Kızlar bunları görünce dayanamadım, ikisinden birini de seçemedim ikisini de aldım
Şükür canım şimdi sağlıkla doğmalarını bekleme zamanıAynen ondan dolayı kafam daha rahat hastanede 24 . Haftalarda yattığımı düşünürsek çok şükür bu haftalarıma
Bende önce eti haslıyorum nohutlarıda ayrı ıslar haşlarım senin gibi. Suyunu cok mu koydun acaba birazcık daha salça eklersen az daha koyulaşır.Kızlar bir şey sorabilir miyim?
Şimdi ben nohut yemeği pişirdim ama tam kıvam almadı sanki. Eti ayrı nohutlu ayrı haşlıyorum sonra aynı tavada buluşturup suyunu eklerim normalde.
Ama suyu koyulaşmadı ya bir türlü tam beceremiyorum. Napmam lazım.
Demek kiYalnis yerden vuruyor amaoda anladı sezeryan istediğimi heralde
Ya benim kiz demek sakin arada böyle hareketler yapınca heyecanlanıyorum bende
Sağolasın yavrucum, sık olursa giderim zatenBizim haftalarımızda oluyomus ben geçen gittiğimde sordum artık rahim kendini hazırlıyor doğuma korkma dedi. Ama sancı düzenli ve sık aralıklarla olursa sakın bekleme hemen doktora git takip et kendini
Benim ki de yapıyo onu sanki kum torbasına vurur gibi hiç acımıyo anasına
Geçmiş olsun olsun sen dinlenmeye bak haftan iyi gelirsede bi sıkıntı cıkarmaz bence
İstanbulda öyle benim kaç gündür cam kapılar açık.Kızlar bugün hava acayip güzel burada. 24-25derece hafif esintili. Sabahtan beri bütün pencereler açık. Uzun zamandır bu kadar havalanmamıştı evim valla. Temizliğimi de yaptım. Yemek sıkıntım da yok. Yaptım şimdi kahvemi oturdum. Oh
Ne çok tokatlılarla muhattap insan var gruptabenim eşim de tokatlı
Yaaa burda hava bugun cok kötü yağmur yağıyor içim karardıKızlar bugün hava acayip güzel burada. 24-25derece hafif esintili. Sabahtan beri bütün pencereler açık. Uzun zamandır bu kadar havalanmamıştı evim valla. Temizliğimi de yaptım. Yemek sıkıntım da yok. Yaptım şimdi kahvemi oturdum. Oh
Şükür canım şimdi sağlıkla doğmalarını bekleme zamanı
Bende önce eti haslıyorum nohutlarıda ayrı ıslar haşlarım senin gibi. Suyunu cok mu koydun acaba birazcık daha salça eklersen az daha koyulaşır.
Allah AllahYok canım özellikle çok koymadım hafif üzerini geçti sadece yine de kıvam almadı ayy çıldırıcim.
Allah Allahaz mı pişiriyosun acaba
Harbi nerde bu kız yazmadı hiç inşallah doğurmamıştırKız @BlupBlupBlup nerelerdesin? Bugün yazdın mı hiç, ben mi kaçırdım? Doğurucam galiba diyordun dün en son. Kız yoksa doğurdun mu?
Az olmus tabi yarım saat pişsin en az altını kıs10 dk kadar kaynayınca kapattım az mı olmuş ki.
Valla blup bu herşeyi beklerim benHarbi nerde bu kız yazmadı hiç inşallah doğurmamıştır@BlupBlupBlup nerdesin kızz
Az olmus tabi yarım saat pişsin en az altını kıs
Teşekkür ederim canım gel beraber olsunDemek ki
Sağolasın yavrucum, sık olursa giderim zaten
İstanbulda öyle benim kaç gündür cam kapılar açık.Afiyet olsun canımcım
Artık bahar geliyor. Balkon ve bahçe sezonunu bebişlerle açarızYaaa burda hava bugun cok kötü yağmur yağıyor içim karardıama sen anlatınca ohh mis bende yemeğimi yaptım eşim gelir birazdan
Ay keşkeeeeeeeTeşekkür ederim canım gel beraber olsun
Artık bahar geliyor. Balkon ve bahçe sezonunu bebişlerle açarız
En son 4 te girmis. Doguraydi mutlaka yazardi ben pırtlatiorm diyeValla blup bu herşeyi beklerim benşu an bir taraflarını da gezdiriyor olabilir, bebesini emziriyorda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?