ya arkadaslar doktoruna bu korona yi soran oldu mu?
dogum oldugu zaman refakatci almazlar diye korkuyorum.bebgimle ayri kalmaktan korkuyorum..vesves yapiyor ve gercekten ama gercekten bunaliyorum..koala demisti sanirim ben de katiliyorum.bir doguralim dedik kiyamet koptuyok cekirge suru yok asteroid carpmasi yok deprem yok cig yok o yok bu..Allah her isi hikmetle yapar.ama bu kadar aksilik ya karantina olursa? doguma nasil gidicez? oyy nenem oyyy
Magnezyum eksikliği olabilir ilaç vergimi doktor magnezyum için yani kramplar içinKaçıncı haftadasın. Benim de iki üç gündür iç bacağımda kasılma gibi kramp gibi tuhaf birşey oluyor nedenini merak ediyorum bende magnezyum eksikliğinden mi acaba?
Benim daha önce ölçtüğünde 4,5 cm di 2,3 e inmiş başı baskı yaptığı için 3 gün önce ölçtü doktor. Şu an doğum yok ama yakın zamanda ne olur bilemem dedi.
Asabiyeti derken asabi olduğunu nerden anladın
Canım buraya bir ultrason fotoğrafı atmıştım belki hatırlarsın, kaşlarını çatmıştı baya baya. Doktor bile ay ne kadar sinirli falan demişti. Ondan dedim asabiyeti babasına çekmiş diyeBu arada kabul etmekte zorlansamda bizim kızın burnu da babasına benziyor sanırım
ben doktorumun izne ayrilmasindan korkuyorumya arkadaslar doktoruna bu korona yi soran oldu mu?
dogum oldugu zaman refakatci almazlar diye korkuyorum.bebgimle ayri kalmaktan korkuyorum..vesves yapiyor ve gercekten ama gercekten bunaliyorum..koala demisti sanirim ben de katiliyorum.bir doguralim dedik kiyamet koptuyok cekirge suru yok asteroid carpmasi yok deprem yok cig yok o yok bu..Allah her isi hikmetle yapar.ama bu kadar aksilik ya karantina olursa? doguma nasil gidicez? oyy nenem oyyy
inşaallah yaz tatilinde taşınmayı düşünüyorum.evet çok fazla zorluğu var kolaylığı olduğu gibi. Ama gerçekten özel hayat olsun çocukların gelişimi açısından zorlanıyoruz. Büyüklerin yanında çocuklara çok fazla müdahelede bulunamıyorsun. Rabbim bir kolaylık gösterir insaallahBi düzen oturtabilsenz bu sorunların çoğu hallolcak inşallah kısa zamnda kendi evinize geçip düzeninizi kurarsınız canım. Çok zordur eminim. Anne de olsa kyv de kim olursa olsun çok zor olmalı. Ben evime çağırırken bile kırk kere düşündüm.herşy yoluna girer umarım
Baya ilerlemişsin sen yakında gelir senin kuzu belki decarsamba gunune 37+6 oluyorum acaba açılmam var midir ki ilk hanileligimde 38+4 te sancim hic olmamisti belirtide yoktu kontrolde 4 cm açıklığ vardi az bi suni sanciyla aksama dogurdum keske bundada oyle olsada 37+6 da az bi suni sanci ile alsa bebegi . hayallerim bu bakalim gercekler ne olur carsambaya. bu virus vakalari yayilmadan dogurmak istiyorum
carsamba gunune 37+6 oluyorum acaba açılmam var midir ki ilk hanileligimde 38+4 te sancim hic olmamisti belirtide yoktu kontrolde 4 cm açıklığ vardi az bi suni sanciyla aksama dogurdum keske bundada oyle olsada 37+6 da az bi suni sanci ile alsa bebegi . hayallerim bu bakalim gercekler ne olur carsambaya. bu virus vakalari yayilmadan dogurmak istiyorum
Günaydınhadi bakalım 37.haftaya gitmş bulunmaktayım
Kızlar günaydınVallahi Jadesi nin laneti tuttu Dün giremedim siteye. Girdim de daha doğrusu, sayfayı kaydiramadim şey gibi kaldım öyle çok sayfa var okuyamıyorum Doğuran ya da durumu önemli birileri falan var mı? Herkes iyidir inşallah. Bu arada opera kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı? Mecbur chromedan açtım reklamlar içimi baydı yine
Valla bende öyle. En az 3 kere kalkıyorum zaten, tam dalamıyorum uykuya da. 2yi geçiyor her gece uyumamGünaydın
Günlerdir uyku uyuyamıyorum doğru düzgün. Ya ben dalamıyorum (ki bu bende kendimi bildim bileli var), ya da ada gecem tepinmeye başlıyor
Diyorlar ki “bol bol dinlenin, gücünüzü doğuma saklayın” uyumadan dinlenebilmek ne mümkün? Yorgunluktan bayılazaim
Hahaha bende aynı şeyi düşündüm elimde kalırsa diye ama en kötü mevlütte veririm dedimHastaneye ziyaretçi yasağı geldi kızlar. Eve de çok gelen olmaz heralde. Magnetler elimde patlayacak gibikapı süsünü zaten odası için almştm o sorun değl. İyi ki fazla bi hazrlık yapmamışım. Gerçi akrabalar gelemese de isterler magnetlerden. Yine biter o kalmaz elimde.
Kk'nın doğru düzgün çalışan bir uygulaması var mı ya? Ben bir kere indirmiştim çok kötüydü,sildim.Haftalarınız baya ilerlemiş. Çok heyecanlı ya. Güzel kolay doğumlar olsun inşallah
Canım senin tavsiyen üzerine bende operadan giriyordum çokta rahattı. Dün aynen dediğin gibi aksilik oldu hatta ben Chromedan da giremedim kendi uygulamasından açtım. Ee sayfalar birikmiş haliyle okuyamadım bende.
Valla bende öyle. En az 3 kere kalkıyorum zaten, tam dalamıyorum uykuya da. 2yi geçiyor her gece uyumam
Hahaha bende aynı şeyi düşündüm elimde kalırsa diye ama en kötü mevlütte veririm dedim
Kk'nın doğru düzgün çalışan bir uygulaması var mı ya? Ben bir kere indirmiştim çok kötüydü,sildim.
Kızlar doktordan çıktım, nst için çok sıra vardı haftaya erkenden gel dedi. Haftaya giricem nst'ye. 2570 gram 42 cm olmuş kuzucum.Bu saatten sonra doğum olursa doğurturuz endişelenecek birşey kalmadı dedi. Ben sadece 200 gram almışım 2 haftada bebek 400 gram almış. En çok buna sevindim, biliyorsunuz tartı fobim vardı bu arada bebeğim pozisyon değiştirmiş, çapraz duruyormuş böyle normal doğamaz dedi. 38'e kadar beklicez döndü döndü, dönmezse sezeryan dedi. Ondan 3 gündür yine kaburgamı oyuyormuş. Sezeryan içinde ben genelde 39.haftayı bekliyorum ama 10 nisandan sonra istediğin zaman alırız dedi. He eğer 2 hafta sonra dönmüş olursa çatı muayenesi yapıcam dedi. Ayyy şaka maka doğum yaklaşıyor kızlar Açık havada bol yürüyüş yap, avmye kalabalık ortama girme dedi corona için. Bol bol ellerini yıka, hijyene dikkat et bağışıklığını güçlendir dedi. Evi de sık sık havalandır dedi. Sizinde bilginiz olsun diye yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?