2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Onu söylemedi ne az ne çok dedi... ama daha önce erken doğum hikayen var o yüzdem erken olabilir dedi
Bakmadın mı kız nst kağıdına? Benmki 80 civarydı ve o ara kasılmalarım çok azdı yani evdekinden. İlkini ne zaman doğrdun sen?

Ay nasıl yapiyorsun bu karninla ☺ ben az yattım dün nefesim kesiliverdi ya da ben unuttum bu isleri yapmaya yapmaya
Biz hiç ara vermedik kuzum sadece o bulantılı zamanlarımda yaklaştırmadım. 5. Aydan itibaren devam etti yani

Kızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
Artık 1 hafta sonra doğururum
Şuan da kasılmalar devan ediyor. Sabah ta vardı uyudum uyandım devam ediyo
Ciddimİsin yaaaa aaa görüyomusun bebiş beni yalancı çıkardıyakında geliyo kuzucuk ay 3 numara sen olursun belki

Artık 1 hafta sonra doğururum✌
Ben nişandan 2 gün sonra doğurmuştum.. acaba nişan mı yoksa sabah ki atraksiyon kaynaklı bişi mi ?

Anlamıyorum ki nst fen 2011 de doğum yaptım.. 37+3 ya da 5 di unuttum ama 38 değildi
Erken de değil çok kuzum ya. Erken doğum diynve ben daha erken haftaları beklemştm. 37+lara normal diyo doktrlar. Ben de kızımı 38+2 de doğurmştum 2018de. Nst tek anladığım şey olablr benm debiyeri kalp atışları zaten o kendini belli ediyo. Bitanesi de sancı çizgisi. Rakamlar var 10 20 diye yükselen. Benmki 80i bulmuştu. Evdekiler 100ü geçiyo demekkibakalım nolcak ben de merakla beklyorum

Artık 1 hafta sonra doğururum
gözün aydin canim. sağlıkla kucağına al insallah. bebis geliyor desene bir hafta beklemez belki. belki yarın belki yarından da yakin gelirm

Aaa evet ekşın yapmştı SuRMeLi ama bence 3.olduğu için aradaki farkı bilir ya
Kanla karışık bir akıntı ise damar çatlaması da olabilir..
sancıların yazdığı yer ise o 80 olan bende de vardı 80 e varan.. ben pik var mı yok mu bakıyorum.. valla doktor erken doğum hikayen var dedi ben de bilmiyorum ki suyum gelmişti o günde seSeryan günü almamıza rağmen beklememişti

Artık 1 hafta sonra doğururum✌
Ayyyyy 3.bebişimiz geliyor kız 1 hafta sürmez belki neden öyle diyorsun
Geldi geldi valla doğum ay heyecan basıyor bende carsamba günü gidecegim☺
Ay çok heyecanlı geçiyor artık ya

İnşallah her birimiz hep güzel haberler alırız kız 24üne daha çok var ne kadarda bir gidiyorsun sen? Bundan sonra bana haftalık görüşücez dedi. 1 hafta muayene, 1 hafta nst olacakmış.
2 haftada bir canım. Ben daha gerideyiz ondan mı acaba. Hiç nst ye de girmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…