Kızlar benimde doğum tarihim belli oldu 30 mart ama kanala girmiş dikkat et beklemeyebilir dedi.
Pazartesi yatışımı yapıp salı doğum inşallah kızlar bakalım 3. Mü olacam 4. Mü
Kızlar benimde doğum tarihim belli oldu 30 mart ama kanala girmiş dikkat et beklemeyebilir dedi.
sağlıkla gelsin minikleriniz kızlar. bebisler sıraya girdi. hadi bakalim kapanışı kim yapacak? ☺Pazartesi yatışımı yapıp salı doğum inşallah kızlar bakalım 3. Mü olacam 4. Mü
Yok su gelince gidersin nişan sadece doğumun yakın gibi bir uyarı ama bir hafta da olabilir bir gün de...Ayyyyy çok heyecanlı
Bir de tecrübesizliğime vermeniz kaydıyla birşey soracağım.
Bu işaret geldiğinde doktora girmeniz gerekmiyor mu? Veya suyumuz geldiği zaman gitmek gerekmiyor mu?
Sancı 5 dkda bir gelirse suyu beklemeyeceksin. Kimisinin suyusunu doğumda da patlatıyorlar.Ayyyyy çok heyecanlı
Bir de tecrübesizliğime vermeniz kaydıyla birşey soracağım.
Bu işaret geldiğinde doktora girmeniz gerekmiyor mu? Veya suyumuz geldiği zaman gitmek gerekmiyor mu?
Karın gelişimi geriden geliyo bide suyu azaldı o yüzdem doktor riske atmak istemiyo geçen de sancıdan yattım hastanedeSenin durumun nasıldı kaçırmışım sancı ile mi gittin . Suyun ya da nişanın mı geldi?
Hadi hayırlısı canımAynen öyle ama 36 dan sonra olmalı. Spermlerin görevi büyük bacım
Hahaha biran önce doğsun ay ne bekliyor işim gücüm çok
Sen 3. Olacaksınnn o zaman bende daha doğum sancısı başlamadı.
Söyleye söyleye nişanı getirdin haftaya da çocuğu getircen sen hadi hayırlısıKızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
Artık 1 hafta sonra doğururum✌
Şuan da kasılmalar devan ediyor. Sabah ta vardı uyudum uyandım devam ediyo
Evet verdi ama düzenli içemiyorum. Midemi bulandırıyor çokMagnezyum eksikliği olabilir ilaç vergimi doktor magnezyum için yani kramplar için
Yok hatırlayamadımCanım buraya bir ultrason fotoğrafı atmıştım belki hatırlarsın, kaşlarını çatmıştı baya baya. Doktor bile ay ne kadar sinirli falan demişti. Ondan dedim asabiyeti babasına çekmiş diye
Of bu burunlarneyse olmadı bir estetik yaptırırız onun çaresi var
acele etmeyin derim , normali sezaryanda 38+ olmalı diye biliyorum oldu doğdu diyelim Allah korusun küveze düşerse çok üzülürüz ciğerleri sürekli gelişmeye devam ediyor salgın şu anda var haftaya da olacak hayırlısı olur inşallahNst de sancım çakmadan önce benimki de 30 ü geçsin dedi ama sancı görünce bakalım carsamba kontrolünü bekleyecek mi dedi
Sancı 5 dkda bir gelirse suyu beklemeyeceksin. Kimisinin suyusunu doğumda da patlatıyorlar.
Önemli olan sağlıklı olması tabiYok hatırlayamadımBizimkide hep somurtuyor ya naptıysak hiç gülmedi daha
Böyle demek de istemiyorum burnu için günaha giriyorumsağlıklı olsunda
Ayy eşime benzerse direkt kv ye benzer zaten lütfen öyle birşey olmasınÖnemli olan sağlıklı olması tabiannemde tutturdu kaynanana benziyor bu kız diye. Allah korusun dedim yani sağlık birinci önceliğimiz tabi de, kayınvalideme de benzemesin yani. Benzeyecek o kadar kişi varken
Gösterdi mi yüzünü bugün senin bebişÖnemli olan sağlıklı olması tabiannemde tutturdu kaynanana benziyor bu kız diye. Allah korusun dedim yani sağlık birinci önceliğimiz tabi de, kayınvalideme de benzemesin yani. Benzeyecek o kadar kişi varken
Ayy eşime benzerse direkt kv ye benzer zaten lütfen öyle birşey olmasın
Valla amin bacım inşallah benzemezGösterdi mi yüzünü bugün senin bebiş
Kilosu da güzel artmış maşallah
İnşallah baş aşağı da döner tam olarak.
Salı günü baş aşağıydı benim ki ama sanki pozisyon değiştirdi gibi geliyor. Sancı vs gelirse evde beklerim hemen gitmem diyordum ama pozisyon değiştirdiysede tehlikeli
Sattaş bu da mı aynı kızKızlar benimde doğum tarihim belli oldu 30 mart ama kanala girmiş dikkat et beklemeyebilir dedi.
Anaaaaa coştu grupPazartesi yatışımı yapıp salı doğum inşallah kızlar bakalım 3. Mü olacam 4. Mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?