Başınız sağolsun. Çok uzun mesafe ben olsam gitmezdim çok büyük ihtimalle ama tabi ki karar senin. Eşine herzaman destek olursun canım o gelmeni istiyor mu konustunuz mu?Hanımlar kayınpederim vefat etti. 550 km mesafe var aramızda eşim iki haftadır orada zaten. Ailem gidecek özel araba ile. Napmalıyım gitmek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan eşimin de yanında olmak istiyorum bi akıl verin acil
Bazen hamilelik insana böyle duygu değişimleri yaratıyor. Mümkün oldugunca sakin kalmaya çalış gün içinde dışarı cık yürüyüş yap kafanı dağıt. Üzüldüm cidden özellikle cocukla ilgili yazdıklarına üzüldüm sende böyle olsun istemezsin eminim bu nedenle senin biraz rahatlamaya ihtiyacın var.Kızlar nasılsınız. Bende anlamadığım bir gerginlik sinirlilik hali çocukların sesine ve yakınımdaki insanların bana birşey demeleri konuşmaları oldukça sinirimi bozuyor. Halbuki yapılan konuşmalarda ve çocukların yaptığı hareketler herzamanki şeyler hiçbirşey yok ama sanki bunlar oldukça benim sinirlerim geriliyor çocuklara vurma eğilimine geçiyorum bu seferde. herşeye bağırasım geliyor.bagırdıkca ağlayasım geliyor ağladıkça vicdanım kabarıyor.çok farklı bir insan oldum. Aslında sabırlı bir insandım çocuklara karşı herkes takdir ederdi sabırlılıgımı ama şimdi gel görki hiçbirşeye tahammülüm kalmadı.hersey çok zor geliyor bana.resmen loğusa olmadan loğusa sendromuna girdim sanki.
Canım başınız sağolsunHanımlar kayınpederim vefat etti. 550 km mesafe var aramızda eşim iki haftadır orada zaten. Ailem gidecek özel araba ile. Napmalıyım gitmek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan eşimin de yanında olmak istiyorum bi akıl verin acil
Tatil olunca yazışmıştık geleyim diye gelme riske atma dinlen dedi. Henüz konuşmadık yeni oluşan durumu. Başı kalabalık diye arayamadımBaşınız sağolsun. Çok uzun mesafe ben olsam gitmezdim çok büyük ihtimalle ama tabi ki karar senin. Eşine herzaman destek olursun canım o gelmeni istiyor mu konustunuz mu?
Bence gitme canım ya artık sayılı günlerin var doğuma çünkü. Yakın yer de değil. Ortam çok sıkıntılı zaten. Eşinin aklı orada sende kalacak acısını da yaşayamaz.Tatil olunca yazışmıştık geleyim diye gelme riske atma dinlen dedi. Henüz konuşmadık yeni oluşan durumu. Başı kalabalık diye arayamadım
Gerçekten çok güzel bir çocukluk geçirmişsin. Bende çok istiyorum çocuğum senin gibi büyüsün, daha sakin ve dingin bir hayat yaşayalım ama bakalım. Bir gün eşime dank eder umarım. Bakarsın komşu bile oluruzBence bebeğinizi o kalabalık şehirden kurtarın. Ben burada çok güzel bir çocukluk geçirdim. Okula arkadaşlarımla yürüyerek gidip geldim, 25 kişilik sınıflarda okudum, ağaç tepelerinden inmedim. Okul kapandıktan açılana kadar her gün denize girdim, akşamları voleybol maçları mahalle oyunları Allahım ne güzel günlerdidoğayla hayvanlarla iç içe büyüdüm. Her türlü hayvana baktım. Tavuk ördek kedi köpek bıldırcın keçi inek koyun. Bahçeden yedim sebzemi meyvemi. Çocuğunuza böyle bir hayat sağlamayı kafanıza koyun ve kaçın derim
Canım hormonal hepsi işte malesef. İşin kötüsü sen gergin ve sinirli olduğun zamanlar salgıladığın hormonlar sebebiyle bebeğin de etkileniyor ve adrenalin hormonu sebebiyle bebeğin doğduktan sonra huzursuz ve hareketli bir bebek olabiliyormuş. Bunları okuduğumdan beri kendimi uyuz olduğum ve sinirlendiğim zamanlar derin nefes alarak, aklıma güzel şeyler getirerek sakinleştirmeye çalışıyorum. Bence sen de yap canım. Hormonlarına teslim olma bebeğin için
Canım başın sağolsun normal zamanda bile risk varken ben olsam gitmezdim şu anki durumunda seni anlarlar bence içinden gecenide bilirler zaten sorun yapmazlarHanımlar kayınpederim vefat etti. 550 km mesafe var aramızda eşim iki haftadır orada zaten. Ailem gidecek özel araba ile. Napmalıyım gitmek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan eşimin de yanında olmak istiyorum bi akıl verin acil
Bilsem izne ayrılmazdım dün ya.. Şansa bak. 2 haftam yandı.Kızlar duymayanlar için paylaşayım dedim
Acaba ayın 13nde yayınlaşmışya sana etki edebilir iznini iptal edebilirsinBilsem izne ayrılmazdım dün ya.. Şansa bak. 2 haftam yandı.
