2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Of inşallah kuzum ya sezeryandan korkuyorum valla ben. İnşallah döner de anasını kestirtmez
Maşallah kuzucuğadaha döner ya zamanı var. Geliyorz sonlara artık çok şükür. Şu son ay zaten var ya bitmek bilmedi bilmedi
Evet valla bitmek bilmedi bana da geçmiyor inşallah döner ya
Valla sıpalar çok yaramaz ya ay evet artık birşey olursa doğuma alırız seni deyince çok heyecanlandım valla bacaklar, kollar allah ne verdiyse çalışıyor benimki de
Fındıkkurduna bak helee geçen başaşağıydı ne ara dönmüş. Ay o çok rahatsız ediyor.
Eee artık senide doğum heyecanı saracak çalışmalara başlayın Maşaallah kuzucuğa
Valla baya da kaldı baş aşağı pozisyonda ne diye çaprazlamaya dönmüş ki bende anlamadım kız benim eşim tamam normal doğum yapabilirizi duymadan hayatta yanaşmaz artık bana ne çalışması bir faydası olmayacak zaten der çekilir kenara

Ben beklesin istyorum 30una kadar bakalım. Zaten doktorum hiç alma taraftarı değil. Ona kalsa 30u 31i bile erken.

Kazen yazmış sorun varmış sitede canım. Düzelince geçeriz yine operaya artık

agacsizkoalaa hadi gözün aydın kilosu falan çok güzel maşallah döner daha bence, ters değil.sonucta
Evet canım kilosu maşallah iyi inşallah bakalım şimdi netten döndürme yollarına bakıyordum, yazmışlar baba vajinal hizaya gelip bebişle konuşsun sese tepki veriyor diye. Eşime söylüyorum yavrum sesime gel diye bağırayım o zaman diyor

Ay canım gözün aydın ne güzel haberler maşallah benim kontrol daha ayın 24ünde. Geçse de görsem miniğimi

Ay canım gözün aydın ne güzel haberler maşallah benim kontrol daha ayın 24ünde. Geçse de görsem miniğimi☺
İnşallah her birimiz hep güzel haberler alırız kız 24üne daha çok var ne kadarda bir gidiyorsun sen? Bundan sonra bana haftalık görüşücez dedi. 1 hafta muayene, 1 hafta nst olacakmış.

ohh kuzucuga bak sen. son düzlükte pozisyon değiştirmiş. daha dün eşim ters dönmez de mi diyordu. ben de dönmesin bir zahmet hem beni hem kendini yormasın dedim ama bak yapabiliyorlarmış.

maşallah minik kuzuya. hayırla gelsin.

Valla bende artık büyüdüler alanı kalmadı nereye döncek diyordum, dönüyormuş inşallah daha büyümeden baş aşağı döner yine amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla, hayırla gelsin

Off offf valla aynı duyguları paylaşıyoruz seninle vucudum yavas yavas isyan ediyo sanki eski haline dön diye doğum sonrası heryerime masaj yaptırmak istiyorum güzelce esnemem lazım
Dogurunca hep beraber spaya gidelim ağrıları anca atariz gerginligi falan

Kızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
Artık 1 hafta sonra doğururum
Şuan da kasılmalar devan ediyor. Sabah ta vardı uyudum uyandım devam ediyo

Son düzenleme:
O lanet hepimizde var sanırım kaymıyor sayfa kolay kolay yok yok ben takipteyim kimse doğurmadı bilirsin atlamam

Geldi geldi valla doğum ay heyecan basıyor bende carsamba günü gidecegim☺

Ayy ben sabah kaşındım herif te zten fırsatını kaçırmaz.
8den beridir kasılmalar var bide bacağıma kramp giriyor. Oh olsun bana
Akıllı durdurmadım herifi olan bana oldu.
Ay nasıl yapiyorsun bu karninla ☺ ben az yattım dün nefesim kesiliverdi ya da ben unuttum bu isleri yapmaya yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…