2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bime bu hafta spor ekipmanları gelecekmiş. Ufaktan sıkılaştırsam mı popoyu bacakları acaba. Yoksa riske atmasam mı
Gerçi doktorum hareket et deyip duruyor
Kız doktorun dediği hareket yürüyüş falan. Aletli falan yapma bebişim yanlış bir hareket falan yaparsın

Kızlar bime bu hafta spor ekipmanları gelecekmiş. Ufaktan sıkılaştırsam mı popoyu bacakları acaba. Yoksa riske atmasam mı
Gerçi doktorum hareket et deyip duruyor
Bnm de aklimdydi ya. O lastik gibi olan seyler var ayak altina koyup cekmek icin. Hamilelik platesinde yapiliodu yanlisim yoksa. Bide plates topu

Squat yaparken pırt diye çıkarmış O kadar kolay olsa keşke
Geçen kayınvalidem anlatıyor köyde bir tanıdıkları tuvalete diye gitmiş ıkınınca doğurmuş dedim bende o şans yok pırt diye çıkmaz benden böğüre böğüre doğururum allah bilir ben

Son zamanlarda hepimizin hissettiği şeyler bunlar kuzum panik olma yani ishal senin psikolojini bozdu muhtemelen duyumlardan dolayı takılma oyle☺
Ay sağ ol bitanem ya ne güzel yazmışsın moral oldu vallahi
Anam 2 yaşından 20'ye kadar ergenligini çekersem sinir hastası olabilirim ben bence
Amin canım. Sağlık için dua edelim cidden. Artık evde etkinlik bulursun içini daraltma sen. Yeter ki sağlıklı olsunlar olalım
Canim sakin ol hele bi. Yaptığı hoş değil ama sen kendini doldurma. Al karşına konuş bi bakalım ne diyor. Ama sakin konuş. Sinirin cidden kimseye faydası yok. Bebek nasıl şu an? Hareket ediyor mu?
O makat ağrısını ben çok yaşarım canım. Bebekten önce de olurdu arada. O gaz sancısı bence. Çok tutunca oluyor. Ya da benim gibi bağırsak hastalığı olanlarda oluyor. Korkma yani. Tuvaletini tutma bu önemli.
Ya Bahar süpersin güldürdün beni iyi bulmuşsun yöntemini helal olsun vallahi hak ediyor bence
Teşekkrler canım bugün de öyle deniyim bakalım. Dün beceremeyince ağızdan aldım
Canım elinle ayırıp tep içeri ben mantar için fitil kullanırken öyle yapmıştım daha kolay oldu
Arkadaşlar, regl olacakmışım gibi iç bacaklarımda sızı var. Biraz da alt karnımda hassasiyet.
Acaba benim prensesim geliyor olabilir mi?
Ben bir iki ay önce yaşadım, o zamandan beri ara ara oluyor. Sıklığını bı takip et istersen.
Demek çıkacak gibi hisseden tek ben değilmişim
Kız yazık ya tersleme sevdiğinden endiselenmistim
Biz de oğlan anaları olarak anca pipi kukuletasi alıyoruz işte

Yapma gebişim yaa agac niyetine kullanion kocani. Adin cikti bi kerem
Kız koca bu başka ne amaçla kullanılcak. Hammadde ağaç zaten, odungillerden. Yeri gelip dallarında dinlendiğin, yeri gelip yapraklarından yediğin, yeri gelip dallarını kırdığın bir şey

Bnm de aklimdydi ya. O lastik gibi olan seyler var ayak altina koyup cekmek icin. Hamilelik platesinde yapiliodu yanlisim yoksa. Bide plates topu
Valla ben de yapılır diye düşündüm de bilemedim şimdi
Hahah inşallah cırt diye çıkarlar ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…