2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende aynıyım hatta birde arada sertleşiyor karnım nefesim kesiliyor

Valla canm bende 3 4 gün önce öyle oldum az da kan geldi pembemsi acile flan gittim onlar birşey anlamadı gerçi pek de bakmadılar da ertesi gün de özele gittim iyice düşmüş aşağıya dedi dikkat et dinlen bolca yat dedi erken dogum riskin var dedi belki seninde öyledir bi kontrole git canm bence dinlen birde dolanma pek. Ben 30ncu haftadan beri erken doğum riski yaşıyorum malesef sancılaniyorum ee bi de çocuk aşağıya ınince iyice daha çok riskteyim

En ama en cok özlediğim şey yüzüstü yatmak
Bole alisinca sanki yatamicaz artk yuz ustu
Ben de kızımla oynamak boğuşmak onu kucağıma alabilmek gözümün içine benmle oyna diye bakarken onu geri çevirmeden oynamak hoplatmak zıplatmak istiyrum artıkkorkmadan..
Aay o oynamayi hic demee
Bazen elini ayagini sol tarafima uzatio gerinirken. Kucuk sert bisey gelio elime. Tutup ısirmak opmek istiorm .

K
minikbebegim9640 bugün doktora gidecektin canım ne yaptın, nasılsın?
Sonuçları göstermeye geldim canım üniversite hsstanesinde. Yatış verdiler haliyle değerlerin çok yüksek diyerek. Hazırlığımı yapmıştım zaten tahmin ediyordum yatıracaklarını.2 kere nst, detaylı karaciğer safra usg çekindim. Kan testi tekrarlandı biraz düşüş var şükür karaciğer enzimlerinde. Doktor özel bir test istedi safra asidi testiymiş. Onu aç karnına sabah alıp elim kliniğe götürecek. Sonuç iyi çıkarsa takip verip çıkartacağız kötü çıkarsa sezeryana alacağız dedi. Bakalım 2-3 gün sürebilir dediler sonucun çıkması. Burda da saat başı tansiyon ölçmeye geliyorlar ama daha sakinim ve içim rahat artık hayırlısı olsun bebek 1900 olmuş. İdrarda biraz protein kaçağı da var onun için de idrar toplanacak 24 saat. O yüzden az almış olabilirmiş kiloyu. Ciğer geliştirici yaptılar yine her şeye karşı. Nst güzrl çıkıyor şükür hareket ve kalp atışları hayırlısı artık. Keşke dememek için geldim üniversite hastanesine malum kendi doktorum haftaya direk alacaktı bebeği. Burda da alalım derlerse artık herşeyi yaptım derim sonrasında

Aynen yuz üstü yatinca bütün halsizlik gidiyor rahatliyor insan . Hamilelikte yatinca bile rahatsiz oluyorum
Evet artık sırtımda ağrımayan yer kalmadı ya
Kesinlikle benim de yüzüstü yatıp elimi yastığımın altına sokup uyumak
Ahhh evettt
İyi yapmışsın bence canım içinde kalmasın elinden gelen herşeyi yaptın sonucta. İnşallah sonuc temiz gelir

Valla bende özledim kızlar yüzüstü yatmayı ama en çok şöyle yere uzanıp kemiklerimi kıtırdata kıtırdata esnemek, gerneşmek istiyorum. Hatta biri sırtıma çıkıp çiğnese hiç fena olmaz bu kaburga ve sırt ağrısı anca şöyle baştan aşağı kütürdersem rahatlar diye düşünüyorum. Bu arada benim gözüm 37+larda. 38 bile geç geliyor bana hele 40'ı geçersem kaburgamı kırmam lazım rahatlamam için yoksa bende durum fena

Başınız sağolsun bence gitme uzak bi mesafe neyle gitceksin uçağa binsen olmaz özel araba ile gidemezsin otobüs zaten olmaz hiç riske girme eminim herkes seni anlar

Off offf valla aynı duyguları paylaşıyoruz seninle vucudum yavas yavas isyan ediyo sanki eski haline dön diye doğum sonrası heryerime masaj yaptırmak istiyorum güzelce esnemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…