Soldakinden mi yoksa sagdakinden mi bekliosn
Kız burda da mı son görülme varEn son 4 te girmis. Doguraydi mutlaka yazardi ben pırtlatiorm diye
OooKız burda da mı son görülme var
Sağdakinden bekliyorum bacım, soldaki tipim değilSoldakinden mi yoksa sagdakinden mi bekliosn
Kız nerden kapanıyorOookapatmazsan neler yaptin tek tek gorunuo
Kız doktorun dediği hareket yürüyüş falan. Aletli falan yapma bebişim yanlış bir hareket falan yaparsınKızlar bime bu hafta spor ekipmanları gelecekmiş. Ufaktan sıkılaştırsam mı popoyu bacakları acaba. Yoksa riske atmasam mı
Gerçi doktorum hareket et deyip duruyor
Sagdaki de tipin ama ah ulen zalım dunyaSağdakinden bekliyorum bacım, soldaki tipim değil
Biseyler mi karstirion yoqsaammKız nerden kapanıyor
Squat yaparken pırt diye çıkarmışKız doktorun dediği hareket yürüyüş falan. Aletli falan yapma bebişim yanlış bir hareket falan yaparsın
Töbeeeeee yapmam öyle şeylerBiseyler mi karstirion yoqsaammcıbıl cıbıl kal ortada solemem
Bnm de aklimdydi ya. O lastik gibi olan seyler var ayak altina koyup cekmek icin. Hamilelik platesinde yapiliodu yanlisim yoksa. Bide plates topuKızlar bime bu hafta spor ekipmanları gelecekmiş. Ufaktan sıkılaştırsam mı popoyu bacakları acaba. Yoksa riske atmasam mı
Gerçi doktorum hareket et deyip duruyor
Tipinden belli senin. Adin koala ama yaramazsinTöbeeeeee yapmam öyle şeyler
Geçen kayınvalidem anlatıyor köyde bir tanıdıkları tuvalete diye gitmiş ıkınınca doğurmuşSquat yaparken pırt diye çıkarmışO kadar kolay olsa keşke
Ay sağ ol bitanem ya ne güzel yazmışsın moral oldu vallahiSon zamanlarda hepimizin hissettiği şeyler bunlar kuzum panik olma yani ishal senin psikolojini bozdu muhtemelen duyumlardan dolayı takılma oyle☺
Anam 2 yaşından 20'ye kadar ergenligini çekersem sinir hastası olabilirim ben benceİstediğin kadar iyi anne baba ol sorucak bence degişik karakterli arkadasları olucak siz niye yapmadınız diyolar hele kendi bişeyi basaramıyınca bizde yaptık ailemize.çok ergen kalmasın sadece tek istediğim bu kız kardesim 2 yasından beri asi mesela
Amin canım. Sağlık için dua edelim cidden. Artık evde etkinlik bulursun içini daraltma sen. Yeter ki sağlıklı olsunlar olalımGünaydın herkese... 30 dan aşağı geri sayım başladı bizde de bugün 29, ve 37 nin bitmesine sadece 8 gün.
Dünden beri pek kafam hoş değil. iki hafta okulsuz nasıl geçecek kizlar evdeyken onu düşünüyorum. parka vs götürsem bu haftadan sonra oralardan da hastalik bulaşır bilemedim. Milli eğitim bakani da özellikle evde dinlensinler dedi, sanırım salgin için.
haftalardır evden dışarı çıkmadım, risk bitsin çıkarım, bebek doğsun gezerim diye. şimdi o da olmayacak. Gezip dolaşmak, sosyal ortamlara girmek de büyük ihtiyacmis bu süreçte onu anladim. hep daha zor durumda olanlari düşünmeye çalışıyorum. şu ruh halinden kısa zamanda çıkmam lazim. göz yaşım aktı akacak durumdan kurtulmam lazim.
neyse başınızı ağrıttım. en önemlisi sağlık. Rabbim sağlık versin çocuklarımıza bize ülkemize ve tüm insanlara insallah.
Canim sakin ol hele bi. Yaptığı hoş değil ama sen kendini doldurma. Al karşına konuş bi bakalım ne diyor. Ama sakin konuş. Sinirin cidden kimseye faydası yok. Bebek nasıl şu an? Hareket ediyor mu?Kızlar ya canım çok sıkkın eşimle kavga ettik dün akşam işten geldi sinirliydi ortada hiçbişe yokken bana bağırdı bende ona bağırdım yemek masasından kalktı gitti eve gece gelmedi babasında kaldı beni bu halde bırakıp giden adamdan bana hayır gelmez boşanmaya karar verdim bütün gece ağladım oğluma bişe olmamıştır inşallah geceden beri hiç hareket etmiyor
O makat ağrısını ben çok yaşarım canım. Bebekten önce de olurdu arada. O gaz sancısı bence. Çok tutunca oluyor. Ya da benim gibi bağırsak hastalığı olanlarda oluyor. Korkma yani. Tuvaletini tutma bu önemli.Benim bebekte sert hareketler yapiyor, gecede yatakta rahat durmuyor saga donuyor vuruyor sola dönuyorum vuruyor birde hickirik tutuyor pit pit, uyku denen bisey simdiden kalmadi tuvalete kalk devamli,uyumaktada zorlaniyorum psikolojikmidir nedir anlamadim,uzerimde bir huzursuzluk stres korku var,birde gecen gece uykudan alt tarafimda makatimda bir agriyla uyandim lavaboya gidecektim yuruyemedim bile eşim uyandi goturdu, sank makatimda siddetli bir gaz krampi gibi zonklama gibi bisey girdi ilk defa korktum resmen, tuvalete girdim oyle siddetli gazimda yoktu,bu sabah yine ayni sey oldu anlamadim,tecrubeli arkadaslar bu ne agrisidir sizdede oluyormu yasayan varsa benide aydinlatirmisiniz lutfen..
