Sira mira kalmicak zaarAceleci bebişlergelmesinler daha sırayı bozmak yok
Bi düzen oturtabilsenz bu sorunların çoğu hallolcak inşallah kısa zamnda kendi evinize geçip düzeninizi kurarsınız canım. Çok zordur eminim. Anne de olsa kyv de kim olursa olsun çok zor olmalı. Ben evime çağırırken bile kırk kere düşündüm.herşy yoluna girer umarımBenimde üçüncü ve ben ailemle oturuyorum. Annemlerle kalıyoruz 1senedir ev bulamadığımız için okuldan dolayı. Düzen falan hiçbirşey yok.evet ailem yanımda sonuçta ama ev ev üstünde olmuyor gerçekten.kendimi çaresiz ve bitkin hissediyorum.
Bence bunlr tepe taklak olmaktan sıkildilar bas yukari donmek istiolr ama donemiolrBenim kız yine acaip hareketler yapıyojimnastiğe vericem bunu büyüsün de
Bu ayın 15 miSira mira kalmicak zaarbnm sata gore 28 i dogum ama dr son kontrolde onden gidio 15nden sonra bekleyebilirz dedi.
Yok kiz neettinBu ayın 15 mio kadar mı önde? Kaç kilo ki
Banada öyle geliyo biraz yana geliyo ama tekrar baş aşağı geçiyo Ay dönmesinler yaaBence bunlr tepe taklak olmaktan sıkildilar bas yukari donmek istiolr ama donemiolrbnmkisi de acaip seyler yapio zavllim. Donemio bi turlu
Heee o normal ki zaten allah seni napmasınYok kiz neettinnisanin 15
Ben kıziorm bazen sakın donme diyeBanada öyle geliyo biraz yana geliyo ama tekrar baş aşağı geçiyo Ay dönmesinler yaa
Kendimi 28 e ayarladim ya . Bide normlde 2 gun falan geridendi bu sefer ilk defa bi hafta onden gidince heycana bindimHeee o normal ki zaten allah seni napmasın
Her şey yoluna girer inşallah,bebiş kısmetiyle gelir de kendi düzeninizi kurarsınız hayırlısıyla belkiBenimde üçüncü ve ben ailemle oturuyorum. Annemlerle kalıyoruz 1senedir ev bulamadığımız için okuldan dolayı. Düzen falan hiçbirşey yok.evet ailem yanımda sonuçta ama ev ev üstünde olmuyor gerçekten.kendimi çaresiz ve bitkin hissediyorum.
Evet bazen böyle az az kalp atışı gibi atıyordu ben anlamamıştım amaKalp atısı gibi Ritmik bi ses oluyor pıt pıt pıt
Hmm anladım canm ben anlamıyordum valla iyi anlıyorsunuz siz ben öyle hareket ediyor acaba napiyosa diyordumDoğumdan sonra deneyeceğim
Ritmik hareket oluyor canım, sen nasıl hıçkırırken düzenli hareket ediyorsan o da düzenli kafasını falan çarpıyor mesela
Abimin eşi kalacak. Gitmiyorum eşimde gelme dedi. Bi aksilik olur daha da üzülürüz dedi. Hayırlısı artık. 2020 den öyle ümitliydim ki bebeğimi kucağıma alacağım diye ama nasıl bir sene oluyor böyle hep kötü haberler. Rabbim yardımcımız olsunCanım başın sağolsun. Gitme, yakın bir mesafe değil ve cenaze ortamları üzücü yerler oluyor. Ailende gidiyormuş ama herhangi bir ihtimale karşı biri kalsın yanında.
Acil bir durum doğumda refakatçi olarak biri kalır evet. bencede herkesin girmemesi daha doğru olur. Ama yanımızda biri kalır elbet ondan yana sıkıntı olmaz. Belki o zaman değişir hem bu kararlar.Eki Görüntüle 2604789
Bizi nasıl etkiler sizce doğumda ve sonrasında?
Nisan ayında da diyor. Ben yanımda eşimolsun istiyorum mesela ama annemin refakati daha uygun olur tabi yardımcı olması açısından.. E o zaman da eşim 1 saat mi yanımda durabilecek?Acil bir durum doğumda refakatçi olarak biri kalır evet. bencede herkesin girmemesi daha doğru olur. Ama yanımızda biri kalır elbet ondan yana sıkıntı olmaz. Belki o zaman değişir hem bu kararlar.
Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin. İnşallah bu senenin sonu güzel olur bizim için.Abimin eşi kalacak. Gitmiyorum eşimde gelme dedi. Bi aksilik olur daha da üzülürüz dedi. Hayırlısı artık. 2020 den öyle ümitliydim ki bebeğimi kucağıma alacağım diye ama nasıl bir sene oluyor böyle hep kötü haberler. Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?