2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bi düzen oturtabilsenz bu sorunların çoğu hallolcak inşallah kısa zamnda kendi evinize geçip düzeninizi kurarsınız canım. Çok zordur eminim. Anne de olsa kyv de kim olursa olsun çok zor olmalı. Ben evime çağırırken bile kırk kere düşündüm.herşy yoluna girer umarım

Benim kız yine acaip hareketler yapıyo jimnastiğe vericem bunu büyüsün de
Bence bunlr tepe taklak olmaktan sıkildilar bas yukari donmek istiolr ama donemiolr bnmkisi de acaip seyler yapio zavllim. Donemio bi turlu

Banada öyle geliyo biraz yana geliyo ama tekrar baş aşağı geçiyo Ay dönmesinler yaa
Ben kıziorm bazen sakın donme diye
Heee o normal ki zaten allah seni napmasın
Kendimi 28 e ayarladim ya . Bide normlde 2 gun falan geridendi bu sefer ilk defa bi hafta onden gidince heycana bindim ay bide 41 lerde doguomus

Her şey yoluna girer inşallah,bebiş kısmetiyle gelir de kendi düzeninizi kurarsınız hayırlısıyla belki

Canım başın sağolsun. Gitme, yakın bir mesafe değil ve cenaze ortamları üzücü yerler oluyor. Ailende gidiyormuş ama herhangi bir ihtimale karşı biri kalsın yanında.
Abimin eşi kalacak. Gitmiyorum eşimde gelme dedi. Bi aksilik olur daha da üzülürüz dedi. Hayırlısı artık. 2020 den öyle ümitliydim ki bebeğimi kucağıma alacağım diye ama nasıl bir sene oluyor böyle hep kötü haberler. Rabbim yardımcımız olsun

Acil bir durum doğumda refakatçi olarak biri kalır evet. bencede herkesin girmemesi daha doğru olur. Ama yanımızda biri kalır elbet ondan yana sıkıntı olmaz. Belki o zaman değişir hem bu kararlar.
Nisan ayında da diyor. Ben yanımda eşimolsun istiyorum mesela ama annemin refakati daha uygun olur tabi yardımcı olması açısından.. E o zaman da eşim 1 saat mi yanımda durabilecek?

Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin. İnşallah bu senenin sonu güzel olur bizim için.

Gitmemen de iyi olmuş. Uzun mesafe ve oradada yorucu olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…