Ya Bahar süpersin güldürdün beniBirlikte yikamam sart degil. Ben kendim yikiyorum birtek su dokuyor. 2 kap su dokmesi icin cektigim. Arar kahvaltiyi hazirla geliyorum der hazirlarim.gelirbyapariz masa mutfakta dururken hadi hazirla banyoyu der, hazirlarim. Gelir 2 kap su doker alirim giydiririm emziririm. Birde oglumu sokar yikarim o arada 10 dk bebegin yaninda durur. Sonra ceker gider, banyonun paspaslarini bile kaldirmami beklemez.Esimin haberi yok bana gunduzleri yardim ettini sanir. Sonra iste oglunu arar ordaydim yikadik diye ballandira ballandira anlatir. Esim bir 2 defa sordu yardimi oluyirmu diye eh iste dedim bisi demedim. Bana biraksa oglumdaki gibi ben tek yikarim. Banyo batmaz, birde koca masaya kahvalti hazirlamama gerek yok. Normalde ben oglumla peynirli yumurta zeytin pekmez koyuyorum. Mama sandalyesinde yediriyorum. Masanin ustunede ana kucana kizimi koyuyorum daha rahat kahvalti yapiyoruz. Acele etmeden sakin sakin. Tekken insan daha rahat. Ama bu iyi günleri ben bi 10 gun da gecsin kendimi iyice topliyim diye bekliyorum. Hic agrim kalmiyacak 10 gune. Ozaman oraya gidecegim hergun. Ev dagitmak nasilmis cocuk bakmak nasilmis gorecek. Gidicem dinlenicem misafir olucam. Ben kizdigimda öyle yapiyorum 1 hafta hergun giderek bezdiriyorum. Ister istemez ogluna hadi gidin rahat rahat kari koca bas başa olun diyor. Ogluda annesine küsuyor hicbir sey yapmama gerek kalmiyor.
Canım elinle ayırıp tep içeriTeşekkrler canım bugün de öyle deniyim bakalım. Dün beceremeyince ağızdan aldım
Ben bir iki ay önce yaşadım, o zamandan beri ara ara oluyor. Sıklığını bı takip et istersen.Arkadaşlar, regl olacakmışım gibi iç bacaklarımda sızı var. Biraz da alt karnımda hassasiyet.
Acaba benim prensesim geliyor olabilir mi?
Demek çıkacak gibi hisseden tek ben değilmişimhanımlar alt tarafımda ince ince bi baskı hissediyorhm arada bi sızı geliyor yürürken falan aynı çıkacak gibi oluyor. Aşagıya indiğini mi gösteriyor bu. İdrara da daha sık çıkmaya başladım. Ne diyorsunuz ?
Kız yazık ya tersleme sevdiğinden endiselenmistimÖff 2 dk lavobaya girdim kaynanam 3 kere aramış, ben dönmeyincede eşimi aramış birşey mi oldu açmıyor diye. Bu sefer eşim aramış, yazmış. Aradım bir güzel payladım bende kayınvalidemi. 2 dk rahat bırakmadınız diye. Günün yakın ya korktum diyor. Duşta da olabilirdim,sen bir kere ara açmıyorsam ben sana dönerim milleti ayağa kaldırma dedim. Kendisi geçenlerde hastanelik olmuş 10 gün sonra haberimiz oldu bizim. Bir yandan da korktum ona bir şey oldu, acil birşey var o yüzden ısrarla arıyor diye. Doğuma gidiyoruz desek allllaaaahh demek telefon açık gidin hastaneye kadar diyecek.
Biz de oğlan anaları olarak anca pipi kukuletasi alıyoruz işteBir de bunları aldım, ihtiyaca yönelik şeyler bitti süse püse başladım bir deÇünkü kız anası olmak bunu gerektirir
Eki Görüntüle 2604527 Eki Görüntüle 2604528 Eki Görüntüle 2604530 Eki Görüntüle 2604531 Eki Görüntüle 2604532 Eki Görüntüle 2604533 Eki Görüntüle 2604534
Ay resmen kuru iftira ayolTipinden belli senin. Adin koala ama yaramazsin
Yapma gebişim yaaAy resmen kuru iftira ayol
Kız koca bu başka ne amaçla kullanılcak. Hammadde ağaç zaten, odungillerden. Yeri gelip dallarında dinlendiğin, yeri gelip yapraklarından yediğin, yeri gelip dallarını kırdığın bir şeyYapma gebişim yaaagac niyetine kullanion kocani. Adin cikti bi kerem
Valla ben de yapılır diye düşündüm de bilemedim şimdiBnm de aklimdydi ya. O lastik gibi olan seyler var ayak altina koyup cekmek icin. Hamilelik platesinde yapiliodu yanlisim yoksa. Bide plates topu
Hahah inşallah cırt diye çıkarlar ne diyeyimGeçen kayınvalidem anlatıyor köyde bir tanıdıkları tuvalete diye gitmiş ıkınınca doğurmuşdedim bende o şans yok pırt diye çıkmaz benden böğüre böğüre doğururum allah bilir ben
İnşallah kuzu yaValla ben de yapılır diye düşündüm de bilemedim şimdi
Hahah inşallah cırt diye çıkarlar ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?