Bakmadın mı kız nst kağıdına? Benmki 80 civarydı ve o ara kasılmalarım çok azdı yani evdekinden. İlkini ne zaman doğrdun sen?Onu söylemedi ne az ne çok dedi... ama daha önce erken doğum hikayen var o yüzdem erken olabilir dedi
Biz hiç ara vermedik kuzum sadece o bulantılı zamanlarımda yaklaştırmadım. 5. Aydan itibaren devam etti yaniAy nasıl yapiyorsun bu karninla ☺ ben az yattım dün nefesim kesiliverdi ya da ben unuttum bu isleri yapmaya yapmaya
Ciddimİsin yaaaa aaa görüyomusun bebiş beni yalancı çıkardıKızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
Artık 1 hafta sonra doğururum
Şuan da kasılmalar devan ediyor. Sabah ta vardı uyudum uyandım devam ediyo
Aaaaaa 3. Bebiş yoldamıııKızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
Anlamıyorum ki nst fenBakmadın mı kız nst kağıdına? Benmki 80 civarydı ve o ara kasılmalarım çok azdı yani evdekinden. İlkini ne zaman doğrdun sen?
Ben nişandan 2 gün sonra doğurmuştum.. acaba nişan mı yoksa sabah ki atraksiyon kaynaklı bişi mi ?Kızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
Artık 1 hafta sonra doğururum✌
Erken de değil çok kuzum ya. Erken doğum diynve ben daha erken haftaları beklemştm. 37+lara normal diyo doktrlar. Ben de kızımı 38+2 de doğurmştum 2018de. Nst tek anladığım şey olablr benm deAnlamıyorum ki nst fen2011 de doğum yaptım.. 37+3 ya da 5 di unuttum ama 38 değildi
Aaa evet ekşın yapmştıBen nişandan 2 gün sonra doğurmuştum.. acaba nişan mı yoksa sabah ki atraksiyon kaynaklı bişi mi ?
gözün aydin canim. sağlıkla kucağına al insallah. bebis geliyor desene bir hafta beklemez belki. belki yarın belki yarından da yakin gelirmKızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
Kanla karışık bir akıntı ise damar çatlaması da olabilir..
Kanlı sümük gibi geldi önce sabahAaaaaa 3. Bebiş yoldamııınasıl bişey nişan kan mı
Hadi hayırlısı.. bekliyoruz haberlerini.. kaynanası gelecek olan sen miydinKanlı sümük gibi geldi önce sabah
İkinciside pembe geldi.
Gözün aydın kuzum sağlıkla gelsin minnakKanlı sümük gibi geldi önce sabah
İkinciside pembe geldi.
Diğerlerinde de aynıböyle kanlı geldi. ilişkiden sonra gelmişti yine ertesi ai gün hastaneye 2 cmle gitmiştim. O 2 cm 3 gün devam etti amaBen nişandan 2 gün sonra doğurmuştum.. acaba nişan mı yoksa sabah ki atraksiyon kaynaklı bişi mi ?
O da iyiymşDiğerlerinde de aynıböyle kanlı geldi. ilişkiden sonra gelmişti yine ertesi ai gün hastaneye 2 cmle gitmiştim. O 2 cm 3 gün devam etti ama
Evet canımHadi hayırlısı.. bekliyoruz haberlerini.. kaynanası gelecek olan sen miydin
Ayyyyy 3.bebişimiz geliyorKızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
Ay çok heyecanlı geçiyor artık yaGeldi geldi valla doğum ay heyecan basıyor bende carsamba günü gidecegim☺
Kızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
2 haftada bir canım. Ben daha gerideyiz ondan mı acaba. Hiç nst ye de girmedim benİnşallah her birimiz hep güzel haberler alırızkız 24üne daha çok var ne kadarda bir gidiyorsun sen? Bundan sonra bana haftalık görüşücez dedi. 1 hafta muayene, 1 hafta nst olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?