Ayy çok güldüm adamı ağaç olarak kullanıyonmu demeneYapma gebişim yaaagac niyetine kullanion kocani. Adin cikti bi kerem
Hiç sorma gezdin geldin biz burda doğurdu sandık seniİkisini de dene tarafını seç diyesim geldi
Bir ihtimal kuzum. Tüm.karnin sertlesiyorsa kasilmadir.
Altını yeniden aç, bir tatlı kaşığı unu bir çay bardağı kadar suda aç ve yemeğe ekle az daha kaynasın canım.
Yok kız içimde daha
Vallahi @Jadesi nin laneti tuttu sanırım geriden geriden geliyorum
Bir taraflarimi gezdirdigim doğru olabilir bakbebe daha içimde
Yok kız meteoru bekliyorum ben
Yazmam mı bak beni nasıl tanıyor Fatma
Yaa kadın dediğin akıllı olacak işte vallahi iyi yapıyorsun
Evet canım doğru. İdari izinli sayıldı hamileler. Bakan öyle dedi.Kizlar ya haberlerde cat pat duydum hamile calisana idari izin varmis 12 gun dedi foxta baska biyerde goremedim dogrumu acaba
Canı sıkıldı mi kocaya sataşıo arkdsAyy çok güldüm adamı ağaç olarak kullanıyonmu demene
Hiç sorma gezdin geldin biz burda doğurdu sandık senidünde kasılman var diyince dedik bu herhalde pırtladı
Oy kuzum Rabbim yardımcın olsun. İnşallah küveze girmeden eve geçersiniz. Keşke 1-2 hafta daha kalabilse...Ben hazırlamadım yıkadım ütüledim hurçlandı. Yarın sabah hazırlayacağım inşallah değerlerim yükselmeye devam etmiş az önce sonuçlarıma baktım nettenüniversite hastanesi de alalım bebeği derse yapacak birşey yok sağsağlim doğsun da artık küvezde de kalabilir yarın hazırlayıp arabanın arkasına indirecez hastaneye giderken
Ben zaten senden de o elektriği almıştımCanı sıkıldı mi kocaya sataşıo arkdsgerci ben de pek farksz deilm libidom yukselse de azalsa da fark etmio. Kendi kendimi ifsa ettim bak yaa
Hakkjnda hayirlisi olsun canm vaktini bekler insallah olmazsa da saglicakla dogsunlar sağlıcakla kucagimiza alalim da napalim ..Ben hazırlamadım yıkadım ütüledim hurçlandı. Yarın sabah hazırlayacağım inşallah değerlerim yükselmeye devam etmiş az önce sonuçlarıma baktım nettenüniversite hastanesi de alalım bebeği derse yapacak birşey yok sağsağlim doğsun da artık küvezde de kalabilir yarın hazırlayıp arabanın arkasına indirecez hastaneye giderken
Eyvallah sağolsun iki gözümİçimde içimde.Selamı var koala teyzesine
Üff nerde bizimkilerde o vizyonAy valla ben İstanbul doğumluyum aslında. Ailem de İstanbula doğmuş. Babam bir gün demiş ki İstanbulda deprem olacak. Egeye gidelim taşınalım. 1998 yılı. Evi satıyorlar dükkanı kapatıyorlar doğru ege. Sonra buralı biriyle evleniyorum. Kader işte. Yoksa şu an İstanbuldaydım ben de hala.
A aaBen zaten senden de o elektriği almıştım
Anladım ben seni konusunca verdiğin cevaplardan bu konular ilgini çektiA aaneremden caktrdim kiz. O kdr konsmuom da bak
Her alanda hazir ve nazirimAnladım ben seni konusunca verdiğin cevaplardan bu konular ilgini çekti
Bence bebeğinizi o kalabalık şehirden kurtarın. Ben burada çok güzel bir çocukluk geçirdim. Okula arkadaşlarımla yürüyerek gidip geldim, 25 kişilik sınıflarda okudum, ağaç tepelerinden inmedim. Okul kapandıktan açılana kadar her gün denize girdim, akşamları voleybol maçları mahalle oyunları Allahım ne güzel günlerdiEyvallah sağolsun iki gözüm
Üff nerde bizimkilerde o vizyonben eşime diyorum ege tarafında iş bul gidelim diye ama yok,istabbuldan vazgeçemiyor. Sanki her gece dışardayız, her hafta sonu bir yerine gidiyoruz. İşten eve, evden işe sürünüyoruz zaten. Hoş zaten onun vazgeçemediği sosyal çevresi.
