- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Anam yandık deseneHazirliyor kuzular bizi canim ondanbenimkide gece cok oynuyor belli uykular haram olacak dogunca gececi ciktii
Sancilarmi basladi? Normal dogummu gozukuyor?İçimde içimde.Selamı var koala teyzesine
Ay evet yaa gece benimkide yerinde hic durmuyorHazirliyor kuzular bizi canim ondanbenimkide gece cok oynuyor belli uykular haram olacak dogunca gececi ciktii
Kaçıncı haftadasın. Benim de iki üç gündür iç bacağımda kasılma gibi kramp gibi tuhaf birşey oluyor nedenini merak ediyorum bende magnezyum eksikliğinden mi acaba?iç bacaklarda ve kasigimda uzun süredir ağrı cekiyorum. 2. gebeligim ve beni en zorlayan ağrı bu diyebilirim. dr bebeğin başının baskı yaptığını ve sık sık uzanmami soyledi. rahim ağzı mesafesi kaç cm sizlerde? 33. haftamda 3cm di ve 2,5 un altı riskliymis koktum ve dogum iznine ayrildim hemem.
O günler çok yakın dimi ya şaka gibiAnam yandık deseneartıl burda halay çekeriz uykular haram olduuuuuu diye
Ay bende kocamın poposuna yaklasip sarilip uyumayi özledim demin hadi bana sarilda öyle uyu diye gittim yanına nefes alamadım kalktım hemenKesinlikle benim de yüzüstü yatıp elimi yastığımın altına sokup uyumak
Ay kuzum geçmişler olsun valla bir bir bizi korkutuyor bebekler umarım vakitlice gelir annesi ama bizim gruptaki bebekler aceleci gibiK
Sonuçları göstermeye geldim canım üniversite hsstanesinde. Yatış verdiler haliyle değerlerin çok yüksek diyerek. Hazırlığımı yapmıştım zaten tahmin ediyordum yatıracaklarını.2 kere nst, detaylı karaciğer safra usg çekindim. Kan testi tekrarlandı biraz düşüş var şükür karaciğer enzimlerinde. Doktor özel bir test istedi safra asidi testiymiş. Onu aç karnına sabah alıp elim kliniğe götürecek. Sonuç iyi çıkarsa takip verip çıkartacağız kötü çıkarsa sezeryana alacağız dedi. Bakalım 2-3 gün sürebilir dediler sonucun çıkması. Burda da saat başı tansiyon ölçmeye geliyorlarama daha sakinim ve içim rahat artık hayırlısı olsun bebek 1900 olmuş. İdrarda biraz protein kaçağı da var onun için de idrar toplanacak 24 saat. O yüzden az almış olabilirmiş kiloyu. Ciğer geliştirici yaptılar yine her şeye karşı. Nst güzrl çıkıyor şükür hareket ve kalp atışları hayırlısı artık. Keşke dememek için geldim üniversite hastanesine malum kendi doktorum haftaya direk alacaktı bebeği. Burda da alalım derlerse artık herşeyi yaptım derim sonrasında
Valla yakınO günler çok yakın dimi ya şaka gibi
Bende öyle bi rahatlık varki sanki bir ay içinde başkası doğuracakValla yakıngeliyor gelmekte olan
Evet mesela her ultrason fotoğrafında farklı çıkıyor ama galiba eşime benziyor kızımBende öyle bi rahatlık varki sanki bir ay içinde başkası doğuracak
O an nasıl bi an acaba ilk yüzünü görmekultrason fotoları var ama tam anlayamıyo ki insan
Bizimkinin dudakları bana benziyorEvet mesela her ultrason fotoğrafında farklı çıkıyor ama galiba eşime benziyor kızımdalga geçiyorum bende senin kız versiyonunda çirkin olur ama bakalım diye bende çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu
Benimkininde dudaklar ve çene yapısı bana benziyorBizimkinin dudakları bana benziyor
Yüzüde yuvarlak tombiş yanaklı ama her bebek öyle çıkıyor sanırım ultrasonda anlamak pek mümkün değilİnşallah bana benzer
Allah rahmet eylesin, son haftaların gitmem en daha doğru olmus Allah sabır versinAbimin eşi kalacak. Gitmiyorum eşimde gelme dedi. Bi aksilik olur daha da üzülürüz dedi. Hayırlısı artık. 2020 den öyle ümitliydim ki bebeğimi kucağıma alacağım diye ama nasıl bir sene oluyor böyle hep kötü haberler. Rabbim yardımcımız olsun
Hadi bakalim hakkınızda hayırlısı olsun umarım sağlıkla gelir..K
Sonuçları göstermeye geldim canım üniversite hsstanesinde. Yatış verdiler haliyle değerlerin çok yüksek diyerek. Hazırlığımı yapmıştım zaten tahmin ediyordum yatıracaklarını.2 kere nst, detaylı karaciğer safra usg çekindim. Kan testi tekrarlandı biraz düşüş var şükür karaciğer enzimlerinde. Doktor özel bir test istedi safra asidi testiymiş. Onu aç karnına sabah alıp elim kliniğe götürecek. Sonuç iyi çıkarsa takip verip çıkartacağız kötü çıkarsa sezeryana alacağız dedi. Bakalım 2-3 gün sürebilir dediler sonucun çıkması. Burda da saat başı tansiyon ölçmeye geliyorlarama daha sakinim ve içim rahat artık hayırlısı olsun bebek 1900 olmuş. İdrarda biraz protein kaçağı da var onun için de idrar toplanacak 24 saat. O yüzden az almış olabilirmiş kiloyu. Ciğer geliştirici yaptılar yine her şeye karşı. Nst güzrl çıkıyor şükür hareket ve kalp atışları hayırlısı artık. Keşke dememek için geldim üniversite hastanesine malum kendi doktorum haftaya direk alacaktı bebeği. Burda da alalım derlerse artık herşeyi yaptım derim sonrasında
Bende var 3 gündür süt içmek iyi geliyorBu migde yanması yine başladı. Bizimki de bu sıra horluyor uyuamıyorum ya herşey bana karşı gibi bu aralar..
Asabiyeti derken asabi olduğunu nerden anladınBenimkininde dudaklar ve çene yapısı bana benziyorama gözleri, asabiyeti, burnu babası
Bu arada kabul etmekte zorlansamda bizim kızın burnu da babasına benziyor sanırımBenimkininde dudaklar ve çene yapısı bana benziyorama gözleri, asabiyeti, burnu babası
ya arkadaslar doktoruna bu korona yi soran oldu mu?
dogum oldugu zaman refakatci almazlar diye korkuyorum.bebgimle ayri kalmaktan korkuyorum..vesves yapiyor ve gercekten ama gercekten bunaliyorum..koala demisti sanirim ben de katiliyorum.bir doguralim dedik kiyamet koptuyok cekirge suru yok asteroid carpmasi yok deprem yok cig yok o yok bu..Allah her isi hikmetle yapar.ama bu kadar aksilik ya karantina olursa? doguma nasil gidicez? oyy nenem oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?