Maşallah kuzucuğaKızlar doktordan çıktım, nst için çok sıra vardı haftaya erkenden gel dedi. Haftaya giricem nst'ye. 2570 gram 42 cm olmuş kuzucum.Bu saatten sonra doğum olursa doğurturuz endişelenecek birşey kalmadı dedi. Ben sadece 200 gram almışım 2 haftada bebek 400 gram almış. En çok buna sevindim, biliyorsunuz tartı fobim vardı bu arada bebeğim pozisyon değiştirmiş, çapraz duruyormuş böyle normal doğamaz dedi. 38'e kadar beklicez döndü döndü, dönmezse sezeryan dedi. Ondan 3 gündür yine kaburgamı oyuyormuş. Sezeryan içinde ben genelde 39.haftayı bekliyorum ama 10 nisandan sonra istediğin zaman alırız dedi. He eğer 2 hafta sonra dönmüş olursa çatı muayenesi yapıcam dedi. Ayyy şaka maka doğum yaklaşıyor kızlar Açık havada bol yürüyüş yap, avmye kalabalık ortama girme dedi corona için. Bol bol ellerini yıka, hijyene dikkat et bağışıklığını güçlendir dedi. Evi de sık sık havalandır dedi. Sizinde bilginiz olsun diye yazayım dedim.
Maşallah çok güzel kilo almış gözün aydınKızlar doktordan çıktım, nst için çok sıra vardı haftaya erkenden gel dedi. Haftaya giricem nst'ye. 2570 gram 42 cm olmuş kuzucum.Bu saatten sonra doğum olursa doğurturuz endişelenecek birşey kalmadı dedi. Ben sadece 200 gram almışım 2 haftada bebek 400 gram almış. En çok buna sevindim, biliyorsunuz tartı fobim vardı bu arada bebeğim pozisyon değiştirmiş, çapraz duruyormuş böyle normal doğamaz dedi. 38'e kadar beklicez döndü döndü, dönmezse sezeryan dedi. Ondan 3 gündür yine kaburgamı oyuyormuş. Sezeryan içinde ben genelde 39.haftayı bekliyorum ama 10 nisandan sonra istediğin zaman alırız dedi. He eğer 2 hafta sonra dönmüş olursa çatı muayenesi yapıcam dedi. Ayyy şaka maka doğum yaklaşıyor kızlar Açık havada bol yürüyüş yap, avmye kalabalık ortama girme dedi corona için. Bol bol ellerini yıka, hijyene dikkat et bağışıklığını güçlendir dedi. Evi de sık sık havalandır dedi. Sizinde bilginiz olsun diye yazayım dedim.
Fındıkkurduna bak helee geçen başaşağıydı ne ara dönmüş. Ay o çok rahatsız ediyor.Kızlar doktordan çıktım, nst için çok sıra vardı haftaya erkenden gel dedi. Haftaya giricem nst'ye. 2570 gram 42 cm olmuş kuzucum.Bu saatten sonra doğum olursa doğurturuz endişelenecek birşey kalmadı dedi. Ben sadece 200 gram almışım 2 haftada bebek 400 gram almış. En çok buna sevindim, biliyorsunuz tartı fobim vardı bu arada bebeğim pozisyon değiştirmiş, çapraz duruyormuş böyle normal doğamaz dedi. 38'e kadar beklicez döndü döndü, dönmezse sezeryan dedi. Ondan 3 gündür yine kaburgamı oyuyormuş. Sezeryan içinde ben genelde 39.haftayı bekliyorum ama 10 nisandan sonra istediğin zaman alırız dedi. He eğer 2 hafta sonra dönmüş olursa çatı muayenesi yapıcam dedi. Ayyy şaka maka doğum yaklaşıyor kızlar Açık havada bol yürüyüş yap, avmye kalabalık ortama girme dedi corona için. Bol bol ellerini yıka, hijyene dikkat et bağışıklığını güçlendir dedi. Evi de sık sık havalandır dedi. Sizinde bilginiz olsun diye yazayım dedim.
