2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah be anacim ne erkekler var benimki ah oh ölüyorum sunu yap demesem yapmaz gecen oglum birsey isteyip durdu kendisinden diyor bıktım sizin dertlerinizden .. sen misin bizi dert olarak gören yedim beynini pisman ettim fazla söylenemiyor artik zaten herseyi yapiyoruz bir yardim edince dert derse ooooo

Benimki sofradan tabağını kaldırmıyor ya
Yok benimki o kadar değil ya yine şükredeyim tabağını kaldırır, bulaşık makinesini boşaltır. Evi süpürür, hamileyken kimyasalla uğraşmıyım diye tuvalet banyo temizler. Yine bir kaç şey yapıyormuş yani

Yok anacım biz becerememişiz demek seçilmiş kişileri bulmayı

Hıçkırınca ritmik ritmik oluyor bir rahatsiz oluyorum ben oyle olunca hickirigina da uyaniyor hic durmuyor zaten yerleri dar artik oturuyorsam hemen uzaniyorum

Ay bayılacam komşular Bir kez yapmadı o dediklerini ya. Benim yorulmama üzülür ama çözümü kendisinin yapması değil, benim de yapmamam. Bırakayım evi b*k götürsün istiyor arkadaş

Yok anacım biz becerememişiz demek seçilmiş kişileri bulmayı
Ciddi rahatsizlandigimda soylenmiyim diye yapiyor bir gun.. sonra yine ayni kendim yapip yoruluyorum canima tak edince soyleniyorum yine bir gün yardim ediyor sonra yinr yine
Kuzenim resmen alip kendi taşıyacaktı bebegi esine o kadar yardimciydi ki esi ayy yapacak tabi derdi lütuf bile gormezdi ayol demekki sıkıntı bizde

Bu lohusalık mı bilmem ama kayınvalidenin yaptıgı sey tamamen düşüncesizlik yaa. Kendi sevecek diye uyandırıp sonrada ikisinide bir huzursuz edip eve gitmiş valla gene iyi bişey demeden durmuşsun
s

gercektende oyle lohusalik doneminde insan hic kimseye tahammul edemiyor ki kaynanaya tahammul etsin benimkilerde pek hevesli yanimda kalmaya biseyde diyemem bir hafta çekeceğim yapacak bisey yok
@baharumutduru2018 Ağzım açık kaldı gerçekten sende nasıl bir sabır var kuzum maşallah. Lohusalık değil bu canım. Kv senin sabrını sınamış. Ben okuyunca dellendim. İçine atma bence..
Ayy benim kayinvalide de yapardi aynisini deli olurdum bilerek zile basardi cocuk uyansin diye 5 dk gorup giderdi sonra da cok agliyor derdi ee uykusunu alamazsa cocuk aglar tabi
Seni gaza getirmek istemem ama abartmıyosun hiçte. İki coxukla gelse sana yardım etse ya banyoyu yıkasa ya cocukları uyutsa daha iyi olmazmıydı. Boşver gelmeseler daha iyi sana ekstra iş çıkarmasınlar.
Şimdi sana yazık günah değil mi? O uykusuz kalan bebeye yazık değil mi? Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya.
@baharumutduru2018
Canim ya bencede biraz uzak olmak en iyisi 2 çocuk var şimdi birde insan ister istemez kaldıramıyor bazı şeyleri..
Kayinvalide sıkıntıya gelemiyorki. Mesela beni arar oglumu uyutuyor oluyorum mecbur telin sesini kısıyorum. Uyuya kalinca besine koyar teli elime izaman alirim defalarca soyledim. Hangi saatlerde uyudunuda bilir. Teli acmiyim komsumu arar ziline bas der. Oda sagolsun kapiyi açana kadar basar. Ve biz yanyana yattimiz icin kalktigim anda oglumda kalkar. Haydi sil bastan ama simdi oglum tek degil kizimda var. Once kizimi sakinlestiriyorum. Arkama yatiriyorum oglumu uyutuyorum. Sabahlari bir bilemedin 2 saat geliyor onunda bir saati kahvalti ile geciyor.diger 1 saatte bebegin banyosu o kadar hadi benden bu kadar der kacar. Kaymayalim dusmeyelim der banyo paspasini dahi kaldirtmaz islakken kacar gider

Tokat yapragı mı tabi yaparım kocamın canı çekmiş aşermiş yaparım tabi diyeydin
Inanır misin hamilelegim boyunca hiç aşermedim. Geçende sabah hava çok güzeldi beyefendi 11 e kadar uyudu ben kalktım kahvaltı hazırladım camida hava girsin die üstten açtım ama gerçekten soğuk değildi kalkmış boynum tutulmuş senin yüzünden diyor cocuk gibi inliyor; iki gün boyunca krem sürdüm toparladı Allahtan.

Hıçkırınca ritmik ritmik oluyor bir rahatsiz oluyorum ben oyle olunca hickirigina da uyaniyor hic durmuyor zaten yerleri dar artik oturuyorsam hemen uzaniyorum
Hıçkırık durdu şimdi beyefendinin ama hala ittirip kaktırıyor sağımı solumu. Ben çikolatayı fazla mı kaçırdım bugün ya

Ay bayılacam komşular Bir kez yapmadı o dediklerini ya. Benim yorulmama üzülür ama çözümü kendisinin yapması değil, benim de yapmamam. Bırakayım evi b*k götürsün istiyor arkadaş
Hahhahaha boşver sende haftalık temizlik için birini al parasını versin.
Yok kız benimki yine sizinkilere göre iyiymiş. Gidip sevesim geldi şu an ama içerde uyuyor.

Bende hiç aşermedim valla. Ay yok biz cok yüz verdik ondan oluyo bunlar millet anasını ağlatıyor yaa bir arkadasım hamilelik boyunca ne ev süpürdü ne bi iş yaptı. Evdeydi çalışmıyırdu kocası aksam işten gelip evleri temizliyodubak anlattıkça doluyorum eşime

Ben olsam komşumu tembihlerdim. Kayınvalide arasa bile zile basmasın. 2 tane küçük çocuk var uyku saatleri düzenleri var bunu nasıl düşünmez insan ya. 2 saat lütuf gibi gelip gidince her şeye hakkım var sanıyor demek.

Bence gerekirse kötü olan sen ol ama sesini çıkar canım. Böyle olmaz ki.

Hey maşallah bizimki bir camasiri yikar serer toplar ütüsunu yapar (benim yaptigimi begenmiyorda) o yetiyor simdilik

Bence bu konuyu kapatalım. Yoksa iyi şeyler olmayacak.
Hadi kız sen anlatmıyorsun vardır güzel özellikleri de böyle sevdiğine göre.

Hahhahaha boşver sende haftalık temizlik için birini al parasını versin.

Yok kız benimki yine sizinkilere göre iyiymiş. Gidip sevesim geldi şu an ama içerde uyuyor.
Benim de lanet bir huyum var işte. Evime yabancı birini sokup da temizlik yaptırmam. Yabancıyı geçtim bir kere eşimle tatile gittik birkaç günlüğüne. Eşimin balıkları vardı onlara yemek verilmesi gerekiyor. Kv ye bıraktı eşim anahtarı yemek versin diye. Kv de evimi temizlemiş. Kıyameti kopardım. Tahammül edemem yani. Bilmiyorum sorun bende mi ama düşününce bak yine tepem attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…