2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yapma gebişim yaa agac niyetine kullanion kocani. Adin cikti bi kerem
Ayy çok güldüm adamı ağaç olarak kullanıyonmu demene
Hiç sorma gezdin geldin biz burda doğurdu sandık seni dünde kasılman var diyince dedik bu herhalde pırtladı

Hiç sorma gezdin geldin biz burda doğurdu sandık seni dünde kasılman var diyince dedik bu herhalde pırtladı
Canı sıkıldı mi kocaya sataşıo arkds gerci ben de pek farksz deilm libidom yukselse de azalsa da fark etmio. Kendi kendimi ifsa ettim bak yaa

Oy kuzum Rabbim yardımcın olsun. İnşallah küveze girmeden eve geçersiniz. Keşke 1-2 hafta daha kalabilse...

Hakkjnda hayirlisi olsun canm vaktini bekler insallah olmazsa da saglicakla dogsunlar sağlıcakla kucagimiza alalim da napalim ..

İçimde içimde. Selamı var koala teyzesine
Eyvallah sağolsun iki gözüm
Üff nerde bizimkilerde o vizyon ben eşime diyorum ege tarafında iş bul gidelim diye ama yok,istabbuldan vazgeçemiyor. Sanki her gece dışardayız, her hafta sonu bir yerine gidiyoruz. İşten eve, evden işe sürünüyoruz zaten. Hoş zaten onun vazgeçemediği sosyal çevresi.

Kızlar nasılsınız. Bende anlamadığım bir gerginlik sinirlilik hali çocukların sesine ve yakınımdaki insanların bana birşey demeleri konuşmaları oldukça sinirimi bozuyor. Halbuki yapılan konuşmalarda ve çocukların yaptığı hareketler herzamanki şeyler hiçbirşey yok ama sanki bunlar oldukça benim sinirlerim geriliyor çocuklara vurma eğilimine geçiyorum bu seferde. herşeye bağırasım geliyor.bagırdıkca ağlayasım geliyor ağladıkça vicdanım kabarıyor.çok farklı bir insan oldum. Aslında sabırlı bir insandım çocuklara karşı herkes takdir ederdi sabırlılıgımı ama şimdi gel görki hiçbirşeye tahammülüm kalmadı.hersey çok zor geliyor bana.resmen loğusa olmadan loğusa sendromuna girdim sanki.

Bence bebeğinizi o kalabalık şehirden kurtarın. Ben burada çok güzel bir çocukluk geçirdim. Okula arkadaşlarımla yürüyerek gidip geldim, 25 kişilik sınıflarda okudum, ağaç tepelerinden inmedim. Okul kapandıktan açılana kadar her gün denize girdim, akşamları voleybol maçları mahalle oyunları Allahım ne güzel günlerdi doğayla hayvanlarla iç içe büyüdüm. Her türlü hayvana baktım. Tavuk ördek kedi köpek bıldırcın keçi inek koyun. Bahçeden yedim sebzemi meyvemi. Çocuğunuza böyle bir hayat sağlamayı kafanıza koyun ve kaçın derim
Canım hormonal hepsi işte malesef. İşin kötüsü sen gergin ve sinirli olduğun zamanlar salgıladığın hormonlar sebebiyle bebeğin de etkileniyor ve adrenalin hormonu sebebiyle bebeğin doğduktan sonra huzursuz ve hareketli bir bebek olabiliyormuş. Bunları okuduğumdan beri kendimi uyuz olduğum ve sinirlendiğim zamanlar derin nefes alarak, aklıma güzel şeyler getirerek sakinleştirmeye çalışıyorum. Bence sen de yap canım. Hormonlarına teslim olma bebeğin için

Ayy babandaki öngörüye hayran kaldım
Ay sağol canımcım ben bu mesajı geç gördüm tabii. Aksi gibi kayınvalidemgilde geldi. Rezil oldum sanırım. Ama bir dahakine senin dediğini yapıcam.
Yok canım ne rezil olması. Hepimiz aksilik yaşıyoruz mutfakta. Tanesi ayrı suyu ayrı kalan tüm yemekler için yapabilirsin canım bunu patates dahil

Pirtlarsam ilk buraya yazarım kız

Sorma biz ona aile arasında Nostradamus deriz 98 de taşındık 1 sene sonra deprem oldu. Çok da güzel kahve falı bakar Bana zengin olacaksın demişti olmadım ama hala umudum var

Nefes egzersizleri dene canım. Hem senin hem çocukların için daha iyi bu.

Canım başın sağolsun. Çok üzüldüm. Bence gitmemelisin. Eşin de gitmeni istemez bence. Eşin döndüğünde desteğini esirgemezsin. Cenaze ortamı hem çok üzücü hem çok yorucu olur. Çok uzak mesafe yolculuk yapman zaten doğru değil.

Her alanda hazir ve nazirim alanim genistir
İşte ben boşuna almadım o elektriği senden
Habersiz bırakma bizi merak ediyozz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…