2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah kuzucuğadaha döner ya zamanı var. Geliyorz sonlara artık çok şükür. Şu son ay zaten var ya bitmek bilmedi bilmedi

Günaydın kızlar.
luges normal doğumsa kocandan yardım iste kuzum spermlerin çok büyük etkisi var

Günaydındoğum hazırlıklarının en keyifli kısmı kalmıştı hastane süsleri ve hediyelikler ama hevesim kaçtı sağlık olsun napalım.böyle giderse hastaneye kimse gelemez hastaneden çıkınca da bir müddet eve de kimse gelemez.kapı süsünü bugün yarın yaparım da hediyelikleri sonraya mı ertelesem.siz ne yaptınız

Maşallah çok güzel kilo almış gözün aydın bi durdukları yerde durmuyolarki tam yaramazlar ama bence döner ayy cidden doğum yaklaşmaya başladı ya benimkinin bacakları beni deşiyor resmen çıkmak istiyo

Fındıkkurduna bak helee geçen başaşağıydı ne ara dönmüş. Ay o çok rahatsız ediyor.
Eee artık senide doğum heyecanı saracak çalışmalara başlayın Maşaallah kuzucuğa

Günaydın kızlar.
luges normal doğumsa kocandan yardım iste kuzum spermlerin çok büyük etkisi var
kocalardan bizden beterler anacim aksam eve geliyor yemekten sonra koltukta siziyor cok yorgunum diye diyorum zaten şu 9 ay boyunca sanki ben hamile degildim sen hamileydin hep yorgundun diye .

kocalardan bizden beterler anacim aksam eve geliyor yemekten sonra koltukta siziyor cok yorgunum diye diyorum zaten şu 9 ay boyunca sanki ben hamile degildim sen hamileydin hep yorgundun diye .
Ayy ben sabah kaşındım herif te zten fırsatını kaçırmaz.
8den beridir kasılmalar var bide bacağıma kramp giriyor. Oh olsun bana
Akıllı durdurmadım herifi olan bana oldu.

keske guzel bi mobil uygulama yapsalar artik şu KK ya cok zor oluyor boyle

Ben zaten mevlüdünde yaptırırım diye hediyelik yaptırmamıştım. Kapı süsünüde odasına da asarım. Sadece çikolata yaptırcam onu da artık hastaneye gelen olmasa bile evde ikram ederiz diye düşündüm.

Buğün eşimden yaş medine hurması istedim 1 kilo
Benim sıpa geç gelecek gelmeye de bari kolay gelse. Yoksa benim açılmam 3 gün sürer perimperişan olurum

Benim sıpa geç gelecek gelmeye de bari kolay gelse. Yoksa benim açılmam 3 gün sürer perimperişan olurum
Senin doğurmanı dört gözle beklyorum ha gayretbi de herks doğrymş sen kalıyomşsun. İsteynce olmaz ya

Hani erkekler geç gelirdigerçi benmki dalga geçiyo da olablr benmle öyle bi suratı vardı ultrasonda

Senin doğurmanı dört gözle beklyorum ha gayretbi de herks doğrymş sen kalıyomşsun. İsteynce olmaz ya
Çabaladığımla kalıyormuşum
Hayırlısı bakalım yaa benim amacım çocuklar evdeyken pırtlayıp evime dönmek te Rabbim nasıl uygun görürse tabi.

Ben kapı süsünü ve magnetleri yaptrdım. Kapı süsünü odadı için de kullanrm diye almştım zaten hastanede kullanamsam da üzülmem. Magnetleri fazla yaptrdım ama sanki gelen baya az olur gibi. Yine de isterler ama gelemeseler de o da ayrı mesele

Çabaladığımla kalıyormuşum
Hayırlısı bakalım yaa benim amacım çocuklar evdeyken pırtlayıp evime dönmek te Rabbim nasıl uygun görürse tabi.
Tatil uzayacak gibi zaten ya. Evden eğitimle halletmeye çalşcklar da bakalım nasıl olacak. Benm derdim de hem biraz daha beklesin diyorum hrm de virüs daha da yayılmadan gelsin istiyorum ay nebilim iki ucu b.. lu değnek bu ara herşey

Senle aramızda bir gün var ama 37 dolunca alsın diye ben çok baskı yaptım doktora sancım da cıkınca o da o zaman çarsamba karar verelim o zamana kadar kendi gelmezse dedi.. 21 Mart’ta doluyor 37 ben 23 falan alsın istiyorum bastıracağım virüsten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…