Ben de kaktüs aileme yenilerini ekleyeceğim yakın zamandaYaa ne güzelbenm de kaktüslerin toprağını ve saksılarını değştrmem lazım. Ama yapamam tabi yasak yorulmak kayv gelince ona yaptrrm artık
Kasılma olabilir canım, yalancı sancı gibi bir şey de olabilir. Pek hissetmiyorum diyordun ya ondan farklı gelmiştir sana.
Muhtemelen yalancı sancı gibi birşeydi kızlar. Karnım kasılmadı çünkü. Geçti şükür. İlk defa hissedince tedirgin oldum.Kasılma genelde karında hissediliyor sanki böyle taş kesilmiş gibi oluyorsa bu kasılmaymış. Bebek dayanması bende de oluyor sırtı ya da bacagı bir yere dayayıp diger yerde hareket ediyorsa o bişey değil. Yerleri daraldıgından bu sekilde bize dayanıyomuş. Rahatsız ediyorsa elinle dayandığı yeri ovala genelde şekil değiştiriyor rahat ediyosun
Ay Allahım bunlar nasıl şeyler dişlerim kamaştı ısırırımKızlar bunları görünce dayanamadım, ikisinden birini de seçemedim ikisini de aldım
Aç kapıyı annesi çıkmak istiyor sanırımKızlar benim bebek bugün iki kez değişik birşey yaptı böyle pat pat pat kapı çalarsınız ya ama çok seri bir şekilde sizde de oluyor mu hiç?
Aklımı çelen bitek bu zaten kuzumAy evet o önemli cocuk hastanelerde kalmaz evde olması iyidir çağırabilirsin bence bi pazartesi olsun bakalım doktor ne diyecek
Yemek işinde ben de çok zorlanıyrum buara. En azından ondan kurtulurum aslında evet haklısın. Yağlama ballama kısmı bende yok işteKuzum en önemli şeyi yapıyormuş daha ne istiyorsun bence çağır gelsin. Şu durumda ben yemek yapmaya çok zorlanıyorum. Keşke kayınvalidem yaşasaydı.
Benim kp bile bana çok yardımı dokunuyor. Oda öyle elinde tel sürekli facede dolanır. Bekar diyorum napsın başka namazını kılar camisine gider gelir. Çocuklarıma bakar okula götür getir yapar evde eksiğimi alır. Sen de kvnin eksilerine takılma biraz da yağla balla. Annecim ellerine sağlık çok güzel olmuş fln de..
Ay benim kayınvalidem anlamaz telefondan eski model telefonuda. Kayınpederim çok fena ergen gibi. Onlara gittiğimizde bile alır telefonu facete takılır.
Ben de kaktüs aileme yenilerini ekleyeceğim yakın zamanda
Ay benim kayınvalidem anlamaz telefondan eski model telefonuda. Kayınpederim çok fena ergen gibi. Onlara gittiğimizde bile alır telefonu facete takılır.
Ben ekledim bileBen de kaktüs aileme yenilerini ekleyeceğim yakın zamanda
Ben hiç anlamıyorum ya. Ne yaşıyorum ben böyleagacsizkoalaa Düzensiz kasılmalara yalancı sancı deniyor kuzum. O senin tarif ettiğin bebeğin toplanmasıdır muhtemelen.
Kasılmada bir anda bir yükseklik olur hareket olmaz nefesini keser kasıkların gerilir.
Kız bu normal birşey değil mi? Bana da oluyor o. Böyle sanki arka arkaya çok seri şekilde yumruk ya da tekme gibiKızlar benim bebek bugün iki kez değişik birşey yaptı böyle pat pat pat kapı çalarsınız ya ama çok seri bir şekilde sizde de oluyor mu hiç?
Yok vermedi bir dönem adalat kulladım geçtiğimiz hafta kesti doktorum artık ne zaman gelirse dedi şimdide ara ara sancı var ama böyle çok zorlar şekilde değilAynı benm gibi. Progestan verdi mi canım doktorun. Benmki de dayanabildiği kadar dayansın dedi progestan yazdı.
Yok canım vermedi kullandık geçtiğimiz haftalar da artık hepsini kestik bu önceki sezaryen dikişimin olduğu yer çok zorlanırsa çok ağrım olursa o durumda artık alacak kısmetseYani eve mi gidiyorsun suan bişey verdimi doktor ilaç falan inşallah biraz daha dayanır
Valla yardımı dokunacaksa gelsin ama gelip seni strese sokacaksa gelmesin bence.
Yalnis yerden vuruyor amaAç kapıyı annesi çıkmak istiyor sanırım
Ya benim kiz demek sakin arada böyle hareketler yapınca heyecanlanıyorum bendeBen hiç anlamıyorum ya. Ne yaşıyorum ben böyle
Kız bu normal birşey değil mi? Bana da oluyor o. Böyle sanki arka arkaya çok seri şekilde yumruk ya da tekme gibi
Bizim haftalarımızda oluyomus ben geçen gittiğimde sordum artık rahim kendini hazırlıyor doğuma korkma dedi. Ama sancı düzenli ve sık aralıklarla olursa sakın bekleme hemen doktora git takip et kendiniMuhtemelen yalancı sancı gibi birşeydi kızlar. Karnım kasılmadı çünkü. Geçti şükür. İlk defa hissedince tedirgin oldum.Yarın sabah doktor randevum var zaten.
Benim ki de yapıyo onu sanki kum torbasına vurur gibi hiç acımıyo anasınaKızlar benim bebek bugün iki kez değişik birşey yaptı böyle pat pat pat kapı çalarsınız ya ama çok seri bir şekilde sizde de oluyor mu hiç?
Geçmiş olsun olsun sen dinlenmeye bak haftan iyi gelirsede bi sıkıntı cıkarmaz benceYok canım vermedi kullandık geçtiğimiz haftalar da artık hepsini kestik bu önceki sezaryen dikişimin olduğu yer çok zorlanırsa çok ağrım olursa o durumda artık alacak kısmetse
Aynen ondan dolayı kafam daha rahat hastanede 24 . Haftalarda yattığımı düşünürsek çok şükür bu haftalarımaBizim haftalarımızda oluyomus ben geçen gittiğimde sordum artık rahim kendini hazırlıyor doğuma korkma dedi. Ama sancı düzenli ve sık aralıklarla olursa sakın bekleme hemen doktora git takip et kendini
Benim ki de yapıyo onu sanki kum torbasına vurur gibi hiç acımıyo anasına
Geçmiş olsun olsun sen dinlenmeye bak haftan iyi gelirsede bi sıkıntı cıkarmaz bence
Kızlar benim bebek bugün iki kez değişik birşey yaptı böyle pat pat pat kapı çalarsınız ya ama çok seri bir şekilde sizde de oluyor mu hiç?
Kızlar bugün hava acayip güzel burada. 24-25derece hafif esintili. Sabahtan beri bütün pencereler açık. Uzun zamandır bu kadar havalanmamıştı evim valla. Temizliğimi de yaptım. Yemek sıkıntım da yok. Yaptım şimdi kahvemi oturdum. Oh
Anlık manzaram ve minnoşlarımKızlar bugün hava acayip güzel burada. 24-25derece hafif esintili. Sabahtan beri bütün pencereler açık. Uzun zamandır bu kadar havalanmamıştı evim valla. Temizliğimi de yaptım. Yemek sıkıntım da yok. Yaptım şimdi kahvemi oturdum. Oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?