- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Of inşallah kuzum ya sezeryandan korkuyorum valla ben. İnşallah döner de anasını kestirtmezÇok iyi değil maalesef uygulaması da reklamlara gelince takılıyor bir müddet.
Maşallah kuzucuğa. Güzel haberler canım. Beni bile heyecan sardı okurken. İnşallah pozisyonu da düzeltir, düzeltmezse bile hayırlı ve kolay bir doğum olur umarım. Maşallah kilosu da çok iyi.
Evet valla bitmek bilmedi bana da geçmiyorMaşallah kuzucuğadaha döner ya zamanı var. Geliyorz sonlara artık çok şükür. Şu son ay zaten var ya bitmek bilmedi bilmedi
Valla sıpalar çok yaramaz yaMaşallah çok güzel kilo almış gözün aydınbi durdukları yerde durmuyolarki tam yaramazlar ama bence döner ayy cidden doğum yaklaşmaya başladı ya benimkinin bacakları beni deşiyor resmen çıkmak istiyo
Valla baya da kaldı baş aşağı pozisyonda ne diye çaprazlamaya dönmüş kiFındıkkurduna bak helee geçen başaşağıydı ne ara dönmüş. Ay o çok rahatsız ediyor.
Eee artık senide doğum heyecanı saracak çalışmalara başlayınMaşaallah kuzucuğa
Ben beklesin istyorum 30una kadar bakalım. Zaten doktorum hiç alma taraftarı değil. Ona kalsa 30u 31i bile erken.Senle aramızda bir gün var ama 37 dolunca alsın diye ben çok baskı yaptım doktora sancım da cıkınca o da o zaman çarsamba karar verelim o zamana kadar kendi gelmezse dedi.. 21 Mart’ta doluyor 37 ben 23 falan alsın istiyorum bastıracağım virüsten korkuyorum
Nst de sancım çakmadan önce benimki de 30 ü geçsin dedi ama sancı görünce bakalım carsamba kontrolünü bekleyecek mi dediBen beklesin istyorum 30una kadar bakalım. Zaten doktorum hiç alma taraftarı değil. Ona kalsa 30u 31i bile erken.
Benm de sancım çıktı ya. Sennki kaçlarda çıktı canım sancın?Nst de sancım çakmadan önce benimki de 30 ü geçsin dedi ama sancı görünce bakalım carsamba kontrolünü bekleyecek mi dedi
Kazen yazmış sorun varmış sitede canım. Düzelince geçeriz yine operaya artıkHaftalarınız baya ilerlemiş. Çok heyecanlı ya. Güzel kolay doğumlar olsun inşallah
Canım senin tavsiyen üzerine bende operadan giriyordum çokta rahattı. Dün aynen dediğin gibi aksilik oldu hatta ben Chromedan da giremedim kendi uygulamasından açtım. Ee sayfalar birikmiş haliyle okuyamadım bende.
Onu söylemedi ne az ne çok dedi... ama daha önce erken doğum hikayen var o yüzdem erken olabilir dediBenm de sancım çıktı ya. Sennki kaçlarda çıktı canım sancın?
Evet canım kilosu maşallah iyi
Kızlar doktordan çıktım, nst için çok sıra vardı haftaya erkenden gel dedi. Haftaya giricem nst'ye. 2570 gram 42 cm olmuş kuzucum.Bu saatten sonra doğum olursa doğurturuz endişelenecek birşey kalmadı dedi. Ben sadece 200 gram almışım 2 haftada bebek 400 gram almış. En çok buna sevindim, biliyorsunuz tartı fobim vardı bu arada bebeğim pozisyon değiştirmiş, çapraz duruyormuş böyle normal doğamaz dedi. 38'e kadar beklicez döndü döndü, dönmezse sezeryan dedi. Ondan 3 gündür yine kaburgamı oyuyormuş. Sezeryan içinde ben genelde 39.haftayı bekliyorum ama 10 nisandan sonra istediğin zaman alırız dedi. He eğer 2 hafta sonra dönmüş olursa çatı muayenesi yapıcam dedi. Ayyy şaka maka doğum yaklaşıyor kızlar Açık havada bol yürüyüş yap, avmye kalabalık ortama girme dedi corona için. Bol bol ellerini yıka, hijyene dikkat et bağışıklığını güçlendir dedi. Evi de sık sık havalandır dedi. Sizinde bilginiz olsun diye yazayım dedim.
