2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
K Kuf ne yapayım beni çaresiz bırakıyor. Bu ilkkez yaptığım birsey değil, ne zaman cok bunaltsa esime annemlere gidiyorum torunlarini doyasiya gorsunler diyorum. Oğlum da öyle güzel bir torun ki ablası,Cehennemi yaşatıyor. benim kalbi temiz kocacığım. Eşim oğlum seve seve annemlere geliyor, Annem rahatsız oluyor diye düşünüyor bir süre rahat ediyorum

İkisini de dene tarafını seç diyesim geldi
Kızlar hafif bir regl ağrım var. Bebeğimde saçma sapan yerlere dayandı yine. Kasılma bu mu şimdi?
Bir ihtimal kuzum. Tüm.karnin sertlesiyorsa kasilmadir.
Altını yeniden aç, bir tatlı kaşığı unu bir çay bardağı kadar suda aç ve yemeğe ekle az daha kaynasın canım.
Kız K Kuf nerelerdesin? Bugün yazdın mı hiç, ben mi kaçırdım? Doğurucam galiba diyordun dün en son. Kız yoksa doğurdun mu?
Yok kız içimde daha
Harbi nerde bu kız yazmadı hiç inşallah doğurmamıştır @BlupBlupBlup nerdesin kızz
Vallahi Jadesi nin laneti tuttu sanırım geriden geriden geliyorum
Valla blup bu herşeyi beklerim ben şu an bir taraflarını da gezdiriyor olabilir, bebesini emziriyorda olabilir
Bir taraflarimi gezdirdigim doğru olabilir bak bebe daha içimde
Kızzz K Kuf füzeyi fırlattın mı yoksa
Yok kız meteoru bekliyorum ben
En son 4 te girmis. Doguraydi mutlaka yazardi ben pırtlatiorm diye
Yazmam mı bak beni nasıl tanıyor Fatma
Yaa kadın dediğin akıllı olacak işte vallahi iyi yapıyorsun

Kız valla dedik gitti mi acep doğuma iyyi bari hala içindeyse

Kuzum tek seferlik kavga içinse gerek var mı bu kadar büyütmeye bosanilacak kadar tabi hassas bakıyoruz bebegim halimiz bunu gerektiriyor keşke son döneminde böyle yapmasaydı ama neye canı sıkıldı oda var

Kız koca bu başka ne amaçla kullanılcak. Hammadde ağaç zaten, odungillerden. Yeri gelip dallarında dinlendiğin, yeri gelip yapraklarından yediğin, yeri gelip dallarını kırdığın bir şey
cok guzl ozetlemissin valla bayildiim. Stres topumuz resmen.
Hepimz de yazacauk kizlaaar ben pırtlatmaya gidiorm diye

eggplantlover özendiğim hayatı yaşamakla meşgulsün arkadaşım
Ay valla ben İstanbul doğumluyum aslında. Ailem de İstanbula doğmuş. Babam bir gün demiş ki İstanbulda deprem olacak. Egeye gidelim taşınalım. 1998 yılı. Evi satıyorlar dükkanı kapatıyorlar doğru ege. Sonra buralı biriyle evleniyorum. Kader işte. Yoksa şu an İstanbuldaydım ben de hala.

Ben de istnbldaym su an. Ogretmnlik tercihimi yaptim. Kismet olursa doguya gidicem. Sevemedim burda yasamayi

Ay sağol canımcım ben bu mesajı geç gördüm tabii. Aksi gibi kayınvalidemgilde geldi. Rezil oldum sanırım. Ama bir dahakine senin dediğini yapıcam.

Vaka sayısı 5 olmuş ya. Kısıtlamalrı arttrdılar. Belki şehir dışına çıkışları bile kısıtlayabilirler diye düşünerk kyv me gel dedik o da zorla pazartesiye bilet bulmş. Geleck bakalım. Benm de kasılmalarım devam ediyo zaten belki hayrlısı budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…