İkisini de dene tarafını seç diyesim geldiŞimdi şöyle söyliyim. Kızıma asla bakamaz. Sürekli elinde telefn nette dolanır o nspmış kim nerde ne demş aşırı meraklı. İstagramı var sırf insanları takp edeblmk için düşün. Tv izler örgü örer. Bana zararına gelince yok aslında ama evde birinin varlığı zaten rahatsz edici. Olumlu yönü yemek yapar bulaşık yıkar. Geri kalan temzliği yapmaz beceremez zaten istemem olanını da batırır. Ani bşy olsa yanımda olur artısı bu bi de. Eksileri artıları sıralayıp karar vermm lazm arık
Bir ihtimal kuzum. Tüm.karnin sertlesiyorsa kasilmadir.Kızlar hafif bir regl ağrım var.Bebeğimde saçma sapan yerlere dayandı yine. Kasılma bu mu şimdi?
Altını yeniden aç, bir tatlı kaşığı unu bir çay bardağı kadar suda aç ve yemeğe ekle az daha kaynasın canım.Kızlar bir şey sorabilir miyim?
Şimdi ben nohut yemeği pişirdim ama tam kıvam almadı sanki. Eti ayrı nohutlu ayrı haşlıyorum sonra aynı tavada buluşturup suyunu eklerim normalde.
Ama suyu koyulaşmadı ya bir türlü tam beceremiyorum. Napmam lazım.
Yok kız içimde daha
VallahiHarbi nerde bu kız yazmadı hiç inşallah doğurmamıştır@BlupBlupBlup nerdesin kızz
Bir taraflarimi gezdirdigim doğru olabilir bakValla blup bu herşeyi beklerim benşu an bir taraflarını da gezdiriyor olabilir, bebesini emziriyorda olabilir
Yok kız meteoru bekliyorum ben
Yazmam mı bak beni nasıl tanıyor FatmaEn son 4 te girmis. Doguraydi mutlaka yazardi ben pırtlatiorm diye
Yaa kadın dediğin akıllı olacak işte vallahi iyi yapıyorsunK Kuf ne yapayım beni çaresiz bırakıyor. Bu ilkkez yaptığım birsey değil, ne zaman cok bunaltsa esime annemlere gidiyorum torunlarini doyasiya gorsunler diyorum. Oğlum da öyle güzel bir torun ki ablası,Cehennemi yaşatıyor. benim kalbi temiz kocacığım. Eşim oğlum seve seve annemlere geliyor, Annem rahatsız oluyor diye düşünüyor bir süre rahat ediyorum
bayıldım bahçene manzarana.Anlık manzaram ve minnoşlarım
Eki Görüntüle 2604593
Eki Görüntüle 2604596
Ucuzbandana.com diye bir site canım.. Instagramdan takip ediyordum ben de ilk kez alışveriş yaptım.yaaaaaaaaaaaa
çok güzelleeerrr.. hangi adresten adınız acaba?
link paylaşır mısınız?
tşk.
Allahım bayılacağım bu güzelliklereAnlık manzaram ve minnoşlarım
Eki Görüntüle 2604593
Eki Görüntüle 2604596
Ay sağ ol bitanem ya ne güzel yazmışsın moral oldu vallahi
Anam 2 yaşından 20'ye kadar ergenligini çekersem sinir hastası olabilirim ben bence
Amin canım. Sağlık için dua edelim cidden. Artık evde etkinlik bulursun içini daraltma sen. Yeter ki sağlıklı olsunlar olalım
Canim sakin ol hele bi. Yaptığı hoş değil ama sen kendini doldurma. Al karşına konuş bi bakalım ne diyor. Ama sakin konuş. Sinirin cidden kimseye faydası yok. Bebek nasıl şu an? Hareket ediyor mu?
O makat ağrısını ben çok yaşarım canım. Bebekten önce de olurdu arada. O gaz sancısı bence. Çok tutunca oluyor. Ya da benim gibi bağırsak hastalığı olanlarda oluyor. Korkma yani. Tuvaletini tutma bu önemli.
Ya Bahar süpersin güldürdün beniiyi bulmuşsun yöntemini helal olsun vallahi hak ediyor bence
Canım elinle ayırıp tep içeriben mantar için fitil kullanırken öyle yapmıştım daha kolay oldu
Ben bir iki ay önce yaşadım, o zamandan beri ara ara oluyor. Sıklığını bı takip et istersen.
Demek çıkacak gibi hisseden tek ben değilmişim
Kız yazık ya tersleme sevdiğinden endiselenmistim
Biz de oğlan anaları olarak anca pipi kukuletasi alıyoruz işte
Kız valla dedik gitti mi acep doğumaİkisini de dene tarafını seç diyesim geldi
Bir ihtimal kuzum. Tüm.karnin sertlesiyorsa kasilmadir.
Altını yeniden aç, bir tatlı kaşığı unu bir çay bardağı kadar suda aç ve yemeğe ekle az daha kaynasın canım.
Yok kız içimde daha
VallahiJadesi nin laneti tuttu sanırım geriden geriden geliyorum
Bir taraflarimi gezdirdigim doğru olabilir bakbebe daha içimde
Yazmam mı bak beni nasıl tanıyor Fatma
Yaa kadın dediğin akıllı olacak işte vallahi iyi yapıyorsun
Çok teşekkür ederim canımbayıldım bahçene manzarana.ağız tadıyla mutlulukla huzurla otur insallah.
Benim de ısırasım geliyorAllahım bayılacağım bu güzelliklere
Senin sezeryandi ne zaman olacak peki☺ normale göre aramızda 1 gün var☺İnşallah yaa herkes sırasını beklesin bu nedr yahuakıllı olsun bütün bebeler. Bu işler sırayla. Daha benm önümde varlar bana sıra gelmedi
İçimde içimde.Kız valla dedik gitti mi acep doğumaiyyi bari hala içindeyse
Kuzum tek seferlik kavga içinse gerek var mı bu kadar büyütmeye bosanilacak kadarKızlar ya canım çok sıkkın eşimle kavga ettik dün akşam işten geldi sinirliydi ortada hiçbişe yokken bana bağırdı bende ona bağırdım yemek masasından kalktı gitti eve gece gelmedi babasında kaldı beni bu halde bırakıp giden adamdan bana hayır gelmez boşanmaya karar verdim bütün gece ağladım oğluma bişe olmamıştır inşallah geceden beri hiç hareket etmiyor
Kız koca bu başka ne amaçla kullanılcak. Hammadde ağaç zaten, odungillerden. Yeri gelip dallarında dinlendiğin, yeri gelip yapraklarından yediğin, yeri gelip dallarını kırdığın bir şey
Hepimz de yazacauk kizlaaar ben pırtlatmaya gidiorm diyeİkisini de dene tarafını seç diyesim geldi
Altını yeniden aç, bir tatlı kaşığı unu bir çay bardağı kadar suda aç ve yemeğe ekle az daha kaynasın canım.
Yok kız içimde daha
Ay valla ben İstanbul doğumluyum aslında. Ailem de İstanbula doğmuş. Babam bir gün demiş ki İstanbulda deprem olacak. Egeye gidelim taşınalım. 1998 yılı. Evi satıyorlar dükkanı kapatıyorlar doğru ege. Sonra buralı biriyle evleniyorum. Kader işte. Yoksa şu an İstanbuldaydım ben de hala.
30 mart dedi normalde. Kuzucuk bekler inşallahSenin sezeryandi ne zaman olacak peki☺ normale göre aramızda 1 gün var☺
İkisini de dene tarafını seç diyesim geldi
Yok kız içimde daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?