Bende valla kendimi patlatacak bomba gibi hissediyorumOff offf valla aynı duyguları paylaşıyoruz seninlevucudum yavas yavas isyan ediyo sanki eski haline dön diye doğum sonrası heryerime masaj yaptırmak istiyorum güzelce esnemem lazım
Kız ben masaja gidince dayak yemiş gibi çıkıyorum, hiç rahatlamıyorumOff offf valla aynı duyguları paylaşıyoruz seninlevucudum yavas yavas isyan ediyo sanki eski haline dön diye doğum sonrası heryerime masaj yaptırmak istiyorum güzelce esnemem lazım
Maşallah bende 36+1Yarım saat sonra bizim şafak 20ye düşecek
Ooyyy 37+1 oluyoruz ✌
Ay darısı banaYarım saat sonra bizim şafak 20ye düşecek
Ooyyy 37+1 oluyoruz ✌
Dogumdan hemen sonrada o rahat yatis olmuyor ama en azından hamilelik kadar da olmuyorValla bende özledim kızlar yüzüstü yatmayı ama en çok şöyle yere uzanıp kemiklerimi kıtırdata kıtırdata esnemek, gerneşmek istiyorum. Hatta biri sırtıma çıkıp çiğnese hiç fena olmazbu kaburga ve sırt ağrısı anca şöyle baştan aşağı kütürdersem rahatlar diye düşünüyorum. Bu arada benim gözüm 37+larda. 38 bile geç geliyor bana hele 40'ı geçersem kaburgamı kırmam lazım rahatlamam için yoksa bende durum fena
Kiz o kadar soyluyorsun ki dogumu 40 a kalirsan sasiricamYarım saat sonra bizim şafak 20ye düşecek
Ooyyy 37+1 oluyoruz ✌
Offf hiç içim açılmadı şu anDogumdan hemen sonrada o rahat yatis olmuyor ama en azından hamilelik kadar da olmuyorgerci sezeryan da yattigin yerden kalkmak dönmekte aci veriyor emzirmek icin kalkmak oturur pozisyon bir süre zorluyor geldi aklima tırstımmm
Dogumdan sonra 0 km miOfff hiç içim açılmadı şu anben şu an doğumdan sonra 0 kilometre olacakmışım gibi hayal kuruyordum
Senin hakkından eşin gelir o zaman seni kütürdetsinKız ben masaja gidince dayak yemiş gibi çıkıyorum, hiç rahatlamıyorumbana şöyle eski usül kütürdetme lazım
Valla en azından bi hafta 10 gün sonra yatabilirim diye umuyorumDogumdan hemen sonrada o rahat yatis olmuyor ama en azından hamilelik kadar da olmuyorgerci sezeryan da yattigin yerden kalkmak dönmekte aci veriyor emzirmek icin kalkmak oturur pozisyon bir süre zorluyor geldi aklima tırstımmm
Ay suan hepsinden yiyesim geldi öyle sayıncaAyy bende çok özledim ben hep yüzüstü uyurdum o kadar özledim ki bir diğer özlediğim şeyde patates be tatlılar gebelik şekerinden dolayı neredeyse 5 aydır ağzıma. Şeker yükselten hiç bir şey girmedi doğumdan sonra saldıracam tatlılara of irmik helvası cekiyor canım ekmek arası döner of offf
Ben deee 36+1Maşallah bende 36+1
Ayyy benim yerime de ye bende çok ama çok özledimAy suan hepsinden yiyesim geldi öyle sayınca
anladim canim. hakkınizda hangisi hayırlısı ise o olsun insalllah. Rabbim sağlıkla bebegine kavuşmayı nasip etsin. dualarim seninle.K
Sonuçları göstermeye geldim canım üniversite hsstanesinde. Yatış verdiler haliyle değerlerin çok yüksek diyerek. Hazırlığımı yapmıştım zaten tahmin ediyordum yatıracaklarını.2 kere nst, detaylı karaciğer safra usg çekindim. Kan testi tekrarlandı biraz düşüş var şükür karaciğer enzimlerinde. Doktor özel bir test istedi safra asidi testiymiş. Onu aç karnına sabah alıp elim kliniğe götürecek. Sonuç iyi çıkarsa takip verip çıkartacağız kötü çıkarsa sezeryana alacağız dedi. Bakalım 2-3 gün sürebilir dediler sonucun çıkması. Burda da saat başı tansiyon ölçmeye geliyorlarama daha sakinim ve içim rahat artık hayırlısı olsun bebek 1900 olmuş. İdrarda biraz protein kaçağı da var onun için de idrar toplanacak 24 saat. O yüzden az almış olabilirmiş kiloyu. Ciğer geliştirici yaptılar yine her şeye karşı. Nst güzrl çıkıyor şükür hareket ve kalp atışları hayırlısı artık. Keşke dememek için geldim üniversite hastanesine malum kendi doktorum haftaya direk alacaktı bebeği. Burda da alalım derlerse artık herşeyi yaptım derim sonrasında
ben de 36+0 la hemmmen arkanızdayım.Ben deee 36+1hadi bakalım biraz daha dayanalım
Kız hayal kuruyoruz burda bozmasanaDogumdan sonra 0 km mikm km olali boyle bozulma görmedi olacak o kuzum yaaa
Saka yapiyorum kuzum dogumu da sonrasını da ne kadar pozitif düşünürsen o kadar pozitif olur hersey insallah
Kız beni tellak paklar ancaSenin hakkından eşin gelir o zaman seni kütürdetsinya da hamama git sen
Valla en azından bi hafta 10 gün sonra yatabilirim diye umuyorumya valla sırtım çürüdü sanki fenalardayım
Hazirliyor kuzular bizi canim ondanKızlar karnımda garip şeyler oluyor. Bebek çok hareketli ve hareketlerini leğen kemiğimin hizasında hissediyorum.Hafif adet sancısı gibi sancılarımda var. Bu yalancı sancıları ilk kez yaşıyorum. 1 günde fazla geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?