2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Başınız sağolsun. Çok uzun mesafe ben olsam gitmezdim çok büyük ihtimalle ama tabi ki karar senin. Eşine herzaman destek olursun canım o gelmeni istiyor mu konustunuz mu?

Bazen hamilelik insana böyle duygu değişimleri yaratıyor. Mümkün oldugunca sakin kalmaya çalış gün içinde dışarı cık yürüyüş yap kafanı dağıt. Üzüldüm cidden özellikle cocukla ilgili yazdıklarına üzüldüm sende böyle olsun istemezsin eminim bu nedenle senin biraz rahatlamaya ihtiyacın var.

Canım başınız sağolsungitmemen daha doğru bence bu dönemde uzun yol ve üzüntü stres hiç iyi gelmez. Zaten anlayacklardır seni.

Başınız sağolsun. Çok uzun mesafe ben olsam gitmezdim çok büyük ihtimalle ama tabi ki karar senin. Eşine herzaman destek olursun canım o gelmeni istiyor mu konustunuz mu?
Tatil olunca yazışmıştık geleyim diye gelme riske atma dinlen dedi. Henüz konuşmadık yeni oluşan durumu. Başı kalabalık diye arayamadım

Tatil olunca yazışmıştık geleyim diye gelme riske atma dinlen dedi. Henüz konuşmadık yeni oluşan durumu. Başı kalabalık diye arayamadım
Bence gitme canım ya artık sayılı günlerin var doğuma çünkü. Yakın yer de değil. Ortam çok sıkıntılı zaten. Eşinin aklı orada sende kalacak acısını da yaşayamaz.

Gerçekten çok güzel bir çocukluk geçirmişsin. Bende çok istiyorum çocuğum senin gibi büyüsün, daha sakin ve dingin bir hayat yaşayalım ama bakalım. Bir gün eşime dank eder umarım. Bakarsın komşu bile oluruz

Canım başın sağolsun normal zamanda bile risk varken ben olsam gitmezdim şu anki durumunda seni anlarlar bence içinden gecenide bilirler zaten sorun yapmazlar

Canım başın sağolsun. Gitme, yakın bir mesafe değil ve cenaze ortamları üzücü yerler oluyor. Ailende gidiyormuş ama herhangi bir ihtimale karşı biri kalsın yanında.

Valla ne güzel yaparsınız Sen onu işle bence çaktırmadan. Cazibeni libidonu kullan

Ben de bu durumdayım uzun zamandır, doğum yaklaştıkça kaygılar artıyor, benim üçüncü olduğu için gerginim tabi yoksa ilk ya da iki bekleyenler gayet sakin olabilir, kaygı duymaya gerek yok ama oluyor işte maalesef.

Hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba .? Valla ben pek anlamıyorum bisey

Benimde üçüncü ve ben ailemle oturuyorum. Annemlerle kalıyoruz 1senedir ev bulamadığımız için okuldan dolayı. Düzen falan hiçbirşey yok.evet ailem yanımda sonuçta ama ev ev üstünde olmuyor gerçekten.kendimi çaresiz ve bitkin hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…