kocalardan bizden beterler anacim aksam eve geliyor yemekten sonra koltukta siziyor cok yorgunum diye
Ayy ben sabah kaşındım herif te zten fırsatını kaçırmaz.kocalardan bizden beterler anacim aksam eve geliyor yemekten sonra koltukta siziyor cok yorgunum diyediyorum zaten şu 9 ay boyunca sanki ben hamile degildim sen hamileydin hep yorgundun diye .
keske guzel bi mobil uygulama yapsalar artik şu KK ya cok zor oluyor boyleValla bende öyle. En az 3 kere kalkıyorum zaten, tam dalamıyorum uykuya da. 2yi geçiyor her gece uyumam
Hahaha bende aynı şeyi düşündüm elimde kalırsa diye ama en kötü mevlütte veririm dedim
Kk'nın doğru düzgün çalışan bir uygulaması var mı ya? Ben bir kere indirmiştim çok kötüydü,sildim.
Ayy ben sabah kaşındım herif te zten fırsatını kaçırmaz.
8den beridir kasılmalar var bide bacağıma kramp giriyor. Oh olsun bana
Akıllı durdurmadım herifi olan bana oldu.
Günaydındoğum hazırlıklarının en keyifli kısmı kalmıştı hastane süsleri ve hediyelikler ama hevesim kaçtı sağlık olsun napalım.böyle giderse hastaneye kimse gelemez hastaneden çıkınca da bir müddet eve de kimse gelemez.kapı süsünü bugün yarın yaparım da hediyelikleri sonraya mı ertelesem.siz ne yaptınız
Senin doğurmanı dört gözle beklyorum ha gayretBuğün eşimden yaş medine hurması istedim 1 kilo
Benim sıpa geç gelecek gelmeye de bari kolay gelse. Yoksa benim açılmam 3 gün sürer perimperişan olurum
Hani erkekler geç gelirdiBuğün eşimden yaş medine hurması istedim 1 kilo
Benim sıpa geç gelecek gelmeye de bari kolay gelse. Yoksa benim açılmam 3 gün sürer perimperişan olurum
Çabaladığımla kalıyormuşumSenin doğurmanı dört gözle beklyorum ha gayretbi de herks doğrymş sen kalıyomşsun. İsteynce olmaz ya
Ben kapı süsünü ve magnetleri yaptrdım. Kapı süsünü odadı için de kullanrm diye almştım zaten hastanede kullanamsam da üzülmem. Magnetleri fazla yaptrdım ama sanki gelen baya az olur gibi. Yine de isterler ama gelemeseler de o da ayrı meseleGünaydındoğum hazırlıklarının en keyifli kısmı kalmıştı hastane süsleri ve hediyelikler ama hevesim kaçtı sağlık olsun napalım.böyle giderse hastaneye kimse gelemez hastaneden çıkınca da bir müddet eve de kimse gelemez.kapı süsünü bugün yarın yaparım da hediyelikleri sonraya mı ertelesem.siz ne yaptınız
Tatil uzayacak gibi zaten ya. Evden eğitimle halletmeye çalşcklar da bakalım nasıl olacak. Benm derdim de hem biraz daha beklesin diyorum hrm de virüs daha da yayılmadan gelsin istiyorum ay nebilim iki ucu b.. lu değnek bu ara herşeyÇabaladığımla kalıyormuşum
Hayırlısı bakalım yaa benim amacım çocuklar evdeyken pırtlayıp evime dönmekte Rabbim nasıl uygun görürse tabi.
Senle aramızda bir gün var ama 37 dolunca alsın diye ben çok baskı yaptım doktora sancım da cıkınca o da o zaman çarsamba karar verelim o zamana kadar kendi gelmezse dedi.. 21 Mart’ta doluyor 37 ben 23 falan alsın istiyorum bastıracağım virüsten korkuyorumTatil uzayacak gibi zaten ya. Evden eğitimle halletmeye çalşcklar da bakalım nasıl olacak. Benm derdim de hem biraz daha beklesin diyorum hrm de virüs daha da yayılmadan gelsin istiyorum ay nebilim iki ucu b.. lu değnek bu ara herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?