2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Off offf valla aynı duyguları paylaşıyoruz seninle vucudum yavas yavas isyan ediyo sanki eski haline dön diye doğum sonrası heryerime masaj yaptırmak istiyorum güzelce esnemem lazım
Kız ben masaja gidince dayak yemiş gibi çıkıyorum, hiç rahatlamıyorum bana şöyle eski usül kütürdetme lazım

Dogumdan hemen sonrada o rahat yatis olmuyor ama en azından hamilelik kadar da olmuyor gerci sezeryan da yattigin yerden kalkmak dönmekte aci veriyor emzirmek icin kalkmak oturur pozisyon bir süre zorluyor geldi aklima tırstımmm

Dogumdan hemen sonrada o rahat yatis olmuyor ama en azından hamilelik kadar da olmuyor gerci sezeryan da yattigin yerden kalkmak dönmekte aci veriyor emzirmek icin kalkmak oturur pozisyon bir süre zorluyor geldi aklima tırstımmm
Offf hiç içim açılmadı şu an ben şu an doğumdan sonra 0 kilometre olacakmışım gibi hayal kuruyordum

Offf hiç içim açılmadı şu an ben şu an doğumdan sonra 0 kilometre olacakmışım gibi hayal kuruyordum
Dogumdan sonra 0 km mi km km olali boyle bozulma görmedi olacak o kuzum yaaa
Saka yapiyorum kuzum dogumu da sonrasını da ne kadar pozitif düşünürsen o kadar pozitif olur hersey insallah

Kız ben masaja gidince dayak yemiş gibi çıkıyorum, hiç rahatlamıyorum bana şöyle eski usül kütürdetme lazım
Senin hakkından eşin gelir o zaman seni kütürdetsin ya da hamama git sen
Valla en azından bi hafta 10 gün sonra yatabilirim diye umuyorum ya valla sırtım çürüdü sanki fenalardayım

Ayy bende çok özledim ben hep yüzüstü uyurdum o kadar özledim ki bir diğer özlediğim şeyde patates be tatlılar gebelik şekerinden dolayı neredeyse 5 aydır ağzıma. Şeker yükselten hiç bir şey girmedi doğumdan sonra saldıracam tatlılara of irmik helvası cekiyor canım ekmek arası döner of offf

Ay suan hepsinden yiyesim geldi öyle sayınca

anladim canim. hakkınizda hangisi hayırlısı ise o olsun insalllah. Rabbim sağlıkla bebegine kavuşmayı nasip etsin. dualarim seninle.

Dogumdan sonra 0 km mi km km olali boyle bozulma görmedi olacak o kuzum yaaa
Saka yapiyorum kuzum dogumu da sonrasını da ne kadar pozitif düşünürsen o kadar pozitif olur hersey insallah
Kız hayal kuruyoruz burda bozmasana
Senin hakkından eşin gelir o zaman seni kütürdetsin ya da hamama git sen

Valla en azından bi hafta 10 gün sonra yatabilirim diye umuyorum ya valla sırtım çürüdü sanki fenalardayım
Kız beni tellak paklar anca

iç bacaklarda ve kasigimda uzun süredir ağrı cekiyorum. 2. gebeligim ve beni en zorlayan ağrı bu diyebilirim. dr bebeğin başının baskı yaptığını ve sık sık uzanmami soyledi. rahim ağzı mesafesi kaç cm sizlerde? 33. haftamda 3cm di ve 2,5 un altı riskliymis koktum ve dogum iznine ayrildim hemem.

Kızlar karnımda garip şeyler oluyor. Bebek çok hareketli ve hareketlerini leğen kemiğimin hizasında hissediyorum. Hafif adet sancısı gibi sancılarımda var. Bu yalancı sancıları ilk kez yaşıyorum. 1 günde fazla geldi bana

Hazirliyor kuzular bizi canim ondan benimkide gece cok oynuyor belli uykular haram olacak dogunca gececi ciktii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…