2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayyyyy çok heyecanlı
Bir de tecrübesizliğime vermeniz kaydıyla birşey soracağım.

Bu işaret geldiğinde doktora girmeniz gerekmiyor mu? Veya suyumuz geldiği zaman gitmek gerekmiyor mu?
Yok su gelince gidersin nişan sadece doğumun yakın gibi bir uyarı ama bir hafta da olabilir bir gün de...

Ben kendimi 11. Ya da 9. Şurada doğum yapacak diye hissediyorum

Ayyyyy çok heyecanlı
Bir de tecrübesizliğime vermeniz kaydıyla birşey soracağım.

Bu işaret geldiğinde doktora girmeniz gerekmiyor mu? Veya suyumuz geldiği zaman gitmek gerekmiyor mu?
Sancı 5 dkda bir gelirse suyu beklemeyeceksin. Kimisinin suyusunu doğumda da patlatıyorlar.

Kızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
Artık 1 hafta sonra doğururum✌
Şuan da kasılmalar devan ediyor. Sabah ta vardı uyudum uyandım devam ediyo
Söyleye söyleye nişanı getirdin haftaya da çocuğu getircen sen hadi hayırlısı
M Mcdmlkmry O ogretmen61 saglicakla dogsun kızlar bebisleriniz

Yok hatırlayamadım Bizimkide hep somurtuyor ya naptıysak hiç gülmedi daha
Böyle demek de istemiyorum burnu için günaha giriyorum sağlıklı olsunda

Acele e
Nst de sancım çakmadan önce benimki de 30 ü geçsin dedi ama sancı görünce bakalım carsamba kontrolünü bekleyecek mi dedi
acele etmeyin derim , normali sezaryanda 38+ olmalı diye biliyorum oldu doğdu diyelim Allah korusun küveze düşerse çok üzülürüz ciğerleri sürekli gelişmeye devam ediyor salgın şu anda var haftaya da olacak hayırlısı olur inşallah

Yok hatırlayamadım Bizimkide hep somurtuyor ya naptıysak hiç gülmedi daha
Böyle demek de istemiyorum burnu için günaha giriyorum sağlıklı olsunda
Önemli olan sağlıklı olması tabi annemde tutturdu kaynanana benziyor bu kız diye. Allah korusun dedim yani sağlık birinci önceliğimiz tabi de, kayınvalideme de benzemesin yani. Benzeyecek o kadar kişi varken

Önemli olan sağlıklı olması tabi annemde tutturdu kaynanana benziyor bu kız diye. Allah korusun dedim yani sağlık birinci önceliğimiz tabi de, kayınvalideme de benzemesin yani. Benzeyecek o kadar kişi varken
Ayy eşime benzerse direkt kv ye benzer zaten lütfen öyle birşey olmasın

Kızlar daha önceden bahsetmiştim ev sıkıntımdan haftada bir ağlama krizi sıkıntı çöküyor içime. Depresyondayım sanki bazen çok enerjik bazen çok bitkinim. Geçen gün evin altını üstüne getirdim ama iki gündür akşama kadar tv , telefon hava kararınca kalkıp ev işlerini hallediyorum. Eşim gece geliyor.
Çocuk doğmadan lohusa depresyonuna mı girdim acaba ya Yetemeyecek gibi hissediyorum kendimi ya bakamassam bebeğe diye çok kaygılanıyorum. Ya sesimi yükseltirsem onu üzersem kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum önce bebeğim önce bebeğin onun mutluluğu herşeyden önemli diye. Birde eve aşırı takıntılıyım biri gelecekse herşey mükemmel olmalı , kalabalık misafir beni hep bunaltmıştır. İnsanların kalbini kırarım diye de çok korkuyorum. Telkin etmeye çalılıyorum kendimi ev temizlenir, herşey hallolur ama o dönemde sana yardım etmek için gelenleri kırarsan vicdan azabı çekersin , bebeğine kötü davranırsan ömür boyu vicdan azabı çekersin diye. Napıcam ben ya önerisi olan var mı? Bakıma muhtaç , benden başka kimsesi olmayan bebeğimi ya üzersem kendimi bida hiç affetmem

Gösterdi mi yüzünü bugün senin bebiş
Kilosu da güzel artmış maşallah
İnşallah baş aşağı da döner tam olarak.
Salı günü baş aşağıydı benim ki ama sanki pozisyon değiştirdi gibi geliyor. Sancı vs gelirse evde beklerim hemen gitmem diyordum ama pozisyon değiştirdiysede tehlikeli

Ayy eşime benzerse direkt kv ye benzer zaten lütfen öyle birşey olmasın
Valla amin bacım inşallah benzemez yok kız elini yumruk yapıp koymuş alnının ortasına zar zor hafif yana çekince bir görüntü aldı doktor inşallah ya ben normal doğumu çok istiyordum ama hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun, sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değil. Kontrolün ne zaman orda öğrenirsin değişip değişmediğini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…