2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kaçıncı haftadasın. Benim de iki üç gündür iç bacağımda kasılma gibi kramp gibi tuhaf birşey oluyor nedenini merak ediyorum bende magnezyum eksikliğinden mi acaba?
Benim daha önce ölçtüğünde 4,5 cm di 2,3 e inmiş başı baskı yaptığı için 3 gün önce ölçtü doktor. Şu an doğum yok ama yakın zamanda ne olur bilemem dedi.

Ay kuzum geçmişler olsun valla bir bir bizi korkutuyor bebekler umarım vakitlice gelir annesi ama bizim gruptaki bebekler aceleci gibi

Bende öyle bi rahatlık varki sanki bir ay içinde başkası doğuracak
O an nasıl bi an acaba ilk yüzünü görmek ultrason fotoları var ama tam anlayamıyo ki insan
Evet mesela her ultrason fotoğrafında farklı çıkıyor ama galiba eşime benziyor kızım dalga geçiyorum bende senin kız versiyonunda çirkin olur ama bakalım diye bende çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu

Bizimkinin dudakları bana benziyor
Yüzüde yuvarlak tombiş yanaklı ama her bebek öyle çıkıyor sanırım ultrasonda anlamak pek mümkün değil İnşallah bana benzer

Bizimkinin dudakları bana benziyor
Yüzüde yuvarlak tombiş yanaklı ama her bebek öyle çıkıyor sanırım ultrasonda anlamak pek mümkün değil İnşallah bana benzer
Benimkininde dudaklar ve çene yapısı bana benziyor ama gözleri, asabiyeti, burnu babası

Allah rahmet eylesin, son haftaların gitmem en daha doğru olmus Allah sabır versin
Hadi bakalim hakkınızda hayırlısı olsun umarım sağlıkla gelir..

ya arkadaslar doktoruna bu korona yi soran oldu mu?
dogum oldugu zaman refakatci almazlar diye korkuyorum.bebgimle ayri kalmaktan korkuyorum..vesves yapiyor ve gercekten ama gercekten bunaliyorum..koala demisti sanirim ben de katiliyorum.bir doguralim dedik kiyamet koptu yok cekirge suru yok asteroid carpmasi yok deprem yok cig yok o yok bu..Allah her isi hikmetle yapar.ama bu kadar aksilik ya karantina olursa? doguma nasil gidicez? oyy nenem oyyy

Duygularıma tercüman olmuşsun,en basitinden oda süsleticem hastanelere ziyaretler iptal edilmiş yüksek ihtimal bizim doğumların olacağı haftada böyle olur,refakatçi kalabilecek mi,o dönem nolacağı belli değil ,şuan hastaneye gitmek bile zorunlu olmadıkça mantıklı görübmüyor,inş rabbim hem bizi hem ülkemizi büyük bir salgından korusun,sağlık bakanlığı süreci iyi yönetiyor inş en az kayıpla atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…