesela çocukluğumda yaptıkları. Oluyor illaki.
Bence hiç o durumlara gelmcez. Burdaki herkes bebeğini o kadar seviyo ki bu çok belli ve herşey sevmekle başlar. Bu bile yeteraayy kendi yazdığımdan kendm etkilendim ağlcam şimdi bak
Ağlama dur onu lohusalikta yasicaz daha
Valla canım bu lohusalık değil normal bence. Ben olsam göndermezdim. Uyandirdiysa bakacak bi zahmet.

İnanırım çünkü banada dedi sence kimin masaja ihtiyacı var gibi duruyo dedim bende

Zaten 10 kez söylesen anca yaparlar, şimdi evdeyiz ya bizi ıyi sanıyorlar birde tabi güçlü durunca herşeyi bizden bekliyorlar.
Ya bizimki de 2-3 ay öncesinde gitmiş tokat yaprağı almış sarma sararmısin diyor şaka gibi ya

Bu lohusalık mı bilmem ama kayınvalidenin yaptıgı sey tamamen düşüncesizlik yaa. Kendi sevecek diye uyandırıp sonrada ikisinide bir huzursuz edip eve gitmiş valla gene iyi bişey demeden durmuşsun
Yok hic birsey demedim. Planim bozuldu kizimida uyutup banyo yapacaktim. Kiz memede oglum beni cekistirdi, agladi surekli 2 saat yeniden uyutucam diye ugrastim. Oglum sallanarak uyumuyor yanina yatmam ve sarilmam gerekiyor anca o sekil uyuyor. Kizim aglark3nde onu yapamadim kiz bir tarafimda miziklar, oglum sarilmak ister 2 saat huzursuz oldu cocuk. Sonra aklima geldi lausa bumu yoksa diye. Ama bence alakasi yok ben hakli oldumu dusunuyorum. Yada bilmiyorum. Abartiyorumdur

@baharumutduru2018 Ağzım açık kaldı gerçekten sende nasıl bir sabır var kuzum maşallah. Lohusalık değil bu canım. Kv senin sabrını sınamış. Ben okuyunca dellendim. İçine atma bence..

Ayy benim kayinvalide de yapardi aynisini deli olurdum bilerek zile basardi cocuk uyansin diye 5 dk gorup giderdi sonra da cok agliyor derdi ee uykusunu alamazsa cocuk aglar tabi

Kızlar bu arada karaca.home da bebek icin yatak kenar koruyucu 10 tl ye düşmüş onun dışında bebek battaniyeleri flan çok güzel ve 49 tl ye düşmüş birde hastane çıkışları var 10 lü set 100 tl bana uygun geldi baya alamayan var ise henüz bakabilir.

Seni gaza getirmek istemem ama abartmıyosun hiçte. İki coxukla gelse sana yardım etse ya banyoyu yıkasa ya cocukları uyutsa daha iyi olmazmıydı. Boşver gelmeseler daha iyi sana ekstra iş çıkarmasınlar.

Yok canım bizzat şahit olduğum biri var benim. Kızın ilk aylarda çok midesi bulanıyordu. Adam sabah kalkıp işe gidiyormuş,kız uyanınca mesaj atıyor, adam eve geliyor kahvaltı hazırlıyor bitirmesini bekliyor, bulaşıkları hallediyor işe gidiyor. Benimki de yuh anasının gözü sanki bir o hamile ne nazlanmış dedi bana o da erkek, bu da
Gelmiyor neyse ki boşver.

Şimdi sana yazık günah değil mi? O uykusuz kalan bebeye yazık değil mi? Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya.

Ay kızlar yatayım dedim benim bebiş delirdi. Oradan oraya kayıyor vuruyor. Katır kutur anlamadım ben bu işi. Bir de fena başım dönüyor ki sormayın. Yatar yatmaz dünyam döndü resmen. Kalktım ben de oturdum koltuğa. Hıçkırık tuttu şimdi yine bebişi. Biraz sakinlesin de yatmayı denerim yine

İnanırım çünkü banada dedi sence kimin masaja ihtiyacı var gibi duruyo dedim bende

Vallahi aynılar temelde çok ama çok benziyorlar.

Benimki sofradan tabağını kaldırmıyor ya

Tokat yapragı mı tabi yaparım kocamın canı çekmiş aşermiş yaparım tabi diyeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…