Bende daha girmedim önümüzdeki hafta ilk olacak. O zaman muhtemelen sana da bir sonrakinde haftada 1 diyecek artık.2 haftada bir canım. Ben daha gerideyiz ondan mı acaba. Hiç nst ye de girmedim ben
anaaaamm kiz ne ettin senKanlı sümük gibi geldi önce sabah
İkinciside pembe geldi.
Doğurmak için mi bu kadar hareket ben o halde olsam bir yere yatıp ölmeyi bekleyen filler gibi olurumBuğün bir saate kadar bacılığım gelecek. Evi süpürdüm mutfağı temizledim şimdi kek sürecem fırına yanına da börek fln..
Bana çocukları getirmeyim sancın varsa diyor. He dedim hemen de doğururum ki
Doğurmak için mi bu kadar hareket ben o halde olsam bir yere yatıp ölmeyi bekleyen filler gibi olurum
Bi denesin bakalımEvet canım kilosu maşallah iyiinşallah bakalım şimdi netten döndürme yollarına bakıyordum, yazmışlar baba vajinal hizaya gelip bebişle konuşsun sese tepki veriyor diye. Eşime söylüyorum yavrum sesime gel diye bağırayım o zaman diyor
Tamamdır haber senden geldiyse doğrudur zatenO lanet hepimizde var sanırım kaymıyor sayfa kolay kolayyok yok ben takipteyim kimse doğurmadı bilirsin atlamam
Hadi hayırla sağlıkla al kucağına inşallahPazartesi yatışımı yapıp salı doğum inşallah kızlar bakalım 3. Mü olacam 4. Mü
aaaa sendemiiPazartesi yatışımı yapıp salı doğum inşallah kızlar bakalım 3. Mü olacam 4. Mü
Amin inşallahaaaa sendemiigrup birden hareketlerdi yaa bebisler çoğalacak hadi insallah saglikla gelsinler
Senin durumun nasıldı kaçırmışım sancı ile mi gittin . Suyun ya da nişanın mı geldi?Pazartesi yatışımı yapıp salı doğum inşallah kızlar bakalım 3. Mü olacam 4. Mü
Gelen toplasın ben doğurucamyaa cokk güldüm kiz bende hemen ev toplama telasina girerdim heralde evde bi bebem dahacvar dağıtıyor surekli
Tamam gördüm suyun azalmış senin kişileri karıştırıyorum bazenSenin durumun nasıldı kaçırmışım sancı ile mi gittin . Suyun ya da nişanın mı geldi?
Kızlar benimde doğum tarihim belli oldu 30 mart ama kanala girmiş dikkat et beklemeyebilir dedi.
Ayy resmen sapır sapır dökülmeye başladık daha mart bitmeden.Pazartesi yatışımı yapıp salı doğum inşallah kızlar bakalım 3. Mü olacam 4. Mü
Aynen öyle ama 36 dan sonra olmalı. Spermlerin görevi büyük bacımanaaaamm kiz ne ettin sensabah herifi boş birakmadin akşamına doguracaksin desene yaa demekki gercekkten iş kocalarla bitiyor
Hahaha biran önce doğsun ay ne bekliyor işim gücüm çokDoğurmak için mi bu kadar hareket ben o halde olsam bir yere yatıp ölmeyi bekleyen filler gibi olurum
Sen 3. Olacaksınnn o zaman bende daha doğum sancısı başlamadı.Pazartesi yatışımı yapıp salı doğum inşallah kızlar bakalım 3. Mü olacam 4. Mü
Buğün bir saate kadar bacılığım gelecek. Evi süpürdüm mutfağı temizledim şimdi kek sürecem fırına yanına da börek fln..
Bana çocukları getirmeyim sancın varsa diyor. He dedim hemen de doğururum ki
Yok canım nişan gelince hemen gidilmez. Suyun gelince gidilir hiç beklemedenAyyyyy çok heyecanlı
Bir de tecrübesizliğime vermeniz kaydıyla birşey soracağım.
Bu işaret geldiğinde doktora girmeniz gerekmiyor mu? Veya suyumuz geldiği zaman gitmek gerekmiyor mu?
NAsıl birşeydi acaba gelen akıntı?Kızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
Artık 1 hafta sonra doğururum✌
Şuan da kasılmalar devan ediyor. Sabah ta vardı uyudum uyandım devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?