İnşallah her birimiz hep güzel haberler alırızAy canım gözün aydın ne güzel haberler maşallahbenim kontrol daha ayın 24ünde. Geçse de görsem miniğimi☺
ohh kuzucuga bak sen. son düzlükte pozisyon değiştirmiş. daha dün eşim ters dönmez de mi diyordu. ben de dönmesin bir zahmet hem beni hem kendini yormasın dedim ama bak yapabiliyorlarmış.Kızlar doktordan çıktım, nst için çok sıra vardı haftaya erkenden gel dedi. Haftaya giricem nst'ye. 2570 gram 42 cm olmuş kuzucum.Bu saatten sonra doğum olursa doğurturuz endişelenecek birşey kalmadı dedi. Ben sadece 200 gram almışım 2 haftada bebek 400 gram almış. En çok buna sevindim, biliyorsunuz tartı fobim vardı bu arada bebeğim pozisyon değiştirmiş, çapraz duruyormuş böyle normal doğamaz dedi. 38'e kadar beklicez döndü döndü, dönmezse sezeryan dedi. Ondan 3 gündür yine kaburgamı oyuyormuş. Sezeryan içinde ben genelde 39.haftayı bekliyorum ama 10 nisandan sonra istediğin zaman alırız dedi. He eğer 2 hafta sonra dönmüş olursa çatı muayenesi yapıcam dedi. Ayyy şaka maka doğum yaklaşıyor kızlar Açık havada bol yürüyüş yap, avmye kalabalık ortama girme dedi corona için. Bol bol ellerini yıka, hijyene dikkat et bağışıklığını güçlendir dedi. Evi de sık sık havalandır dedi. Sizinde bilginiz olsun diye yazayım dedim.
Valla bende artık büyüdüler alanı kalmadı nereye döncek diyordum, dönüyormuşohh kuzucuga bak sen. son düzlükte pozisyon değiştirmiş. daha dün eşim ters dönmez de mi diyordu. ben de dönmesin bir zahmet hem beni hem kendini yormasın dedim ama bak yapabiliyorlarmış.
maşallah minik kuzuya. hayırla gelsin.
Dogurunca hep beraber spaya gidelim ağrıları anca atariz gerginligi falanOff offf valla aynı duyguları paylaşıyoruz seninlevucudum yavas yavas isyan ediyo sanki eski haline dön diye doğum sonrası heryerime masaj yaptırmak istiyorum güzelce esnemem lazım
Ayy valla ne güzel olur anca rahatlarızDogurunca hep beraber spaya gidelim ağrıları anca atariz gerginligi falan
O lanet hepimizde var sanırım kaymıyor sayfa kolay kolayKızlar günaydınVallahi Jadesi nin laneti tuttu Dün giremedim siteye. Girdim de daha doğrusu, sayfayı kaydiramadim şey gibi kaldım öyle çok sayfa var okuyamıyorum Doğuran ya da durumu önemli birileri falan var mı? Herkes iyidir inşallah. Bu arada opera kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı? Mecbur chromedan açtım reklamlar içimi baydı yine
Geldi geldi valla doğum ay heyecan basıyor bende carsamba günü gidecegim☺Kızlar doktordan çıktım, nst için çok sıra vardı haftaya erkenden gel dedi. Haftaya giricem nst'ye. 2570 gram 42 cm olmuş kuzucum.Bu saatten sonra doğum olursa doğurturuz endişelenecek birşey kalmadı dedi. Ben sadece 200 gram almışım 2 haftada bebek 400 gram almış. En çok buna sevindim, biliyorsunuz tartı fobim vardı bu arada bebeğim pozisyon değiştirmiş, çapraz duruyormuş böyle normal doğamaz dedi. 38'e kadar beklicez döndü döndü, dönmezse sezeryan dedi. Ondan 3 gündür yine kaburgamı oyuyormuş. Sezeryan içinde ben genelde 39.haftayı bekliyorum ama 10 nisandan sonra istediğin zaman alırız dedi. He eğer 2 hafta sonra dönmüş olursa çatı muayenesi yapıcam dedi. Ayyy şaka maka doğum yaklaşıyor kızlar Açık havada bol yürüyüş yap, avmye kalabalık ortama girme dedi corona için. Bol bol ellerini yıka, hijyene dikkat et bağışıklığını güçlendir dedi. Evi de sık sık havalandır dedi. Sizinde bilginiz olsun diye yazayım dedim.
Ay nasıl yapiyorsun bu karninla ☺ ben az yattım dün nefesim kesiliverdi ya da ben unuttum bu isleri yapmaya yapmayaAyy ben sabah kaşındım herif te zten fırsatını kaçırmaz.
8den beridir kasılmalar var bide bacağıma kramp giriyor. Oh olsun bana
Akıllı durdurmadım herifi olan bana oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?