2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kasılma olabilir canım, yalancı sancı gibi bir şey de olabilir. Pek hissetmiyorum diyordun ya ondan farklı gelmiştir sana.
Muhtemelen yalancı sancı gibi birşeydi kızlar. Karnım kasılmadı çünkü. Geçti şükür. İlk defa hissedince tedirgin oldum. Yarın sabah doktor randevum var zaten.

Ay evet o önemli cocuk hastanelerde kalmaz evde olması iyidir çağırabilirsin bence bi pazartesi olsun bakalım doktor ne diyecek
Aklımı çelen bitek bu zaten kuzumpazartesi olsun da bakalım o zamn dediğin gibi
Yemek işinde ben de çok zorlanıyrum buara. En azından ondan kurtulurum aslında evet haklısın. Yağlama ballama kısmı bende yok işteonu yapamyrum ya ama yine de yapıyo kadıneline sağlık anne derim tabi ama fazlası iyi gelmiyo bana midem kalkıyo nedense aydediğin doğru ama canım yemeği halletse bu da bşy. Ev daha çok kirleniyo ama napalım onu göze almam gerekeck.
Ay benim kayınvalidem anlamaz telefondan eski model telefonuda. Kayınpederim çok fena ergen gibi. Onlara gittiğimizde bile alır telefonu facete takılır.
Ben de kaktüs aileme yenilerini ekleyeceğim yakın zamanda

Ben hiç anlamıyorum ya. Ne yaşıyorum ben böyle
Kızlar benim bebek bugün iki kez değişik birşey yaptı böyle pat pat pat kapı çalarsınız ya ama çok seri bir şekilde sizde de oluyor mu hiç?
Kız bu normal birşey değil mi? Bana da oluyor o. Böyle sanki arka arkaya çok seri şekilde yumruk ya da tekme gibi

Yani eve mi gidiyorsun suan bişey verdimi doktor ilaç falan inşallah biraz daha dayanır

Valla yardımı dokunacaksa gelsin ama gelip seni strese sokacaksa gelmesin bence.
Yok canım vermedi kullandık geçtiğimiz haftalar da artık hepsini kestik bu önceki sezaryen dikişimin olduğu yer çok zorlanırsa çok ağrım olursa o durumda artık alacak kısmetse

Aç kapıyı annesi çıkmak istiyor sanırım
Yalnis yerden vuruyor ama oda anladı sezeryan istediğimi heralde
Ben hiç anlamıyorum ya. Ne yaşıyorum ben böyle

Kız bu normal birşey değil mi? Bana da oluyor o. Böyle sanki arka arkaya çok seri şekilde yumruk ya da tekme gibi
Ya benim kiz demek sakin arada böyle hareketler yapınca heyecanlanıyorum bende

Muhtemelen yalancı sancı gibi birşeydi kızlar. Karnım kasılmadı çünkü. Geçti şükür. İlk defa hissedince tedirgin oldum. Yarın sabah doktor randevum var zaten.
Bizim haftalarımızda oluyomus ben geçen gittiğimde sordum artık rahim kendini hazırlıyor doğuma korkma dedi. Ama sancı düzenli ve sık aralıklarla olursa sakın bekleme hemen doktora git takip et kendini
Kızlar benim bebek bugün iki kez değişik birşey yaptı böyle pat pat pat kapı çalarsınız ya ama çok seri bir şekilde sizde de oluyor mu hiç?
Benim ki de yapıyo onu sanki kum torbasına vurur gibi hiç acımıyo anasına
Yok canım vermedi kullandık geçtiğimiz haftalar da artık hepsini kestik bu önceki sezaryen dikişimin olduğu yer çok zorlanırsa çok ağrım olursa o durumda artık alacak kısmetse
Geçmiş olsun olsun sen dinlenmeye bak haftan iyi gelirsede bi sıkıntı cıkarmaz bence

Aynen ondan dolayı kafam daha rahat hastanede 24 . Haftalarda yattığımı düşünürsek çok şükür bu haftalarıma

Kızlar bugün hava acayip güzel burada. 24-25derece hafif esintili. Sabahtan beri bütün pencereler açık. Uzun zamandır bu kadar havalanmamıştı evim valla. Temizliğimi de yaptım. Yemek sıkıntım da yok. Yaptım şimdi kahvemi oturdum. Oh

Kızlar bir şey sorabilir miyim?
Şimdi ben nohut yemeği pişirdim ama tam kıvam almadı sanki. Eti ayrı nohutlu ayrı haşlıyorum sonra aynı tavada buluşturup suyunu eklerim normalde.
Ama suyu koyulaşmadı ya bir türlü tam beceremiyorum. Napmam lazım.

Anlık manzaram ve minnoşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…