Canım hormonal hepsi işte malesef. İşin kötüsü sen gergin ve sinirli olduğun zamanlar salgıladığın hormonlar sebebiyle bebeğin de etkileniyor ve adrenalin hormonu sebebiyle bebeğin doğduktan sonra huzursuz ve hareketli bir bebek olabiliyormuş. Bunları okuduğumdan beri kendimi uyuz olduğum ve sinirlendiğim zamanlar derin nefes alarak, aklıma güzel şeyler getirerek sakinleştirmeye çalışıyorum. Bence sen de yap canım. Hormonlarına teslim olma bebeğin içinKızlar nasılsınız. Bende anlamadığım bir gerginlik sinirlilik hali çocukların sesine ve yakınımdaki insanların bana birşey demeleri konuşmaları oldukça sinirimi bozuyor. Halbuki yapılan konuşmalarda ve çocukların yaptığı hareketler herzamanki şeyler hiçbirşey yok ama sanki bunlar oldukça benim sinirlerim geriliyor çocuklara vurma eğilimine geçiyorum bu seferde. herşeye bağırasım geliyor.bagırdıkca ağlayasım geliyor ağladıkça vicdanım kabarıyor.çok farklı bir insan oldum. Aslında sabırlı bir insandım çocuklara karşı herkes takdir ederdi sabırlılıgımı ama şimdi gel görki hiçbirşeye tahammülüm kalmadı.hersey çok zor geliyor bana.resmen loğusa olmadan loğusa sendromuna girdim sanki.
Ayy babandaki öngörüye hayran kaldımAy valla ben İstanbul doğumluyum aslında. Ailem de İstanbula doğmuş. Babam bir gün demiş ki İstanbulda deprem olacak. Egeye gidelim taşınalım. 1998 yılı. Evi satıyorlar dükkanı kapatıyorlar doğru ege. Sonra buralı biriyle evleniyorum. Kader işte. Yoksa şu an İstanbuldaydım ben de hala.
Yok canım ne rezil olması. Hepimiz aksilik yaşıyoruz mutfakta. Tanesi ayrı suyu ayrı kalan tüm yemekler için yapabilirsin canım bunu patates dahilAy sağol canımcım ben bu mesajı geç gördüm tabii. Aksi gibi kayınvalidemgilde geldi. Rezil oldum sanırım. Ama bir dahakine senin dediğini yapıcam.
Pirtlarsam ilk buraya yazarım kızAyy çok güldüm adamı ağaç olarak kullanıyonmu demene
Hiç sorma gezdin geldin biz burda doğurdu sandık senidünde kasılman var diyince dedik bu herhalde pırtladı
Sorma biz ona aile arasında Nostradamus derizAyy babandaki öngörüye hayran kaldım
Yok canım ne rezil olması. Hepimiz aksilik yaşıyoruz mutfakta. Tanesi ayrı suyu ayrı kalan tüm yemekler için yapabilirsin canım bunu patates dahil
Pirtlarsam ilk buraya yazarım kız
Nefes egzersizleri dene canım. Hem senin hem çocukların için daha iyi bu.Kızlar nasılsınız. Bende anlamadığım bir gerginlik sinirlilik hali çocukların sesine ve yakınımdaki insanların bana birşey demeleri konuşmaları oldukça sinirimi bozuyor. Halbuki yapılan konuşmalarda ve çocukların yaptığı hareketler herzamanki şeyler hiçbirşey yok ama sanki bunlar oldukça benim sinirlerim geriliyor çocuklara vurma eğilimine geçiyorum bu seferde. herşeye bağırasım geliyor.bagırdıkca ağlayasım geliyor ağladıkça vicdanım kabarıyor.çok farklı bir insan oldum. Aslında sabırlı bir insandım çocuklara karşı herkes takdir ederdi sabırlılıgımı ama şimdi gel görki hiçbirşeye tahammülüm kalmadı.hersey çok zor geliyor bana.resmen loğusa olmadan loğusa sendromuna girdim sanki.
Canım başın sağolsun. Çok üzüldüm. Bence gitmemelisin. Eşin de gitmeni istemez bence. Eşin döndüğünde desteğini esirgemezsin. Cenaze ortamı hem çok üzücü hem çok yorucu olur. Çok uzak mesafe yolculuk yapman zaten doğru değil.Hanımlar kayınpederim vefat etti. 550 km mesafe var aramızda eşim iki haftadır orada zaten. Ailem gidecek özel araba ile. Napmalıyım gitmek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan eşimin de yanında olmak istiyorum bi akıl verin acil
İşte ben boşuna almadım o elektriği sendenHer alanda hazir ve nazirimalanim genistir
Habersiz bırakma bizi merak ediyozzAyy babandaki öngörüye hayran kaldım
Yok canım ne rezil olması. Hepimiz aksilik yaşıyoruz mutfakta. Tanesi ayrı suyu ayrı kalan tüm yemekler için yapabilirsin canım bunu patates dahil
Pirtlarsam ilk buraya yazarım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?