Canım başın sağolsun. Gitme, yakın bir mesafe değil ve cenaze ortamları üzücü yerler oluyor. Ailende gidiyormuş ama herhangi bir ihtimale karşı biri kalsın yanında.Hanımlar kayınpederim vefat etti. 550 km mesafe var aramızda eşim iki haftadır orada zaten. Ailem gidecek özel araba ile. Napmalıyım gitmek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan eşimin de yanında olmak istiyorum bi akıl verin acil
Valla ne güzel yaparsınızGerçekten çok güzel bir çocukluk geçirmişsin. Bende çok istiyorum çocuğum senin gibi büyüsün, daha sakin ve dingin bir hayat yaşayalım ama bakalım. Bir gün eşime dank eder umarım. Bakarsın komşu bile oluruz
Ben 12sinde ayrıldım ama, raporum 12de başlıyor yani..Benim tek korkum okulun temmuza uzaması.. Uzamazsa sıkıntı yok.Acaba ayın 13nde yayınlaşmışya sana etki edebilir iznini iptal edebilirsin
Ben de bu durumdayım uzun zamandır, doğum yaklaştıkça kaygılar artıyor, benim üçüncü olduğu için gerginim tabi yoksa ilk ya da iki bekleyenler gayet sakin olabilir, kaygı duymaya gerek yok ama oluyor işte maalesef.Kızlar nasılsınız. Bende anlamadığım bir gerginlik sinirlilik hali çocukların sesine ve yakınımdaki insanların bana birşey demeleri konuşmaları oldukça sinirimi bozuyor. Halbuki yapılan konuşmalarda ve çocukların yaptığı hareketler herzamanki şeyler hiçbirşey yok ama sanki bunlar oldukça benim sinirlerim geriliyor çocuklara vurma eğilimine geçiyorum bu seferde. herşeye bağırasım geliyor.bagırdıkca ağlayasım geliyor ağladıkça vicdanım kabarıyor.çok farklı bir insan oldum. Aslında sabırlı bir insandım çocuklara karşı herkes takdir ederdi sabırlılıgımı ama şimdi gel görki hiçbirşeye tahammülüm kalmadı.hersey çok zor geliyor bana.resmen loğusa olmadan loğusa sendromuna girdim sanki.
Hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba .? Valla ben pek anlamıyorum biseyGünaydınlar güzel anneler ve anne adaylarıbirşey sorucam sizin bebişi günde kaç kere hıçkırık tutuyor? Benimkini günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor yavrum kafasını mesaneme vurmaktan bir hal oldu yahu.
Kalp atısı gibi Ritmik bi ses oluyor pıt pıt pıtHıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba .? Valla ben pek anlamıyorum bisey
Doğumdan sonra deneyeceğimValla ne güzel yaparsınızSen onu işle bence çaktırmadan. Cazibeni libidonu kullan
Ritmik hareket oluyor canım, sen nasıl hıçkırırken düzenli hareket ediyorsan o da düzenli kafasını falan çarpıyor meselaHıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba .? Valla ben pek anlamıyorum bisey
Aceleci bebişlerBnm iki gundur yalanci kasilmalar var. Galiba bizimki de erknci olcakhareketleri de eskiye nazaran azaldi sanki bu hafta
Benimde üçüncü ve ben ailemle oturuyorum. Annemlerle kalıyoruz 1senedir ev bulamadığımız için okuldan dolayı. Düzen falan hiçbirşey yok.evet ailem yanımda sonuçta ama ev ev üstünde olmuyor gerçekten.kendimi çaresiz ve bitkin hissediyorum.Ben de bu durumdayım uzun zamandır, doğum yaklaştıkça kaygılar artıyor, benim üçüncü olduğu için gerginim tabi yoksa ilk ya da iki bekleyenler gayet sakin olabilir, kaygı duymaya gerek yok ama oluyor işte maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?